hawkie22#57354
Hehe, Consular, Smuggler törölve lett, a Jedi Sentinel maradt meg egy Sith Assassin (most lvl3). Jelenleg Sentinellel Belsaris-on vagyok, az Emperort kéne kipurcantani, Lord Scourge meg segít nekem. Szóval még nagyon sok van hátra a sztoriból az Eternal Throne-ig. Meg a küldetésekböl is leadtam, most már tényleg csak a class küldetéseket csinálom meg, a bolygónkénti lilákat is hagyom már. :) Operationben, FP-ben (amik nem a sztorihoz kötöttek) meg Uprisingban még nem is voltam. Egyébként hogy a fenébe lehet creditet csinálni? Felmentem 2,5 milla kreditig, amit elvertem a Legacyban különbözö fejlesztésekre, próbálom húzni a Synthweavinget, de még nem olyan magas, hogy abból bármi pénzt csinálhassak. Archeology meg Underworld mining vagy mi is még csak 330 a 600-ból. Egyébként ti mit javasoltok most jó gyüjtögetös meg gyártós szakmának, amiböl pénzmag is jöhet? Ja, még egy kérdés. A Space missionökkel gondban vagyok, már csak azok vannak hátra, ahova Grade 7-es geart ajánl, de árustól csak Grade 5-öst tudok venni. AH-ban 4-5 milla 1-1 item, szóval az nem játszik. Honnan lehet 7-es szintü geart szerezni a hajóra?