Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó RPG-ket nagyon is csípem. A Gothic széria a szívem csücske, ahogy az NWN is. Az NWN erõsem Falconos jellemvonása, hogy gyakorlatilag teljen nyílt, alapból hozzá van adva a szerkesztõ, gyakorlatilag a forráskódot is támogatottan lehet továbbfejleszteni saját scriptekkel és kismillió olyan dologgal amirõl én azt sem tudom, hogy mi. A hivatalos modulok mindig színvonalasak voltak, de a rajongók olyan modulokat csináltak hozzá, hogy az ember csak úgy les. 2-3 NWN1 modult próbáltam ki a TOP10-bõl. Hát elég ob*szósak voltak.
A nagy elõd Baldurs's Gate I részét csak fotón láttam, a BG II SotA megvan, de soha a büdös életben nem fogom végigvinni, mert annyi idõm nincs és azért az már tényleg primitív grafikailag nekem és irányítás szempontjából is.
Ezen felül még
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kikérem magamnak....annak hogy utálom a lapaj hegyi gundarkokat,az ügyhöz kérem semmi köze😛 Mi Wampák,az EU legszebb lényei,természetünknél fogva kicsit finnyásak vagyunk😊
Ugy emlékeztem ,hogy egy fél éve(mikor a kutyának se kellett a film😊te meg Vipera mondtátok, hogy megvan.
Te Balázs,ez a NWN2 ez jó játék?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Van narrátoros és feliratos is. Ezzel a jó húzással az OF-hez nem is kellenek oktató videók.
A Docs Mappában van egy roppant jó: OF noob Guide Version1.pdf
és egy bõvebb lére eresztett: BMS-Dash34.pdf
Az elsõ korrektül megmutatja, mi más az OF-ben. Annyira nem vészes.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem kézikönyv, de elég jól, a lehetõ legtömörebben összefoglaltam pár dolgot:
* Telepítés
* Hogyan lehet javítani az FPS értékeken?
* Több képernyõ felbontást szeretnék látni a SETUP-ban
* Két nagyon fontos beállítás a játékon belül
* Inkább a régebbi Falconokból megszokott Avionikát szeretném
* Egy kis segítség a DATA CARDRIDGE beállításhoz!
* Hálózati játék indítása
* Ismertebb bugok és elhárításuk
* Mit érdemes még lecserélni?
* HiTiles telepítés utólag
* Falcon verziók egyszerre ( Pl. FreeFalcon 5 és OpenFalcon.)
* Beállításaink mentése
* Hol találok segítséget, leírásokat a programhoz?
Már vagy 4-szer futottam neki az AMRAAM videónak, de egyszer sem volt kielégítõ a végeremény. Komolyan mondom nehezebb, mint egy zenés videót összerakni. (És akkor még mindig nem volt olyan videó ahol az AI-val törõdni kellene...) További gond, hogy nem értem a visszaszámláló metódusát.
Le van írva egy dokisban a négy lehetséges esete, de még akkor sem tiszta... Igazából ezt meg ez annyira jól összefoglalja, hogy nem nagyon tudok mit hozzá tenni. Szinte nincs is értelme talán megcsinálni. Csak azért lenne értelme, hogy lássák is, hogy tényleg hogyan megy.
A második link 14. oldalán van a visszaszámolás magyarázata. Az kintieknek linkelhetem a doksit, de a magyar nyelvûben ki kellene fejteni, hogy mik ezek. Jelenleg ezek hiányoznak az légiharc fejezetbõl.
További gond, hogy az NWN2 rabja lettem meg mást is csinálnék. <#zavart1>#zavart1> Igazság szerint vagy április óta nem foglalkozok komlyabban a Falconnal idõhiányban. Kézikönyv, oktatóvideó és egy versenyfilm fért bele. Igazából én is egyfajta szüneten vagyok. A többiek pörögnek a fórumon, de vannak egyes témák, amiket teljesen leszarok. Pl. van egy futó free Hiteles project. El sem olvasom. Mindek. Én nem szeretem a Hitilest. Stb.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gundark nem volt,de lerágom egy bantha husát ha neki nincs meg....ha nincs meg szóljál Gundi.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Kicsit hajaz a Top Gun-ra, egésszében szerintem teljesen Európai lett.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Keressétek a neten. Nekem megvan jó minõségû szinkronos aviban, de nem igazán tudnám jól feltölteni. (Viper a neted hétszentségit 😄 ).
