60268
  • TDC Geronimo
    Azért érdekes, hogy még szinte betaba sincs a játék, de már ilyen állapotú a karaktergenerálás. Animált hátterek, karakterek stb. Ezek szinte mindig csak az utolsó hónapokba szoktak bekerülni itt meg már most így néz ki. Mondjuk biztos, hogy még változni fog, de ez már egy jel lehet az igényességre és a "polirozottság" -ra :) Betat ide! :y
  • TDC Geronimo
  • [HUN]Crassus
    kis oltás:D

http://www.youtube.com/watch?v=5VLJMBADsD8
  • gavor
    Nekem bőven megfelel a grafika! Nem egy MMOnál kell mindennek a legfaszábbnak lenni, aztán meg egy raidben meg szívni amikor mindenki nekiáll AOE-zni. Egy mmo-t nem azért hagy abba, vagy utál meg valaki, mert nincs 8x AA meg 20000x10000 felbontás benne.
    Wow sem volt soha egy nagy valami, mégis tolták, tolják az emberek! Menjen flottul, ne legyen azért nagyon pixeles, és JÓ legyen a játék!
  • TDC Geronimo
    Nekem tetszik az art stílus meg a graf is már bőven jó abban az állapotban, ahogy az elmúlt néhány class bemutatóban láttuk, de mint minden MMOba, itt is az "eyecandyket" majd az utolsók között pakolják bele.
  • Sir Cryalot
    Azért az túlzás, valóban igaz hogy súlytalanok a karakterek , főleg a droidok és klisészámba megy a környezet :D , de dinamikus fény pl a mass effect2-ben _sincs_ .

Ebből szvsz még bármi lehet, fénykard dinamikus fény nélkül eléggé fura. Csodálom hogy mutogatják egyáltalán.
  • MaRee
    Engem még mindíg a nagy bumszli sodrófa fénykardok idegesítenek a legjobban...
  • maniac001
    Hát ráférne igen mert ennél rondább játékot 10 éve nem láttam, valami iszonyat ocsmány és stílustalan az egész. nem ezt vártam a bioware-től...
  • Sir Cryalot
    -tehát, potenciálisan 15-20x fog jobban kinézni mint ezeken a videókon?
    Ráférni, ráférne...
  • Fenrir
    Jöhetne már, tényleg kéne egy váltás már a Wow-ra :P
  • TDC Geronimo
    Újabb beta report. Egyre jobban hangzik csak lenne már valami kézzel fogható cucc belőle :(
  • TDC Geronimo
    sőt alpha inkább
  • TDC Geronimo
    beta
  • Sir Cryalot
    Nekem az tűnik föl hogy a karakter közvetlen közelében van dinamikus fény, távolabb meg nincs. Ez wtf?
  • Sir Cryalot
    Lehet ám olyan youtube linket is szerezni ami adott időpontból indul, jobbklikkelsz a videón és megkapod az urlt hozzá:
    -tehát a hátrakétás nekiesést itt láthatjuk 2:14-től
  • arcosharcos
    A ToR harc rendszerével kapcsolatban:

A Trooper bemutató vidiben 1:02-nél láthatjuk,hogy egy folyamatban lévő ráfutásos skillt képes folyamat közben megakasztani.

Ilyen ráfutásos skillt eddig három kasztnál láttam:JK,SW-től láttam eddig egy ráugrásos ráfutást és a BH-tól meg egy hátrakétás rárohanást
    2:14-2:16-nál láthatjuk ezt a BH ráfutást.

Aztán láthatjuk,hogy rengeteg CC skill lesz a játékban,ráadásul kis CD-vel rendelkeznek.Láttam már olyan MMO-t aminek a PvP rendszerét tönkre vágta a túl sok CC skill.Itt azonban a fejlesztők megnyugtattak minket,hogy sok anti CC skill-t is elsajátíthatunk majd.Vagyis ez is kivédhető lesz ha elég skillesek leszünk ezen az ágon.

