Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ventura82
Na még egy off és befejezem:

Itt van amirõl beszéltem. Kell a vas, hogy élvezhetõen nézzen ki.

Ventura82
OFF

Én a közelmúltban játszottam az ARMA II-vel pár pályát. Nem rossz, nem rossz, de tele van bugokkal, és ami a leglényegesebb: zabálja a gépet.
Azt mondják, 4 giga ram alatt és sli vagy crossfire-ös videokarik nélkül nem érdemes a hadjáratba kezdeni 😊

Ventura82
Áhh, köszi az infót 😊 Rá nem jöttem volna magamtól 😊

LeonSilver
A franciák pont olyanok amit írtál róluk.Idióta beképzelt fasztarisznya az összes.Nem tehetek róla de valami hihetetlen módon rühellem õket ( lehet nem véletlen?).

Nálam a CS-vel fejezõdött be az online fps.SZerettem nagyon amíg fel nem hígult.Amikor a teszkóban 900ft lett az ára és minden második vér istvánkának netje lett elbaszódott a cs is.Pedig nagyon-nagyon jó klánunk volt ( majd ).

( elnézést az offért <#papakacsint> )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
NVidia kártyásoknak: Ezzel a driverrel állítólag jó lesz a Tac.Raf. és a Munitions menük hibája!

Rövidesen letesztelem. A Frugalson olvastam, jók a visszajelzések.
L Viper
FPS nálam a Quake 3-al kimerült.
Sokat nyomtam pedig. Sõt elõtte még Klántag is voltam Quake2-ben. Nagyon régen volt az már.
Nagy meccseket vívtunk. 2004 körül lett vége az összejárásoknak, Lan Partyknak. Sokszor leköltöztünk a gépekkel a "bázisra" 2 napra is. Mikor meguntuk, már kissé jó hangulatban, ballagtunk be a városba bulizni :-)
polluxware
annó sokat armáztam😊 fõleg multiban külföldi szervereken.. na az volt ám a játék! volt úgy hogy elkezdtem este 8kor és mire észbe kaptam már kelt fel a nap<#idiota> (kocka percek😊

Evolution Blue/RED biztos mond valamit..

rengeteg francia csóka volt ezeken a szervereken, de olyan iszonyat beképzelt arogáns barmok voltak. picit is jobban nyomta náluk az ember, és hamarabb kapott elõléptetést, rögtön bannoltak mondván csíítelek.

(ukránok, angolok, oroszok voltak a legnormálisabbak)

polluxware
Operation Flashpoint?

ez egy külön kategória.. amolyan taktikai fps/modern harci szim

ami még hasonló és a mai napig sztem verhetetlen -> Hidden Dangers 2

L Viper
Na nekem az csak betûkavalkád volt, semmit nem mond :-)
De rémlik, hogy már hallottam errõl az Arma dologról.
Magyar nyelv szépségei....fuck....eleján=elején😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Ki van irva az eleján😛

L Viper
Az Arma2-t én sem ismerem, lehet akár az is.
LeonSilver
Én nemtudhatom, nem ismerem az ArmA2-t.Csak marha jó a videjó, ezért tettem be 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Össze vannak vágva a Flamming Cliff meg az Arma2 jelenetei,nem?

L Viper
Hát ebbõl nem derül ki, hogy mi lesz. Lehet valami a DCS-hez, vagy a Loncihoz. Fene se tudja...
L Viper
Ventura, megvan mi az oka annak a csíknak a 2D-s kabinodban a kép alján.
Csak annyi, hogy az nem 4:3-as felbontás, amit használsz.

Ha elosztod a felbontásodban a nagyobb értéket a kisebbel, 1,333333333333333333333333333333....... -nak kell kijönnie. Ez a szabványos 4:3-as felbontások mindegyikénél igaz. ( Pl. 1024x768 vagy 1152x864 stb.)

1280x1024-ben tolod, a linkelt képed alapján. Ennél 1,25 jön ki. A 3D-nél mindegy, ott nem fix gifekkel dolgozik.

LeonSilver
Itt megtalálható.

LeonSilver
Mindjárt feltöltöm a data.hu-ra

LeonSilver
EGy nem túl hosszú videó.Azt írja, hogy Tailer de most, hogy ez mi lesz vagy mi nem azt nemtudom.Pár kép a vidinyóból:

Molnibalage
Csak regisztrált nézheti meg. Tudsz print screen használattal screenhotokat csinálni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Kicsinyt off, de azért röppenés meg szim 😉

Ezt nézzétek meg.

