Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az érdeklődés csökkenése szerintem több pólusú. Nekem mondjuk nincs bajom azzal amit a BW csinál. Persze értem, hogy vannak gondok és mondjuk az OPS dolgot nem így kellene. De nagyon sokan még mindig a F2P modell miatt "nyafognak" - bár ez szubjektív, de szerintem indokolatlanul.
Ja és a Kylo keresztpallos: Áhítozom én is rá ezért max azt csinálom, hogy packokat veszem meg GTN-ből, hátha dobja. Olcsóbb és a pack tartalmait is megszerzem. 1x csak összejön...uhhh egy giveaway jó lenne. 😄
Standard pop? Emlékszel még, amikor subként is sorba kellett állni a bejutásért? Igaz, vannak új játékok (én is lehet, hogy inkább Mass Effecteznék, ha le tudnám zavarni egy hónap alatt a három részt), de az érdeklődés csökkenése inkább a BW/EA hibája lehet.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
A populáció probléma amit felvetettél az adott szerveren többtényezős. Conquest és a hozzá tartozó bolygók. Azokon valszeg több player lesz. Másrészt mivel RP szerverről beszélünk leginkább főbb RP spotoknál/lokációknál lehet sok playert látni illetve a fleeteken inkább, mint Odessenen, de az is inkább a hétvégére esik. Javarészt elmondható, hogy nagy tömegre inkább hétvégén számítson az ember, bármely szerverről legyen szó - kivéve TRE. Ettől függetlenül embert mindig találni eventekre. FP Group finder szerintem még mindig hamar behív (max pár perc queue), warzone is, GSF neccesebb...okésnak elmegy. Ahogy észrevettem az EU szervereken TRE + a német T3-M4 nagyon megy. 3-4. helyre tenném kb a Progenitort. Valamely nap is a honalpn néztem, csak pilláztam amikor sárga standard pop-t láttam Progenitoron. Voltak dögivel. Csak ez is időszakos. Nyílván sokan megnéznek mást is, jön egy új game vagy WOW új patch, akármi.
A másik ami feltűnt mostanság, hogy mennyire kiürültek a bolygók a Progenitoron, a köztársasági flottán is jó esetben 40-50 ember szaladgál, Odessenen is esti csúcsban jó, ha egy tucatnyian voltunk. Ennyire rossz lenne a helyzet vagy más szerveren még többen vannak?
Ha jol ertem amit irtal, akkor mostantol csak egy fajta van, es igy a regi 60as tokenek is hasznalhatoak 65os karakter inditasara?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Bár az sem rossz ajándék hogy SW szülinap pont az én szülinapomon van.Csak nekem kicsivel több gyertya jár.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.05.03. 22:44:13
Most nézem
Sajna angolul írnak így aztán sokat nem értek belőle.
Nekem már lett is egy.
update: Megkaptam a KotET-t...úramisten!!! bizsereg a .... az! Végre 😄
De preferred marad az account.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.05.03. 20:42:23
És jól értem, hogy a pack tartalmazza a Kotet kieget? Ezt azonnal meg kell szereznem bakker.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.05.03. 20:27:52
From May 2nd — May 15th get the Star Wars: The Old Republic Eternal Throne Ultimate Pack and play the Knights of the Eternal Throne expansion story. If you’re not a Twitch Prime member, you can sign up for a free trial at twitchprime.com.
Not only will you get a free Level 65 Outlander Character but you’ll also get the AC-PT Walker mount!
forras
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.05.03. 19:00:55
Gondoltam szólok hátha nem nézegeti mindenki a honlapot. <#wave>#wave>
De május 4-én új asztroszert kap ajándékba mindenki, az iventoryban lassan külön fület csinálhatnának nekik 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Előre is köszönöm 😊
Tűzfal/vírusírtót ellenőrizd. Add hozzá a kivételekhez vagy addig kapcsold ki.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.04.21. 23:33:22
Tudom nem csápja van hanem lekku vagy mi a rosseb.
Nekem tetszik az oldal. Köszönöm a kritikát, jobb mintha senki nem reagált volna rá.<#lookaround>#lookaround>
Utoljára szerkesztette: Horzsoló, 2017.04.20. 17:28:35
En ezt nem ertettem. Mert ahogy emlekszem, es ahogy #56714 -ben is elhangzott, valaki ingame felrevezette a kollegat a Twilek classokat illetoen, ugyanis lehet inditani alapbol ilyen fajt. Hogy aztan melyik classt lehet utana hozzacsapni, az mar egy masik tortenet, de a fenti mondat nem erre vonatkozott.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.04.20. 14:47:01
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.20. 13:49:31
Nekem van Twi'lek karim,még Twi'lek katona is van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.20. 13:32:26
Mellesleg most indul egy story alapú blogoldal a swtor világából merítve, íme:
Star Wars: Hullarabó hajónapló