60268
-
#56744 Hat, nyelv hianyaban a vak szerencseben bizhatsz csak, es surun frissited a listat, hatha te vagy az elso aki elcsip egy ilyen kodot. Mert van aki csak beirja a kodjat, van, aki kis jatekot is kieszel (csereld fel a betuket, vagy H betu helyett legyen 3-as, stb.) ezeket is gyorsan megcsinalod es aktivalod a kodot. -
Plata #56743 Én nem teljesen értem,hogyan lehet kódot kérni?
Sajna angolul írnak így aztán sokat nem értek belőle. -
#56742 Es vegre elerheto "Shae Vizla" fele haj is a CM-ben :) -
Kaputelephant #56741 Reddit kód kéregetős poszt.
Nekem már lett is egy.
update: Megkaptam a KotET-t...úramisten!!! bizsereg a .... az! Végre :D
De preferred marad az account.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.05.03. 20:42:23 -
Kaputelephant #56740 Valaki tud szerválni kódot? Volt valami trükk pár órája, de már nem működik állítólag. Itthon meg elvileg nem elérhető/támogatott dolog a Prime.
És jól értem, hogy a pack tartalmazza a Kotet kieget? Ezt azonnal meg kell szereznem bakker.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.05.03. 20:27:52 -
#56739 Twitch Prime members! Get in-game loot in Star Wars: The Old Republic!
From May 2nd — May 15th get the Star Wars: The Old Republic Eternal Throne Ultimate Pack and play the Knights of the Eternal Throne expansion story. If you’re not a Twitch Prime member, you can sign up for a free trial at twitchprime.com.
Not only will you get a free Level 65 Outlander Character but you’ll also get the AC-PT Walker mount!
forras
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.05.03. 19:00:55 -
Nico Bellic #56738 Ha valaki nem tudná a héten a COLLECTIONS UNLOCK 50%-kal kevesebb cc-be kerül.
Gondoltam szólok hátha nem nézegeti mindenki a honlapot. -
El Protector #56737 Te jó ég, hányszor átéltem azt, amit ma is művelnek. Régen még kaptunk némi kompenzációt az ilyen kiesések miatt. Most már azt sem :/ -
gunji #56736 A hörcsögök - úgy tűnik - már itt is lázadoznak, így a szervereknél további késés várható. :(
De május 4-én új asztroszert kap ajándékba mindenki, az iventoryban lassan külön fület csinálhatnának nekik :) -
gunji #56735 Köszi , megpróbálom, ha lesz ma este még szerver (épp most hosszabbították meg a leállást, de legalább a crtl+left button previewt megcsinálták volna). A (költői) kérdés az, hogy sikerül-e úgy beleszaladni a zöld körbe, hogy ne kelljen gyógyítania engem :) -
BryceHUN #56734 Régebben én is sokat sz*ptam vele, és ha jól rémlik, akkor a megoldás is nagyon egyszerű volt. Fussál körbe-körbe, vezesd bele a zöld(?) körökbe, amik az életcsíkodat hivatottak feltölteni, ugyanis azok őt sebezni fogják. Nagyon. Támadni viszont ne támad, mert minden ütésnél/lövésnél megy rá egy buff, ami a sebzését növeli. Ennyi. -
gunji #56733 A KOTET 9. fejezetéhez szeretnék segítséget kérni spoilerben, JK-hoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...Vaylin szellemének legyőzéséhez. Próbáltam a fórumokban olvasható tanácsok szerint (maradjak a lila körben, üssem közelről, csaljam a zöld körbe, stb), de 90% alá nem nagyon jutottam. Nem, nincs már Dramath (igaz, szólt a szöszi, hogy tartsuk meg, de nem akartam DS pontot). S nektek milyen hanyas gearrel ment?
Előre is köszönöm :)
-
Kaputelephant #56732 Zsír! Enjoy! :) -
vidad #56731 Köszönöm a segítséget! Töröltem mindent, launcher újra letölt, rendszergazdaként telepít és működik. -
Alanw #56730 Plâne ugy hogy ez egy forum.... -
Alanw #56729 Elsöként aBitraider mappât töröld ës ugy probalkozz.... -
Kaputelephant #56728 Amikor töltöd le, akkor egy piros csíkot látnod kell alul. Az sem indul el, stagnál?
Tűzfal/vírusírtót ellenőrizd. Add hozzá a kivételekhez vagy addig kapcsold ki.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.04.21. 23:33:22 -
Alanw #56727 http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=498597 -
Plata #56726 Töltsd le originről.Próbáld meg azt,vagy ha az sem vedd meg dobozosan,ahhoz még 1 hónap előfizu is jár. -
vidad #56725 Sziasztok! Próbálom letölteni a játékot win10 100mbit-es net, a Launcher csak annyit ír ki hogy frissít de semmi mást (letöltési seb., hátralévő adat nincs) a feladatkezelőben a letöltési sebesség 200 kb/s órákon át, pár nap múlva próbálva ugyanez a helyzet. Mi lehet a probléma? -
Kaputelephant #56724 Üdv a Fórumon :D -
Plata #56723 Én nem annyira kedvelem a Twi'lek-et,némelyik átvezető videóban tök gáz mikor a csápjai összevissza repkednek mint a zászló.
