52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#34242 A lenti három "pörgetése" azért van, mert az F-16 HOTAS-on van direkt MFD-ket használó előválasztó funkció (HOTAS DMS "Dispaly Management System" gombok). OF alatt a data cardridge programozással lehet az alsó pörgetett ablakokat előprogramozni (AA AG MRM módokban külömbfélét). FF alatt nincs cardridge szimulálva, de felszállás előtt manuálisam belőheted mi legyen rajta, így egyetlen gombbal azok közül tudsz választani (pl. AG módban az egyikre előprogramozod a HARM-ot, a másikon CCIP bombázást leoldások számával, távolságával stb...).
Nagyon sok rendszer közvetlen funkciókkal le van szimulálva a Falconban. Ezért is tetszik jobban mint bármelyik másik szim. -
#34241 Ja még valami :)
Ha pörgetem az MFD-n lent azt a 3 változó opciót, mivel lehet mondjuk rányomni, mert ha egérrel kell akkor nem látom értelmét a pörgetésnek. -
#34240 Sziasztok megint
Próbáltam nagyjából rájöttem erre arra, de azért még azt szeretném tudni, hogy 3D-s nézetben hogy lehet előhozni azt a sárga négyzetet amivel a kapcsolókat lehet nyomogatni 2D-s kabinban? -
#34239 MolnyFalcon, beta II.
A telepítés pont úgy megy, mint eddig. Most is csak 1991-es hadjárat megy.
A Molnyextrasban benn van az OF-es flare hang, szerintem jobb, mint az FF-es.
A Szu-27 skin "kékesítés" is benne van már.
A mixelt F-15FM-et még csekkolnom kell, hogy tényleg jól csináltam e. Elvben igen.
Ha az új FF5.5.3-as UI-t akarod, akkor a MolnyFalcon.tdf-et ír felül az extrasban levővel. -
#34238 Ma várható a beta II. Az 1991-es hadjárat OOB-je elég durván fejlesztve van (repcsik és SAM-ek is) és HP bugok is javítva lesznek.
Viszont szomorú vagyok, mert nem igazán látszik, hogy repülnétek vele. Kénytelen vagyok külföldieket is bevonni. -
Wampa #34237 Üdv
Lehet zoomolni 3d kabinban is,a setup advanced részben lehet beállitani azt hiszem,de lehet hogy kell valamit állitani a configban is,én is mindig szopok vele,mert elfelejtem hogy kell:) -
#34236 Akkor win7+ NV + Falconok.
Legfrissebb NV driver felrak,
az FFviper.exe átneveződik FalconAF.exe-re
jobb click tulajdonságok/kompatibilitás futtatás rendszergazdiként
a parancsikonban az elérésben (cél) az FFvipert módosítani FalconAF-re
..\Freefalcon\FalconAF.exe -hires. , itt is leellenőrizni a rendszergazdi futásmódot.
Az új NV drivernél nem kell FalconAF profilt hozzáadni!!!
és máris anomáliamentesen fut az összes falconverzió amivel a fenti el lett követve.
MFD problema: Ahogy Repvez írta, egérrel egyszerűbb és működik a 3D-s nézetben is.
Ha van programozható bill kiegészítő (saitek v. thrustmaster kieg. vagy bármi,) akkor jön Boci írása, és az összes MFD billentyű kiemelhető erre a kis készülékre. Ekkor közvetlenül minden gomb külön működik. Az alap kiosztáson a sima billentyűzeten kétkezes az elérés. (Sh+Alt+1 = RMFD1).
-
#34235 megnéztem pontosabban a következökkel tudod:
RMFD OSB ctrl+alt+ számsor
LMFD OSB shift+alt+számsor -
#34234 egérrel ennél egyszerübben nem lehet.
Vagy a setup control résznél keresd az OSD szavakhoz társitott billentyü kombináciokat. -
#34233 tudtommal minden MFD képernyőnek van egy billentyű kombinációja, de lehet hogy tévedek. -
#34232 Sziasztok
Már ezernyi oktató videót megnéztem, meg hasonló pdf-eket, de valami még nem világos. Pontosabban az, hogy az MFD ben hogy milyen bill. kombinációval kell rányomni az éppen kiválasztott gombra? Meg ugyebár alul azt a hármat pörgetem, de oldalt meg fent ha rá akarok valamire nyomni akkor azt hogy tehetem meg, mert ugyebár a 2D-s kabinnak vannak hátrányai e tekintetben, amiben még zoomolni sem lehet, vagy ha igen az is érdekelne.
