Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Common (zöld): 208
Glowing (kék): 216
Radiant (lila): 220
Ezek lila gear-ek, set bónusz nélkül.
Ezek ugyebár 5.0-ban eltűnnek, ha mégis maradna a karakterednél pár kristály, azokat átváltják credit-re. Én ezért inkább kiváltom a kristályokat Odessen-en Rank 6 Companion Gift-re, Exotic Isotop Stabilizer-re és Dark Matter Catalyst-re. Előbbi 2-t felhasználom, a DMC-t pedig eladom a GTN-n, 400-500k / db körül még mindig elviszik.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Ha van olyan karaktered, aki már járt Odessenen, akkor esetleg ott érdemes lehet elvásárolni inkább őket. Vagy valakit megkérni, hogy vigyen el oda.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.11.06. 12:22:50
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
#gunji: Common kristályért nem, de van még 2 vendor 208 + 216-os gearrel. Ezeket H2 + Star Fortress illetve Ops-on való részvételekkel tudsz gyűjteni. A "legjobb/legnagyobb" kristály a Radian(?!) kristály amivel tudsz 216-os geart szedni.
#Java33: Kövi kiegben minden commendations-t creditté alakítanak. Warzon, common data cryst mindent. Úgy néz ki, a következő kiegben nem lesznek ilyesfajta "tokenek".
De, ha a lentebbi linkelt videót megnézitek, amit kiraktam, ezeket szépen, összetettebben egy videós összefoglalja. 😊
Érdeklődnék, hogy a kiegészítő után milyen változások lesznek a commendations rendszerben?
Átváltás lesz megint basic-re? A WZ comm-okat hogyan érinti..?
Pár jó tipp szerintem.
- ha esetleg több accountunk van, akkor ellenőrizzük, h a jóba léptünk-e be,
- ellenőrizzük, melyik szerveren vagyunk, esetleg nem lehet-e másik szerveren a hiányzó karakter,
- nézzük meg, nem tűnt-e el más is (feltörték-e az accountot), s esetleg változtassuk meg a jelszót.
- vagy keressük fel a supportot (játékon belül lehet ticketet küldeni, vagy a support
Forrás: innen, innen
Aki szintezik, érdemes az eventeket is kipróbálni, pl a bountyson 400k xp-t kaptam csak egy henchmanért 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Újabb infók voltak ma ismét, volt Twitch-en Dev Stream. Dulfy-n ismét infó.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.11.03. 23:19:06
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tomb of Freedon Nadd
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
A 60-as token nem számít bele a legendary statusba.
Tomb of Freedon Nadd
Achievementert kapsz CC-t, de elenyeszo, egy fodrasz sem jon ki belole.
Ilumra csak a Gree event miatt mentem az új karakterrel (még csak Taris közepén jár történetileg), meg jól adnak ott xp-t is. Csak lvl50-en és 42-es gearben kicsit húzósabb volt a Tonvarr boss (Captain Jaako), amikor közbespawnolnak még páran xD
Persze hogy adja az XP-t, de szintet nem fogsz lépni.
Megvolt korábban az a mount?
Ha saját karakternél volt, akkor annak ott kell lenni a mount almenüben ( nyomj egy "P"-t azt hiszem az hozza fel az ability menüt, ahol a mount/pet almenü is ott van)
Ha másik karakternél volt meg, akkor bekerül ugyan a collectionbe, de egy egyszeri árat kell fizetni, és után az összes serveren lévő összes karakter megkapja a mountot.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Nem, akik Alliance alertből jönnek nem igazán tesznek hozzá a storyhoz, csak egy egy npc/companion tesz rá utalásokat, ha éppen sikeresen magadhoz láncoltad őket 😊
más:
Nem bírtam ki és belenéztem a datamineolt PTS infókba, saccperkb egész jónak tűnik a story, de ami a fő, hogy találtam pár meglepő helyszínt az Uprising küldetések között ( Rakata Prime, Makeb, hogy csak kettőt említsek)
Ja és ha valaki várná vissza a hiányzó társait, az kezdjen inkább barátkozni az Odessenen lévő locatorral....
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.10.31. 16:47:04
Találtam egy bővebb összehasonlítást az f2p/pref/sub közötti különbségekről: https://www.reddit.com/r/swtor/wiki/f2p.
Kaputelephant: köszi, s akkor nincs is hatással a hátralevő fejezetekre, hogy választok-e valakit?
szatr007: Ha most előfizetsz, minden tartalmat megkapsz igen, és meg is marad. Elég szopó lenne, ha előfizetsz, megkapod a kieget majd miután lejárt elveszik 😊 Ez egy új metódus, amit bevezettek: külön kieget már nem kell venni, elég előfizetni 1x és minden addigi tartalom a tiéd.
