60268
-
Alanw #56864 ezen a lightos imp karikon olyan jot rohogtem........kb miint a kiscsoka aki lej0n lila poloban Depeche Mode klubba
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2017.09.15. 12:26:36 -
#56863 Valahol jo lett volna 3 frakciot gyartani. Imp, Rep es "neutral" jellegut. Utobbiban a Smuggler es BH (+1 valami), es nem kotelezoen egy adott oldalra besorolni oket. -
pajer_csaba #56862 Nekem a legjobb tapasztalatom a válaszok terén a smuggler-rel volt. :) (És nem is értem, miért az agent kapta a best story-line-t, és nem a smuggler, elvégre a három fő SW pillér egyike a csempész - Han Solo - vonal... :/ ) -
Plata #56861 Én a light side inqisitort szerettem nagyon. -
#56860 Egyebkent a sztoriban a beszolasok es reakciok is viccesebbek imp oldalon a light side valasztasoknal, egyszer erdmes kiprobalni oket (szigoruan a chapter 1-3-ban, kesobb mar felesleges). Amennyire zsenialis pl a pszicho inq dark side megoldasai, olyannyira viccesek ugyanakkor a light side valaszok, illetve az arra adott reakciok is. Vagy az SW light side dontesei, foleg ha Vette is ott kolbaszol es kommentalja.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.15. 09:26:31 -
Plata #56859 Nekem csupa jó birodalmi karim van. -
Jimbo #56858 Jaja, Én is jól szórakoztam rajta. Az a baj az Imp oldallal, hogy mindent olyan rohadt komolyan vesznek, sith nagyúr meg a többi púder. Én meg kiröhögöm az egészet, a Sith warriorom is full light sideos lett, jó fun volt. -
Plata #56857 Én is fogtam már ki ilyen állatot,Star Trek Online-ban ugye két oldal van KDF és Föderáció.
De Store-ban van fizetős Föderációs klingon faj.Én is kifogtam egyszer egy magyart aki vagy egy órát ugatott velem a magyar cseten amiért fedes klingon karim van,minden szarnak elmondott,én meg még jobban felhúztam,de nem szóltam be neki,csak elmondtam hogy mije van a karimnak,attól meg még jobban be hisztizett végül vagy egy órát ugatott,de én olyan jókat röhögtem.
-
Plata #56856 Nagy az isten állatkertje. -
Jimbo #56855 Nem, citizens of the sith empire vagy vmi hasonló volt a neve. De beteg voltaz ember az biztos, utána még hörögve rámírt, hogy úgyis megdöglesz köztársasági disznó. Beszarás -
pajer_csaba #56854 Mivel én is pontosan ennyire fanatikus vagyok, ráadásul a saját "sztorimat" játszom a karaktereimmel, ezért nem veszek részt semmilyen guildben. :) -
Plata #56853 Csak nem egy resonance taggal futottál össze? -
Jimbo #56852 Bazzz, kemény emberek vannak...
Red Eclipse, Imp. side. Tolom a heroicokat, egyszercsak egy magyar rámír és behív guildbe, mondom jól van, eddig úgyis magányosan toltam, megnézzük milyen.Megyünk közösen heroicozni, Én mindig light karit viszek, a válaszaim is lightosak értelem szerint. Emberünk néz hogy mi van, mondom neki poénból, hogy belülről bomlasztom a Birodalmat. Azt mondja, hogy ilyet még véletlenül se mondjak, neki 7 éves kora óta a Birodalom az élete, de megbocsát egy Hail emperor és egy bocsánatkérés után. Mondom arra várhatsz, erre kivág a guildből
Nagyon komoly volt. -
pajer_csaba #56851 Köszönöm! :) -
#56850 Amit egyszer unlockoltal, az mindig megmarad, akar megvan meg az a karaktered, akar nem.
Itt egy kb. 5 eves regi Q&A-t, amelyben erre rakerdeztek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.04. 20:18:42 -
pajer_csaba #56849 Sziasztok! Volna egy fura kérdésem. A Legendary státuszra gyúrok, amihez ugye 1-1 db, lvl 50-es kari kell a 8 főkasztból. Nu, nekem már csak kettő van hátra, viszont egynémely 50-es karimat már unom. Ééés itt jön a kérdés: kikukázhatom-e a megunt karit mielőtt elérem a Legendary-t, vagy bukom a kaszt megszerzett eredményét? -
Nephin #56848 Nálam semmi sajnos. -
Kaputelephant #56847 Sziasztok! Gudottról továbbra sincs hír? -
gunji #56846 Mindig is furának tartottam ezeket az ál-véletlenszámgenerátor algoritmusokat, mint például ami kisorsolja, hogy melyik kártyás csal Nar Shaddaa-n. Nekem most zsinórban négy karakternél dobta ugyanazt a pozíciót a 12-ből. :D
Remélem legközelebb malacot is ad... -
#56845 Köszönöm a segítséget. -
Plata #56844 Hét napos előfizetés gondolom valami kód,az nem jó.
Ha ilyen refer kód az a 7 napos,az nem jelent semmit,a 70-hez rendes előfizu kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.08. 21:25:37 -
#56843 Sziasztok. Szeretnék kérdezni ha nem gond. Haveromnak van egy Lvl 65-ös karaktere és ez a 7 napos előfizetése. LEhetséges ezzel tovább fejlődni 70-re? Mert most az állítása szerint megakadt a szintje. -
#56842 egy magyar guild reklam, The Red Eclipse Imperial
http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=9380248 -
gunji #56841 Hátha valakit még érint, s nem tudná: augusztus 22-i (keddi) leállásig tart a nyári Nar Shaddaa event (forrás: link).
