Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Istenkirály. (Nagyon régen toltam papír alapú szerepjátékot, de ennek kb 9 éve vége). Lehet, hogy nem tudtátok eddig, de nem csak Falconnal játszottam régen. 😊

A RPG-ket nagyon is csípem. A Gothic széria a szívem csücske, ahogy az NWN is. Az NWN erõsem Falconos jellemvonása, hogy gyakorlatilag teljen nyílt, alapból hozzá van adva a szerkesztõ, gyakorlatilag a forráskódot is támogatottan lehet továbbfejleszteni saját scriptekkel és kismillió olyan dologgal amirõl én azt sem tudom, hogy mi. A hivatalos modulok mindig színvonalasak voltak, de a rajongók olyan modulokat csináltak hozzá, hogy az ember csak úgy les. 2-3 NWN1 modult próbáltam ki a TOP10-bõl. Hát elég ob*szósak voltak.

A nagy elõd Baldurs's Gate I részét csak fotón láttam, a BG II SotA megvan, de soha a büdös életben nem fogom végigvinni, mert annyi idõm nincs és azért az már tényleg primitív grafikailag nekem és irányítás szempontjából is.

Ezen felül még

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Üdv G.
Kikérem magamnak....annak hogy utálom a lapaj hegyi gundarkokat,az ügyhöz kérem semmi köze😛 Mi Wampák,az EU legszebb lényei,természetünknél fogva kicsit finnyásak vagyunk😊
Ugy emlékeztem ,hogy egy fél éve(mikor a kutyának se kellett a film😊te meg Vipera mondtátok, hogy megvan.

Te Balázs,ez a NWN2 ez jó játék?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
A másik jó megoldás tanulásra az OF-en belüli interaktív gyakorlások végigcsinálása.
Van narrátoros és feliratos is. Ezzel a jó húzással az OF-hez nem is kellenek oktató videók.
L Viper
A fegyverzet kezelésrõl semmit nem írtam.
A Docs Mappában van egy roppant jó: OF noob Guide Version1.pdf
és egy bõvebb lére eresztett: BMS-Dash34.pdf

Az elsõ korrektül megmutatja, mi más az OF-ben. Annyira nem vészes.
Molnibalage
Ez már nekem is elég lenne. OF szinten elég béne vagyok. Pl. LGB kezelésrõl finom nincs. Asszem még a MAV sem megy...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Nagyjából kész lennék, még pár hivatkozást beírkálok és ennyi.
Nem kézikönyv, de elég jól, a lehetõ legtömörebben összefoglaltam pár dolgot:

* Telepítés
* Hogyan lehet javítani az FPS értékeken?
* Több képernyõ felbontást szeretnék látni a SETUP-ban
* Két nagyon fontos beállítás a játékon belül
* Inkább a régebbi Falconokból megszokott Avionikát szeretném
* Egy kis segítség a DATA CARDRIDGE beállításhoz!
* Hálózati játék indítása
* Ismertebb bugok és elhárításuk
* Mit érdemes még lecserélni?
* HiTiles telepítés utólag
* Falcon verziók egyszerre ( Pl. FreeFalcon 5 és OpenFalcon.)
* Beállításaink mentése
* Hol találok segítséget, leírásokat a programhoz?
Gundark 1 1
Nekem persze hogy nem küldted el mert rasszista vagy, és kirekesztõ. Egyébként megvan már régóta. Már akkor elloptam amikor kiadták dvd-n 😊
Molnibalage
A gond az, hogy én sem tudok mindent (ezek általában nem túl lényegesek..) és mivel nagyon idõtállót akarok csinálni sokáig tart valamit rendesen megcsinálni, hogy ne legyen benne hiba és tényleg használható legyen.

Már vagy 4-szer futottam neki az AMRAAM videónak, de egyszer sem volt kielégítõ a végeremény. Komolyan mondom nehezebb, mint egy zenés videót összerakni. (És akkor még mindig nem volt olyan videó ahol az AI-val törõdni kellene...) További gond, hogy nem értem a visszaszámláló metódusát.

Le van írva egy dokisban a négy lehetséges esete, de még akkor sem tiszta... Igazából ezt meg ez annyira jól összefoglalja, hogy nem nagyon tudok mit hozzá tenni. Szinte nincs is értelme talán megcsinálni. Csak azért lenne értelme, hogy lássák is, hogy tényleg hogyan megy.

A második link 14. oldalán van a visszaszámolás magyarázata. Az kintieknek linkelhetem a doksit, de a magyar nyelvûben ki kellene fejteni, hogy mik ezek. Jelenleg ezek hiányoznak az légiharc fejezetbõl.

