60165
-
Gudott #56559 Elnézést, nem olvastam elég figyelmesen amit írtál... -
#56558 Receptek amik eddig nekem estek legacy boundosok voltak.
Szerintem ha 220-as boe (mod nelkuli) gagyikkal - amelyek random esnek elitekbol a 65+ karakternek - belekezdesz a GC-be es letolsz egy teljes kor heroicot (a GC-bol valasztva a planetary szekciobol), akkor kapsz annyi rangot, amelyek utan jaro ladakbol lesz nemi kezdo 230-as narancs/modolt geared. Aztan lehet menni komolyabb helyekre, nagyobb pofonokat kiosztani. -
gunji #56557 Tapasztalat szerint nem hardcore játékosnak endgamehez/gc-hez milyen geart érdemes használnia (set bonus nélkül):
- elég a flottás vendornál kapható zöld 45-ös (rating 210) mod?
- vagy jobb gyártani/venni lila 45-ös (rating 228) modot?
- vagy lila 48-as (rating 234) szükséges inkább?
Egyáltalán milyen gyakorisággal esik használható mod/recept a gc-s ládákból, s ezek bind on pickup-osak vagy átadhatók legacyn belül? -
Kaputelephant #56556 Ja nem George gondoltam sajnos...magánéleti picit a kitekintés burkoltan...a lényeg, hogy nagyon szeretném már elbúcsúztatni ezt az évet. -
Gudott #56555 azért valljuk be se ő, sem George M. nem a teljesen tiszta életéről volt ismert..., ha csak a közelmúltat nézzük. -
Kaputelephant #56554 Ez sok(k). Márciusban Drewe Henley a Vörös Vezér, Augusztusban Kenny Baker; R2-D2, most pedig Fisher. És ez még csak a rajongásom szereplői... -
Gudott #56553 Szomorú dolog ez, főleg így év vége felé... -
Kaputelephant #56552 Carrie Fisher
Az Erő legyen vele...nehéz elhinni.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.12.27. 19:36:54 -
Gudott #56551 Én mindenféle külső launcher-t kerülök, ha lehetséges.
Külön "poén", hogy az eddigi normálisan működő stream is elkezdte emelni a vérnyomásom, így az új installnál már nem kerül fel. -
Kaputelephant #56550 Egy kérdés kíváncsiságból: Ki hogyan indítja/tolja a játékot? Direktbe, launcherrel vagy Originen keresztül?
Tudtam, hogy benne van a könyvtárban, de csak most esett le, hogy onnan is indítható.
+ Most néztem, hogy számolja az időt, hogy mennyit töltöttem el ingame. Nincs egy perc, ami csak azért is viccesen irreális, mert több, mint 2 éve tudom tolni. Ezek szerint csak az Originen keresztül indított folyamatokat számolja. Kis butus... -
Kaputelephant #56549 Igen, köszi tisztában vagyok vele. Csak a minimumokat csinálom meg, ami után tuti visszakapom. :) -
Gudott #56548 Csak óvatosan, a tokent nem minden esetben kapod vissza, ezt írja is a játék, mikor kreálod a 60/65-ös karaktert. -
Kaputelephant #56547 De, account-ra/nem szerverre szól. Olyasmit próbálgattam ma - hátha bejön - hogy csináltam egy lvl 65-t, és a terminálon az original compániát visszaszerzem (hátha beadja miattuk), majd letoltam egy WZ-t, kaptam pvp achit majd delete (hátha egy másik achi beindítja a chaptert és bedobja). Utána még visszakaptam a tokent. De egy Jedi Knight-os bebuggolhatott, mert achit ugyan nem kaptam, de legendary statust hozzá igen. De a többinél nem jött be a legend status sem. -
Gudott #56546 elképzelhető, hogy volt ilyen.
Volt annyi szenvedés a meg nem adott achik miatt, hogy lehet azok is kaptak "kompenzáció", akiknek nem kellett volna.
