60268
-
#3115 ők inkább -
#3114 Arra várhatsz még 3, de inkább 4 évet. Nem csak halo létezik ám konzolra... -
Bhalage #3113 itt a games alatt egy kurva szo nem esik errol -
Bhalage #3112 ooo miert lenne a W2 bioware ? -
#3111 Hát szerintem a witcher nem bioware játék, de lehet hogy én tévedek.. -
Kazagor #3110 Szerintem te vagy nem érted amit irok, vagy nem tudtad eddig, hogy a Witcher 2 is Bioware játék, mint ahogy az SWTOR is.
Ezért nem fogják egyszerre kiadni 2 terméküket, rontva az eladási statisztikákat. -
Bhalage #3109 nem, en next nextgenre gondoltam x360 minek kellene atom gepem van, halot meg szarom gecc
ja, a kismacska/kiskutyaszelidito kinectet meg egyenesen lehanyom oO -
#3108 nincs itt sgn valami ignore funkció? -
#3107 boxot vegyé', az van nekem is! :d -
Bhalage #3106 itt egy ps3as gyereket tudok, a cicababak nem "compjútereznek" a managerek is inkabb vitorlaznak, kocsmaznak, kurvaznak..
szerencsere 360as ratyiak nincsenek
ps- amugy vettem egy 47es fullhd lcd tivut, kene mar vmi nextgen konzol
off off -
#3105 Nálunk se mert mindenki xbox 360as :D -
Bhalage #3104 nalunk meg senki nem veszi meg rajtam kivul oO hú ebből aztán nem lehet általánosítani. -
#3103 Nem azt mondtam hogy e miatt előbb kiadnák, hanem hogy nem kell aszerint beállítani a kiadását, hogy "jajj, pont akkor kijön ez meg ez, félünk, ezért halasszuk". Azzal, hogy csak nálunk egy 10 fős cégbe 3-an megveszik, arra akartam utalni, hogy nagy a star wars tábora mindenhol. -
Kazagor #3102 Hú, most megfogtál. Ha már 3 emberről tudsz aki megveszi a kis országunkban, akkor tuti előbb kiadják.:)
Az az igazság, hogy magasról tesznek az ilyen kis lélekszámú országokra mint Magyarország. Már egy nyamvadt lokalizációt sem csinálnak 20 milliónál kevesebb lakosú országnál, nemhogy foglalkozzanak azzal a kb. 500-2000 eladott SWTOR-ral amit kis hazánk prodkálni fog, mikor összességében több milliós eladásban reménykednek.
És ha a statisztikai számitásaik azt mutatják, hogy 100-200 ezer vagy még több előfizetéssel többet tudnak produkálni, ha kicsit halasztják a megjelenést, akkor meg fogják lépni ezt a lépest.
Tartom magam a szeptemberi megjelenéshez.:) -
#3101 1-1 új piacra betörő MMO-nak lehet gondos célirányú tervezés kell a megjelenéshez,de ez STAR WARS! mondtam már korábban ha húsvéthagyó kiskedden péntek 13-án hajnali 4 kor jelenne meg akkor is rekordot döntene az eladás:P:) -
Kazagor #3100 Kicsit forditott a gondolatmeneted.:)
Nem a Witcher 2 tenné be a kaput az SWTOR-nak, hanem az SWTOR tenne be a Witcher 2-nek ha egyazon hónapban megjelenne a 2 játék. Ha egyidőben jelenne meg mindkettő akkor ki a franc venné meg a Witcher 2-t?:)
Biztos hogy jóval kevesebben. Ezzel maguk alatt vágnák a fát.
