Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a közelmúltban játszottam az ARMA II-vel pár pályát. Nem rossz, nem rossz, de tele van bugokkal, és ami a leglényegesebb: zabálja a gépet.
Azt mondják, 4 giga ram alatt és sli vagy crossfire-ös videokarik nélkül nem érdemes a hadjáratba kezdeni 😊
A franciák pont olyanok amit írtál róluk.Idióta beképzelt fasztarisznya az összes.Nem tehetek róla de valami hihetetlen módon rühellem õket ( lehet nem véletlen?).
Nálam a CS-vel fejezõdött be az online fps.SZerettem nagyon amíg fel nem hígult.Amikor a teszkóban 900ft lett az ára és minden második vér istvánkának netje lett elbaszódott a cs is.Pedig nagyon-nagyon jó klánunk volt (
( elnézést az offért <#papakacsint>#papakacsint> )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rövidesen letesztelem. A Frugalson olvastam, jók a visszajelzések.
Sokat nyomtam pedig. Sõt elõtte még Klántag is voltam Quake2-ben. Nagyon régen volt az már.
Nagy meccseket vívtunk. 2004 körül lett vége az összejárásoknak, Lan Partyknak. Sokszor leköltöztünk a gépekkel a "bázisra" 2 napra is. Mikor meguntuk, már kissé jó hangulatban, ballagtunk be a városba bulizni :-)
Evolution Blue/RED biztos mond valamit..
rengeteg francia csóka volt ezeken a szervereken, de olyan iszonyat beképzelt arogáns barmok voltak. picit is jobban nyomta náluk az ember, és hamarabb kapott elõléptetést, rögtön bannoltak mondván csíítelek.
(ukránok, angolok, oroszok voltak a legnormálisabbak)
ez egy külön kategória.. amolyan taktikai fps/modern harci szim
ami még hasonló és a mai napig sztem verhetetlen -> Hidden Dangers 2
De rémlik, hogy már hallottam errõl az Arma dologról.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak annyi, hogy az nem 4:3-as felbontás, amit használsz.
Ha elosztod a felbontásodban a nagyobb értéket a kisebbel, 1,333333333333333333333333333333....... -nak kell kijönnie. Ez a szabványos 4:3-as felbontások mindegyikénél igaz. ( Pl. 1024x768 vagy 1152x864 stb.)
1280x1024-ben tolod, a linkelt képed alapján. Ennél 1,25 jön ki. A 3D-nél mindegy, ott nem fix gifekkel dolgozik.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Config Editorban teljesen mindegy, melyik Particle FX-et választod, a mod kilövi. Akármelyik volt elõtte állítva, ez lesz a moddolás után, ha a
New_Trails_and_Explosions.rar tartalmát ( mindkét fájlt bemásolod a \terrdata mappába )használod:
Tehát fehér flare füst is :-)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bemásolom csak a mod tartalmát és olyan, mint a képen amit lentebb linkeltem.
Tudjuk, hogy ezek a nézeteid, ne gerjeszd az ilyen flémet, már lerágtuk sokszor.
Balázs politikai célzat nélkül linkelt, ne piszkálj bennünket állandóan, légyszíves.
azt mond meg nekem hogy belõlem például ki ölte ki a büszkeséget?
csak azért mert egy csomó "nagyokos" azt mondja hogy ez a tuti, attól nekem még jobban tetszhet az angol
elegem van abból hogy mindenki megmondja mire legyek büszke, csomó más általam fontosabbnak tartott dolgot meg le*zarnak
majd én eldöntöm magamban hogy mi tetszik
és másrészrõl meg lehet magyar anélkül is hogy állandóan ezt hangoztatnám
TÚL VAN LIHEGVE
sztem..
Abban a modban van két file, egy particlesys.ini és egy trail.txt. Mindkettõt lecserélem.
Ezeket a gondolatokat nem én fogalmaztam meg, de talán érdemes átolvasnod:
"Íme néhány, elfogultsággal nem vádolható ember gondolata a magyar nyelvrõl:
Guiseppe Mezzofanti (1774-1849), a nyelvtudományok legnagyobb tudósa:
„Tudják-e, melyik az a nyelv, amelyet konstruktív képessége és ritmusának harmóniája miatt az összes többi elé, a göröggel és a latinnal egy sorba helyezek? A magyar…”(1836)
Machik, a zágrábi egyetem tanára:
”Bizonyára, ki csak hallja, ha nem is érti, lágy hömpölygését, fenséges zengését, erõteljes hangját, vágyat érez, hogy megértse.”(1842)
Jakob Grimm meseíró (XIX. század), aki egyben az elsõ német tudományos nyelvtan megalkotója:
„ A magyar nyelv logikus és tökéletes felépítése felülmúl minden más nyelvet".