Asszem át kell értékelnem az eddigi MMO-kban megszokott harc rendszert.
    Vagyis ha a tank csak armor meg resistet erősít,vagy a DPS csak a DPS-t,helaer meg csak heal ágat erősít akkor a rengeteg CC skill miatt muszáj lesz áldozniuk a talentágon az anti CC skillekre is ha nem akarnak túl sok időt CC alatt tölteni.Az hogy a skillek megszakíthatóak akár egy ráfutás is,ez megint csak elgondolkodtat.
    ------------------------------------------------------------------------
    Figyeltétek,hogy a Trooper-t,Republic Trooper néven mutatták be vidiben:)A filmekben összesen másfél részben harcoltak a köztársaság oldalán,a birodalom oldalán szoktuk meg őket ezért így pontosabb is a megnevezés:)
    Kaptunk egy Zabrak-ot is de ahogy elnézem eléggé kötött lesz,hogy melyik race milyen class lehet.
  • MaRee
    Na az eventeknek nem örülök, nem tudom minek az IRL baromságokat berakni a játékba..Már a WoW-ban is utáltam.
  • arcosharcos
    Szuper lett ez a kaszt bemutató trailer,a hanghatások és a zenei aláfestés pedig frenetikus.A fény effektek(0:31-0:32)tükröződése a karakter páncélzatán és arcán egyszerűen pazar.
    -0:28-nál megfigyelhetjük a változatos karakter méret arányokat.Leak oldalakon már láthattuk,hogy karakter kreálásnál négy féle(amolyan előre generált szabványméretek)test alkat közül választhatunk majd.

Részletesen:alacsony-vékony(1),magasabb vékony(2),még magasabb testes teltkarcsú melák(3),és egy legmagasabb izmos(4)választási lehetőségünk lesz karink alkotásánál.Legalábbis zárt teszterek eddig ezek közzül választhattak kari generálásnál.

-0:38-nál örömmel fedeztem föl,hogy képes kábel-kötélen ereszkedni:)(A BH képes hátrakétával emelkedni a trooper meg kötélen ereszkedni)A clone wars animációs filmben is gyakran használják ezt a képeségüket.Nekem mégis elsőre Luke és Leia ugrottak be mikor a filmben a halálcsillagon Tarzankodnak egy kötélen

-1:08-nál láthatjuk az un.Energy Shields védelmi rendszerét,gyanítom hogy ez a Vanguard(RTank)-nak jól fog jönni.

-1:14 A kis csaj egy Rambo,trailer végén akkora ágyút kapott elő,hogy a magam módján még én is meglepődtem(megijedtem).
    Szerintem Trooper Commando(RDPS)-t az indítson aki más MMO-ban kedvelte a Mage kasztot.Hasonlóan tud AOE-ni,egy-két CC-t is tud és távolról szórja az ellent.Ennél több hasonlóság nem is lehetne.
    A Vanguard(RTank)osztályt meg annak ajánlom aki utált közelről tankolni
    Trooper rajongók most lehet utálni fognak.Megcáfolhatnak de mondjuk egy high tech Agent-el összehasonlítva nekem nagyon régi módi.A felszerelése külsőségekben már 30éve szinte ugyanolyan.Ez a kaszt nem válltozik,ettől nagyon jellegzetes és eredeti de nekem még mindig a 70'es évek sci-fi hangulata árad belőle.

A Smuggler is kapott egy nagy sombrero kalapot meg vasat a válára.A BH-nak olyan felszereléseket is láttam,hogy ha nem lett volna rajta hátrakéta vagy lángszóró meg se mondtam volna hogy az egy BH.Persze a cápa se fejlődik már évszázadok óta mert már elérte az evoluciós fejlődés csúcsát:))
    Jah és még annyit,hogy ez egy régi hír de most aktuális,hogy megemlítsük.Fejlesztők mondták,hogy a ToR-ban számíthatunk Eventekre,pl
    lesz karácsonyi Event
  • EnxTheOne
    Az a sugárhajtómű nem égette meg egy kicsit a companiont? :D
  • TDC Geronimo
    Ez tegnap lemaradt