Én is annak örülnék ha már holnap mehetnék megvenni, de ha reálisan nézem, akkor véleményem szerint szeptember előtt nem fog megjelenni. -
#3099 ott a pont, nem hiszem hogy marketing szempontból késleltetni akarnák a megjelenést
.. persze ha nem 100%-os, akkor nem 100%-os, az megint más tészta, amiatt nyilván csúszhat
PAX-on kiderül, hamarabb nem hiszem -
#3098 én egy laza 2-4 milliós eladást jósolok az első hónapra....
rengeteg SW fan van ha ezek beindulnak még lehet keveset is mondtam:P:) -
#3097 Na az lesz a szép, ha egy single player játék miatt nem adják ki. Jó játék lesz a wicher 2 de szerintem azért más - más élményt ad a 2 játék. -
#3096 Csak a cégbe tudok 3 embert aki megveszi, és nem vagyunk nagy cég. :)
Szerintem teljesen mindegy mikor jön ki, mmo-t akkor vesz az ember, ha komolyan gondolja, és ezt rengetegen várják. -
Kazagor #3095 "A TOR a 2011-es évben fog valamikor megjelenni, de március után. További részleteket a májusi, negyedik negyedéves konferencián árulnak el."
Nem hiszem, hogy a májusi konferencián azt jelentenék be, hogy abban a hónapban meg is jelenik a játék, ráadásul egyidőben a Witcher 2 megjelenésével.
Hatalmas üzleti baki lenne. -
#3094 Remélem nem lesz igazad -
#3093 Az nem temetés, ha reálisan nézem a megjelenési dátumot :D -
#3092 Ne temesd! -
#3091 Nem lehet, biztos... Ezek az oldalak azt raknak ki amit akarnak. Szeptembernél hamarabb nem jön ez már. -
#3090 gamespot szerint május 17 a megjelenés, persze ez is ugyanúgy lehet totális hülyeség, mint az összes többi külső oldalon megjelenő infó -
#3089 Az nekem már épp elég lenne! Pláne ha be is kerülnék:)) -
#3088 Max annyival, hogy pár hónapon belül VÉGRE elkezdődik a rendes beta... Talán EUba is -.- -
#3087 true.. :) -
RaSzTaH #3086 EA minden játékában nagy pénzt lát, mi ebben az újdonság?! -.- -
#3085 Ok de ezzel megint nem lettünk sokkal okosabbak. Talán annyival igen, hogy idén ki akarják adni. -
#3084 Nah egy srác össze is szedte az infókat:
>> SWTOR will ship Calendar 2011. Fiscal 12 guidance when Q4 results are announced. Fiscal 12 release for SWTOR. (For reference: FY11 ends in March)
John Riccitiello: "We don't generally give a headcount. Anything north of $1MM is a profitable business. There has been a fair amount of talk on blogs regarding our spend on the game and they give us a chuckle." (Rough Quote)
John Riccitiello: "Game is looking very good, beta scale testing over the coming months."
Pushed guidance to May so they could give a better indication about the game.
John Riccitiello: "Western market, we can be very successful without leading the way. We have no ambition of being a distant second"
John Riccitiel -
Tomy Lee #3083 Na és ha bejönne nekik?Nem egy ismerősöm van akár személyesen akár neten aki ezért a játékért fizetni fog!
Másik jó dolog benne,hogy meglenne a "wow verő" flame-re a megoldás:D
Bárcsak össze jönne Bio-nak!! -
#3082 nem ez az elsődleges, csak konkrétan rákérdezett egy arc, aztán muszáj volt válaszolni :)
csak azt mondom, hogy ha az EA, mint kiadó úgy látja, hogy nagy pénze lesz a játékon, akkor nyilván nem lehet szar :) -
#3081 Rég rossz hozzáállás. Oltári nagy bukta lesz a vége, ha erre mennek ki. -
#3080 érdekes volt, ahogy arról beszélt az arc, hogy a "konkurenciát" le akarják zúzni bevételben :)
nyilván a wowról volt szó, és jó látni, hogy ennyire bizakodóak :) -
#3079 hja igen, ha jól értelmezem, ez azt jelenti, hogy tutira március 31 után jön, és mindenképpen idén
.. ez sem sokkal több infó, mint amit eddig tudtunk, de egyelőre ennyit kaptunk :) -
#3078 érdekes ea részvényt nézni, 15 perces csúszással látszik hogy melyik válaszra megy fel vagy le pár %-ot :) -
#3077 EA is incurring significant development costs for the Star Wars MMO, which is expected to
ship in calendar 2011, but after the close of FY11.
EA hivatalos nyilatkozat. -
#3076 2012es üzleti év, ami 2011 áprilistól van. Az a szeptember egyre reálisabb.