60848
-
Shion #57445 Én csak pár dolgot veszek ki a leveles ládámból, majd ha már a guild hajón leszek és a bank is a közelben van, csak akkor pucolom ki a leveles ládát. Bétában készítettem az accountomat, a fene tudja azóta mennyi levelet kapok bónusz cuccokkal :) Igaz, 25+ karakter esetén már ingerenciám sincs újat indítani, bár egy új faj behozatala esetén ez még változhat :) -
2019-ben egy uj karaktert kezdve az elso 10-15 perc ezzel megy el :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bandras DaSilva #57443 Én olyanra gondolnék mint ami Iokath körül volt a sztoriban, hogy simán választhattad a birodalmi oldalt köztársaságiként és fordítva is. Dönthettél párat és a választott oldalt támogathattad. Akkor is elhordtak mindenféle árulónak ( én ott köztársaságiként a birodalmat támogattam, még az új köztársasági vezetőt is sikerült megölnöm...), aztán persze volt lehetőség visszatérni az eredeti leosztáshoz. Nekem is sikerült mert nem nagyon tetszett a kis császárnő egy-két húzása.
Ez nagyon tetszett ott nekem és szerintem ez is valami hasonlót jelent majd, bár gondolom néhány extra csavart még beletesznek. Kíváncsian várom a részleteket, aztán meglátjuk. -
Alanw #57442 https://www.gamespot.com/amp-articles/star-wars-the-old-republics-first-expansion-in-3-y/1100-6466242/ -
Plata #57441 Én még szoktam,megszokásból,valamikor réges rég vagy 15 éve jó kis honlap meg fórum volt a GS-en,a mai gárda egy kalap szár.
De még megszokásból felszoktam nézni.
Jah és megszokásból a Gs is jár még.
Egy szekrény tele van vagy 20 évnyi GS magazinnal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.15. 18:53:30 -
Elvbol nem olvasok GS-t (annal rosszabb mar csak a blikk-bors kombo), de az elarulas mint olyan nem frakcio valtassal jar, hanem csak a tetteid kovetkezmenye lesz sithkent sith, republickent pub ellenes, ha ugy dontesz. Valoszinuleg lesz valami nagy globalis mero, mint anno a DVL, de ez csak tipp. Az biztos, hogy a frakciod marad, se a hivatalos oldalon, se dulfynal nincs szo frakciovaltas lehetosegerol. -
Plata #57439 Ebben a cikkben olvastam hogy el lehet árulni a választott oldalt.
katt. -
Bandras DaSilva #57438 Biztosan lehet, a mostani sztoriba is be lehet rögtön csatlakozni. Annyi extra van, hogy uána, visszamenőleg nem tudod a küldiket megcsinálni.
Kicsit spoileresen annyit mondhatok, hogy jelenleg is van ilyen opció, hogy repként a birodalmat támogatod vagy fordítva. Gondolom ezt fejlesztik egy kicsit tovább.
-
Plata #57437 Hú,az még valahol rémlik is.
De nagyon nagyon sok éve volt már.
Kíváncsi vagyok az új kiegre.
Vajon majd 60-as karival is lehet tolni?
Remélem nem kell hozzá le tolni a Revan utáni kiegeket,vajon hogy fog működni az árulás,ha a Sith sorcimmal elárulom a birodalmat akkor republic kari lesz?
Vagy tovább is birodalmi,akit mindenhol megdobálnak majd rohadt gyümölcsel?
A sith sorcim a legnagyobbik úgy is jó kislány. -
gunji #57436 Coruscanton pl volt egy side-quest nautolanokkal: https://www.youtube.com/watch?v=_UBYLItOOMM -
Plata #57435 Kíváncsi vagyok milyen lesz ez az új faj,vagy mit tud.
Twi'lek trooperem van. -
Ertem, ez esetben akkor marad gunji kepei, mint tampont. -
Plata #57433 Sosem játszottam végig a Revan utáni kiegeket,az első epizódot talán egyszer Jedi-vel.
Revan utáni kiegek nagyon nem jöttek be.