• N1ggA
    a kezdőbolygók kicsik lesznek, a többi szereptől függően nagy, ennyit lehet tudni szerintem.
  • MaRee
    Egyébként a bolygók méreteit hogy fogják megoldani? Mert ugy Coruscanton azért el lehet bóklászni egy ideig, lévéna z egész egy város.. Ha nagyon nagyok lesznek a bolygók akkor szét fognak szóródni a játékosok(mondjuk szerintem így is, szvsz túl sok bolygó van), ha kicsik akkor meg az úgy fura.
  • MaRee
    Ez a kép honnan van? Tetszik amúgy, csak az épületek kicsit csúnyák.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    leakelt gameplay report.
  • arcosharcos
    Ezt inkább privibe írtam le,mert terjedelmes lett:)Unalmas óráidban olvasgasd át:)For The Cola and Cheesburger!
  • Jeffjohnson
    Pvp-t tönkretenné a folyamatos oldalváltogatás szvsz jó ez így ahogy van ne felejtsük el ez mmorpg nem pedig film.
  • Uniel
    Az általad leírtak nagyon szépen fedik egy a Jedi Akadémián nevelkedett padawan tulajdonságait, de azért az tudjuk, hogy a leendő jedi játékosok közül szerintem senki nem ott végezte el az iskolát és ha lehetőség lesz gonoszkodni jediként is a történet során azt meg is fogják tenni az userek már csak poénból is, ezért lenne jó ha lenne igazi tétje is a dolognak. Valamint az SW történelme során nem csak 2-3 jedi tért át sötét útra, sőt a kezdeti időkbe egész tömegek, ebből is jött létre maga a Sith Birodalom.

A témához visszatérve az "átrakodás" játék technikailag teljesen kivitelezhető, hisz berakni pár trainert mind két oldalra nem nagy kunszt, plusz igazán akkor lenne ütős, ha jellem váltás után pl egy konzuláns továbbiakban a másik oldal tükör kasztjának azaz az inkvizitornak a skilljeit tanulhatná, megtartva az addig megszerzett skilljeit is. Plusz lenne igazi tétje hogy a sztoriban hogy cselekszünk, mert igy a lütyő vérpistikék is 2x meggondolnák, hogy jediként hány npc-t gyilkolnak le hidegvérrel, személy szerint én inkább így oldottam volna meg az erő használók ballanceát nem pedig úgy, hogy egy sima tank v. healer szintre lebutítva tálalják a nagyérdemű elé és Pistike a 10 éves hülye gyerek számára egyből nem lesznek olyan vonzóak ezek a kasztok, hisz igy az agyatlan kattingatásnak már komoly következményei lennének, hisz átkerülve a másik oldalra elvesztenéd az addigi barátaidat, guildodat is.
    Persze ez az egész csak spekuláció, de ha már a Bioware ennyit hypolja a jellem és story központú játékmenetet akkor ilyen alap rpg elemekre is gondolhatnának.
  • Me0w
    Bezzeg Anakin ketszer is valtott, neki meirt lehet? :)
  • arcosharcos
    A faction válltás és a másik oldalra "átrakódás" soha nem volt jellemző a SW-ban,nagy tömegekben meg pláne nem.Az egész SW történelemben ami több ezer évet ölel át,a Jediknél kb.nyolc esetben fordult elő,hogy a sötétség ösvényeire tévedtek.
    A Jedi Konzulensek azok akik tanulmányozzák(ezért van a JC a legjobban kitéve a sötétség csábításának)a galaxist átszövő erőt.
    Ennek része a sötét erő is.Tudományos érdeklődésük közben érzik a csábítást.Ki akarják űzni a sötétséget a galaxisból,ehhez azonban
    saját belső félelmeikkel is szembe kell nézni és ebbe bukhatnak el.
    Ezt úgy kerülhetik el,hogy tanulnak azoknak a Jediknek a sorsából akik a sötét oldalra tévedtek.

Yoda is ezt mondja Darth Sidious-nak,hogy már sokan ismerték félre sötét oldal erejét és csalódtak benne.
    Sith oldalról is van példa,hogy az erő világos oldalát követték.Anakin pl Sith-nek született,a Jedi tanács ezért nem engedte,hogy tanulhasson
    a Jedi Akadémián a többi ifjonc Padawan-al.Felismerték benne az erő képességeket de a félelem szintje nagyon magas volt.

Yoda azt mondja Luke-nak,hogy uralja az érzéseit,mert a félelem visz a sötét oldalra.Egy Jedi nem félhet,mert a félelemből düh lesz,abból erőszak amiből meg gyűlölet és azon a ponton már el is ragadta az erő sötét oldala.