Köszike -
falcon16 #34231 Üdv
Köszi a linket, de sajnos ezt írja Internal Server Error
falcon16 -
#34230 márcsak házak meg több fa hiányzik nekem :) -
#34229 http://www.pcpilot.hu/freefalcon.html minden egyhelyen -
falcon16 #34228 Üdv!
Légyszíves küld már el hogy te honnan töltötted le
Üdv falcon 16 -
#34227 probáld meg ezek szerint
ahogy látom neked nvidiád van igy még ez szóba jöhet.
Amugy meg a printscreenre ha jol tudom akkor a játék mappáiban a picture mappába teszi a mentett képeket. -
falcon16 #34226 Üdv!
Nekem meg így van:"C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe" screenshotot a jétékon belül hogy kell, mert én játék közben a print scrent lenyomtam aztán office beillesztés de semmi vagy lehet hogy nem így kellküldök de akkor írd már le hogy hogyan mert igy nekem nem müködik.És küld már el azt a címet ahonnan letöltötted a Free Falcon 5.0-t és ha letöltöm megpróbálom azzal.
Üdv falcon 16 -
#34225 Szerintem driver gond. Mivel nekem soha semmi gondom nem volt én nem tudom megmondani, hogy mi a teendő. A kinti fórumon n+1 ilyen thread van. Nézd át azokat. -
falcon16 #34224 Sziasztok
Ja bocs de azt értem azalatt hog ypixeles hogy amikor elinditom a programot lemegy a demó aztán belép a menübe kiválasztom a küldetést aztán Take Of várok mig betölt és vibrál a képernyő és különböző színü pöttyök jelennek meg de kép már nincs aztán kiírja hogy a Falcon exe hibát talált és ezért leáll, és leáll.
Üdv falcon16
-
#34223 Nálam ez van.
D:\Games\FreeFalcon5\FFViper.exe -hires
De, ahogy írtam már, ez alapból benne van.
Ha grafikai hibád van egy screenshot ezer szónál beszédesebb. -
falcon16 #34222 Sziasztok!
Nem tudom hogy jól csinálom e indítóikon jobbklikk ,tulajdonságok, és ezen belül a cél után ahova kiírja hogy hová telepitette azután a z exe után ha beírom a hires szót akkor azt irja ki hogy a cél mezőben megadott elérési út érvénytelen és a FGalcon 4.0-t fel kell előtte telepíteni mint alapjátékot, vagy nem.
Üdv:falcon16 -
Wampa #34221 Másik,alapból se a 800x600 volt a legmagasabb felbontás,win 7 alatt se -
#34220 Az 5.5 óta a - hires alapból benne van a parancsikonban... -
#34219 az mit jelent hogy pixeles a kép a setup menüben a felbontásod mekkora, mert alapbol nem választható a most már megszokott felbontások csak 800x600 ha jol emlékszem.
az indito ikon tulajdonságainál ird az exe után a -hires szót és igy inditsd a játékot igy már kiválasztatod a HD felbontást is. -
falcon16 #34218
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket , hogy feltelepítettem a Free Falcon 5.0-t
persze ezt is windows 7 alatt és amikor elindul és ajátékban vagyok tiszta pixeles a képernyő, amúgy a videókártyám GTX260 Asus, gondolom ennél a programnál nem kell előre feltelepíteni a Falcon 4.0-t és nem tudom mi lehet ennek a pixelesedésnek az oka vagy lehet hogy vissza kell térjek a VISTA-ra ,Vagy netán az XP-re.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv:falcon 16
-
Wampa #34217 Nekem is bejönne ilyesmi,pasztelesebb,ahogy Joe mondja,meg ne látszódjon bele a hsz okbe a háttérkép.idegesitő -
Razor18 #34216 Kicsit off:
F-18 új modifikációk -
#34215 Egyébként meg kb. 40 napja kérdeztem meg, még 2010-ben. Azóta nem jött javaslat...
Diesel Dognak repülős témákat vázoltam fel, klasszikus motívumokkal. Sötétebb háttérszín, fémes megjeleneés, felvarrók, század emblémák, stb
Az avatar eszembe se jutott, mint lehetőség. Nem is tudtam, hogy lehet ilyet. -
#34214 uj FLARE képek -
#34213 Nem úgy lesz, ahogy én akarom. Pusztán kijelentettem, hogy nem tetszik. Diesel Dog elvben már dolgozik. -
#34212 Erre mérget mertem volna venni.Megkérdezel minket mert ugy illik de aztán ugy is ugy lesz ahogy te akarod.
Más:
Hustler ezt pont egy hete irta:
This is all the change log your going to get for now.
