Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Szerintem csinálok ma egy tesztet a kedvedért. Felteszem újra az OF-et, pucin, modok nélkül és meglesem, hogy ilyen -e a két ominózus dolog:

L Viper
Nálam a moddolás után is ott van a funkció, csak nem "alkalmazódik" a CE-ben állítva.
Még azt akartam írni, hogy az alap kövéres füsthöz tartozó flare olyan hosszúkás fakóbb szürke füsttel.

A Global fórumon van egy topikja a 4.8 "new particle systemnek".
Egy Harpoon nevû srác a szakértõje ( újabban i_hawk is oda írogat rendesen ). Több változatot be is mutatott már videókkal. Nagyon ahhoz hasonlóak, amiket most használok, csak csúszás nélkül és olyan véletlenszerûen is lángok, füstpamacsok. Szóval jó lesz na. Már így bétában is felraknám :-D, de még nem publik sajnos.
Molnibalage
Na most kapaszkodj meg. A particle módosítás lehetõsége nincs meg már a CE-ben nekem, de most meg látszik a VEAF radar MOD. Most tegnap vagy vak voltam vagy az OF hülye...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Egyébként FF5-ben is, ha buherálom pl. az eget ( tod.lst ) ott is kilövõdik a CE ezen funkciója, vagy ha felhüt cserélek akkor is az a része a CE-nek nem aktív.
L Viper
Természetesen tudom, hogy CE-ben kétféle állítható.
Az egyikben túl kövér a füst, a repcsi robbanás még el is menne, bár fps zabáló.
A másikban vékonyabb a füst, a repcsirobbanás meg teljesen le van minimalizálva sajnos. Azzal a fõ baj az. Szétlõsz egy gépet és pár füstpamacs és ennyi. El is tûnik, semmi roncs.

Amit én használok kiegyensúlyozottabb, bár egy picit csúszik a füst, ez igaz. Szerintem mégis jobb, mint ami a két választható.

Ha bemásolással raksz újat, bármilyen grafikus modot, nem lehet állítani utána a CE-ben az alapokat, ugyanúgy, ahogyan egy felhõmod használatánál sem.
Utána nem tudod a Lazy féléket választani CE-ben. Sajnos akkor vissza kell állítani az eredeti állapotot. Bár én a pár kedvenc felhõmet cserélgetem úgyis, de azért mindig készítek biztonsági mentést az eredetirõl is.

Molnibalage
A video contestben sem volt. Mondom, hogy valamelyik füst mod többet is tartalmaz, mint te sejtenéd. Install után a CE-ben van váltás a füstmodellezésben. A cucc másolása után már nincs. Nem az alapinstall a gond.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
De furcsa, nem látszanak a videón a flare füstjeim.
Ilyennek kéne lennie:

polluxware
ATV-n hetente nyomják😊 (halál komolyan!)

olyan ez mint a TCM-n a Kelly Hõsei

Molnibalage

L Viper
Majd Gundarkkal is leegyeztetjük ezt a dolgot.
Molnibalage
Nem értem. Bytera egyezik a méret.

Holnap frissül a kézikönyv egy oldallal, de fontossal. Kiegészítés a légiharchoz. Talál okatató vidó is lesz még a hétvégén lehet, hogy akár kettõ is. Aztán végre jöhet tényleg az AG rész. Ott nem olyan nehéz a felvételeket megcsinálni.

L Viper
Nálad más valami, neked nem volt Korea Multiplayer hadszíntér sem.
L Viper
Nem hiszem, mert Boci semmi kieget nem rakott, csak azt a 4.5 Ocit a raktár 2-bõl és az ottani 4.7-es peccset.
Azonkívül Destroy és Zsolti Config Editora is egyezett az enyémmel, ill. a Bociéval.
Nálad az egész Config Editor máshogy nézett ki, mint nálunk.
Azok a kiegek meg csak grafikai fájlokat tesznek be és a C.E-t nem buherálják.
A Lazy Brightness mod sem.
Molnibalage
A raktár2-bõl letöltött OF fájlok tökéletesen egyeznek azzal, ami már meg van. Valamilyen kieg amit felrakhattál vagy bármi más írhatta át CE tartalmát.

L Viper
v=V

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Kit érdekel a végsõ visszaszámlálás?

Molnibalage
Kódolom a tegnap felvett videókat. 😊

Molnibalage
Megvan Divx-ben. Kell? Én most estem haza, szétizzadva, hullafárdatnan. Multi kilõve. Next time.