L Viper
Szerintem töltsd le megint az OF-es cuccaimból a New_Trails_and_Explosions.rart, hogy tutira az legyen meg neked is.
polluxware
<#rolleyes><#eljen>

L Viper
Nos a kedvedért csináltam egy tesztet.
A Config Editorban teljesen mindegy, melyik Particle FX-et választod, a mod kilövi. Akármelyik volt elõtte állítva, ez lesz a moddolás után, ha a
New_Trails_and_Explosions.rar tartalmát ( mindkét fájlt bemásolod a \terrdata mappába )használod:

Tehát fehér flare füst is :-)
Molnibalage
Tehát akkor az új effekten hagyod? Én az FPS miatt kicsit félek. Akkor mit is kell arra rakni? Csak a new trails-t?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Mármint a Config Editorban nem szoktam állítgatni, hagyom ahogy alapon van és utána cserélem a 2 fájlt.
L Viper
Nos én nem piszkálo ma 4.7-ben egyáltalán azt a két fájlt, úgyhagyom ahogy van, bele sem szoktam menni.
Bemásolom csak a mod tartalmát és olyan, mint a képen amit lentebb linkeltem.
L Viper
Szerintem már az is elég lenne, ha az állandó negatív beszólásaidat megpróbálod mellõzni ( Hullócsillag az égen, vagy hogy unod a magyarkodást. )
Tudjuk, hogy ezek a nézeteid, ne gerjeszd az ilyen flémet, már lerágtuk sokszor.
Balázs politikai célzat nélkül linkelt, ne piszkálj bennünket állandóan, légyszíves.
Molnibalage
Tehát a fehér füsthöz elég az új parcicle-t kiválasztani a CE-ben? Akkor more jó a brightness mod?

polluxware
ne érts félre, értem amit mondani akarsz.. (ismersz😊

azt mond meg nekem hogy belõlem például ki ölte ki a büszkeséget?

polluxware
nem Viper...

csak azért mert egy csomó "nagyokos" azt mondja hogy ez a tuti, attól nekem még jobban tetszhet az angol

elegem van abból hogy mindenki megmondja mire legyek büszke, csomó más általam fontosabbnak tartott dolgot meg le*zarnak

majd én eldöntöm magamban hogy mi tetszik

és másrészrõl meg lehet magyar anélkül is hogy állandóan ezt hangoztatnám

TÚL VAN LIHEGVE

sztem..

L Viper
Nálam gyönyörû fehér a füst.
Abban a modban van két file, egy particlesys.ini és egy trail.txt. Mindkettõt lecserélem.
L Viper
Nekem kitölti a képernyõt 4:3-ban teljesen jó.
L Viper
Iskolapéldája vagy annak, hogyan kell egy magyar emberbõl kiölni a nemzeti büszkeséget ( Ne sértõdj meg. )

Ezeket a gondolatokat nem én fogalmaztam meg, de talán érdemes átolvasnod:

"Íme néhány, elfogultsággal nem vádolható ember gondolata a magyar nyelvrõl:

Guiseppe Mezzofanti (1774-1849), a nyelvtudományok legnagyobb tudósa:

„Tudják-e, melyik az a nyelv, amelyet konstruktív képessége és ritmusának harmóniája miatt az összes többi elé, a göröggel és a latinnal egy sorba helyezek? A magyar…”(1836)

Machik, a zágrábi egyetem tanára:

”Bizonyára, ki csak hallja, ha nem is érti, lágy hömpölygését, fenséges zengését, erõteljes hangját, vágyat érez, hogy megértse.”(1842)

Jakob Grimm meseíró (XIX. század), aki egyben az elsõ német tudományos nyelvtan megalkotója:
„ A magyar nyelv logikus és tökéletes felépítése felülmúl minden más nyelvet".

N. Erbersberg bécsi tudós (XIX. század):
„Olyan a magyar nyelv szerkezete, mintha nyelvészek gyülekezete alkotta volna, hogy meglegyen benne minden szabályosság, tömörség, összhang és világosság és emellett szorgosan került minden közönségest, kiejtésbeli nehézséget és szabálytalanságot."

George Bernard Shaw drámaíró (az amerikai CBC-nek adott interjújában sokkal bõvebben kifejtve) mondta:
„Bátran kijelenthetem, hogy miután évekig tanulmányoztam a magyar nyelvet, meggyõzõdésemmé vált: ha a magyar lett volna az anyanyelvem, az életmûvem sokkal értékesebb lehetett volna. Egyszerûen azért, mert ezen a különös, õsi erõtõl duzzadó nyelven sokszorta pontosabban lehet leírni a parányi különbségeket, az érzelmek titkos rezdüléseit."

Grover S. Krantz amerikai kutató:
„A magyar nyelv õsisége Magyarországon /.../ meglepõ: úgy találom, hogy átmeneti kõkori nyelv, megelõzte az újkõkor kezdetét /.../ az összes helyben maradó nyelv közül a magyar a legrégebbi."

