60268
-
Bhalage #2955 nekem bejon! -
#2954 Nem a concept art lényege, hogy nem a játékbeli grafikát mutatja, hanem egy művész által megrajzolt (itt jelen esetben pc-s programmal rajzolt) alkotás. Ergo az csak egy rajz. Egyébként az itt belinkelt képek között van concept art. -
#2953 Concept artok amikre utólag recés széleket adtak? Azért ennyire csak nem akarnak átb@szni minket... -
#2952 Azért tűnik concept artnak mert ilyen a grafikai stílus. -
MaRee #2951 Na,kezd alakulni, ez már valami! Nekem kicsit a Star Trek Onlány grafikájára hajaz, de csak egy kicsit. Főleg a karakterek. -
#2950 nekem is inkább annak tűnnek..
de majd látjuk, nekem továbbra is túl meseszerű a grafika, de ez valszeg már nem fog változni...:-( -
paj01 #2949 nekem ezek concept artoknak tunnek... legalább is egyes helyeken olyan mintha megrajzolt lenne. -
Tomy Lee #2948 Ezt a játékot?Ebben senki nem fog csalódni ez bizony ilyen lesz.Annyi,hogy erős Pc kell majd hozzá:) -
#2947 hiszem ha ingame videon látom -
#2946 Alakul, de az árnyékok még mindig nem az igaziak. Meg annak a dzsedinek a ruhájára is elég alacsony texturát raktak. -
#2945 Nagyon pofás, új képek. Erre mindent lehet mondani csak azt nem hogy ronda.
-
gavor #2944 Pedig egy jól legyártott TIE fighter összegyűrhetetlen! -
Bhalage #2943 nincs ebbe semmi kulonos, a regi dolgok mar unalmasak, gyengek, kellett valami OMGWTFBBQ can i haz power charactert csinalni.
and we are going down the draaaaaaaaaaaain... -
#2942 No igen, amikor már a Tie Fighter-eket gyűri össze fémgomboccá az Erő segítségével akkor az már tényleg WTF :) -
Gruffersten #2941 szubjektív, szerintem csak az erő használatot túlozták el. -
gavor #2940 Hát sztem a force unleashed jobban megerőszakolja az egész sw világot,mint az egész clonewars. Pláne, hogy a force unleashed az eredeti trilógia idején játszódik! -
#2939 Oh, kösz, akkor tartja magát az optimizmusom. -
#2938 Nem jön ki az összes timeline a megjelenés előtt. Ezt már valamelyik fejlesztő is leírta. -
#2937 Timeline amúgy adott időközönként jön ki? Mert van még belőle nyolc hátra... -
#2936 En sem, talan nyaron lesz belole valami. Meg closed beta sincs, ami az 1-2 hetes open betaval - ha lesz egyaltalan - is tetemes ido, minimum 3 honap. -
#2935 #2933 -
#2934 Miért? Zavart érzel az erőben? :D ájj de gyors vagy -
#2933 azt :D -
#2932 Hát tavasz az 100%, hogy nem. Március, április, május. Teljesen esélytelen szerintem. -
#2931 A legutolsó interjúban is tavaszt mondtak, én nem parázok. -
#2930 messze? ne törd össze az idei megjelenés halvány reménysugarát.... -
Terrorcigano #2929 Az a rossz paintes bajusz...jáááájjj... -
#2928 Azért szépülgetnek ezek a modellek is, arc árnyékolása, fények stb. Megjelenés meg még mindig messze. -
-
#2926 Hát sztem a force unleashed-ből is lehetne movie, és az élőszereplős sorozattal is egyetértek ami mondjuk a régi köztársaság idejében játszódhatna(nomeg mozi témában is kiaknázatlan). Lenne sok lehetőség arra, hogy jó irányba vigyék el a franchise-t, de úgy néz ki másra van igény... -
#2925 -
#2924 Azért ez nem igy indult...a IV,V,VI epizodba is voltak természetesen tulzó dolgok de közel se annyi mint az elözmény részekbe a SW frencsájzt a jar-jar kaliberü alakok tették teljesen kiddy kategoriába meg ugy szerintem az egész elsö három elözmény rész.
Én már egy tényleg felnötteknek szoló SW epizodot néznék szivesen de ez amig Lucas papa él lehetetlen, mert öt már csak a pénz érdekli ebböl az egészböl. -
MaRee #2923 Na szerintem ebbe a vitába ne kezdjünk bele... Ennyi erővel a SW is.. :) Emberek ugrálnak tízmétereseket, kézmozdulatokkal dobálnak többtonnás dolgokat, stb.. Így is lehet nézni. :) -
arcosharcos #2922 Gyerekek ijesztgetésére:)CW -
arcosharcos #2921 A "stargate/star trek"-et is simán besorolhatjuk az esti mese gyerekes felnőtteknek kategóriába:) -
MaRee #2920 Na igen, nem véletlen hogy a karton netwörkön adják.. Nekem se jön be, nevetséges szerintem. Inkább egy fasza stargate/star trek szerű élőszereplős sorozat kéne, arra tuti lenne kereslet. -
Monoton #2919 Azert mert elsosorban gyerekeknek keszult. -
#2918 Nekem tetszik az egész ahogy van 3d-s megvalósítás is stílusos jók a történetek de hát kinek a pap kinek a paplan nem vagyunk egyformák :) -
#2917 Szerintem is elég béna. Kezdem azt érezni, hogy rossz irányba halad a franchise és kezd átmenni rókabőrbe. -
#2916 Gyerekes de van benne 1-2 olyan poén amin fetrengtem !
Egyébként tényleg lehetett volna kicsit durvább..