-
gunji #56840 Szia!
Igen, sajnos többeknek feltörték már az accát. Ezen csak a telefonos angol support tud segíteni, ahol szükség lesz majd az öt titkos biztonsági kérdésre és válaszra is, amit regisztrációkor adtál meg. Ha kevésbé megy az angol, akkor esetleg az origin és/vagy EA magyar telefonos supportját is ki lehet próbálni (ha még léteznek), hátha tudnak valami jót mondani. -
GaborST #56839 Sziasztok!
Volna egy nagy gondom és gondoltam esetleg járt már valaki így!
A következő lenne a játékhoz adott e-mail feltörték és elopták!
Megpróbáltam vissza szerezni de nem sikerűlt!
Amikor bejelenkezek a honlapján a játéknak akkor biztonsági kulcsot kér, de mivel az mail-t nem tudom megnézni ez eséjtelen!
Hogyan tudom megváltoztatni a megadott mailt a játékhoz? -
gunji #56838 Közben a héten rájöttem, hogy az lehet az oka, hogy a játék nem a küldetés felvételekor sorsolhatja ki, melyik kártyás fog a 12 közül csalni, hanem amikor a szememhez emelem a távcsövet (azaz megkezdem a küldetést). S mivel a kétszer három asztalt külön-külön vizslattam, a játék kétszer sorsolt, így előfordulhatott, hogy pont nem az ottani hat kártyás egyike csalt. Ha átszaladtam a másik három asztalhoz, a játék megint sorsolt, s megint csak azt a hatot néztem, s ismét csak előfordulhatott, hogy nem ezek közül csalt valaki, stb. Így kijöhetett, hogy a 15-20. kártyás a kakukktojás.
Azóta már máshonnan távcsövezek, s működik rendesen ;). -
archetiz #56837 Hát, 6 asztal van, minden asztalánál 2 játékos, azaz legrosszabb esetben 12 próbálkozásból meg kell lennie (mivel mindig csak az egyik csal), úgyhogy a 10 még normális, a 15 már kicsit sok.
Ha esetleg gyorsítani akarsz rajta, annyit tudsz tenni, hogy ha nem piros, akkor visszaveszed a nagyítást (jobb klikk) és az megszakítja a kasztot. -
gunji #56836 A nar shaddaa-i kaszinós daily-ben az normális, hogy esetleg csak 15-20. tesztre találok illegális cuccot a kártyázóknál? :o -
#56835 Revan kieg óta nem játszottam, egészen pozitív irányba ment el a játék. Leszámítva az, hogy nem igazán jött OPS content, de talán belehúznak most már. Valahogy mindig itt kötök ki ha MMOzni van kedvem.
2új story meg nagyon jó lett.
BTW, Guild ügyileg, hogy állunk? Akár imp akár rep oldalon. Hétvégi "OPS-olos" kellene
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2017.07.20. 23:29:58 -
gunji #56834 Soha nem értettem az ilyen nagy cégeket, mint a BW vagy az EA, miért ennyire parasztok, ahelyett, hogy próbálnák a még fizető játékosaikat megtartani, hülye fejlesztésekkel és nyilatkozatokkal pl. melyben szimplán lecsalózzák játékostársadalmukat, maguk ellen hergelik őket. Ezek szerint megéri nekik. Kár. :( -
Zsoo62 #56833 Köszi válaszokat, akkor Red-en indulok, mindkét oldalra csinálok karit :)
-
Alanw #56832 Miota beállithato adott szwrveren belůl hogy pvp vagy pve instanceba akarsz kerůlni azota a Progenitoron kevesebb a magyar....tehát jobb választás a Red Eclipsen bebutoroznod. -
gunji #56831 Hali! Red Eclipse vagy Progenitor szervereken vannak legtöbben magyarok, klánokban sajnos annyira nem vagyok járatos, de itt egy régebbi lista róluk, amin található még aktív (pl. resonance, fényhozók, stb. (bocs, ha valakit kihagytam:)) csoport.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2017.07.11. 13:34:30 -
Zsoo62 #56830 Sziasztok! Érdeklődnék melyik szerverre csináljak karik, hol vannak aktív magyar játékosok illetve Guildok, egyedül uncsi lesz :) -
El Protector #56829 Úgy néz ki, hogy force pozitív lesz a sorc madness, kis dolog, de nekem ennyi elég, ez a main karim :) 5.4-ben jön a többi balance, majd úgy lehet igazából állást foglalni, ha az összes classal foglalkoztak. -
Alanw #56828 Vélemények az új változtatásokrol? -
Kaputelephant #56827 Én 4 géphez szoktam centerbe beállni :) -
Alanw #56826 Egy apro tipp:ha a sor végénhez álltok nyerögépeknél,kettöhöz fértek hozzá,igy adott idö alatt többször tudtök pörgetni. Tudom ettöl még a nyerési esély nem változik... -
Kaputelephant #56825 KingP Machine-nál első nyerő szériában kiesett! :D VIszont a 2 achihoz is köthető mount még nem. Még az a 2 kéne és le van tudva az event összes achija. VOlt mellettem egy srác, írta chaten, majd' egymás után jöttek neki a mountok; Vectron BWL Wraith 7x esett ki neki bakker, totál ki volt akadva :D
ui: Gudottról még mindig nincs semmi hír?