Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Egyébként FF5-ben is, ha buherálom pl. az eget ( tod.lst ) ott is kilövõdik a CE ezen funkciója, vagy ha felhüt cserélek akkor is az a része a CE-nek nem aktív.
L Viper
Természetesen tudom, hogy CE-ben kétféle állítható.
Az egyikben túl kövér a füst, a repcsi robbanás még el is menne, bár fps zabáló.
A másikban vékonyabb a füst, a repcsirobbanás meg teljesen le van minimalizálva sajnos. Azzal a fõ baj az. Szétlõsz egy gépet és pár füstpamacs és ennyi. El is tûnik, semmi roncs.

Amit én használok kiegyensúlyozottabb, bár egy picit csúszik a füst, ez igaz. Szerintem mégis jobb, mint ami a két választható.

Ha bemásolással raksz újat, bármilyen grafikus modot, nem lehet állítani utána a CE-ben az alapokat, ugyanúgy, ahogyan egy felhõmod használatánál sem.
Utána nem tudod a Lazy féléket választani CE-ben. Sajnos akkor vissza kell állítani az eredeti állapotot. Bár én a pár kedvenc felhõmet cserélgetem úgyis, de azért mindig készítek biztonsági mentést az eredetirõl is.

Molnibalage
A video contestben sem volt. Mondom, hogy valamelyik füst mod többet is tartalmaz, mint te sejtenéd. Install után a CE-ben van váltás a füstmodellezésben. A cucc másolása után már nincs. Nem az alapinstall a gond.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
De furcsa, nem látszanak a videón a flare füstjeim.
Ilyennek kéne lennie:

polluxware
ATV-n hetente nyomják😊 (halál komolyan!)

olyan ez mint a TCM-n a Kelly Hõsei

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Majd Gundarkkal is leegyeztetjük ezt a dolgot.
Molnibalage
Nem értem. Bytera egyezik a méret.

Holnap frissül a kézikönyv egy oldallal, de fontossal. Kiegészítés a légiharchoz. Talál okatató vidó is lesz még a hétvégén lehet, hogy akár kettõ is. Aztán végre jöhet tényleg az AG rész. Ott nem olyan nehéz a felvételeket megcsinálni.

L Viper
Nálad más valami, neked nem volt Korea Multiplayer hadszíntér sem.
L Viper
Nem hiszem, mert Boci semmi kieget nem rakott, csak azt a 4.5 Ocit a raktár 2-bõl és az ottani 4.7-es peccset.
Azonkívül Destroy és Zsolti Config Editora is egyezett az enyémmel, ill. a Bociéval.
Nálad az egész Config Editor máshogy nézett ki, mint nálunk.
Azok a kiegek meg csak grafikai fájlokat tesznek be és a C.E-t nem buherálják.
A Lazy Brightness mod sem.
Molnibalage
A raktár2-bõl letöltött OF fájlok tökéletesen egyeznek azzal, ami már meg van. Valamilyen kieg amit felrakhattál vagy bármi más írhatta át CE tartalmát.

L Viper
v=V

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Kit érdekel a végsõ visszaszámlálás?

Molnibalage
Kódolom a tegnap felvett videókat. 😊

Molnibalage
Megvan Divx-ben. Kell? Én most estem haza, szétizzadva, hullafárdatnan. Multi kilõve. Next time.

LeonSilver
off

Most megy a Film+ -on a The Final Countdown !!!
Amikor ezt a filmet láttam akkor estem bele végérvényesen a Tomcat-be 😉

on

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ventura82
áááá nekem meg a tudtom kívül "programot" csinált az asszony, szóval a ma délután kilõve sajnos :S :S

Boconadi
Bazd, most erre nagyon ráizgultam 😊 Lehet énis kezdek vmit magammal.
L Viper
Szerintem amíg nincs lent a jó OF ,addig nyomhatod a fura Of-el, hisz hibátlan volt a multi a pár eltérés ellenére is.
A hadszíntér majd meg lesz a jóban :-)
Boconadi
igen, csak más elérhetõséggel.
Molnibalage
Lehet, hogy kicsit késõbb lesz, mert le is kell tölteni és fel is kell rakni. Kb. 7-ig érek rá, mert utána elmegyek bringázni. Utána sör és este meg más programom van. Hétvégén szintén ráérek.