Egy próbát megérhet, de az instant 60/65-os token az nem acount wide-ra értendő? ( magyarán nem minden serverre kapsz 1 darabot, hanem összességében?) -
Kaputelephant #56545 Igen sec key van. Azért bátorkodtam kérdezni, mert nálam volt egy érdekes bug: egy commando + egy sith marauderrel elértem a level 65-t. Még anno a DvL event miatt csináltam őket, még a kezdőbolygó küldik sincsenek meg. Majd egyszer csak kaptam mindegyikhez Legendary statust és a chapter 1-3 mindegyiknél meglett, és mindegyiknél másodpercre pontosan dobta be a rendszer (mind kettőnél a Ch 1-3 ugyanabban az időpontban lett meg, nem tudom mi alapján dobta be a rendszer.) Gondoltam, hátha lehet valami ügyeskedni most a tokennel megint. Bár ez a könnyebbik része. Ott van még a warzone + FP pucolások achijai. Na az necces lesz ennyi szerveren. :)
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.12.26. 13:54:18 -
Gudott #56544 A 4.0 környékén talán volt ilyen, de szerintem ma már az a gyakoribb, hogy meglévő achievementek tűnnek el a legacy tabról...
Ha nagyon kell CC, akkor ott a security key (bár ez gondolom megvan) ez ad havi 100-at.
Bár a kezdő bolygó küldetéseit gyorsan meg lehet csinálni, ha hirtelen kell CC ( azt hiszem ez is 20 CC-t ad) -
Kaputelephant #56543 Sziasztok!
Először is Boldog Karácsconyt mindenkinek!
Tudtok valami bugról, amivel ki lehet játszani a chapter 1-3 class story achievementeket tokennel esetleg? Csak a 20 CC miatt kérdem. Nem aktuális szervereken szeretném a CC-s achikat megcsinálni, de 8 class story minden szerveren kicsit húzós. -
Plata #56542 Szerintem a class sztori még mindig klasszabb mint a KoTFe.
Az valahogy nekem nem jött be. -
Monster076 #56541 Köszi a válaszokat, akkor nem úszom meg, hogy Ch2 végéig eljussak egy új karival. Aztán lehet, h kedvet kapok hozzá :) -
Gudott #56540 A 4.0 környékén volt egy bug, ami az instant 60-as karaktereknél is megadta a class buffokat ill beleszámított a legendary státuszba is. -
#56539 Hat, a legacy class buffok pedig igy mukodnek amiota az eszem tudom :) Amelyik classal elered a chapter 2 veget, annak a sajat buffja onnantol elerheto valik (hozzacsapodik) a tobbi class altal felrakhato sajat buffhoz. -
Monster076 #56538 Ez valami újítás? Mert az előző kieg környékén indítottam egy Jedi Shadowt és ott mintha nem lett volna ilyen előkövetelmény. -
Gudott #56537 Azt csak lvl 1-től indított karakterrel lehetséges.
Szóval vagy Trooperrel vagy Bounty Hunterrel be kell fejezni a második Chapter -t a class story-ban. -
Monster076 #56536 Kisebb kihagyás után próbálok visszatérni a játékba. Ha kreálok egy új karit (lvl 60-ast), akkor mi is kell ahhoz, hogy a többi kari is megkapja a buffját? Jól jönne az a +5% endurance a többieknek is :) -
Gudott #56535 Boldog Karácsonyt! -
edemara #56534 Akkor jól választottam az elöbbit
Ott már egy Sith (Dtscary) és egy csempész éli "víg" napjait
Utóbbin meg lehet indítok egy Jedit és egy Birodalmi katonát.
Ha van klán ahova jelentkezhetek nyugodtan szólhattok :D
-
gunji #56533 A Red Eclipse vagy a Progenitor közül bármelyiket, mindkettőn nagyobb létszámú magyar közösség létezik magyar klánokkal. Az itteni topiklakók többsége is e két szerveren élik mindennapjaikat :) -
edemara #56532 Melyik szervert ajánljátok egy kezdőnek?