Berglund svéd orvos és mûfordító:
„Ma már, hogy van fogalmam a nyelv struktúrájáról, az a véleményem: a magyar nyelv az emberi logika csúcsterméke." (Magyar Nemzet 2003. XII. 2. 5. o.)

Legyünk végre büszkék arra, hogy egy egyedülállóan csodálatos, õsi nyelv van a birtokunkban, becsüljük és õrizzük meg ezt a páratlan kincset, hiszen: „Nyelvében él a nemzet.”

Ennyi lett volna és bocs az OFF-ért.

Szerintem az angolban messze nincs annyi szép, rokonértelmû szó, amivel oly szépen és árnyaltan lehetne kifejezni dolgokat, mint a magyarban.
Ventura82
õõõ sima 17-es nem "vájd" crt monitorom van 😄
Igazatok lehet! Mindegy, úgyis ritkán használom a 2-d nézetet.

polluxware
gonlom 5:4es tft-d van... hááááát megoldás az annyi talán hogy ablakban futtatod. -hires opciót prószáltad?

+1 ötlet

az FF5bõl kiszedett kabinokkal nem volt ilyen probléma emlékeim szerint... (halovány)

Molnibalage
Ez lehet, hogy amiatt van, hogy ez ws kabin és a progi kompenzálja ezt. Így legalább nem torz.

4.7 reinstall után a jobban bontott CE visszajött. Magyarán valamelyik mod zizzentette meg. Ezeket használom össszesen.

new_trails_and_explosions.rar
LS_OF47_brightness_mod_V.1 (Ezt talán fel sem tettem.)

Ventura82
Ja és OF 4.7

Ventura82
Srácok, valaki tud megoldást az alábbi hibára? Csak 2d-s kabinban fordul elõ, a többi nézet teljesen jó.
A kép alján lévõ fekete csíkra gondolok.

Molnibalage
Akkor a szép fehér füst nem lesz a múlté? Azt meg tényleg nem értem, hogy miért nincs nálam Flare füst.

polluxware
jóóvanna.. én meg sokszor feleslegesen reagálok😊 csak úgy kijön belõlem

bombagyár?

Molnibalage
Nem úgy értettem, ahogy te gondolod. Nagyon távol állok a turbómagyarságtól. Pont ezt írtam le pl. a Bombagyáron, amit te.

polluxware
az angol is szép nyelv

meg a többi is... (kár túllihegni ezt sztem, néha már unom)

Molnibalage

L Viper
Akkor próbáld meg csak újra "rápeccselni" a 4.7-et.
Közben Ventura is jelezte, hogy neki is minden olyan ,mint nálam.

Gondolom Te is Falcon4 mappába rakod az OF-et és az FF5-öt is. Csak azért kérdem, mert ugye az FF5 az takarít reget amikor felrakod és nem -e ezért nem megy fel jól a 4.7? ( Csak egy lehetõség. )
Molnibalage
Nekem így néz ki 4.7 alatt.

L Viper
Na meg is néztem. A CE a 4.5-nél ilyen:

Amikor felrakom a 4.7-et, akkor meg olyan lesz, mint amit a #29682-es hsz-ben linkeltem.

Gyanítom Balázs, nálad olyan a CE, mint a 4.5-é. Lehet a 4.7-es peccsed a nem megfelelõ, vagy valamiért az nem megy fel jól.

Semmit nem moddoltam, minden alap és egyezik, van Korea Multiplayers hadszíntér is.
L Viper
Szerintem csinálok ma egy tesztet a kedvedért. Felteszem újra az OF-et, pucin, modok nélkül és meglesem, hogy ilyen -e a két ominózus dolog:

L Viper
Nálam a moddolás után is ott van a funkció, csak nem "alkalmazódik" a CE-ben állítva.
Még azt akartam írni, hogy az alap kövéres füsthöz tartozó flare olyan hosszúkás fakóbb szürke füsttel.

A Global fórumon van egy topikja a 4.8 "new particle systemnek".
Egy Harpoon nevû srác a szakértõje ( újabban i_hawk is oda írogat rendesen ). Több változatot be is mutatott már videókkal. Nagyon ahhoz hasonlóak, amiket most használok, csak csúszás nélkül és olyan véletlenszerûen is lángok, füstpamacsok. Szóval jó lesz na. Már így bétában is felraknám :-D, de még nem publik sajnos.
Molnibalage
Na most kapaszkodj meg. A particle módosítás lehetõsége nincs meg már a CE-ben nekem, de most meg látszik a VEAF radar MOD. Most tegnap vagy vak voltam vagy az OF hülye...