Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régebben én is sokat sz*ptam vele, és ha jól rémlik, akkor a megoldás is nagyon egyszerű volt. Fussál körbe-körbe, vezesd bele a zöld(?) körökbe, amik az életcsíkodat hivatottak feltölteni, ugyanis azok őt sebezni fogják. Nagyon. Támadni viszont ne támad, mert minden ütésnél/lövésnél megy rá egy buff, ami a sebzését növeli. Ennyi.
A KOTET 9. fejezetéhez szeretnék segítséget kérni spoilerben, JK-hoz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...Vaylin szellemének legyőzéséhez. Próbáltam a fórumokban olvasható tanácsok szerint (maradjak a lila körben, üssem közelről, csaljam a zöld körbe, stb), de 90% alá nem nagyon jutottam. Nem, nincs már Dramath (igaz, szólt a szöszi, hogy tartsuk meg, de nem akartam DS pontot). S nektek milyen hanyas gearrel ment?
Előre is köszönöm 😊

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Zsír! Enjoy! 😊
Köszönöm a segítséget! Töröltem mindent, launcher újra letölt, rendszergazdaként telepít és működik.
Plâne ugy hogy ez egy forum....<#hehe>
Elsöként aBitraider mappât töröld ës ugy probalkozz....
Amikor töltöd le, akkor egy piros csíkot látnod kell alul. Az sem indul el, stagnál?
Tűzfal/vírusírtót ellenőrizd. Add hozzá a kivételekhez vagy addig kapcsold ki.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.04.21. 23:33:22
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=498597
Töltsd le originről.Próbáld meg azt,vagy ha az sem vedd meg dobozosan,ahhoz még 1 hónap előfizu is jár.

Sziasztok! Próbálom letölteni a játékot win10 100mbit-es net, a Launcher csak annyit ír ki hogy frissít de semmi mást (letöltési seb., hátralévő adat nincs) a feladatkezelőben a letöltési sebesség 200 kb/s órákon át, pár nap múlva próbálva ugyanez a helyzet. Mi lehet a probléma?
Üdv a Fórumon 😄
Én nem annyira kedvelem a Twi'lek-et,némelyik átvezető videóban tök gáz mikor a csápjai összevissza repkednek mint a zászló.<#buck>
Tudom nem csápja van hanem lekku vagy mi a rosseb.

PiszkosFred
Felreertes ne essek, nem a te hibad vagy ne te erezd magad kellemetlenul, hanem az, aki rosszat mondott neked.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"Hát ez a blog nem valami fényös,ha jól nézem helyes írási hibáktól sem mentes."
Nekem tetszik az oldal. Köszönöm a kritikát, jobb mintha senki nem reagált volna rá.<#lookaround>

Jól van, befogtam.<#zavart1>

PiszkosFred

Az hülyeség,amikor előfizető vagy lehetsz twi'lek,csak nem bármi,hanem a felsoroltak.csempész meg a két jedi és sith inkvizítor,vagy mittomén mi magyarul.Viszont ha unlockolod akkor bármi lehet.Nekem ha jól emlékszem republic oldalon is van sith karim.

Nem class korlátozásról beszélt az illető, hanem arról, hogy ha előfizetsz egy hónapra, attól még nem lesz választható faj a Twi'lek, hanem külön unlockolni kell. Persze ettől még lehet téves ez az info.
Utoljára szerkesztette: Horzsoló, 2017.04.20. 17:28:35

PiszkosFred
"Pont tegnap este világosítottak fel ingame, hogy Twi'lek fajt nem is indíthatsz, mindhiába a prémium előfizetés."

En ezt nem ertettem. Mert ahogy emlekszem, es ahogy #56714 -ben is elhangzott, valaki ingame felrevezette a kollegat a Twilek classokat illetoen, ugyanis lehet inditani alapbol ilyen fajt. Hogy aztan melyik classt lehet utana hozzacsapni, az mar egy masik tortenet, de a fenti mondat nem erre vonatkozott.

Jah így van nekem sith jedi.<#hehe>

Twi'lek-ként Jedi Knight/Consular, Smuggler és Sith Inquisitor-t lehet indítani. Ha a fajnak megvan a Legacy unlock akkor lehet minden classal. Így lehet pl Twi'lek trooper stb...
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.04.20. 14:47:01
Talán nem smuggler karija van,nem tudom hogy Twi'lek alapból előfizetéssel milyen kasztot választhat,de talán csak smuggler jedi lovag és jedi consular na meg sith inqusitor?Mindenesetre nekem van trooper is.Mert CC-ből vettem meg.

PiszkosFred
Ezt a Twilek dolgot en sem ertettem, hogy mire gondolt, mert az elso karaktereim egyike anno 2011-12 kornyeken egy twilek smuggler volt, a nehai Kellian Jarro szerveren.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.20. 13:49:31

Hát ez a blog nem valami fényös,ha jól nézem helyes írási hibáktól sem mentes.
Nekem van Twi'lek karim,még Twi'lek katona is van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.20. 13:32:26

Pont tegnap este világosítottak fel ingame, hogy Twi'lek fajt nem is indíthatsz, mindhiába a prémium előfizetés. De még ez sem tántorított el a játéktól.

