Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#ejnye1>
Environmental sensor. The purpose of the environmental sensor is to sense seat airspeeds and altitude and send this information to the recovery sequencer. As the seat travels up the guide rail,pitot tubes located on both.sides of the headrest are exposed to the airstream. As you can see in figure 1, a static port on the environmental sensor monitors the pressure. Pitot and static pressure inputs are sensed by the speed and altitude transducers in the sensor. The transducer outputs are in turn applied to the sequencer for selection of proer recovery mode.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Szerintem te a plexitörõ sarkantyúkra gondolsz.
Valamilyen bibi esetén azok hivatottak széttörni a plexit.

Itt egy írás Kõvári Lászlótól.
Molnibalage
Haditechnikai topikba mehet bátran az ilyen kérdés.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Valamint némi kis szösszenet, hogymi is az a Pitot-csõ

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Kérlek szépen:
1.kép
2.kép
3.kép
Tehát pitot csövek amik a sebességet és a barometrikus magasságot mérõ szenzorokhoz tartoznak(valószinûleg)

Sziasztok, nem tudtam melyik fórumba kéne irjak, de gondolom jó lessz itt is mert van köztetek aki nagyon ért a vadászgépekhez, amúgy nem fontos csak nem tudok elfele aludni mert ezen jár az agyam. A kérdésem az lenne mi az a két bigyó ami minden amerikai vadászgép katapult ülésén van a fejtámlán a két kis nyulvány, már régen is érdekelt mi akar lenni, elnem tudom képzelni mire van ott minden típusnál, az orosz gépekbe nem láttam még ilyet. Ha valaki tudja kérem irja meg. Bár ez a mai álmatlanságomon már úgyse fog segíteni.

Egy kép amin látszik bár nem a legjobban:
kép

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez ismerõs😊)
Hatalom....végtelen nagy Hatalom!!!!!

L Viper
Jah igen <#vigyor3>, de azt hittem publikba is nyomatod.
Molnibalage
Te azokat már láttad. 😊

LeonSilver
+1

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Jahh. Megint röhögnek rajtunk emiatt is. Az ilyeneket kéne kitakarítani örökre a felsõ körökbõl.
Gundark 1 1
Hatalom. Valaki végre érezte hogy megmutatja hogy õ aztán betartja a törvényt. És most szívességet is tesz, mert ilyen elnézõ is tud lenni.
L Viper
Lökjed már azt a képet 'vazzeg!
L Viper
A matuzsálemek repülnek, kaptak mégis engedélyt. Mi értelme volt ennek a kekeckedésnek vajon?
Itt állok a teraszon és csorgatom a nyálam,lehet hogy mégiscsak lesz valami bemutató???!!!
Molnibalage
Már vagy húsz perce itt körözget egy Gripen Miklós mellett. 😊

L Viper
Ezt a fotót én csináltam 😛

Molnibalage
Érdekel valakit két M2k-5 preview kép?

polluxware
Gondoltam vidítalak egy kis Ahmedinezsádos pojénnal..

találtam pár titkos képet az ott levõ titkárnõkrõl:

L Viper
Köszönöm, nagyon kedves és örülök neki, hogy gondoltál rám.

Anno gyermek és ifjonc koromban nagyon szerettem robbantgatni, meg gyúlékony, veszélyes anyagokkal foglalatoskodni, meg a testi épségem veszélyeztetni, legalábbis a felnõttek szerint.
Persze minden biztonsági szabályt betartva tettem mindezt, mert elsõ a testi épség! De komolyan.
Milyen érdekes, hogy manapság már idegesít az ilyesmi.
polluxware
"Ha majd meccsre jársz meglátsz sok csodát,A füstbombák szagát,A könnygáz illatát"

te ettõl sokkal értelmesebb vagy...

