52965
  • Molnibalage
    Gripen preview.
  • Molnibalage
    A MolnyFalcon csúszása lehetőséget teremt más modellek bevárására. Elvben benne lesz az új Viggen, az új Gripen és talán JanHas F/A-18 gépe. Az F-16 modelleket nem tervezem cserélni. Szerinem szépek az FF gépek és skinek. A skinpack is azokhoz jó, hülyeség lenne ezt felrúgni. (A hornetnél persze a régi skinek kukázódnak. Lehet, hogy nem minden Hornetet cserélek le, legalább egy régi modelles marad. Pl. a A verzió.
  • Molnibalage
    Nem, ez az opció kikerült egy jó ideje, ha valaha volt. Instant actionban asszem van, de azzal kb. 8 éve nem repültem.

(Mostanában kérdezték ezt kint is.)
  • falcon16
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni hogy lehetséges e az hogy a Free Falcon 5.5-ben beállitani hogy végtelen lőszer legyen , és ha igen akkor hogy.
    Segítségeteket előre is köszönöm.

Falcon16
  • Molnibalage
    Ez a difi a DX5/6 és a DX7 között. Más particle effektekre ad módot. Az OF alapvető baja, hogy gigamega nagyságú effekteket használ és megfekteti a CPU-t.
  • repvez
    nemtudom, de nekem ez a flare megoldás ami az OF-ben egyáltalán nem tetszik mindegyik egyvonalba esik ugyan olyan hosszu fustcsikot huz .FF-ben legalább kalimpál mindenfelé a füst igy sokkal realisztikusabb
  • Molnibalage
    Új OF effekt.

FPS a béka segge alatt.
  • Molnibalage
    Kézikönyv. Fejből én sem tudom. Asszem van alt hold kapcsoló állas a két kapcsoló közül az egyiknél.
  • hooah
    Értem köszi. Lényegében nem fontos, mert elég ha látom az MFD-n a vonalakat/pontokat. Egyébként én sem használok auto pilotot, egyébként melyik auto pilot tartja a magasságot?
  • Molnibalage
    Nem, nem vált. Max. akkor ha autpilot van és simplified, vagy akkor sem. Mondjuk én soha nem használok autopilotot...
  • hooah
    Molni egy olyan kérdésem lenne, hogy útvonalrepülésnél a navigációs pontok elérésekor nem vált a rendszer át automatikusan a következőre? Mert ha igen akkor valamit nagyon rosszul csinálok.
  • Molnibalage
    Egy megjegyzés. A TE lista a Korea 2012 és másik helyszínen korrekt. Ha az akarod, hogy az alap helyszínen is az legye a \campaign\Korea2012-ből másolt a teplanes és teunits.lst fájlokat a \campaign\save-be.
  • Molnibalage
    Totál off, de nagyon ütős szerintem.
  • Molnibalage
    Aztarohadt. Köszi. Linkelem máshova is. A MolnyFalcon DB-je kvázi végleges, de egyébként kurva jó.
  • JohnTerry
    Balázs! Ismered ezt az oldalt? Nagyon komoly, DB fejlesztéshez hasznos lehet!
  • JoeDestroy
    :) féregjárat.....................
    A dds átlátszósága szar...
    Régen találkoztam már vele. konkrétan amikor szerkesztettem az UsAF 512-es reflex filet és szarul mentettem el :)

Lehet hogy a cockpit packban van a jó.
  • Wampa
    Vagy 0.5 el hasitassz fénysebesség felett:)
  • z0ty4
    Ezzel találkozott már valaki ? Nincs a cockpit pack feltéve, lehet az a baj?
  • Molnibalage
    Hustler elfelejtette beállítani két gépnek a sq. storest. Lesz hotfix.
  • Molnibalage
    Igen, az a tlk file a duma. Asszem cirka néhány ezer apró részből áll össze a 28,8 megás file.
  • hooah
    Köszi szépen az infót, bár csak egy tlk-s fájlt találtam, egyenlőre nem tudok vele mit kezdeni, de az ui1-ui6-ig megvan a menü soundja, amit már ki is cseréltem, Gspot meg egy kis konvertálás, és simán ugyan olyanra csináltam mint az eredeti. Hogy a fenébe nem találtam azt az ui fájlokat pedig 100x átnéztem hol lehetnek.
  • Molnibalage
    A effektek hangjai a \sound mappában vannak.

Az menu zenéi asszem egy unisound vagy uimusic mappában vannak. Most nem vagyok otton.

Az UI music formátuma wav, de nagyon nem mindegy, hogy milyen beállítással mented el. Anno kb. 9-ik próbálkozásra találtam el, hogy mi a jó. Máskülönben zaj lesz az egész.