New .exe.
Lots of new tiles.
Massive data base changes.
Re-visited campaigns.
It's all being tested now and unless things fall totally apart, you'll have it in a week or less.
ugyhogy valami várhato mostanában.
Egyébként azon gondolkodtam, hogy mivel már nem kell az alap falcon a játék müködéséhez telepiteni, igy már neki lehetne állni az exét is birizgálni ugy mint az ED-teszi.
Mert a BS és az A10 is lényegében ugyan arra a kodra épül mint az alap lockon csak már nem az ubi rendelkezik felette. -
#34211 Diesel Dog-nak kb. 1 hete küldtem anyagot. Majd meglátjuk, hogy mi lesz.
(A TD oldala nagyon nem tetszik nekem. Se színre, se elrendezésre.) -
#34210 Látom ránéztél a TDU2-re. :)
Néha néha szoktam gurulni az elsővel. Kíváncsian várom a második részt is.
Megyen benne a TrackIR a belső nézetében (csak úgy vezetek). Ütős úgy használni a tükröket.
Nekem is tetszik a stílusa a fórumnak, csak paszteszínű kerettel jobb lenne. -
#34209 azt irtam hogy hasonlo nem pont ugyan olyan, de szerintem eléggé kontrasztos.
A fehér hátterü mostaninál sztem sokkal szemkimélöbb hogy nem égeti ki a retinámat a monitor.
egyébbként csak egy ötlet volt nem mondtam egy szoval sem hogy ilyennek kell lenni -
#34208 Szerintem nagyon szemrontó az a színválasztás.
-
#34207 kérdezted, hogy milyenek kéne lenni a forumnak
sztem egy hasonlo az bejovös lenne, persze repülös háttérrel és hasonlo sinekkel forum style
pluszba még hogy lehessen avatar képet betenni mint itt:
#34206 Egyébként nem említettem azt, hogy úgy kellene repülni, hogy ezeket kikapcsolod?
Hát ha vakon szeretnék repülni akkor nem az F16-ossal repülnék bevetést hanem az an2-essel.
igy ez az opcio nálam nem játszik
igy bekapcsolva is hamar lekapnak :) -
#34205 A radarokon úgy ritkítottam, hogy régen két fajta radar volt a SAM ütegekben. Csak a program kódja miatt ez értelmetlen.
A sok kör amiatt van, hogy AAA radarok is rajta vannak.
Egyébként nem említettem azt, hogy úgy kellene repülni, hogy ezeket kikapcsolod? Mert '80-as években és 1991-ben nem volt J-STAR (ODS alatt volt 1 db, de adatkapcsolat nem volt), sem ponstos data link, stb.
Egészem más úgy repülni, hogy pl. két SA-2 indít rád, de szinte csak irányt ismersz. Egyből más a dörgés.
Tegnap tudtam kalapálni megint az első hadjáraton és adatbázison is. Hétvégén lesz beta II, valamikor vasárnap.
A stabilitással nem tudok mit kezdeni. Nálam atomstabil. Csak UI CTD van és nagyon ritkán betöltéskor, de ez random. Bent a 3D világ atomstabil. Csak DB hiva miatt volt eddig CTD. Nálam atomstabil és a többségnek is az. Lényegében nincs CTD poszt az FF fórumon. -
#34204 Most repültem megint egy bevetést minden jol ment mig le nem akartam szálni és jott a szhokásos ráfordulok a pályára és programhibával elszáll a cucc.
Jo lenne ha jonne ki megint valami javitás ami a stabilitáson javit mert igy semmi értelme ha repülök fél orát és az utolso pillanatba semmivé lesz .
Egyébként ahhoz képest hogy azt mondtad hogy ritkittottál a radarokon a frontvonal nem áll másbol csak sárga körbol , szinte átláthatatlanul. -
#34203 Én OF-ezek (is), de Win7 ügyben Joe Destroy a szakértő.
Attól is függ, milyen kártyád és drivered van hozzá, stb. Meg az exe-t is át kell majd nevezni FalconAF.exe-re, bármily meglepő, de asszem úgy jó, de én XP-zek és nincs tapasztalatom.
A banner alatt a telepítéshez találsz segítséget , hogy melyik verzió és milyen sorrendet kövess. (Viper OF raktára) Olvasd át a OpenFalcon_help.txt (magyarul van)
Egyelőre ne moddold rommá, az később is ráér.
Az OF 4.5-öt és 4.7-et szedd le valahonnan, a többi cucc a tárhelyen.
Itt is megtalálod a Most Popular szekcióban pl.