52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Wampa #34322 velvet -
Wampa #34321 Ezt még a betegségednek se engedhetem meg.
Johnny Walker=Bl,Rl=blended scotch,tehát min 51%ban maláta whisky,de keverve gyakran több tucat más whiskyvel.A skót whisky-k legalja,hacsak nem forgalmaznak grain whisky-t itthon:)ha már,nekem jobban bejön a Ballentine's vagy a Black Welvet (kanadai,rozs belended)
Jack Daniels=kevert kukorica whiskey,azaz bourbon,ne tévesszen meg a kentuckey meg Tenessee marketing,még pár évtizede ők is bourbonoztak:P
Szakértők nem isznak ilyet,kicsit sznob dolog.
A kanadai whisky szerintem ok,az amerikait le se szarják.
Japán single és pure malt kiváló.
Ir blended máskategoria mint a skót,azt sokan szeretik.
Sznobék single maltot isznak,az se mindegy melyik részéről Skóciának,ezen belül
az inyencek hordóerősségűt,cask strenght,50% körül,anyatej:)))))
Glenfiddich sm-t láttam 8000 körül Tescoban,a JD 4 valamennyi,ha éppen megteheted ugorj neki,bárérdemes utánaolvasni,kicsoda a micsoda,belenyulsz egy jó erős,füstös skót anyatejbe,a hajad meg égnek áll,ha nem jön be
Ha Júeszé,akkor single barrel és sokak szerint Knob Creek.
Nekem amugy legtöbbször mindegy,a szar RL Johnny Walker is rendbetette a multkor a bélflórám,pedig azon gondolkoztam előtte hogy utnak inditom a muskotályos bort ami feszegette a hungarian muzsiklifestyle határait bennem:))
-
#34320 Kéne egy Bikavéres F-16 tail. :) -
#34319 Ha jobban vagy, akkor ezt:
Ha rosszabbul lennél akkor egy kicsit erősebbet:
Jobbulást! -
#34318 Agancsos kóla kellett volna én mondom. Jól lehűtve, bár úgy akár egy feles JP-8 is könnyedén lecsúszna bárki torkán, de azzal óvatosan mert még nem gyógyítottak vele sehol úgy hallottam. -
#34317 Köhi, hála istennek már kifele lábalok elvben.
Még az elején próbáltam töménnyel, hátha. Sajna amit bekaptam jóval erősebb volt. Antibiotikumra inkább nem piálnék. Pedig szeretem a Sétáló Jánost és barátját Daniels öcsit is. :)
-
#34316 Pár deci faja HP orvosság lehet, vérré válik. Mielőbbi gyógyulást :) -
#34315 Mielőbbi jobbulást! :) -
#34314 Jobbulást!
-
#34313 Sikerült összeszednem egy betegséget. Ez tovább hátráltatja a MolnyFalcont... :( -
#34312 Amikor az ember rossz bombát visz magával.
Elkelt volna pár CBU -
#34311 Semmi baj nincs az F-14D-vel az alap koreai hadjáratban. Indítottam az összes fajta légiharc rakétát.
Ami gázos az az, hogy valamiért az AIM-54 végfázis vezérlése baromi pontatlan lett. Legtöbbször túl későn kapcsol be. 11 rakétából egy talált összesen a hadjáratban. Dogfigtban már 4-ből 2. Mondjuk nem manőverező célok ellen találták ki a valóságban... -
#34310 Most olvastam az FF fórumban, hogy másnak van baja, az F-18-as hangjával.
Majd javítják. -
#34309 hadjárat. -
#34308 Hustler válaszolt. Semmi gond, lesznek új modellek az MF-ben. -
#34307 TE vagy hadjárat? -
#34306 Valaki megpróbálna 1 repülést egy F-14D géppel, nekem semmi sem jön be.
A másik bibi az F-18-as gépekkel van olyan mintha a horgot engedné ki csak állandóan megy a hang. -
#34305 A BMS szerkezete 1:1-ben régi lesz, hogy a régi toolok menjenek. N+1-szer letárgyalt téma. A Falcon alapvető szerkezetén nem lehet változtatni, az már egy új játékot jelentene a 0-ról. -
#34304 akkor végképp nem értem a koncepciot és a jövö terveket az FF csapatban.
Mig Aragorn volt a fömufti addig más volt az elképzelés.
Remélem BMS4 meghozza a várva várt kánaánt minden szempontbol (grafika avionika modolhatoság terén) -
#34303 A FLIR-rel biztos nem, azt a shift+h. A TGP-re gondolsz. -
#34302 Az FF lényegében ez a DX szinten marad örökre. Ezt már mondta Hustler. A Falcon alap DB-je sem fog soha megváltozni. -
falcon16 #34301 Sziasztok
Átkapcsolok AG radarmódba. aztán beállitom a JDAM-t insert bill cél befogása be is fog valamit de ha bekapcsolom a flirt akkor nem mutat semmit illetve a bomba becsapódásának semmi köze a célhoz , ugyhogy mostmár nemtudom mit tegyek,mert ha a radaron bekapcsolom a SP gombot akkor a FLIR segitségével választom kia célt mert máskülönben csak a nagy semmit fogja be . -
#34300 ez csak egy opcio azoknak akik a nagy csapatban dolgoznak és egy központi patchbe teszik bele a modositást, de a tied meg egy egyszemélyes részlege a teamnek és igy nem biztos hogy bekerül a végleges verzioba.
