Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- elég a flottás vendornál kapható zöld 45-ös (rating 210) mod?
- vagy jobb gyártani/venni lila 45-ös (rating 228) modot?
- vagy lila 48-as (rating 234) szükséges inkább?
Egyáltalán milyen gyakorisággal esik használható mod/recept a gc-s ládákból, s ezek bind on pickup-osak vagy átadhatók legacyn belül?
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Az Erő legyen vele...nehéz elhinni.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.12.27. 19:36:54
Külön "poén", hogy az eddigi normálisan működő stream is elkezdte emelni a vérnyomásom, így az új installnál már nem kerül fel.
Tudtam, hogy benne van a könyvtárban, de csak most esett le, hogy onnan is indítható.
+ Most néztem, hogy számolja az időt, hogy mennyit töltöttem el ingame. Nincs egy perc, ami csak azért is viccesen irreális, mert több, mint 2 éve tudom tolni. Ezek szerint csak az Originen keresztül indított folyamatokat számolja. Kis butus...
Volt annyi szenvedés a meg nem adott achik miatt, hogy lehet azok is kaptak "kompenzáció", akiknek nem kellett volna.
Egy próbát megérhet, de az instant 60/65-os token az nem acount wide-ra értendő? ( magyarán nem minden serverre kapsz 1 darabot, hanem összességében?)
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.12.26. 13:54:18
Ha nagyon kell CC, akkor ott a security key (bár ez gondolom megvan) ez ad havi 100-at.
Bár a kezdő bolygó küldetéseit gyorsan meg lehet csinálni, ha hirtelen kell CC ( azt hiszem ez is 20 CC-t ad)
Először is Boldog Karácsconyt mindenkinek!
Tudtok valami bugról, amivel ki lehet játszani a chapter 1-3 class story achievementeket tokennel esetleg? Csak a 20 CC miatt kérdem. Nem aktuális szervereken szeretném a CC-s achikat megcsinálni, de 8 class story minden szerveren kicsit húzós.
Az valahogy nekem nem jött be.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szóval vagy Trooperrel vagy Bounty Hunterrel be kell fejezni a második Chapter -t a class story-ban.
Ott már egy Sith (Dtscary) és egy csempész éli "víg" napjait
Utóbbin meg lehet indítok egy Jedit és egy Birodalmi katonát.
Ha van klán ahova jelentkezhetek nyugodtan szólhattok 😄
Lehetőleg oda mennék ahol lehetséges magyar klánhoz csatlakozni.
Na most, ha anno vettel az 5.0 elott valamit crystalert, es azota nem leptel be a karakterrel, akkor a 2 oras visszavaltas tovabbra is aktiv, mivel az online toltott idot nezi a 2 ora eseteben, az offline nem szamit (kiveve a CM targyaknal). Ha pedig vissza akarod valtani, akkor mar nem tudod, mert nincs mire, a helyette szereplo faded crystalok pedig szurke trash itemeket, amelyeket most meg a rendszer is benyelt gunji eseteben...
Tudomásom szerint semmilyen data crystal nincs már, illetőleg gear tokenek sem. Ami véletlenül megmaradt 5.0-ra történő átváltás során (pl. gear token), azok is csak credit-re válthatóak be. Mivel nincsenek már token vendorok, sem data crystal vendorok, ezért semmire sem tudnád beváltani őket.
Ezért is nem értem, hogy mi a fene az a faded data crystal, amiről írsz.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Találkozott valaki ilyesmivel?
Előfizetsz 30 napra és minden tartalmat megkapsz, az összes kieggel együtt - kiegészítőt külön már nem lehet venni pont emiatt.
Angol szerverek: The Red Eclipse (PvE) / The Progenitor (RP). EZen szervereken vannak többségben magyarok is. Most ssokan játszanak az év végi Star Wars hype miatt.
Más:
5 years saga
A beküldött képekből csináltak kollázst, nagyon állat.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.12.20. 20:59:21
Kérdésem lenne, hogy a csempésznél a fedezék supportot ki lehet kapcsolni valahogy..?
Kicsit zavar, hogy ugrál ide-oda a szerencsétlen..
Köszönöm..
December 27-én 21:00-kor a The Progenitor szerveren év végi záró buli lesz Köztársasági oldalon. AKi tud az jöjjön. 😊
-It was recently discovered that snow is cold. Snowballs in the Life Day Event will now properly cool down the Overheated Droids spread around the Galaxy.
-All NPCs can now be targeted by Snowballs during the Life Day Event.
-Theron Shan will no longer appear hidden during Chapter 1 and Chapter 6 of Knights of the Eternal Throne.
http://dulfy.net/2016/12/15/swtor-december-15-producers-livestream/
Viszont ma mar lehet az npcket is dobalni hogolyoval, ugy latszik valtztattak ezen a mai patchben.
Az első fejezetet ingyenessé tették Pref játékosoknak. Jan 3-ig beszerezhető. Illetve Ref linkel is.
Még jó, hogy kedden használtam fel Ref linket, most azt hiszi a rendszer, hogy előfizus vagyok, ingame meg azt írja, hogy fizessek elő. Ördögi kör.
Pedig elég nehéz megállni, hogy ne spoilerezzem el magamnak a storyt youtube-ról. 😊
Maintenance:
Details:
DATE: 16 December 2016
TIME: 7AM PST - 9AM PST (1400 GMT - 1600 GMT)
VERSION: 5.0.1a
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.12.16. 09:24:16
Szerintem kivel prefered létemre van 20 kari slotom a játék azt hiszi előfizető vagyok.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.16. 09:06:28
We do not forget, we do not forgive.