Ha az őszi kieg jó lesz akkor visszanézek. -
gunji #57432 Meg mint Kit Fisto mester az előzmény trilógiából. Kép klikk. De csak ősszel. -
Lasd Veera Denz, az egyik contactod. -
Plata #57430 Ez olyan mint a Twi'lek nem? -
gunji #57429 Pár dekorációért ingyen cantina-code: SWCELEBRATION19
S végre jön új játszható faj, a nautolan: https://twitter.com/SWTOR/status/1117233227750682624 -
Alanw #57428 http://dulfy.net/2019/03/22/swtor-guild-heraldry-and-preview-window-preview/ -
zolesz76 #57427 Köszi, ez is valami. -
CrashBoostZoom #57426 Kihagyhatod őket és egyből mehetsz Iokath-ra. A KOTET utáni sztorikba már nyugodtan beleférnek az nem Erőt használó karakterosztályok. Viszont a nagy visszatérés amire vágysz már nem fog megtörténni soha ebben a játékban.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.03.20. 12:55:50 -
zolesz76 #57425 Sziasztok! Némi kihagyást követően most kezdtem újra a játékot egy új Trooper karakterrel, alap normál módon tolva (semmi token). Azt szeretném megkérdezni, hogy amennyiben majd eljutok oda a szintezéssel ill. a sztorival, akkor a KOTFE/KOTET kiegészítők átugorhatók lesznek -e, ha igen, akkor nagyot vesztek -e ezzel az ugrással. Annak idején a KOTFE kieggel játszottam, de a felénél abbahagytam, mert nagyon piszkálta a csőrömet, hogy a sztori teljesen idegen volt a erőt nem használó karakterosztályoktól, meg az sem igazán tetszett, hogy a játék MMORPG létére bezár egy single player játéktérbe, továbbá a KOTOR fanservice miatt nekem teljesen szétfolyt az egész. Nagyon jó lenne, ha tényleg visszatérnének az alapokhoz mind játékmenet, mind sztori szempontjából. -
Alanw #57424 http://dulfy.net/2019/02/22/swtor-whats-next-patch-5-10-1/ -
Alanw #57423 http://dulfy.net/2019/02/06/swtor-game-update-5-10-1-wretched-hive-coming-feb-12/ -
hát ez mondjuk akkor nem igaz, hogy ha magasabb szintű bolygóra mész. már 1-2-el magasabb bolygó meg tudott szivatni és kellet nyomni egy flashpointot vagy valamit -
pajer_csaba #57421 Szia. Ajánlom a Birodalmi Betyárokat. (Rep oldalon Köztársasági Betyárok) -
Alanw #57420 http://dulfy.net/2019/01/14/swtor-cartel-market-update-jan-14/ -
Mióta kiherélték a solo részét azzal, hogy tulajdonképpen mindent csinál a companion és gyakorlatilag meghalni sem lehet, nem igazán élveztem. Megnézném hátha így egy közösségben jobban élvezem-e. -
Hosszú idő után venném elő megint a játékot. Tudnátok ajánlani valami aktív guildet? Előre is köszi. -
Hát nekem elég hullámzó a teljesítményem, tekintve, hogy nem nagyon van időm játszani. De mikor az előző hullámom volt, akkor még a vendortól simán lehetett venni kék modokat, hilteket, stb. Most már csak zöldek vannak. Igaz, annyi változott hogy most nem vagyok előfizus, csak prefered. Nyílván szintezés közben elég lenne nekem a kék is, nem kell a lila vagy arany mod feltétlenül, de azért lényegesen jobbak voltak a kék modok, mint ezek a zöldek. -
pajer_csaba #57416 Nem tudom, mit értesz "lebutítás" alatt, én csak két éve játszom a játékkal. De egyébként a zöld az mindig is a leggyengébb modolás volt, a kb "csak ne halj meg", a kék a "ezzel túléled", a lila a "nagyjából jó" az arany meg a "ez az ami kell". -
Sziasztok!
Most preferedben tolom és észrevettem, hogy a modok, hiltek, enchancementek csak zöldben kaphatók és igen legyengített verziókban. Pld most kezdtem új karit és a kezdőbolygón erősebb kék hiltet kaptam lvl8-on, mint amit zöldben tudok most veni a fleeten lvl10-en. Ez most az előfizu hiánya miatt van, vagy tényleg ennyire le lett butítva a modollása cuccoknak? -
pajer_csaba #57414 Tudom, de ez a felhozatal most kritikán aluli... :/ -
Alanw #57413 hat ez ilyen..... ;-) -
pajer_csaba #57412 Yaay! Hát komolyan nem tudtam, mi hiányzik a game-ből... Még szerencse, hogy minden patch-el jön új "content"! -
Alanw #57411 http://dulfy.net/2018/10/29/swtor-upcoming-cartel-market-items-from-pts-5-10-v3/ -
ChipHazard #57410 Kössz, jo hogy benéztem és emlékeztetél, már majdnem el is feledtem :) -
Most mar mukodik, egy f2p accal leteszteltem. November 1-ig van idod, de ha meg nem tetted, aktivald minel hamarabb, ki tudja mit hoz a holnap :)
Congratulations!
You have successfully redeemed the following code:
REVANSFATE
You are now registered for the following items:
SWTOR - Revan Returns Expansions
-
Ha jol emlekszem csak az evfordulo kornyeken aktiv a kod -
Alanw #57407 a kezdetektol van ez az opcio,szoval nem ertem hogy az EA mit benazott/
-
ChipHazard #57406 lol , Nagyon szépen kössz az informáciot, már majdnem azt hittem hogy tényleg hülye vagyok, de akkor EA megint béna volt, azért ez megnuygtato, kössz, majd akkor megprobálom valmeik nap :) , ahogy mondtad van igy idő, csak ne feledjem el XD