Molnibalage
A sly és a thomi akkor az egy és ugyanaz?

Boconadi
A TS-t ne szidjátok amit adtam, engem szidjatok, mert az én hibámból adódóan volt olyan fos. Este nem lesz gond, csak kiakartam próbálni valamit, ami ezek szerint ezt eredményezte.
L Viper
Azért majd töltsd le te is a raktár 2-bõl az OF 4.5-öt, illetve a peccset is onnan hogy egyforma legyen minden, mint nálunk.
Biztos olvasta Polli utóbbi pár(2000😊hozzászólását😛
és rájött ,hogy pollihisztor😊
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Molnibalage

Molnibalage
1. Van topikja. Milyen indíttatásból írál ide?

2. A kérdésnek nincs konkrét tárgya.

Molnibalage
Ezek.

Repvez (?) tud valami oldalt ahol lehet tesztelni.

helo

ff5-höz milyen portszámokat kell feloldani mert haverral probáltunk játszani és az új routerem sem engedi sajnos

sziasztok! tudna segiteni nekem valaki a COLD WAR egyedül a vasfüggöny mögött c. játékkal kapcsolatban?
Ventura82
5 körül jó. OF oké, úgyis most csak az van fent.

Molnibalage
Akkor kora délután is repkedhetünk egyet. Én 4 fele érek haza a cserélt X52-mel. 5 fele jó lesz neked OF-fel?

L Viper
Ha a tss.thomi.hu-n csinálsz szobát, a késõbb belépõ emberek is rögtön tudnak beszélni. A múltkor is úgy volt.
L Viper
Én is csak utána szoktam ráérni, amikor a gyerekek már nem lábatlankodnak mellettem. Sajna olyankor meg már eléggé ki vagyok ütve :-)
Ventura82
Na igen, itt a gond. Sajna én esténként már nem vagyok fönt, mert a családdal is kell foglalatoskodni.

Molnibalage
Este 9 fele lehetne kezdeni. A TS kapcsolatot majd megoldjuk valahogy. Az nagyon nem nyerõ ami tegnap volt, hogy mindig engedélyezni kellett a dumát másnak. A Falcon nem viseli el az Alt + Tab-ot...

Ventura82
Majd repkedek már én is veletek egy multi mókát valamikor. Persze csak ha szabad 😊

Molnibalage
Ez OF multi ma szintén belefér az idõmbe elvileg.

L Viper
Tudom, hogy OF-et akartál írni :-)
Ejj, már megint elakadásjelzõ?
Molnibalage
Tetszik nekem ez az AF. Ha a 4.8-ban lesz DB pontosítás, akkor lesz az igazi. A VAEF móddal még jobb szerintem, már csak pár IR rakéta szenzorát és pár SAM radart kell rendesen belõni. Ha egyszer kijön a 4.8 és idõm is lesz ehhez is csinálok normális hadjáratot.

L Viper
Ja, meg a mikrofonom ki volt húzva :-) Az is jó volt.
L Viper
Csak nálad <#vigyor2>. De már mindent tudsz.
Boconadi
köszi, kár hogy az eleje alig akart összejönni
L Viper
Köszi a repkedést srácok!

Képek máról :-)

Párat ide is:

polluxware
jóóó az.. végülis bogyó gurul benne

elég az

polluxware
idióta vígjáték.. bemutató alapján

azthittem valmi normális film

Buren
Ááá késõ. Nekem sikerült megnéznem hónap elején elsõ vetítésen.<#rolleyes>
Mondjuk a gádzsi jó volt. <#vigyor2>

Valami vélemény van az új Bradd Pitt-es Tarantino filmrõl?

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Vista alatt nem megy az OF <#rinya>

Molnibalage
Kb. én is leszek akkora.