Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az OFF-hoz hol találok kabinokat vagy melyik FF4 kabin jó hozzá?
elõször aztat gondoltam szivatol... de ha jól tudom máma valmi röptetõs banzáj van Pesten
másrészrõl...
ha egy autentic rózsafából készült origi propider (papucs) szánkázik a dunán egy 500as König-tõl hajtatva, max arra..
<#whatever>#whatever>
Feltöltöttem este a tárhelyre a régi gykorló küldetéseket.
Old_Trainig_Missions.zip
Van benne info file is, ami az OF-re vonatkozik. Egyébként régebben kipróbáltam, FF5el is megy, ahoz is lehet használni, hogy területváltás után ne legyen üres a training rész.
bocsi Vip<#worship>#worship>
Sok olyan cég van, ahol menni kell mindig, mert nem állhat meg a folyamatos termelés, be és kiszállítás.
Most pl. leltározunk éppen. Azt sem tudom mikor végzek ma.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha nincs kuka, akkor otthon dobom ki. Ennyit kéne csak megtenni.
Vigyázat, spoiler!
Mitha a missing man formációt repülte volna a Gripen kötelék vagy nagyon eltolták a v formációt...
Komolyan mondom, hogy aki szemetel ( bárhol ) azt a saját lábával kellene agyonütni!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
rég fálkonoztam😊 of 4.8at ha kiadják azt azért kiprószálom
jelenleg álbátrosz fan vagyok😊 ha ez lenne az egyetlen addon fsx-hez, akkor feltenném azt 14gigát
Majd feltöltöm a régi fajta gyakorló küldiket is, meg ennek használatát is beírom a helpbe.
Talán egyszer rámozdul valaki erre a témára is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha le lesz tiltva az adatbázis, szerintem szépen elpártol tõle egy csomó játékos, meg csapattag.
Az elsõ mondatomra.
So get a version that you can do that with, and use it. The only active development team outside of FF, chose to lock their version as well.
Kedves srác.
A másodikra.
Precisely...you don't understand.
Remek. Kb. tizedéjre ír ilyesmit. Talán kifejthetné, vagy ez csak szájkarate az én szememben. Lehet, hogy régóta fejleszt, de mikor kifejtette, hogy két hete vizsgálatja a változókat és hú, de kezdi érteni akkor én mit mondjak? Én meg 2,5-3 éve játszadozom velük és vizsgáltam több helyen is. Attól, hogy átírtam megát az értéket, soha egyetlen verzió sem lett instabil. Biztos én vagyok a hülye.
Akkor tovább.
For whatever reason, those that are in charge of the DB chose not to use your edits, I won't second guess them. After 9 months of not seeing my submitted data used, I would give up and move on.
Remek. Szerintem csak képtelenek normális proritást felállítani.
Mire én.
And why? The current loadout is not real and not good, but bad joke maybe is a better term. You told that dynamic campaign is the heart of the game. I agree, this evident. Also you have told me if you put garbage (= inaccurate D😎 into an equation (= exe) the output will be also a garbage (= gamplay and realism).
I understand that there are priorties in work, but changing HPs in DB is not the hardest thing as I see.
A fenti részt a zárójelek kivételével Hustlertõl idéztem gyakorlatilag szó szerint. jó, hogy a saját kijelentését 2 hét után elfelejti.
It is the consensus of the Development Team to lock our db, not just me. In the past we have locked many areas to protect our work. There is nothing different now.
I do accept this. I am not willing nor interested in adjusting the data present in FreeFalcon to suit those individuals. Can you accept this fact?
Ki? Hol? Mert szavazás az nem volt. Aragorn kisebb nagyobb rendszerességgel ilyen kérdéseket megszavaztatott. Most szó sem volt ilyesmirõl. Érdekes. Nem én vagyok az egyetlen dev vagy teszter akinek ez nem tetszik. Akkor hol az egyetértés?
The decision has been made and until the community can convince us that allowing outsiders to change the data is good for FreeFalcon, the decision will stand.
Mire én.
What does it mean for you the community? The Hugraian guys always ask me that "Will the next release be unlocked?". Maybe we should create a poll.
A végeredménye kíváncsi leszek. Ban? 😊
Megéri a plusz idõt az a pár módosítás.
Fotózgattam is:
Raktam pár dolgot még a Raktárba. Itt érhetõ el. A fájl neve: OpenFalcon_help.txt
Talán egyszer lesz más formátum, meg képek is. Most ennyi idõm volt.
Ráadásul lakott területre zuhant. Nagyobb baj is történhetett volna, ha sûrûbben lakott rész.
Fedélzeti rádióforgalmazás, közben fotók a Russian Knights Szu-27 eseményrõl
Ez meg itt video a kattintásról, lezuhanásról, meg ahogy szedik le a faszit a fáról, b+ !!!, naggyon komoly !!!!!!!!!
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Még az AF-et is jobban lehet buherálni. Ez elképesztõ.
A többi FF tag mit szól hozzá?
Egyáltalán, honnan veszi, hogy az a jó érték amit õ akar?
Ezt reagáltam rá.
I understand your reasons but one of the biggest advantage of Falcon is that you can customize if you want. I don't understand how are linked the stability of the fixed DB and the fact that it is not locked. The DB can be open and fixed either.
I have written the modifications on HPs 9 months ago as I can remember. The updating time is too long. I can make the neccesary fixed using my list about 20 minutes.
Why do you want to destroy the customizing of Falcon. For ex. there are certain communities that are not accept many modeling values. Why don't you accept the fact the not everybody think the same as you?
If they wanted to change some valued they could do in the past. Why don't we perserve this feature? Yes, we can wrtie down and underline that in this case will be a frankeinstein install and won't be compatibile with the rest. Ok. But the community won't care about this.
(I explained many times that not I'm the olny one who doesn't accept many modeling values.)
Akkor a nagybátyámnak se jár a kártérités az üzemi balesetért?Fuck!!
Mi meg még perelgettük,azt hittük gazdag külföldi cserediák.....
A szörcsögés meg a hülye etnográfusok miat van....ha asztalon tálaljuk õket,visitanak mint a malac😞Én jobb szeretem a hercegnõket,olyan bájos ha az étel visszaköszön😊
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!