Nícse indézetet dobj be helyette<#zavart1>

polluxware
most így sokkal jobb<#eplus2>

gyóvanna tudom nincs jogom becsmérelni a játék iránti szereteteket.. bocsánat érte

csak valahogy... akkor is gáz ami ezt az egészet körbelengi

SZTEM

Scottt
A szurkolók csak egymást verik,téged az ne zavarjon,az esetek 80%-ban a hozzájuk csapódó balhés alakok törnek-zúznak,õket senki se hívja^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
ha már kérdezed😊 totál hidegen hagy a fúszball

22 kutyaütõ agyonvizetett botlábú kerget egy bõrbogyót a gyöpön...

ja és szanaszét verik egymást a szurkolók, meg várost falut amerre járnak

Bocsánat de ez legalább õszinte😊

Scottt
Hát ajánlom, hogy itthon is nyerjünk,mert pestre megyek fel szurkolgatni szóval jó játékot akarok hamár 1500ft-t kiadtam a különvonatra^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Boconadi
te nem vagy képben? 😄

A Debrecen lehet hogy kijut a bajnokok ligájába, mert idegenben nyertek 1:2-re. Ami kurva jóóóóóó.

Legutóbb a fradinak sikerült 1995-ben.

Ha nem értenéd: a Bajnokok Ligája a legrangosabb kupasorozat ami létezik európában.

HOLAAA!!!!

Na bocs az OFF-ért.
Molnibalage
<#eljen>

polluxware
jaj😊 elég ha annyit mondtál volna hogy foci

mind1<#whatever>

sok sikert nekik! jó szurkolást

no meg jó aug20-át mindenkinek! Viper neked is küldök majd pár petárdát oda az urán dúsító üzembe (tudom a munka nem állhat le😊 <#eljen>

tartom a számat nyugi<#kuss>

Scottt
Északi isten,de itt falun így hívják a DVSC-Teva nevû futball klubbot ami 2-1re nyert Bajnokok Ligájában a Levszki Szófia ellen^^

polluxware
Loki = ?

ez valmi skandináv harcos játék?

Scottt
2-1 ideeee<#taps><#taps>Gyerekek nagyon jót játszott ma a Loki
szóval:SZURKOLJ HÁT NEKI GYÕZZÖN A LOKI!!

L Viper
Pár képet lõttem megint :-)

L Viper
Hülle
polluxware
az lehetetlen.. a nõk nem vezetnek gépet<#zavart1>

sõt! a niggerek sem

Molnibalage
Köszi. 21:19-nél a szöszi csak az tényleg vadászpilóta tudtommal!

Palinko
netratt.com
polluxware
netratt.com

Molnibalage
A Vadászpilóták filmnél mi a kód amit kér a rar? Véletlenül letöröltem a levelet...

Molnibalage
Ja. 😊

(Én nem feltétlenül ezt tettem volna be, mert van jobb minõségû, bár ez az akciódúsabb.)

L Viper
Te Balázs! Most nézegettem a Falcon Wikin, az FF5 ismertetésnél a Te videóddal ismertetik :-)
Ott van legfelül <#eljen>
L Viper
Aeyes régebben készült kabinjai mennek az OF-el, anno postolt egy kis segítséget Lazystone a Frugalson. Érdemes átnézni.
Sok kabint letesztelt.

Jómagam inkább a tizenhatossal repkedek és alap kabinnal, de az F-15 C-t az próbáltam, simán fel megy rá a F-15C_Superpit_v2.2
polluxware
lesz helyette másik nyomoronc brigád😊 ez az ország már csak így mûkszik, csak a hülyék kerülhetnek be oda<#nyes>

LeonSilver
Áldozzuk fel a maszop székházat.A parlament épülete szép és nem tehet semmirõl 😊

Szerintem ha képes lenne rá már rég kiokádta volna azokat a nyomoroncokat.

polluxware
eldozatvállalásra van most szükség..

LeonSilver
Magáért az épületért kár lenne.Az emberanyagért már nemannyira..

polluxware
fosnak hogy valki direkte rázuhan a diliházra (párlámente di lácsáre) <#zavart1>

LeonSilver
Biztos valamelyik fosbojlernek zavarja a lelki nyugalmát.Rohaggyanak meg.

Molnibalage

LeonSilver
Hát komolyan mondom ezt nem hiszem el!
Holnap nem repülhetnek valakik ( csak félig hallottam ), köztük franciák akik csak ezért hoztak ide egy gépet...nc