Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
CC-k amiket Achikból szerzel: Reddit
1600/server. Nem rossz. 1 rejtett acsi a listában van amiért kapsz 20 CC-t, de talán van több is.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.11.11. 19:38:09
- vendortól vásárolhatóak meg (az egyszerűbbek),
- random esnek valahol a nagyvilágban,
- Reverse Engineering-el magadnak kifejleszted.
A vendor és random loot recepteket fogod megtalálni GTN-n is.
A Reverse Engineering lényege, hogy megszerzel mondjuk egy itemet Flashpoint-ból vagy Operation-ből, majd az Inventory ablak felső részén rákattintasz a Reverse Engineering gombra. Ekkor elbontja az adott tárgyat, kapunk belőle alapanyagot és talán egyel jobb cucc recepjét is megtanuljuk (recept nem esik, amit el lehetne adni).
Zöld tárgy elbontásakor kék receptet kaphatunk meg, kék tárgy bontásából lila recept jöhet. A lényeg, hogy kattints a Reverse Engineering gombra, vidd az egeret az elbontandó tárgy felé és az infó ablak legalsó sorában írni fogja, hogy jöhet-e recepet és ha igen, mennyi százalék eséllyel.
End-game szinten azt szoktam csinálni, hogy Glowing Data Crystal-ért megvásárolom a vendortól a 216-os gear-t, kiveszem belőle az Armoring, Mod, Enhancement itemeket és a megfelelő szakmával elbontom őket. Ekkor megkapom az adott 216-os item recepjét, nem kell várnom arra, hogy Ops-on végre én nyerjem meg. Ugyanez eljátszható 220 gear-el is, de 224-el már nem. 224 nem kraftolható. 220 relic is kraftolható így, kiesik Ops-on és elbontom, megkapom a receptjét, így kraftoltam le a fél guildemnek a 220 relic-eket 😊 Nagyon sok gear-el eljátszható ez a kraftolás módszer, de nem mindennel. Nézegesd végig, hogy mit enged és mit nem.
Utoljára szerkesztette: Shion, 2016.11.11. 09:09:18
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Anno 1-2 eve foglalkoztam utoljara craftinggal, meg mielott bejott a x12 xp es/majd a heroic kvesztek ladaibol szerezheto gear. Azota nem latom ertelmet, mert a skinek megvannak collectionbol vagy legacy armorbol, a modok meg vendortol. Nekem, casualnak, aki csak a sztori miatt jatszik es nem jar szervezett raidre, csak random bohockodni, tokeletes eleg. Emiatt tul sok aktualis infot nem tudok rola mondani, mindegyik karakter maxon all a crewskillekkel, de csak azert, mert feszt dolgoztattam a logosokat sztori kozben, es elertek. Aztan ennyi, az alap geareken tul nincs reverse engis vagy repus receptes tapasztalatom.
No átlestem ToRFashion-t. Azt hiszem már értem. Kitanulom az alapot és annak reverselésével van esély jobb séma kitanulására, ha jól értem. És így idővel akkor eljuthatok a Exarch Asylum MK-26-ig a végére. Pofon egyszerű! Jöhet a farm időszak 😊
Vagy ha a TOR Fashion oldalan jol szerepel, akkor szerzel egy Defiant Asylum Legplates MK-26-t (szinten boe) es azt szetbontod szakmabol, es remenykedsz, hogy megtanulod a receptet (bar nem tudom, az is lehet, hogy 100%-os az esely, nem nagyon szorakoztam ilyenekkel, ami lila es boe, adom el).
Viszont a gond, hogy a TorCommunity nem annyira világos nekem, mint egy WoWHead. Honnan tudnám eme schematicot beszerezni? OPS-ból? GTN-n nem látok egyet se. Vagy esetleg tudnátok linkelni valami Craft guide-ot ami update? Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.11.10. 18:37:48
Ha belegondolsz az 5.0-ás rendszerrel is teljesen unfair lenne. 5.0-val annál gyorsabban jön a gear minél nehezebb tartalmat csinálsz (tehát elvileg a leggyorsabban a NIM opsok teljesítésével lehet gearhez jutni). Ott is mindenki EV,KP NIM-et farmolna, mivel azok az opsok kb. olyan nehezek, mint a többi ops sm módja (na jó kicsit túlzok, de majdnem).
Legtöbbször én is marhaságnak tartom meglévő tartalom eltávolítását, de jelen esetben szükségszerű volt (max. úgy tudták volna a játékban tartani, ha kitalálnak NIM taktikákat, ezzel rendesen megnehezítve a 2 opsot, de ezzel munka lett volna, és ők inkább a könnyebb utat választották, ahogy eddig mindig).
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.11.09. 13:23:36
Köszi a felvilágosítást!
foxxi: Szoktak gondok lenni, ha a store-ból szeretnél vásárolni. Többség ilyenkor a G2A és társait javasolja. Sajnos nem lehet mit kezdeni vele.
Kérdésem lenne hogy járt már úgy valaki hogy a mindenre jó paypal-t az előfizetés meghoszabbításánál nem fogadja el? Fizetésnél bármennyiszer próbálom, FAILED 😞 - elég szar így előfizetőnek lenni...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ráadásul jelenleg (november 28-ig) 200% xp bónusz van.
A fentiek miatt én Heroic 2-t tolok vagy egyedül, vagy 2-3 guild társsal együtt, 3-4 óra alatt 50-es szint felé zavarható egy frissen indított kis karakter. Az összes DvL karakteremet Heroic 2-vel húztam fel, Flashpoint-ra csak akkor jártam, amikor kellett még a DvL achievement belőle. Xp szerintem gyorsabban jön H2-ből 😊
Mondjuk, akit csak a pve érdekli annak szívás (ezért sem értem, hogy miért nem tudják megcsinálni, hogy egy adott skill máshogy viselkedik pve és pvp környezetben, pedig van ahol már működik pl.: 60 sec cc, az pvpben csak 8 sec vagy 6 már nem emlékszem).
Tomb of Freedon Nadd
Csak a smuggler-t futottam át, de úgy tűnik, marad a base class és nem egyből adv. class-t kell választani.
vagy tudja tök, ezt elolvasva
Thrash: Now granted at level 1 as an Assassin exclusive.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.11.07. 22:07:09
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Hasonlóan a másik oldalon a Black Talon. És igen a solo is beleszámít, de itt a tactical mód sem valami vészes. (mondjuk nem 27-es szinten)
Tomb of Freedon Nadd
Ráadásul minden DvL ládából eső cucc "Bind to Pick up", vagyis elég nehéz lenne átmozgatni máshová. Persze akinek van 1200 CC-je megjátszani azt, hogy egy idegen szerveren megcsinálja a 25-ös szintű DvL achievement-et, kivált minden cuccot a saját inventory-ba és utána CC-ért átmozgatja a karit a jó szerverre a cucokkal együtt......hát tegye. Lehet, hogy működne, bár régen is bugosan vitt át acsikat és collection bejegyzéseket, most miért is lenne másképp? A kérdés igazából, hogy megéri-e? GTN-n a legtöbb cucc olcsón beszerezhető, a legdrágábbak sem kerülnek többe pár millió creditnél. Én biztosan nem vacakolnék ezzel.
Tomb of Freedon Nadd
Ezért adom el a DMC-t, a EIS-t pedig elkraftolom és Dark Project-et gyártok belőle. Dark Project-ekből Flagship Plan-eket váltok ki a fleet-n, ezzel a módszerrel már 3 szobát is megnyitottunk a guild hajón.