A rádiózás hangjait nem tudod lecserélni. Asszem valami tlk fájlban van benne, de annak szerkesztése nem lehetséges. N+1 éve még megvolt a szofvter, de akkor meg sem próbáltam használni. Letörötltem. Most már nem érhető el. Gőzöm sincs, hogy a guns,guns, guns -- > guns fixet anno ki hozta össze...
  • hooah
    Sziasztok
    Molni meg tudnád mondani, hogy a FF-ban hol találom a main menü soundját meg azokat a hangokat mikor oldok valami függesztményt és "bemondom" a rádióba?
  • Molnibalage
    Úgy tűnik, hogy 5.4 használat lesz. Az egyik teszter folyamatos CTD-t kapott eddig. (Én egyet sem...) Az 5.5.4-gyel ez lezuhant egy jóval elfogadhatóbb szintre.
  • Molnibalage
    Nekem se sikerült...

A JP-233 még mindig nincs megcsinálva, pedig cirka 3 hete küldtem el, hogy hogyan kell.
  • z0ty4
    Refuel képek

Nekem úgyanugy nem megy.
  • Molnibalage
    Első blikkre fasza. A SAM-ek műkdönek TE-ben, ahogy kell. A TE egységlista sajnos szét van esve még mindig, de ezzen elvben lehet segíteni az FF5.3-as fájlok egy részének használatával.

Most van a nagy dilemme, hogy melyikből legyen MolnyFalcon. 2,5 hét munkáját nullázhatom le, ha átrakom az 5.4-re.
  • Molnibalage
    Komolyan mondom, hogy nem értelek. 10 perc megcsinálni. Ha neked ennyit nem ér meg...

A bettesztelésbe meg kénytelen voltam kintieket is bevonni. Nekem most ment fel a cucc. Megnézem, hogy mit tud.
  • repvez
    de jo .még jo hogy pár napja telepitettem ujra az egészet erre megint telepithetem még akkor is ha nincs benne modositás, mert kiprobáltam, hogy nem is engedi az 5.53asra rátelepiteni még akkor sem ha teljesen szüz .
    megértem Hustler irását is, de miért abbol indul ki hogy a modositások miatt nem lehet simán patchelni.Aki modolttal játszik az telepitsen a teljeset aki nem modolt annak legyen meg a lehetösége csak a javitást feltenni.
    Arrol nem is beszélve hogy igy mindig olyan dolgokat is bele kell tenni a patchbe ami az elözöben javitottak már, nem csak azt ami ujjonan került javitásra.A 190 mb-bol lehet csak 60mb lenne a mostani javitás az 5.53as beépitése nélkül.
    nálam igy nézne ki egy telepités: 5,5+5,51+5,52+5,53+5,54 és a következö nagy verzióugrásnál kiadni egy uj alaptelepitöl 5,6 mondjuk amiben benne lenne az eddigi összes javitás plusz a uj nagyobb változtatások.
  • Molnibalage
    Ezek szerint a tankolás már lehet, hogy megy.
  • Molnibalage
    FF5.5.4 kijött.

Kíváncsi vagyok, hogy mit tud. Ha megfelel, akkor lehet hogy MolnyFalcon reboot és ebből indulok ki újra. Ezt mndjuk nem szeretném, de ha jobb, akkor megéri.
  • Molnibalage
    Release notes.

A háttérszín jó, vagy legyen a megszokott barnás?
  • Molnibalage
    Az F-16-on is hezitálok. A nagyobb poligonszám ellenére nekem egyáltalán nem jön be. Hiába a jó model, ha a skin gyenge. Mármint Red1 szintjéhez képest.
  • Molnibalage
    A 3D kabint visszautasítottam. FPS gyilkos, mint állat az OF kabinja.
    Az FF kabinja full clickable, ez meg nem.

Feature lista angolul is jó? Angol release notes van még csak jelenleg.
  • repvez
    azért egy feature lista nem ártana hogy mire figyeljünk jobban , mi változott stb, mert sztem sokan közülünk nem tudja fejböl minden gépnek az összes fegyvervariácioját adatait stb...
    ÉS igy elkerülendö az olyan észrevétel ami az eredetiben is benne van mint hiba vagy jo tulajdonság

Remélem a 3D kabint is átteszi a srác az OF-es f-16-al egyutt.A texturát meg mindenki ugy változtatja magának ahogy szeretné
  • Molnibalage
    MolnyFalcon Beta 2 B változat.

A földi egységeket leszámítva már nagyon közeli állapot ahhoz, amit 1991-re tervezek. Ezzel már tényleg annyit kellene tolni, hogy látszódjon, hogy végigtolható vagy sem.
  • Molnibalage
    Felmerült egy lehetőség. Eagle-611 rendelkezik JanHas nagyobb poligonszámú F-16 3D modelljeivel. Felajánlotta, hogy beleteszi a MolyFalconba. Majd a legvégén ő rakja bele a feljavított Viggent is. Legalábbis ez a terv.

Aegan tesz az OF modellal. A modell szép, de a skin az nekem túl steril.
  • repvez
    vagy egér jobb gomb nyomvatart és a kivánt gombon bal click
  • JoeDestroy
    A setup contorls advanced részben a klikkelhető 3D pit bekapcsol, a mouselook kikapcsol.
  • Molnibalage
    A prögetés az ö és ú gombokkal történik. Oda programozod, ahova akardot.

Ma még asszem teszek fel egy beta II_b-t. Az Horneten elfelejtettem kikapcsolni az HMS-t.