Mellesleg most indul egy story alapú blogoldal a swtor világából merítve, íme:
Star Wars: Hullarabó hajónapló

Jut eszembe,ha egy fajt unlockolsz CC-ből akkor olyan karit is kezdhetsz amit még előfizetős sem.
Nekem a legtöbb faj unlockolva van CC-ből,így tudtam olyan karit is kezdeni amit még előfizetős sem tud ha nincs neki unlockolva a faj.
Valszeg ha GTN-en veszed meg a faj unlockot úgy is jó,de én CC-ből vettem meg őket.

Winauth A gépeden is beállíthatsz authenticator-t és meg is van a havi 100 CC.

Más:
New Opening Cinematic
Nagyon tetszik, hogy visszafele is nyúlnak a játékhoz. Idővel lehet az egész class story megváltozik és elhagyja a statikusságát. Nem rossz.
Havi 100 cc akkor is jön ha van a telódon Swtor app.

Köszönöm a gyors választ!

PiszkosFred
Megveheted a tokent a GTN-bol is, csak a penzt kell összeszedned ra.

Illetve elofizetokent kapsz havonta 525 CC-t, abbol is osszejohet 2-3 honap alatt. (ha raksz ra okostelefonos security keyt/appot, akkor a +100 havonta).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.19. 11:49:34

Helló!
Most fogok először előfizetni prémium tagságra. Már előzőleg kezdtem f2p-ben egy karakter, amit szeretnék folytatni. Viszont mivel az előfizetéssel megnyílik a többi választható faj is, szeretném azt megváltoztatni. A kérdés az, hogy a premium tagsággal lehet további pénz (ft) ráköltése nélkül megváltoztatni a fajt vagy akkor is költeni kell cc-re rendes pénzt? <#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Horzsoló, 2017.04.19. 11:37:00

Így van, a maintenance után ma meg is jön, ám a mount instant jön.
Köszi! 😊
A pet csak kedden fog megérkezni a postaládába.

"Here are the Vehicle and Pet codes from the Cantina:
Pet Code: SWCELEBRATION17
Vehicle Code: SWCANTINA17"

Forrás
Elég érdekes és fura is.

Váááááááááááááááááááááááá
Szombaton haza idő szerint este 8-tól lesz - ha jól emlékszem - EA panel SW Celebráción.

Star Wars Youtube Channel

Ne bazz, ez a fórum a legnagyobb feedback nekik, vagy ennyira baromi jól jósoltok/kikövetkeztetitek a következő lépést. 😄
"Vagy még legalább egy hétig lehessen CXP-farmolni chapter 1-et és 2-t 😄 "

És tényleg olvassák a devek e fórumot: XP/CXP event now running through until 18th April <#worship> <#integet2>

Igen,

Data-ként a legismertebb, magam is kedvelem a karaktert és a színészt is.
A STO-ban szokás, hogy a sorozatokból meg-meghívnak egy-egy színészt, hogy bújjanak ismét a régi szerepükbe. Most - úgy tűnik - Data jöhet, ami igazán nagy fogás, olyasmi mintha Ewan McGregor szerepelne Obi Wan-ként az SWTOR-ban.
Így ha ugyanaznap jönne ki kieg mindkét játékhoz, nem lenne nehéz a választás 😊

OK, akkor változtatok, galád vagy 😄

STO:
A játékkal nem játszom, de a sorozatot néztem, azt hiszem az Új Nemzedék volt?! Deta volt talán a neve? Nagyon bírtam, ahogy egy robot próbál emberré válni érzések elsajátításával.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.04.11. 20:08:24
Vagy ők is olvassák néha a fórumot (56672) 😄
Csak ne nagyon tologassák tovább, nehogy egybeessen a STO új részével
(ahol viszont Brent Spinert elég nehéz lenne überelni 😉

Utoljára szerkesztette: gunji, 2017.04.11. 18:25:35

Nem véletlenül csak imp oldalon vannak karaktereim <#ravasz1><#hehe>
Gonosz vagy.
Lehet, hogy valaki megint szülni ment a csapatból, mert újra elhalasztották egy héttel az 5.2-t...
Akkor holnap majd újra megnézem.

Annak pedig ott kéne lennie, csak kicsit átrendezték a Fleetet. De Odessenen ugyanott vannak.

A Galaxy map szerintem jópofa, de nem ez lenne a legfontosabb szerintem, ezt az energiát másra is fordíthatták volna.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.04.10. 22:25:53
Hát nem sok újdonság jön,ez a galaxy map röhej.
De ha igaz már úgy is az új KOTOR-t készíti a BioWare Austin.
Viszont valami érdekelne,rég nem játszottam már,de most felmentem.
Mi lett a napi vagy heti pvp küldikkel?
Van egy karim akivel csak űr pvp-re jártam,egy csempész csajszi.El ugrottam a pvp terminálhoz a napi vagy heti Galactic Starfighter küldiért de a konzol már nem él,semmilyen küldit nem ad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.10. 22:15:04