Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi előnye van csak h nem 60askent tolod le Hoth-ot pl. Jobban mondva nem látod rendesen h hanyaskent :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szóval engem ezek az indokok, hogy kevesen vannak stb., rohadtul nem hat meg amíg ilyen sok pénzbe kerül a havi előfizu (a fejlesztők nyújtotta tartalomhoz képest).
Ja amúgy azt írták, hogy az tervezte az 5.2-vel elérhető első boss-t, aki TOS-ban Revan-t szóval vagy újra felvették az embert, vagy el se ment.
Bár hozzáteszem ez még mindig a legjobb amit kihoztak a Talent rendszerből, nem úgy mint a WoW-nál. Az inkább egyszerű mint nagyszerű.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.01.27. 11:47:09
Most egy Operationt csinálnak, és majd havonta adnak hozzá egy bosst. Ennek sem jósolok nagy sikert.
Tomb of Freedon Nadd
A mostani irány szerintem nem rossz, a skillek adottak, és az utilitykkel tudsz játszani, csak egy kicsit nagyobb változatosság kellene.
Egyébként az Elder Scrolls onlineban van egy érdekes rendszer, ott relatíve sok skill van, de egyszerre csak 5+1 skillt tudsz használni. Így komolyan tudod befolyásolni a játékstílust azzal, hogy kaszton belül milyen fegyvert használsz, milyen páncélt veszel fel és milyen skilleket használsz. A hátulütője ennek az, hogy irdatlan nagy a különbség még kaszton belül is a teljesítményben. Ott is alapvetően kevés életképes (endgame) build van, de sokkal többet lehet bohóckodni.
2 haverommal elkezdtünk játszani, hogy gyorsabban haladjunk, elő is fizettünk 1 hónapra. Az lenne a kérdésem, hogy a tomb of freedom nadd szerveren vannak magyarok? A FAQ-ban ez a szerver volt feltűntetve mint magyar szerver, de még 1 magyart se láttunk, se nem hallottunk róluk. Vannak még egyáltalán magyar klánok? Mi birodalmi oldalon indultunk. Vagy esetleg más szerveren van már csak magyar közösség?
3 éve ugyanaz a 8 Operation (raid zóna) van csak a játékban? Kész röhej. Minimum meg kéne duplázni a számukat, hogy változatos legyen.
Flashpoint is 2,5 éve jött utoljára, a Revan kiegészítő előtt. Anno Everquest 2 gondolt egyet és 30(!) darab új Flashpoint-ot tett az egyik kiegészítőjébe. Ma már 100+ Flashpoint felett jár az EQ2, pedig 5 évvel korábban jelent meg, mint az SWTOR. Akkor miért nincs sokkal több Fp nekünk?
Uprising a semminél már jobb, de 10 perces gyors játéknak jó, de játszani nem fognak megtanulni tőle az emberek.
Warzone is kicsit unalmas, kevés új pálya jön, új játék mód pedig a talán a játék indulása (5 éve) nem jött. A vendor-nál is kevés értelmes cucc kapható, nincsenek PvP rangok, a Group Finder összeállító motorján is lehetne finomítani, hogy teljesen kezdőt ne tegyen maxos veterán ellen.
Starfighter is csak egy űrhajós Warzone, ehhez is lehetne PvE tartalmat adni és akkor igazi X-Wing űrszimulátor lenne, sőt akár Ops repüléseket is lehetne hozzáadni.
Stronghold-ok: lehetne több ház és jobban variálható. Guild hajó is lehetne több féle, miért csak egy hajó típus van? A sima hajónkant miért nem lehet lecserélni másikra?
Class-ok: miért nincs Support típus a játékban? Tank-healer-dps vonulat kicsit már unalmas. Buffer, debuffer, power töltö és +sebzést adó karakterek sokat színesítenének a játékon.
Miért csak 8 ember mehet egy Ops-ra, miért nincs 24 fős? Tudom, laggol a játék. De ezt javítsák ki és akkor mehet a 24 fő is, az az igazi buli. Más játékban 5-6-8 fő még csak sima csapat, nem Ops!!
Egyszóval kicsit fantáziátlan, ahogy most a BW fejleszti a játékot, sokkal több lehetőség van még ebben a játékban, mint amit eddig megvalósítottak. A jelenleg reménykedésre okot adó tény, hogy 2017 évet a csapatos játéktartalomra kívánják fordítani és a tartalom mesélést egyelőre hanyagolják. A héten (csütörtök este?) lesz a január végi Livestream adás, ott fognak először részletesen mesélni az idei tervekről. Az elmúlt 2 hónap (december eleje, az 5.0 kijövetele óta) hibajavításról szólt csak.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
CXP packok szart sem adnak, van karakterem, ami 70-es szintű és egy darab szettbónuszos cucca van, szánalmas. Az a helyzet, hogy nincs kedvük endgame tartalmat bővíteni (ezeket az egy karakter után már unalmas sztorikat ne nevezzük annak), új csoportos tartalmat kitallni, ezért grindeltetik a népet. 2012. február elsején fizettem elő a játékra, azóta sub vagyok, de ennyire rosszul még éreztem magam ingame, mint az 5.0 óta, s a tegnapi nappal még ezzel alá is vágtak egy jó nagyot.