A KOTFE-s karakterrel a 9. fejezet után hagytam abba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hiszem 2014 végén jött ki a Shadow of Revan kiegészítő, ebben emelték 60-ra. (Ezt is külön meg kellett venni emlékeim szerint, de járt hozzá a RotHC ingyen, ha az még nem volt meg).
Egy évvel ezelőtt adták ki a Knights of the Fallen Empire-t, ebben emelték 65-re a max szintet. Itt váltottak havi egy történet megjelenésére, ahol már nem kellett külön fizetni a tartalomért, hanem csak elő kellett fizetni egy hónapra (s akkor megkaptunk minden korábbi tartalmat, ami az előfizetés után meg is marad).
Tehát, ha a Huttok óta nem játszottál, akkor 55-ös szintű lehetsz legfeljebb. Ha most előfizetsz egy hónapra, akkor megkapsz mindent, ami azóta megjelent és ami az előfizetés lejártáig meg fog jelenni, s azt nem is veszik már el (mármint az új történeti szálakat).
Kérem, javítsátok ki, ha valamit rosszul írtam, thx 😊
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.10.31. 11:48:49
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.30. 23:06:36
édes istenem, ez vagy nagyon bejön, vagy földebáll az egész. Bárhogy is történjen, a popcorn legyen bekészítve a fórumok olvasásához...
Let’s talk about how you get access to craft these items.
Gear: You will earn the schematics to craft gear from their respective Command Crates. Ex: You will get schematics to craft tier 1 gear inside of tier 1 Command Crates. These schematics will require materials earned from Conquests in order to craft them.
Mods: You will earn the schematics to craft mods through either reverse engineering the mod, PvP, or looting the schematic from an Operation boss. These schematics will require materials earned from Operations or PvP in order to craft them.
Tomb of Freedon Nadd
viszont szerintem alap lvl70-es tervrajnak lennie kell, a totál RNG-re nem lehet alapozni, kell egy kiszámítható fejlődési görbe a crafthoz....
A craftolt itemeken nem lesz setbonus.
Nem lesznek kivehető modok sem benne.
És a crafting schematics-ok a Galactic Command crate-ből fognak majd esni, hogy milyen schematics esik (milyen szintű) azt a Galactic Command szintje fogja meghatározni.
Szóval a lényeg, hogy
- a f2p/preferred playerek még craftolni sem fognak tudni ilyen itemeket (kevéssé valószínű, hogy egy-egy ilen schematics 350k-tól olcsóbb lesz a gtn-en.)
- elképszető grind kell már majd ahhoz is, hogy saját magának craftolni tudjon az ember.
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2016.10.30. 18:08:19
Tomb of Freedon Nadd
Illetve annyi, hogy az Uprising küldetések csak csapatban lesznek játszhatóak, itt várható folyamatos bővülés havonta.
Illetve amióta sztar007 abbahagyta, kijött a Galactic Star Fighter is, ami egész jó kis szimulátor féleség (nyilván kis túlzással)
A kérdés az, hogy neked anno mi tetszett a játékban? Ha a történet, akkor azóta sok minden jött. Ha Operation, az sajnos 2 éve nem változott, várhatóan csak 2017 év folyamán fognak újra csapat tartalmat adni a játékba. Anno nem tudom láttad-e, van már Guild Hajó, egész jó Decoration és Achievement rendszer, a zseniális Legacy (több karaktered használhatja ugyanazt) rendszerről nem is beszélvén. Van heti Conquest (bolygófoglalás) guildek között, illetőleg most jön a Dark vs Light event, ami a jó és rossz irányultságú karakterek harcát fogja adni. Szerintem amióta te játszottál, nagyon sok minden változott. Nekem kicsit nehéz összefoglalni, mert 4 éve folyamatosan vagyok és folyamatában éltem meg a változásokat.
Utoljára szerkesztette: Shion, 2016.10.30. 06:49:17
A commendation rendszer szvsz azért is volt jó, mert az a játékban elért teljesítmény jutalmazta, s nem volt elég villantani egy kártyát. Most ez is eléggé megváltozik.
Amúgy csak félve kérdezem meg: a nagy kombinálásban mintha tényleg elfelejtették volna a fleet commendationt?😄
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
@Pacho #56306: Megszüntetik a commendation kristályokat is? Atyaég... és ilyen pocsék árfolyamon? Margiiit?
De mi lesz helyette, mi lesz a mod vendorokkal, mi lesz a modokkal? Miért kell szétverni egy jó játékot? Patchről patchre egyre rosszabb minden. EA/BW ehhez tényleg nagyon ért. 😞
A következő - gondolom - az lesz, hogy mindenki lvl60-ról indul, s a korábbi bolygókat mind kiveszik... xD