52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#34042 Jana megérkezett, sajnos mikrofon nélkül. Igy kicsit uncsi lett. Kipróbáltuk Dewdog multiját, az első kampány kifagyott, a második már sikerült.
Radart kellett bombázni de nem nagyon értem el odáig. Először az SA-5 rontott rá, majd jöttek a Mig-19-21-23ak. Mire kilőttem az összes rakétámat, akkor jöttek a MIG-29-ek. Sok esélyt nem hagytak így gyorsan lelőttek. Jana még küzdött :D
Képek:
Remélem még lesz alkalom a multira a hétvégén. Jana addig vegyél új mikrofont. -
#34041 Felmentem TS-re. Addig TV-zek. Szólj ha vagy. Másvalaki ? -
#34040 Este érkezem 9-10fele -
#34039 Hamarosan :)
Este kis társaság gyűlik össze nálunk.
Egy vasárnak esti lazulás az beleférhet :D -
#34038 Akkor jöhet az esti multi
-
#34037 Na végre lett új alaplapom, működik a masina.
Talán az utolsó P-45-ös lapot sikerült mostanában meglelnem.
Egyik járatos nagykerben sem volt semmilyen.
Érdekes módon a win7 simán elindult, és jól működik. Nem zuhant össze az alaplapcserétől. Bár az is lehet hogy a közel azonos felépítés miatt van. (Más gyártó, de előtte is P-45 lapkás lapom volt.)
Lényeg a lényeg, most reppentem egy kicsit, megnéztem hogy minden üzemel e, és valóban faszán üzemel :) -
#34036 Köszönöm szépen -
#34035 Angol nyelven van videó és a TE modulról a kézikönyv is elég bő infót tartalmaz.
Videót ehhez már nem csináltam, mert megelőztek.
http://www.freefalcon.com/forum/showthread.php?18333-TE-Video-for-FF5 -
#34034 Sziasztok, valaki nem tudna valami hasznos dokumentumot,videót vagy bármit a küldetésszerkesztő használatáról mutatni? -
#34033 Kezd jó lenni? :)
Ahhoz képest, hogy huszadrangú modell - mert a svéd semlegesség miatt reális hadjáratban szinte elképzelhetetlen - szinte F-16C szintű 3D modellje volt eddig is. A linkelt oldalon levő fejlesztésekkel lényegében már ott van.
A release videó lassan készen lesz, kb. A 70%-a megvan. Lehet, hogy nem várom meg az FF5.5.4-et. Belehúzok, 'oszt kiadok valamit. -
#34032 igen a kiemelt modellek azok szebbek OF-ben .F16,F18 és F15 plusz kakukktojásként a c-130.
bár a viggen kezd egész jo lenni FF-ben is.Kár hogy a többi még a javitottak is csak távolrol hasonlitanak az eredetire -
#34031 F-15 skin template, OF.
Ennyire szép alapból az OF-ben a Sas? Nem is emlékeztem rá. -
#34030 Linket! :) -
Caterpillar #34029 Még szerencse hogy készül az FSX utódja ahol már alapból benne lesz a gépek sérülésmodellje a rendszerben és szabadon lehet majd módosítani a dolgokat benne! -
#34028 The only problem was the weapons couldn't actually destroy anything in the world.
Minden tisztelem az alkotóké, de ez így akkor is csak "szép, de semmire sem jó" kategória, legalábbis nekem.
Soha nem leszek képes felfogni, hogy elvben egy ilyen kiváló alapra miért nem készült egy harci szim, mikor egy ilyen szint elérésébe is mennyi energiát ölnek fejlesztők. Miért nem ez az alap, hogy tudjon ilyen dolgokat a progi?
Mire az Outerrából lesz valami vagy a Fighter Ops-ból, addira talán a föld alá tesznek... :( -
#34027 alakul már :)
remélem a következö kiadásban már ez alap lesz -
#34026 OFF
Nézzétek meg, nagyon fasza kis videó. Én, mint Falcon videó készítő valamennyire bele is látok, hogy mi munka lehetett ebben. :) -
#34025 Khöm, Hustler stílusa másnál is kezdi kiverni a biztosítékot. Snail FF tag. Még...
AZ is vicces, hogy RAM22 tegnap dev boardot említett. Nekem Hustler azt mondta, hogy az megszűnt. Akkor vagy kamuzik vagy a board alatt az MSN és PM / mail-t érti. ---> Lényegében "papíron" vagyok FF tag.
Khronik is fellépet az elmúlt héten kétszer, de sajnos nem váltaszolt egyetlen PM-re sem. ---> Nem lesz új UI így. Vagy a mostani lesz, vagy az új háttérképes, de átlátszó ablakos régi. -
#34024 Viggen fejlesztés.
Huslter meg hozza a szokásos formáját...