Tudom nem csápja van hanem lekku vagy mi a rosseb. -
#56722 Felreertes ne essek, nem a te hibad vagy ne te erezd magad kellemetlenul, hanem az, aki rosszat mondott neked. -
Horzsoló #56721 "Hát ez a blog nem valami fényös,ha jól nézem helyes írási hibáktól sem mentes."
Nekem tetszik az oldal. Köszönöm a kritikát, jobb mintha senki nem reagált volna rá. -
Horzsoló #56720 Jól van, befogtam. -
#56719 -
Plata #56718 Az hülyeség,amikor előfizető vagy lehetsz twi'lek,csak nem bármi,hanem a felsoroltak.csempész meg a két jedi és sith inkvizítor,vagy mittomén mi magyarul.Viszont ha unlockolod akkor bármi lehet.Nekem ha jól emlékszem republic oldalon is van sith karim. -
Horzsoló #56717 Nem class korlátozásról beszélt az illető, hanem arról, hogy ha előfizetsz egy hónapra, attól még nem lesz választható faj a Twi'lek, hanem külön unlockolni kell. Persze ettől még lehet téves ez az info.
Utoljára szerkesztette: Horzsoló, 2017.04.20. 17:28:35 -
#56716 "Pont tegnap este világosítottak fel ingame, hogy Twi'lek fajt nem is indíthatsz, mindhiába a prémium előfizetés."
En ezt nem ertettem. Mert ahogy emlekszem, es ahogy #56714 -ben is elhangzott, valaki ingame felrevezette a kollegat a Twilek classokat illetoen, ugyanis lehet inditani alapbol ilyen fajt. Hogy aztan melyik classt lehet utana hozzacsapni, az mar egy masik tortenet, de a fenti mondat nem erre vonatkozott. -
Plata #56715 Jah így van nekem sith jedi. -
Kaputelephant #56714 Twi'lek-ként Jedi Knight/Consular, Smuggler és Sith Inquisitor-t lehet indítani. Ha a fajnak megvan a Legacy unlock akkor lehet minden classal. Így lehet pl Twi'lek trooper stb...
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.04.20. 14:47:01 -
Plata #56713 Talán nem smuggler karija van,nem tudom hogy Twi'lek alapból előfizetéssel milyen kasztot választhat,de talán csak smuggler jedi lovag és jedi consular na meg sith inqusitor?Mindenesetre nekem van trooper is.Mert CC-ből vettem meg. -
#56712 Ezt a Twilek dolgot en sem ertettem, hogy mire gondolt, mert az elso karaktereim egyike anno 2011-12 kornyeken egy twilek smuggler volt, a nehai Kellian Jarro szerveren.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.20. 13:49:31 -
Plata #56711 Hát ez a blog nem valami fényös,ha jól nézem helyes írási hibáktól sem mentes.
Nekem van Twi'lek karim,még Twi'lek katona is van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.20. 13:32:26 -
Horzsoló #56710 Pont tegnap este világosítottak fel ingame, hogy Twi'lek fajt nem is indíthatsz, mindhiába a prémium előfizetés. De még ez sem tántorított el a játéktól.
Mellesleg most indul egy story alapú blogoldal a swtor világából merítve, íme:
Star Wars: Hullarabó hajónapló -
Plata #56709 Jut eszembe,ha egy fajt unlockolsz CC-ből akkor olyan karit is kezdhetsz amit még előfizetős sem.
Nekem a legtöbb faj unlockolva van CC-ből,így tudtam olyan karit is kezdeni amit még előfizetős sem tud ha nincs neki unlockolva a faj.
Valszeg ha GTN-en veszed meg a faj unlockot úgy is jó,de én CC-ből vettem meg őket. -
Kaputelephant #56708 Winauth A gépeden is beállíthatsz authenticator-t és meg is van a havi 100 CC.
Más:
New Opening Cinematic
Nagyon tetszik, hogy visszafele is nyúlnak a játékhoz. Idővel lehet az egész class story megváltozik és elhagyja a statikusságát. Nem rossz. -
Plata #56707 Havi 100 cc akkor is jön ha van a telódon Swtor app. -
Horzsoló #56706 Köszönöm a gyors választ! -
#56705 Megveheted a tokent a GTN-bol is, csak a penzt kell összeszedned ra.
Illetve elofizetokent kapsz havonta 525 CC-t, abbol is osszejohet 2-3 honap alatt. (ha raksz ra okostelefonos security keyt/appot, akkor a +100 havonta).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.19. 11:49:34