amugy azt látom, hogy megprobál elszakadni a microporstos gyökerektöl az FF , hogy modosithassák az EXE-t és minden egyebet, ami egyrészröl jó mert lehetségessé válik a teljes játék ujratervezését az alapoktól uj DX platformra.Másrészröl rosz mert megtiltják az egyéni modositást ami több mint 10 évig életben tartotta a játékot.
jo alternativa lehetne az ARMA vonalbol átvenni a modolási szisztémát és rendszert, mert sztem nincs mégegy olyan játék amihez ennyire szerteágazó modolás jott volna ki mint az arma és mégis müködik multiban is.
Az alapjátékon nem ir felül semmit de egy EXE paraméter áttirásával az addon mappában lávö dolgok megváltoztatják azt .
A közös szerveren játszok egy syncronizáló progival minden szügséges fájlt leszedhetnek ami kell. -
#34299 Eagle 611-tők kaptam a cuccot. Részben JanHas modelljei és skinjei. Ők nem FF tagok.
Azért nem adják ki, mert az adatbázis inkompatbilitás miatt nem lehetne multizni. Ha valakinek nem tetszik, akkor mindenféle backuppal kell játszani. Az FF csapat filozófiája az, hogy két katt és toljad fiam. -
#34298 Lehet, hogy mégsem lesz ez?
Az EULA, ha jól értem, akkor tiltja. Viszont én FF team member vagyok és sok-sok fájt módosítottam... -
#34297 Nem valami jo a PR tevékenységed:)
Kábé az ED és a BIS studiok felfogásához hasonló, mindegy mit irnak a felhasználok ugy is az lesz ahogy a fejlesztönek tetszik :)
amugy visszatérve az importálásra, erröl beszéltem régebben, hogyha olyan nyersanyag van már a kezedben amivel csak pár kattintással le lehet cserélni egy meglévöt akkor miért nem adják ki hozzá a leirást, hogy más megcsinálja olyan szintre és követelményre, hogy a devteamnek márcsak anyni legyen a dolga, mint most neked, pár kattintás és kész a feljavitott gép.
régebben sem azt akartam, hogy egy teljesen uj gépet betenni, hanem egy meglévö modellt lecserélni. -
#34296 Én csak azzal tudok dolgozni, amit más megcsinál.
Már annak is örülök, hogy ezt két klikkelés importálni. A Viggen már annyi darabból ál, hogy azt nem is tudom megcsinálni.
BTW, szerintem nem túl lényeges a CFT. Egyetlen hadjáratba sem tehető be. Nevezz maradinak, de a hadjárat a lényeg. -
#34295 azért az IFF-es antennás és az illseszkedö pottartályos veriot is szivesen látnám jobb minöségben , mint OF-ben
azzal többet repülök -
#34294 Így néz ki az új F-16A. A skin nagyobb felbontású, a kabin szebb, de szerintem alig tér el a mostani Viperáktól.
-
#34293 erröl a gripenröl ez jutott eszembe amit a 6. és a 7. perc között mond :)
video -
#34292 Lgb+Jdam oldás
Nézd meg ezt a videót, hátha tanulsz belőle. -
#34291 nekem 5 röl 4 mbit/s-re csökkent , biztos az egyiptomi hatás elöszele :) -
#34290 Másnak is lassult a net, vagy itt szarakodik valami?
1Mb/s / 160 kb/s lett a 8 megás net. -
#34289 A kézikönyv elég részletes. Vam a PB és TOO mód. Statikus pre defined célok ellen a PB (pre-briefed kell). Ha auto steppen van, akkor minden relese pulse után ugrik a köv célra. Egy pulse alatt max. két bomba dobható, ha SGL helyett PAIR-t állítasz be. -
falcon16 #34288
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket hogy a Free Falcon 5.5-ben a JDAM bombánál hogyan lehet egyszerre két célt befogni , ha ugy állítom be a bombázást hogy egyszerre két bombát oldjon ki.
Néztem a YouTube-n egy filmet de, ott a célkoordinátákat írja be én is beírtam de csak egy célpontot jelöl ki, pedig már többször is végignéztem , ill. azt sem értem hogy amikor átváltok JDAM bombára és az MFD-n baloldalt van két olyan gomb amihez az van írva hogy "target step" és ezt kapcsolgatja a filmen de ha én ehhez nem nyulok akkor mit befolyásol ez.
Segítségeteket előre is köszönöm.
falcon16 -
#34287 Nekem nem tetszenek a digi camo-k. -
#34286 Jöhetne a Gripen kötelék repülés multiban.
Ez a festés sem rossz. De ne legyünk telhetetlenek.
-
#34285 :) szép kis madár.
HUAF skin hozzá? TűzZsolti!!! Gyere elő... -
#34284 Elvielg ez már benne lesz a MolnyFalconba. Ma kaptam ey új F-16A modellet. Majd otthon beimportálom oszt megnézem, hogy megéri -e lecserélni. -
#34283 Alakul a dolog. Az első képekhez képest sokat javult.