Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a felvilágosítást!
foxxi: Szoktak gondok lenni, ha a store-ból szeretnél vásárolni. Többség ilyenkor a G2A és társait javasolja. Sajnos nem lehet mit kezdeni vele.
Kérdésem lenne hogy járt már úgy valaki hogy a mindenre jó paypal-t az előfizetés meghoszabbításánál nem fogadja el? Fizetésnél bármennyiszer próbálom, FAILED :( - elég szar így előfizetőnek lenni...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Ráadásul jelenleg (november 28-ig) 200% xp bónusz van.
A fentiek miatt én Heroic 2-t tolok vagy egyedül, vagy 2-3 guild társsal együtt, 3-4 óra alatt 50-es szint felé zavarható egy frissen indított kis karakter. Az összes DvL karakteremet Heroic 2-vel húztam fel, Flashpoint-ra csak akkor jártam, amikor kellett még a DvL achievement belőle. Xp szerintem gyorsabban jön H2-ből :)
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mondjuk, akit csak a pve érdekli annak szívás (ezért sem értem, hogy miért nem tudják megcsinálni, hogy egy adott skill máshogy viselkedik pve és pvp környezetben, pedig van ahol már működik pl.: 60 sec cc, az pvpben csak 8 sec vagy 6 már nem emlékszem).
Tomb of Freedon Nadd
Csak a smuggler-t futottam át, de úgy tűnik, marad a base class és nem egyből adv. class-t kell választani.
vagy tudja tök, ezt elolvasva
Thrash: Now granted at level 1 as an Assassin exclusive.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.11.07. 22:07:09
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Hasonlóan a másik oldalon a Black Talon. És igen a solo is beleszámít, de itt a tactical mód sem valami vészes. (mondjuk nem 27-es szinten)
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Tomb of Freedon Nadd
Ráadásul minden DvL ládából eső cucc "Bind to Pick up", vagyis elég nehéz lenne átmozgatni máshová. Persze akinek van 1200 CC-je megjátszani azt, hogy egy idegen szerveren megcsinálja a 25-ös szintű DvL achievement-et, kivált minden cuccot a saját inventory-ba és utána CC-ért átmozgatja a karit a jó szerverre a cucokkal együtt......hát tegye. Lehet, hogy működne, bár régen is bugosan vitt át acsikat és collection bejegyzéseket, most miért is lenne másképp? A kérdés igazából, hogy megéri-e? GTN-n a legtöbb cucc olcsón beszerezhető, a legdrágábbak sem kerülnek többe pár millió creditnél. Én biztosan nem vacakolnék ezzel.
Tomb of Freedon Nadd
Ezért adom el a DMC-t, a EIS-t pedig elkraftolom és Dark Project-et gyártok belőle. Dark Project-ekből Flagship Plan-eket váltok ki a fleet-n, ezzel a módszerrel már 3 szobát is megnyitottunk a guild hajón.
Common (zöld): 208
Glowing (kék): 216
Radiant (lila): 220
Ezek lila gear-ek, set bónusz nélkül.
Ezek ugyebár 5.0-ban eltűnnek, ha mégis maradna a karakterednél pár kristály, azokat átváltják credit-re. Én ezért inkább kiváltom a kristályokat Odessen-en Rank 6 Companion Gift-re, Exotic Isotop Stabilizer-re és Dark Matter Catalyst-re. Előbbi 2-t felhasználom, a DMC-t pedig eladom a GTN-n, 400-500k / db körül még mindig elviszik.
Ha van olyan karaktered, aki már járt Odessenen, akkor esetleg ott érdemes lehet elvásárolni inkább őket. Vagy valakit megkérni, hogy vigyen el oda.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.11.06. 12:22:50
#gunji: Common kristályért nem, de van még 2 vendor 208 + 216-os gearrel. Ezeket H2 + Star Fortress illetve Ops-on való részvételekkel tudsz gyűjteni. A "legjobb/legnagyobb" kristály a Radian(?!) kristály amivel tudsz 216-os geart szedni.
#Java33: Kövi kiegben minden commendations-t creditté alakítanak. Warzon, common data cryst mindent. Úgy néz ki, a következő kiegben nem lesznek ilyesfajta "tokenek".
De, ha a lentebbi linkelt videót megnézitek, amit kiraktam, ezeket szépen, összetettebben egy videós összefoglalja. :)
Érdeklődnék, hogy a kiegészítő után milyen változások lesznek a commendations rendszerben?
Átváltás lesz megint basic-re? A WZ comm-okat hogyan érinti..?
Pár jó tipp szerintem.
- ha esetleg több accountunk van, akkor ellenőrizzük, h a jóba léptünk-e be,
- ellenőrizzük, melyik szerveren vagyunk, esetleg nem lehet-e másik szerveren a hiányzó karakter,
- nézzük meg, nem tűnt-e el más is (feltörték-e az accountot), s esetleg változtassuk meg a jelszót.
- vagy keressük fel a supportot (játékon belül lehet ticketet küldeni, vagy a support
Forrás: innen, innen
Aki szintezik, érdemes az eventeket is kipróbálni, pl a bountyson 400k xp-t kaptam csak egy henchmanért :D
Újabb infók voltak ma ismét, volt Twitch-en Dev Stream. Dulfy-n ismét infó.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.11.03. 23:19:06