• repvez
    Mivel nem én csináltam a modot ezért nagyon nem érdekel hogy fikázod-e vagy sem.
    Csak az már kezd egy kicsit frusztrálo lenni, hogy nagyon beszükült a látásmodod a JÁTÉK-kal kapcsolatban.Csak az adatbázissal vagy elfoglalva én mindenbe belekötsz ami nem az elképzelésed szerint van.
    Ahogy L_Viper is irta ez egy játék egy realisztikus szimulátor és vannak hiányosságai és az hogy egy rakétának melyik altipusa milyen értékkekkel van modellezne 20ad rangu hiba azok a hibák és hiányosságok mellett amik az idö folyamán már szinte a tetrisztöl is elvár az ember.
    Majd miután ezekben történik változás majd utánna van értelme szörszálhasogatoan belemenni az adatokbeállitásában.
    Én megértem hogy te csak ezeket tudod modositani, de attol még másoknamk más lehet az igéne egy moddal kapcsoaltban és valakinek például pont igy tetszik kez a mod.
    Például én is sokkal kevesebbet játszok azota a falkonnal hogy ennyire megkurtitották a fegyver választást egyes géptipusra a realisztikusságra hivatkozva, mikor a valoságban tudja használni a gép.
    A másik meg hogy egy fiktiv háboruban fiktiv idöpontban teljesen értelmetlen olyan korlátozásokat bevezetni amik benne vannak ?