N. Erbersberg bécsi tudós (XIX. század):
„Olyan a magyar nyelv szerkezete, mintha nyelvészek gyülekezete alkotta volna, hogy meglegyen benne minden szabályosság, tömörség, összhang és világosság és emellett szorgosan került minden közönségest, kiejtésbeli nehézséget és szabálytalanságot."
George Bernard Shaw drámaíró (az amerikai CBC-nek adott interjújában sokkal bõvebben kifejtve) mondta:
„Bátran kijelenthetem, hogy miután évekig tanulmányoztam a magyar nyelvet, meggyõzõdésemmé vált: ha a magyar lett volna az anyanyelvem, az életmûvem sokkal értékesebb lehetett volna. Egyszerûen azért, mert ezen a különös, õsi erõtõl duzzadó nyelven sokszorta pontosabban lehet leírni a parányi különbségeket, az érzelmek titkos rezdüléseit."
Grover S. Krantz amerikai kutató:
„A magyar nyelv õsisége Magyarországon /.../ meglepõ: úgy találom, hogy átmeneti kõkori nyelv, megelõzte az újkõkor kezdetét /.../ az összes helyben maradó nyelv közül a magyar a legrégebbi."
Berglund svéd orvos és mûfordító:
„Ma már, hogy van fogalmam a nyelv struktúrájáról, az a véleményem: a magyar nyelv az emberi logika csúcsterméke." (Magyar Nemzet 2003. XII. 2. 5. o.)
Legyünk végre büszkék arra, hogy egy egyedülállóan csodálatos, õsi nyelv van a birtokunkban, becsüljük és õrizzük meg ezt a páratlan kincset, hiszen: „Nyelvében él a nemzet.”
Ennyi lett volna és bocs az OFF-ért.
Szerintem az angolban messze nincs annyi szép, rokonértelmû szó, amivel oly szépen és árnyaltan lehetne kifejezni dolgokat, mint a magyarban.
Igazatok lehet! Mindegy, úgyis ritkán használom a 2-d nézetet.
+1 ötlet
az FF5bõl kiszedett kabinokkal nem volt ilyen probléma emlékeim szerint... (halovány)
4.7 reinstall után a jobban bontott CE visszajött. Magyarán valamelyik mod zizzentette meg. Ezeket használom össszesen.
new_trails_and_explosions.rar
LS_OF47_brightness_mod_V.1 (Ezt talán fel sem tettem.)
A kép alján lévõ fekete csíkra gondolok.

Közben Ventura is jelezte, hogy neki is minden olyan ,mint nálam.
Gondolom Te is Falcon4 mappába rakod az OF-et és az FF5-öt is. Csak azért kérdem, mert ugye az FF5 az takarít reget amikor felrakod és nem -e ezért nem megy fel jól a 4.7? ( Csak egy lehetõség. )
Amikor felrakom a 4.7-et, akkor meg olyan lesz, mint amit a #29682-es hsz-ben linkeltem.
Gyanítom Balázs, nálad olyan a CE, mint a 4.5-é. Lehet a 4.7-es peccsed a nem megfelelõ, vagy valamiért az nem megy fel jól.
Semmit nem moddoltam, minden alap és egyezik, van Korea Multiplayers hadszíntér is.
Még azt akartam írni, hogy az alap kövéres füsthöz tartozó flare olyan hosszúkás fakóbb szürke füsttel.
A Global fórumon van egy topikja a 4.8 "new particle systemnek".
Egy Harpoon nevû srác a szakértõje ( újabban i_hawk is oda írogat rendesen ). Több változatot be is mutatott már videókkal. Nagyon ahhoz hasonlóak, amiket most használok, csak csúszás nélkül és olyan véletlenszerûen is lángok, füstpamacsok. Szóval jó lesz na. Már így bétában is felraknám :-D, de még nem publik sajnos.