Lehetőleg oda mennék ahol lehetséges magyar klánhoz csatlakozni. -
#56531 Probald ki! :) Ha uj karaktert kezdesz, akkor - mint regi motoros, sok akcio resztvevoje - a postaladad tele van minden szarral (nekem tegnap 44 uj mail jott), cantina es egyeb eventet cuccokkal. Ezek kozott van - feltehetoleg nalad is - pl 5 db Faded glowing data crystal is. amely a korabbi szep kek szine helyett mar szurke, csak eladni lehet 500 credit/db aron vendornak. Hiaba nincs mar ilyen sehol sem a jatekban, gondolom az automatizalt rewardok scriptjeit nem irtak at, vagyis azok meg ma is kezzel foghatoan jelen vannak
Na most, ha anno vettel az 5.0 elott valamit crystalert, es azota nem leptel be a karakterrel, akkor a 2 oras visszavaltas tovabbra is aktiv, mivel az online toltott idot nezi a 2 ora eseteben, az offline nem szamit (kiveve a CM targyaknal). Ha pedig vissza akarod valtani, akkor mar nem tudod, mert nincs mire, a helyette szereplo faded crystalok pedig szurke trash itemeket, amelyeket most meg a rendszer is benyelt gunji eseteben... -
Shion #56530 Soha nem hallottam még erről a faded data crystal-ról.
Tudomásom szerint semmilyen data crystal nincs már, illetőleg gear tokenek sem. Ami véletlenül megmaradt 5.0-ra történő átváltás során (pl. gear token), azok is csak credit-re válthatóak be. Mivel nincsenek már token vendorok, sem data crystal vendorok, ezért semmire sem tudnád beváltani őket.
Ezért is nem értem, hogy mi a fene az a faded data crystal, amiről írsz. -
gunji #56529 A zöld commendation kristályok egy részéből a kivezetésük előtt modolható 7-részes geart vásároltam az egyik vendornál (hátha megszűnik az is), Most vettem észre, hogy azok nem legacy, hanem csak char boundosak, így - amíg még tart a két órás cd - megpróbáltam volna visszacserélni a vendornál, aki nem pénzt ad érte, hanem faded data crystal nevű dolgot. Csakhogy ez nem került bele sem az inventoryba, sem levélben nem kaptam meg, azaz elveszett.
Találkozott valaki ilyesmivel? -
Kaputelephant #56528 Interjú. Jó olvasgatást. -
Kaputelephant #56527 Szia!
Előfizetsz 30 napra és minden tartalmat megkapsz, az összes kieggel együtt - kiegészítőt külön már nem lehet venni pont emiatt.
Angol szerverek: The Red Eclipse (PvE) / The Progenitor (RP). EZen szervereken vannak többségben magyarok is. Most ssokan játszanak az év végi Star Wars hype miatt.
Más:
5 years saga
A beküldött képekből csináltak kollázst, nagyon állat.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.12.20. 20:59:21 -
Jumbozorzje #56526 Sziasztok! Szeretnék beleinvesztálni a játékba!Ha a legújabb kieget megveszem, akkor minden eddigi megjelent tartalommal játszhatok?Vagy hogy van ennél a játéknál pontosan?Melyik szerverre érdemes menni szerintetek?Köszönöm előre is. -
oz #56525 Két fajta fedezék van csempésznél. Az egyik az ugrálós gurulós, amikor valamilyen tereptárgyhoz megy, és egy helyben letérdelek nem megyek sehova típus. Kikapcsolni nem lehet őket, de azt, hogy melyiket használod, rajtad múlik. A gurulós által használt billentyűzet gombot állítsd át a helyben letérdelőshöz, és máris nem gurul sehova. -
Java33 #56524 Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy a csempésznél a fedezék supportot ki lehet kapcsolni valahogy..?
Kicsit zavar, hogy ugrál ide-oda a szerencsétlen..
Köszönöm.. -
Kaputelephant #56523 GSF Party
December 27-én 21:00-kor a The Progenitor szerveren év végi záró buli lesz Köztársasági oldalon. AKi tud az jöjjön. :) -
Kaputelephant #56522 Ezt behozták most Blizzardéknál is, a Legion-nél. Hasznos cumó. -
#56521 Hat az sem ma volt akkor :) Koszi az infot. -
Big Boss Hu #56520 valahol df/dp nim környékén rakták be 2.x patchnél.