További gond, hogy az NWN2 rabja lettem meg mást is csinálnék. <#zavart1> Igazság szerint vagy április óta nem foglalkozok komlyabban a Falconnal idõhiányban. Kézikönyv, oktatóvideó és egy versenyfilm fért bele. Igazából én is egyfajta szüneten vagyok. A többiek pörögnek a fórumon, de vannak egyes témák, amiket teljesen leszarok. Pl. van egy futó free Hiteles project. El sem olvasom. Mindek. Én nem szeretem a Hitilest. Stb.

LeonSilver
Hálám örökké üldözni fog benneteket !!! <#eljen><#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na.elküldtem mindenkinek aki ma itt volt,van akinek kétszer😊magamnak is,amilyen hülye vagyok😊)
Gundark nem volt,de lerágom egy bantha husát ha neki nincs meg....ha nincs meg szóljál Gundi.

JoeDestroy
THX! Mindenki nevében. Asszem ma megint megnézem. (Bár nekem megvan) Egy részlet a filbõl.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Akinek kell a film ,szóljon itt,küldöm a linket.....ide nem teszem ki,mert nem az én feltöltésem-a film cime amugy Az égbolt lovagjai😊)

JoeDestroy
Ízelítõ 😊
Kicsit hajaz a Top Gun-ra, egésszében szerintem teljesen Európai lett.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Ha megvan, told már le aviban 700 MB-re és oszd meg a néppel! Ha teheted persze. Tényleg nagyon szép az egés film 😊)

L Viper
Gyönyörû felvételek vannak abban a filmben. Már azért megéri megnézni.
JoeDestroy
Az e havi PCWorldben volt cikk errõl. Alaplap funkcióinak a függvénye, ha be lehet kapcsolni, akkor stabil. Húzni nem lehet annyira, mintha csak 2 mag lenne. Bár ez inkább a leggyengébb mag függvénye.

JoeDestroy
Balázs! Ez a Vadászpilóták c. francia filmbõl való.
Keressétek a neten. Nekem megvan jó minõségû szinkronos aviban, de nem igazán tudnám jól feltölteni. (Viper a neted hétszentségit 😄 ).
Jó kis hangulatos film 😊

Molnibalage

NikkiSixx69
L Viper
Durva <#szomoru1>
Boconadi
A jetfly.hu azt írja hogy két pilóta túlélte, a harmadik meghalt. Emellett a földön még 5-en sérültek meg, egy nõt kórházba vittek.

Amúgy érdekes hogy az index semmi sajnálatot nem tulajdonít az esetnek, elkezd traktálni a makszról.

na mind1
Aránylag friss hír, összeütközött és leperecelt a Russzkije Vityazi két Szu-27-ese...

LeonSilver
Most jutott rá zsetony 😉

Szerencsés esetben belehet kapcsolni a +2 magot de szerencse kérdése, hogy stabil marad e a rencer.Húzni lehet pöpecül, még a szorzót is lehet állítani de egyelõre nem érzem szükségét.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#eljen>
Elõbb volt karácsony😊)
Valamiért én is AMD hivõ vagyok....fogod huzni is?Ez a proci elég jól huzhatónak tûnik(jó áron)ellentétben az enyémmel..bár amit nem értek,a Gyga alaplap nekem valamennyit húz magától rajta.Valahol azt olvastam ,be lehet kapcsolni ha szerencséd van a kikapcsolt plussz két magot?

L Viper
Hát Balázs megértelek, hogy nehezen haladsz a kézikönyveddel.
Csak az OF helpet bõvítgetem, de jól el lehet vele szöszölni.
Csak a beállításra, moddolásra, multira és pár fontos dologra térek ki, de szépen hízik a fájl :-)

Addig néhány képet, hogy ne FS topik legyünk :-)

Mintha ez is IMAX -es video lenne,bár ettõl függetlenül valóban látványos.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Molnibalage

Molnibalage
Fasza, az X52 joya most tényleg elszállt. Y tengely nem mûködik és ha pöcögtetem a joy felületét akkor a center pozíció meg ugrál. De fasza lesz ügyintézni ezt...

LeonSilver
Hát mit is monnyak?
Gigabyte lap, 2*2GB RAM,HD4870-es vga,7850-es BlackEdition cpu,22"-es monitor.Ebbe az akcióba tartozik még a TrackIR5,DCS,Rise of Flight és a CFS3 beszerzése is.

L Viper
Elkezdtem írni egy új Help fájlt az OF 4.7-hez.
Leírom pár tapasztalatom, néhány dolgot ami fontosnak tartok, ill. jobbá, szebbé, gyorsabbá tehetõ vele az Open Falcon 4.7.