Jó kis hangulatos film 😊
Amúgy érdekes hogy az index semmi sajnálatot nem tulajdonít az esetnek, elkezd traktálni a makszról.
na mind1
Szerencsés esetben belehet kapcsolni a +2 magot de szerencse kérdése, hogy stabil marad e a rencer.Húzni lehet pöpecül, még a szorzót is lehet állítani de egyelõre nem érzem szükségét.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Elõbb volt karácsony😊)
Valamiért én is AMD hivõ vagyok....fogod huzni is?Ez a proci elég jól huzhatónak tûnik(jó áron)ellentétben az enyémmel..bár amit nem értek,a Gyga alaplap nekem valamennyit húz magától rajta.Valahol azt olvastam ,be lehet kapcsolni ha szerencséd van a kikapcsolt plussz két magot?
Csak az OF helpet bõvítgetem, de jól el lehet vele szöszölni.
Csak a beállításra, moddolásra, multira és pár fontos dologra térek ki, de szépen hízik a fájl :-)
Addig néhány képet, hogy ne FS topik legyünk :-)
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Gigabyte lap, 2*2GB RAM,HD4870-es vga,7850-es BlackEdition cpu,22"-es monitor.Ebbe az akcióba tartozik még a TrackIR5,DCS,Rise of Flight és a CFS3 beszerzése is.
Leírom pár tapasztalatom, néhány dolgot ami fontosnak tartok, ill. jobbá, szebbé, gyorsabbá tehetõ vele az Open Falcon 4.7.
Ha készen lesz, természetesen megtaláljátok a fejléc alatti linken.
eredeti Garas Dezsõ szinkronját lecserélték valakire😞
Belmondonak mindig Sztankay volt a szinkronhangja,kivéve ezt az egyet,de
ez a vége miatt nem olyan könnyed,ugyhogy zseniális volt az eredeti.
akár a "volt egyszer egy vadnyugat"
meg az egy marék dinamit "san san" <#nyes>#nyes>
Belmondo vígjáték? köszi nem😊 volt egy filmje annó aminek Moricone zenéje volt, de nemtom a címét... az jó filmje volt
tegnap este a "kémek a sasfészek"-bentetet néztem meg... ezek voltak a jó filmek😉
Nem ez a lényeg most😊Ezen a fasza fórumon is benézett egy csávó,17 és fél évvel,nyugdijjal,törzsõrmesterként,végig az ejtõernyõsökkel,akárhogyis,de érdemkereszttel,azt hiszed basztak rá a sügérek?Csak fujta mind a gyikságot.Mintha idejönne egy F16 os sofõr
én meg leosztanám_😊Á papi,azért ez a topik magnéziumfáklya az sg sötét egén.Még a haditechnikait olvasom,mert a Cifu nevû srác egy fasza nyugodt erõ.
Nem kell egy Belmondo film(Javithatatlan?
én szábádszálláson annó találkoztam egy ürgével aki kiment légióskodni, legendákat nem kifejezetten hallottam tõle
egy rettentõen nyugodt, szerény ürgét kell elképzelni, aki nem volt egy hûde testépítõ kinézetû... viszont senkinek nem lett volna belekötni az tuti😊 volt egyfajta aurája annak az örmi muksónak
olyan túl sokat nem hallani arról hogy hol kolbászolnak, meg mit ügyködnek
asszem most lesz valmi sorozat a dicskoverin, vagy necsönöel vagy a 3ik "még nézhetõ" csatornán
A posztomra a riposztokat.......
Idegenlégiós topik
repgép éppen balos nagyívû fordulóba kezdett úgyhogy totál nem oda nézett, a helikopper meg valmivel alatta volt ha jól vettem ki
megesik az ilyen..