LeonSilver
off

Most megy a Film+ -on a The Final Countdown !!!
Amikor ezt a filmet láttam akkor estem bele végérvényesen a Tomcat-be 😉

on

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ventura82
áááá nekem meg a tudtom kívül "programot" csinált az asszony, szóval a ma délután kilõve sajnos :S :S

Boconadi
Bazd, most erre nagyon ráizgultam 😊 Lehet énis kezdek vmit magammal.
L Viper
Szerintem amíg nincs lent a jó OF ,addig nyomhatod a fura Of-el, hisz hibátlan volt a multi a pár eltérés ellenére is.
A hadszíntér majd meg lesz a jóban :-)
Boconadi
igen, csak más elérhetõséggel.
Molnibalage
Lehet, hogy kicsit késõbb lesz, mert le is kell tölteni és fel is kell rakni. Kb. 7-ig érek rá, mert utána elmegyek bringázni. Utána sör és este meg más programom van. Hétvégén szintén ráérek.

Molnibalage
A sly és a thomi akkor az egy és ugyanaz?

Boconadi
A TS-t ne szidjátok amit adtam, engem szidjatok, mert az én hibámból adódóan volt olyan fos. Este nem lesz gond, csak kiakartam próbálni valamit, ami ezek szerint ezt eredményezte.
L Viper
Azért majd töltsd le te is a raktár 2-bõl az OF 4.5-öt, illetve a peccset is onnan hogy egyforma legyen minden, mint nálunk.
Biztos olvasta Polli utóbbi pár(2000😊hozzászólását😛
és rájött ,hogy pollihisztor😊
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Molnibalage

Molnibalage
1. Van topikja. Milyen indíttatásból írál ide?

2. A kérdésnek nincs konkrét tárgya.

Molnibalage
Ezek.

Repvez (?) tud valami oldalt ahol lehet tesztelni.

helo

ff5-höz milyen portszámokat kell feloldani mert haverral probáltunk játszani és az új routerem sem engedi sajnos

sziasztok! tudna segiteni nekem valaki a COLD WAR egyedül a vasfüggöny mögött c. játékkal kapcsolatban?
Ventura82
5 körül jó. OF oké, úgyis most csak az van fent.

Molnibalage
Akkor kora délután is repkedhetünk egyet. Én 4 fele érek haza a cserélt X52-mel. 5 fele jó lesz neked OF-fel?

L Viper
Ha a tss.thomi.hu-n csinálsz szobát, a késõbb belépõ emberek is rögtön tudnak beszélni. A múltkor is úgy volt.
L Viper
Én is csak utána szoktam ráérni, amikor a gyerekek már nem lábatlankodnak mellettem. Sajna olyankor meg már eléggé ki vagyok ütve :-)
Ventura82
Na igen, itt a gond. Sajna én esténként már nem vagyok fönt, mert a családdal is kell foglalatoskodni.

Molnibalage
Este 9 fele lehetne kezdeni. A TS kapcsolatot majd megoldjuk valahogy. Az nagyon nem nyerõ ami tegnap volt, hogy mindig engedélyezni kellett a dumát másnak. A Falcon nem viseli el az Alt + Tab-ot...

Ventura82
Majd repkedek már én is veletek egy multi mókát valamikor. Persze csak ha szabad 😊

Molnibalage
Ez OF multi ma szintén belefér az idõmbe elvileg.

L Viper
Tudom, hogy OF-et akartál írni :-)
Ejj, már megint elakadásjelzõ?
Molnibalage
Tetszik nekem ez az AF. Ha a 4.8-ban lesz DB pontosítás, akkor lesz az igazi. A VAEF móddal még jobb szerintem, már csak pár IR rakéta szenzorát és pár SAM radart kell rendesen belõni. Ha egyszer kijön a 4.8 és idõm is lesz ehhez is csinálok normális hadjáratot.

L Viper
Ja, meg a mikrofonom ki volt húzva :-) Az is jó volt.
L Viper
Csak nálad <#vigyor2>. De már mindent tudsz.
Boconadi
köszi, kár hogy az eleje alig akart összejönni
L Viper
Köszi a repkedést srácok!

Képek máról :-)

Párat ide is:

polluxware
jóóó az.. végülis bogyó gurul benne

elég az

polluxware
idióta vígjáték.. bemutató alapján

azthittem valmi normális film