Ezért nem lehet a Jediknek házasságuk,párkapcsolatuk,(erre mégis sokkal több ellenpélda van mint a faction váltásra)mert ez is a sötét oldalra vihet.
    Levezetve:
    A ragaszkodás a birtoklásvágy egy formája ami féltékenységet eredményez abból meg önzés,egyéni érdek lesz és ezáltal már sötét ösvényre is téved.Yoda ezért mondja ezeket Anakinnak mikor Padme miatt aggódik és ragaszkodik hozzá.
    Ezért volt könnyű Darth Sidious dolga,mert látta Anakin ragaszkodását Padméhoz.Felkínálta neki,hogy a Sith erővel megmentheti.Anakin bármi áron meg akarta menteni Padmét és ekkor nála már a cél szentesítette az eszközt.
    Másik Sith példa faction válltásra lehet még Mara Jade aki Sidious orgyilkosa volt de végül Jedi oldallra állt.Ezt nem részletezem,mert már így is wall off text vagyok.Mara Jade - Wiki
    Gameplayben meg,hogy oldanátok meg a faction válltást?A Jedi hol találna Sith oldalon pl skill trainert magának?Az összes kasztnak kéne trainer mindkét oldalon.Tükörkasztosítaná a játékot.És ha megemelkedne a LS pontja akkor meg visszaváltana a Jedikhez?Ez a faction válltás baromság,lássátok már be.
  • XenHai
    Az poén lenne !
  • V43 1105
    Ó csaj jönne már ki, azért is Jedi leszek
  • Uniel
    szerintem az lenne a tutti, ha egy bizonyos világos v. sötét oldal pont után átrakna a másik oldalra;) mert tényleg kicsit hülyén adná ki magát, ha a sötét oldaltól eltorzult fejű jedik szaladgálnának a Jedi Tanácsban.
  • Tomy Lee
    "ugyanazon serveren mindkét faction-ból indíthatunk karit"
    Ez így teljesen jó
    Ezt bevezethetnék máshol is..
  • arcosharcos
    #2837,#2839:
    Nekem most ebből az jött le,hogy egy nő hiányban szenvedő tetraéder vagyok de ha költök magamra akkor még akár Jabba is segíthet rajtam?:D:)
  • arcosharcos
    Aham,arra azért kíváncsi leszek,hogy mennyi Republic frakciós fogja a sötét oldali jellemét fejleszteni a "világos" oldalon.

Nekem egy DarkSide jellemet választó Jedi,Republic...(mindegy minek nevezzük)oldalon játszó se mondja,hogy ő a jóságos,jóindulatú,humánus és a világos oldalt képviseli.

Akinek meg Sith oldalon világos jelleme van az aljas,galád?
    Bejelentették,hogy ugyanazon serveren mindkét faction-ból indíthatunk karit.
    Húzz föl mindét oldalon karit ugynazon serveren és azzal logolj be amelyik oldal a nyerő a serveren:)Persze a dominancia sem jelent semmit
    ha pl.zárt warzone-ban kikapnak egy premade guildet vagy csapatot:)
  • Terrorcigano
    Súlyos nő hiányban szenvedsz remélem tudod. Vannak ám occsón prostik, még fogazni sem tudnak...nincs mivel.

Ha kicsit ráfizetsz akkor még Leia hercegnőnek is beöltöznek de ha gondolod Jabbát is tudok neked szerezni.
  • Tomy Lee
    Ami biztos,hogy nem a sötét oldalt fogom választani.Elegem van,hogy utóbbi években mindig gyengébb faction-ban voltam.Egyre többen választják a világos(fény akárhogy is nevezzem) oldalt.
    Jedi leszek,megváltozok:D
  • Uniel
    Akkor te már nem is kocka hanem tetraéder vagy:)

Amugy szerintem jó lesz ez a gém nem kell aggódni, a OB-ra is van még idő, majd megjelenés elött egy hónappal meghirdetik, hisz úgy is csak stressz tesztre meg a végső pofozgatásra szokták használni.

Jövő tavaszra újra a Sithek fogják uralni a galaxyst!!!
  • arcosharcos
    Nekem erről is az MMO ugrik be xD ugyanis két különböző MMO-ban két guild társam karakterének neve is ez volt:))