Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Pár apróságot még azért ideírok.
Természetesen a theaters részben választható ki a cucc. Ha valakinek nem tetszik az elavult TE / hadjárat UI akkor a köv verzióban mellékelek olyan tdf-et az \MolnyExtras részbe, ami az eredeti FF5.5.3 UI-t hozza vissza. Persze ez estben akkor nincsenek új háttérképek.
A TE-ben a MiG-23ML (USSR) az most MiG-23MLD. Tud R-73-et használni, de HMS nélkül. Most még azonos radarja van, mint ML-nek, de ez majd változni fog.
A MiG-23ML-en valóságban nem volt chaff és infracsapda, de játékegyensúly miatt meghagytam.
Az egyik F-16C+ az F-16 Block 25 - AGM-45 Shrike használata lehetséges -de a TE lista szövegét nem tudom átírni. (Bár nem csekkoltam, hogy ez automatikus vagy sem.)
Valszeg nem repült vele eddig szinte senki és mos sem fog, de a Mirage F.1 már képes ECM pod használatára. A Barax ECM pod helyett ALQ-119-et visz.
A JP-233 benne van. :) a Tornado GR.1 tudja használni. Legalább 7 db-ot kell a gépre rakni, hogy a helyes rack legyen benne. 16 bomblet mehet egy HP-ra. Persze egy találat nem elég a sikerhez.
A 200 kg ARB és Durandalból már két találhat kell ahhoz, hogy ki legyen nyírva a kifutópálya. A BetAB-500Shp-ból egy is elég, az kb. kétszerakkora cucc.
A hadjáratban a AAA és HQ egységek (és egyes Hawk ADS) kivételével a két földi egységekben most nincs se SHORAD se MANPAD. (Az 5.5 óta lényegében ilyen az FF, csak sokkal primitívebb a battalionok állománya.) AAA az van.
Vörös oldalon is max. SA-14 van, de SA-7 a jellemző. Abból sincs túl sok. Azért még így is elkaphatnak, mert ha 4-5 battalion van közel, akkor ha csak 1-1 indító van mindegyikben az is elég sok lehetőség.
Nagy vonalatkban ennyi, a többit majd a release notes-ben. Persze most még csak angol, lesz magyar is.