• Molnibalage
    Csak az adatbázissal vagy elfoglalva én mindenbe belekötsz ami nem az elképzelésed szerint van.

Stop. Az nem az én elképzelésem, hogy nincs R-3R PF/PFM gépen. A többi az tényleg jellemzően az én hozzáállásom, de azért elég nehéz pl. képet találni R-27-tel repkedő MiG-31-ről.

Külön kiemelte a lista, hogy a weapon loadout korrekt. Nem, sajnos nem az. Akkor most tapsikoljak annak, hogy még mindig pontatlan?

A Skunkworks meglátásom szerint alapvetően pont annak készült, mint a MolnyFalcon, csak lightosabb és nem pontosabb. Alapvetően sajnos maga az AF behatároló tényező.

Értem én, hogy a Falcon játék. Viszont ilyan Forma 1 MOD lenne, ahol a Ferrari mondjuk narancssárga szű? :)

Miben számít akkor pl. ez a MOD mikor úgy nem találtam benne komoly változást úgy, hogy magába az adatbázisba néztem bele és nem csak játszottam vele? Az előző verziót is felraktam. Észre sem vettem, hogy fent van.

Például én is sokkal kevesebbet játszok azota a falkonnal hogy ennyire megkurtitották a fegyver választást egyes géptipusra a realisztikusságra hivatkozva, mikor a valoságban tudja használni a gép.

Pedig van értelme, csak sajnos kicsit elvetették a sulykot Hustlerék ezen a téren. Én egyes gépeken alavetően kiirtottam még a felfüggesztésről is bizonyos dolgokat főleg a vörös oldalon. Lényegében csak a csapásmérők vihetnek csapásmérő fegyverzetet, jó okkal.

Ha megnézed a beta MF-et akkor láthatod, hogy én kicsivel több lehetőséget adok, de még én is korlátozok. Pl. azért nincs Mk-20 csak nagyobb CBU, mert az MI-nek így van esélye komolyabb kárt okozni. Mozgó célt kis CBU-val nehezen talál el. Alapvetően minidg a kevesebb, de nagyob bomba az, amit engedek. Hála istennek az MI/ATO is a nagyobb damage értékkel rendelkező bombát rakja fel elvben. (Ezért lehet, hogy engedem az Mk-20-at is később.)

Többek között azért is adtam ki nektek, hogy modjátok meg, hogy megénzzétek mennyire használható a cucc. Ha valami nagyon nem kerek, akkor módosítok.

Mondjuk ez a repterek támadásánal lesz csak alapvető probléma, ha a kifutót akarod támadni. Ugyanis pl. F-4D/E és sima Hornet estén csak buta bomba van. Nagyon sokat kell egy helyre leszórni ---> dobd oda te is, ahova az MI + multiplayer repülés még fontosabb. Másik lehetőség az, hogy az épületeket kapod szét.

A high drag bombák azok, ahol gondban vagyok. Ugyanis valóságban ezeket nem hajigálják 13k-ról, mert a fizika miatt ez elég nehéz lenne. Csak a Falcon fizikájának vannak korlátai. Egy gépet tuturia meghagytam legalább egy fegyvert (F-16A + BLU-107) a fegyvereket, de bizony lejebb állítottam az oldást, hogy reáliabb legyen. --> MANPAD + SHORAD befigyel.

A Tornado is alacsonyabbról használja a JP-233-at.