60268
-
#2995 LOL ezt meg kell osztanom. -
arcosharcos #2994 -
A4tech #2993 Andy Belford új melót kap :D -
#2992 Már vagy egy hónapja lehet tudni, hogy a Május előtt nem jön ki szóval ez nem újdonság... Az meg, hogy az EA illetve Bioware hogyan oldja meg a marketinget illetve az infok adagolását nem tükröz semmit a megjelenés szempontjából. Szintén hülyeség szerintem más játékokhoz hasonlítgatni, teljesen felesleges, mert mi van akkor ha teljesen más "politikát" alkalmaznak. Persze lehet, hogy éppen én tévedek... Legyünk optimisták és mondjuk egy nyári megjelenést aztán hátha bejön :D -
Bhalage #2991 egy picit szebbnek tunik, de valoban hasonlo oO
-
#2990 komolyan, neeeeeee :D
akk sötét leszek :) -
#2989 Bukta, mert velünk az erő sötét oldala van -
#2988 Olyan mint a war csak más a neve és még nem jelent meg -
#2987 Ha majd kijön az SWTOR, játszhatok majd együtt, veletek, mert csapatban biztos sokkal jobb. Énszerintem vagy trooper, vagy jedi knight leszek :D -
Bhalage #2986 azmiaz? -
#2985 Rift nem érdekel swtorig? Mi megyünk oda addig. -
Bhalage #2984 koszi, zsííír -
#2983 Majd a rohamosztagosnak, lehet forgó gépágyút venni? -
#2982 Eddig is egyértelmű volt, hogy tavasszal ebből nem lesz semmi :/ -
Tomy Lee #2981 Hát igen,ha nem lesz tavasszal gameplay/demo akkor ott tartunk megint,hogy majd "esetleg" 2012-ben megjelenik.
Van olyan játék is amiből tavaly kaptunk demo-t+tömérdek infót és itt tartunk 2011-ben ugyanazokkal az információkkal mint 6-7 hónappal ezelött ÉS még se CB bejelentés se release semmi:/ -
arcosharcos #2980 Azok akik a tavaszi megjelenésben reménykedtek,talán kezd egyértelmű lenni,hogy nem tavaszal érkezik.Az olvasmányból az jön le,hogy a PAX East rendezvényen(márc11-13)képviselteti magát a TOR.
Biztosítanak mindenkit,hogy hoznak magukkal egy gyakorlati játszható demo anyagot.Azt nem árulták el,hogy a játszható demo a játék melyik részét tartalmazza.De ha kiváncsiak vagyunk akkor legyünk ott és meggyőződhetünk,hogy a fejlesztési csapat(és itt kezdi a hype-t)extra erőfeszítései egy fényezett,mókás és általában kiválló demot kapunk.
Hát hurrá,remélem tényleg valami értékelhető anyagot kapunk,mondjuk majd tavasz környékén illene gameplayel kapcsolatos updateket kapni.
Nem mintha unnám a biographies,webcomics,timeline,fanfriday és a hogyan készül az xy monster frissüléseket -
#2979 Sziasztok!
Ez a játék mikrotranz akciós lesz? És kb. mikor jön ki? -
#2978 "We’re excited to announce that Star Wars: The Old Republic will be present at PAX East this year! More details will be made available soon on the Events page. PAX East takes place in Boston, Massachusetts from March 11th to March 13th. You can learn more about PAX East by visiting the PAX website."
"A quick clarification on why I asked you not to ask for specific gameplay demo stuff or announcements. We always have constraints on what we can demo or announce at any show, and we have to work hand-in-hand with the development team on that. So while your suggestions are great, that doesn’t mean you’re going to get exactly what you want – and I don’t want to make you believe you’re going to get one thing, then get something else.
That said, I want to assure everyone that there will be a hands-on, playable demo of The Old Republic at PAX East. What will it be? Which part(s) of the game? Come and find out.
Also rest assured that the development team will be putting in extra effort to make sure we have a polished, fun and generally excellent demo for you to play. We want your trip to be worth it." -
arcosharcos #2977 Ez már két és fél hónapja volt téma és már itt is átbeszéltük de akkor ismét:Bemutattak egy Alderaan-i 8Vs8 ZÁRT rendszerű,INSTANCEolt warzone-t.
Több warzone is lesz amelyek különbözni fognak egymástól feladatokban,célokban,győzelmi feltételekben és nem mondták,hogy mindre a 8Vs8 lesz a létszám limit.Illetve még az sem végleges,hogy a kompaniont itt használhatjuk majd vagy sem.
Ne keverjük össze a zárt és a nyitot warzoneokat,megerősítve hogy lesznek Open World PvP Warzonek is:community,warzones -
#2976 azt ugye félreolvastam hogy 8 vs 8 lesz a legnagyobb pvp lehetőség a játékban??? és azt warzone-nak hívják????????????? -
arcosharcos #2975
BHSC
BHCS -
Bhalage #2974 fasza!, a BHek milyen repcsit kapnak?
-
#2973 Ki .. akarnak .. égetni!
update -
#2972 Ezt azért el kell ismerni, hogy jó poén volt :D -
#2971 -
#2970 Minek, ez csak az első MMO hangoskönyv lesz.
Nem kell hozzá komoly gép.
(Gero húzó nap van) -
#2969 Amúgy nekem is bejön, inkább attól félek, hogy még a végén gépcsere kell majd miatta... Csak lenne már itt. -
#2968 Csak huzlak :) -
#2967 -
#2966 Kicsit buzis... -
#2965 "Ha nem tudnám, hogy az SWTOR topicban vagyok és hogy a fénykard az egyenlő a Star Wars világgal még azt hinném a lenti képek valami WoW jövőből vannak" Akkor nincs is mit magyaráznom, ha így látod -
#2964 Komolyan mondom még mindig nem értem mit jössz állandóan a csodálatos "art-tal".
Ha nem tudnám, hogy az SWTOR topicban vagyok és hogy a fénykard az egyenlő a Star Wars világgal még azt hinném a lenti képek valami WoW jövőből vannak. -
#2963 Te ratyi agy! :d -
#2962 -
#2961 Nekem is, szerintem brutál jól néz ki és olyan az art, hogy megnézel egy képet és egyből levágod, hogy ez swtor. Régen mondták is, hogy olyan lesz a graf, mintha festve lenne egész. -
#2960 Nem mondod? És szerinted melyik itt a concept art? Ugyanis ha kicsit is ráközelítesz bármelyikre látszik, hogy ingame. Az már más tészta ha utólag fel lett turbózva kicsit. -
Bhalage #2959 nalam piros X van :'( -
#2958 epic film :) -
Bhalage #2957 -