Az 5.x módosításai a fentieken próbált változtatni, illetőleg orvosolni.
Elvették az Expertise tulajdonságokat, így elvileg a PvE és PvP gear egyenlő lett. Végül mégsem lett egyenlő, mert statok prioritásai nagyon eltérőek. PvP-ben nem nagyon kell az Alacrity, Accuracy, Absorb, Shield, de Power minden mennyiségben jöhet. Ezért akik komolyan tolják a PvP-t továbbra is, azok külön PvE és PvP gear-t raknak össze.
Csökkentették a WZ Galactic XP-jét? Én ennek inkább örülök, mert egy WZ általában 5-10 perces és aránytalanul sok 1000-1500 CXP-t adott. Egy HM Flashpoint ezzel szemben 20-30 perc volt még egy hozzáértő csapattal is és adott 600-800 CXP-t. Ha Planetary-ban végigütsz egy teljes bolygót (most ne Coruscant-ról beszéljünk, hanem mondjuk Hoth-ról), az megint 20-30 perc és adott 450 CXP-t a végén. Szóval a WZ igen is imbalanced volt, megérdemelte a nerfet.
Mivel Command láda iszonyat gyatrán adja a gear-eket (barátom 180 szint alatt sem tudott Tier 1-es 6 darabos set-et összerakni), így igen is van létjogosultsága a most bevezetett token rendszernek. Tegnap meg is lett az eredménye, elmentem 2 HM Ops-ra és rögtön jött egy 236-os füles :) 29 karakteremmel közel 400 galactic ládát nyitottam már, de egyiknek sincs még full set-je. A legtáposabb karimnak is 4-es set-je van, a többinek talán 1-2. Szóval ha már nem javítanak a Galactic láda RNG-jén, akkor KELL ez a token rendszer :(
A Character Legacy Perk-ben kipakolható +10% Command XP-nek viszont nagyon örülök. De az gáz, hogy karakterenként 3,5 millió creditbe fog fájni. Minden karakteremnek megadni ezt a +10% CXP-t kb. 100 millió creditembe fog fájni. Össze tudom farmolni ezt a pénzt, nem gond, de sokkal jobb helyeket is el tudnék képzelni ennek a creditnek :(
Crate-ből esnek.
Pl: Jedi Knight: Tokenes - Supply Crate-s
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.01.22. 19:42:46
Ha azok a starter skinek, amelyeket ott latni a 65-os fulecske alatt, akkor olyanokat lehet nyitni ladabol, legalabbis a legtobbje nekem legacy boundkent megvan a bankban es az Odessen repus "ladabol" jottek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.22. 11:40:35
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mit jelent az, hogy 'transmog'?
Instant lvl65-ös karakterem nekem sincs, de hasonló geart lehet gyártani (very rare rating 212), de az exotic isotope stab miatt macerásabb.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Refferal link használatával nem lesz elérhető az Eternal Throne, mindenféleképpen rendes előfizetőnek kell lenni hozzá?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Kis infó kéne. A level 60-as token kezdő gearekről tudom, hogy craft-al illetve Alliance Supply Crate-el megszerezhetőek transmog miatt., mivel már nem bound to legacy-k. Az új level 65-s starting gearekkel mi a helyezet? Crafttal és Crate-el szintén megszerezhetőek? Van valami infótok?
Class választás? Mindegyik class nagyon jó, ez alapján nem lehet választani. Milyen típusú (ranged, melee) karaktert szeretsz? Tank, healer vagy dps legyen? Fénykarddal szeretnél szaladgálni vagy lőfegyverrel? Hard Mode (HM) csapatolás érdekel vagy csak a szólózás? PvP-zni akarsz-e? Satöbbi, satöbbi.
Milyen karaktert ajánlanátok egy most kezdő embernek? MMO-s tapasztalat van, hosszabb távon érdekelne a játék, akár több karakterrel is, de egyelőre csak ingyenes módban.
Hasznos tippek, tanácsok olyannak, aki most akar nekivágni?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.09. 23:46:18
Fórumokban keresgéltem, de nem találtam precedenst rá (se swtoron, se redditen).
Viszont sikerült megint jól megszívatniuk: a lejárat után is kaptam 500 cc-t. Veletek előfordult hasonló? S mit tennétek vele? Merthogy annak ellenére, hogy anno a játék vásárlásakor átvert az origin és az ígért cc-t nem kaptam meg, hiába reklamáltam, de az exploitokat nem szeretem. Tudom, hülye vagyok. ;)
És hogy itt is ki legyen emelve:
Life Day event: Január 10.-én ér végett, húzzunk bele a hógolyódobálásba!
5th Year Anniversary Január 17.-én ér végett. Minimum egy karakterrel vegyük ki a bonus itemeket/dekorációkat!
Olcsó szerver transzfer: Január 18.-án ér végett a kedvezmény