Beszéltem Snail-lel, elvileg megkaphatom a fejlesztést a MolnyFalconhoz, elvben integrálni is tudom. -
#34023 Váááá, elkapott az ihlet. Kár, hogy holnap meló van... :( -
#34022 Nem tervezek multis jelenetet bele, mert egy részéhez kell a kész vagy részleges DB. Azt meg nehezen lehetne megoldani. Nem a látványos akciójeleneteken lesz a hangsúly. -
colbeny #34021 Király az intro! Kedvet kaptam, megyek is repülni :) -
#34020 Jana: elmaradt a hétvégi multi. Mikor pótoljuk be ? -
#34019 Jó lesz. Mikorra lesz kész a teljes videó ? (remélem kellünk hozzá) -
#34018 Magamnak is haszons a rener, mert látom, hogy mi az, ami így nem néz ki jól. :) -
#34017 http://www.mediafire.com/?rao6grcyl093llh
http://www.mediafire.com/?3r2s6f5t6oe35ke
Preview. Eleje és vége. -
#34016 Balázs az ilyet meg sem kell kérdezni. Nekünk mindig minden kell. (telhetetlen bagázs) -
#34015 Ha igény van rá, akkor a végéből is renderelek egy vidit.
Mivel ma WS monitor kezd elterjedni, ezért 1280x720-as felbontásban készül, nem a megszokott 1280x1024-ben. -
#34014 Ok, akkor lesz. Kb. az első fél perc. -
#34013 Úgy néz ki, hogy OF 4.8-ba talán beletesznek ezt-azt.
Felajánlom a MolnyFalcon lehetőségeit is, ha kell nekik. -
#34012 na!! -
#34011 Kérjük, kérjük, kérjük, -
#34010 Szeretnétek egy rövid előnézetet a videóból vagy legyen teljes meglepi? -
#34009 Igen. A mószert nem tudom, mert nekem mindig is jó volt a standart tiles, a mostani meg főleg. A kinti fórumon le van írva, hogy hova kell tenni és mit. -
colbeny #34008 Mi történik, ha FF5 installálásnál a "HiTiles (Payware)"-t választom? Be lehet üzemelni az AF-hez tartozó HiTiles-szel is? -
#34007 Az MFD-n lehe váltani, csak más a default beállítás. A bal oldalon a grey MFD gomb amit keresel. -
Wampa #34006 Na végre repkedhettem egy kicsit,a billentyűkioszt teljesen kiment:(
De hova lett a szép szürke maverick kép?Megint ez a zöld van,nem birom. -
#34005 Azért ez vicces.
Ha én írom le, hogy ez meg az rossz, akkor Hustler beszól.
RAM22 hogyhogynem lertam, hogy a SAM-ek nagy része lószar. Tök jó, hogy Hustler egy ideig még ezt is tagadta és elhajtott, hogy "nem értesz" hozzá.
Az F-15 FM kapcsán is sokan szóltak, leszóltak minket még a dev fórumon is. Hogyhogynem most már ő is leírja?
A MolnyFalconhoz opcionálisan asszem mellékelni fogom az FF4+FF5 mxelt F-15A/C/E FM-eket. (Persze multiban ezek használatának egyeznie kell.)
MF kapcsán még az van, hogy Khronik 3 hete nem válaszol, így nem lesz se installer sem updatelt UI. Lehetnek új UI hátterek, de ez estben a hadjárat screen-en átlátszó ablakok lesznek, mert Khronik még ezt csinálta meg tavaj júnuiusban. A másik opció az, hogy az egyik mostani UI lesz használva, de ez esetben nem biztos, hogy át tudom nevezni a hadjáratokat, de szép hadjárat screen lesz. -
#34004 Az MI-t Hustler elvileg valamilyen szinten kalapálgatja. Ennek a hatása lehet.
Az SA-5 nem problémás asszem sehol. Az SA-2 és SA-10 estében van gebasz. Az SA-10 lényegében semmit sem csinál 8-10 mérföld felett. Az SA-2 hiába bír megnövelt eng. range értékkel, 8-10 mérföld alatt nem indít és ott is hazavágja asszem az ECM ---> erőlködés nélkül közel tudsz menni hozzá...
BTW, a videó eleje és vége elvben készen van. Most kell feltölteni tartalommal. Kérdés az, hogy meg tudom -e csinálni azt, ami kb. 9 hónapja a fejemben van. :) -
#34003 Balázs: megkerestem neked azt a kampányt ahol mocskosul dolgozik a SA-5.
30-35 mérföldről már támadnak.
Ez lenne az:
Egy dolgot nem értek, mentem egy SAD-t, a társamnak megadtam egy MIG-et támadni, az meg mindent lehajigált, kivéve a rakétákat és úgy ment utána, pedig nem volt messze asszem 15 mérföldre csak. Asszem ezt eddig nem csinálták, vagy igen?