Ha készen lesz, természetesen megtaláljátok a fejléc alatti linken.
Az utolsó(Billy)az õrmester srác(tulajdonképpen fõtörzsõrm.)....az utánam következõ négy agyas,amelyik kiokit hogy nem pompom lányok tolmácsolnak a hadseregben.😊Komolyan,egyszerûen nem hiszem el.

Molnibalage
Jó kis film, jó szinkronokkal.

Molnibalage
Ki az a négy és honnan kezdjem olvasni? 😊

Tényleg Leon,el is felejtettem,legalább dicsekedj már el,milyen cuccokra cseréltél....most ugyan nem piszkálom az enyémet egy darabig,de az ilyesmi mindig érdekel <#integet2>

Jól is teszed.....amugy is sanszos mindenkinek valami "népbetegség",nehogy már egy hülye miatt kapjad

Csodálom ,hogy még nincs amerikai remake-je.Fél Hollywood a francia filmekbõl él......Életem egyik legkeserûbb élménye volt,mikor a Profi
eredeti Garas Dezsõ szinkronját lecserélték valakire😞
Belmondonak mindig Sztankay volt a szinkronhangja,kivéve ezt az egyet,de
ez a vége miatt nem olyan könnyed,ugyhogy zseniális volt az eredeti.

polluxware
ez az! igényes film, jó zenei körítéssel😊

akár a "volt egyszer egy vadnyugat"

meg az egy marék dinamit "san san" <#nyes>

LeonSilver
Bizony!

LeonSilver
Én ezért nem járok sok topikba illetve nem vitázok a sok gyökérrel.Én hivatásos katona voltam, lövész szakaszparancsnok, elsõlépcsõs alakulatnál, stb .. de eszembe sincs olyanokkal vitázni akiknek a katonakönyvében maxximum az "alkalmatlan" bejegyzés lenne.

L Viper
Ez egy óriási film <#eljen>
LeonSilver
Ez az a fil fater 😉

polluxware
odáig nem olvastam... habár az ilyen manusra tényleg érdemes odafigyelni

Belmondo vígjáték? köszi nem😊 volt egy filmje annó aminek Moricone zenéje volt, de nemtom a címét... az jó filmje volt

tegnap este a "kémek a sasfészek"-bentetet néztem meg... ezek voltak a jó filmek😉

Szia
Nem ez a lényeg most😊Ezen a fasza fórumon is benézett egy csávó,17 és fél évvel,nyugdijjal,törzsõrmesterként,végig az ejtõernyõsökkel,akárhogyis,de érdemkereszttel,azt hiszed basztak rá a sügérek?Csak fujta mind a gyikságot.Mintha idejönne egy F16 os sofõr
én meg leosztanám_😊Á papi,azért ez a topik magnéziumfáklya az sg sötét egén.Még a haditechnikait olvasom,mert a Cifu nevû srác egy fasza nyugodt erõ.
Nem kell egy Belmondo film(Javithatatlan?

polluxware
bocsánat hogy reagálok😊

én szábádszálláson annó találkoztam egy ürgével aki kiment légióskodni, legendákat nem kifejezetten hallottam tõle

egy rettentõen nyugodt, szerény ürgét kell elképzelni, aki nem volt egy hûde testépítõ kinézetû... viszont senkinek nem lett volna belekötni az tuti😊 volt egyfajta aurája annak az örmi muksónak

olyan túl sokat nem hallani arról hogy hol kolbászolnak, meg mit ügyködnek

asszem most lesz valmi sorozat a dicskoverin, vagy necsönöel vagy a 3ik "még nézhetõ" csatornán

Apám,én meg azt hittem a hülyeség az indexen csúcsosodik ki......ezt olvassátok el,négy padawan kirántotta a szellemi fénykardot😊)
A posztomra a riposztokat.......
Idegenlégiós topik

polluxware
VFR-t repkedtek mindketten, gondlom azt is transpondi nélkül csak úgy bele a vák világba.

repgép éppen balos nagyívû fordulóba kezdett úgyhogy totál nem oda nézett, a helikopper meg valmivel alatta volt ha jól vettem ki

megesik az ilyen..

ok köszi
L Viper
A -hires paraméter ugyanúgy mûködik.
OF4.7 -et lehet 1680x1050-ben futtatni?
Molnibalage
De hogy az istenben nem vette észres senki a másik gépet? Az utasok sem? Elképsztõ. A légiirányító meg nem tudom, hogy mit fog kapni ezért, de valszeg megérdemli. Még jó, hogy a roncsok nem estek rá senkire...