60268
  • Pluskast
    Főleg puncira!
  • Terrorcigano
    puncira (milyen gyönyörű szó) és kocsmázásra mindig van idő
  • arcosharcos
    Amiről mostanában ki írtak szavazásokat és interjúban olyan dolgogról mondták,hogy még nem dőlt el ami arra enged következtetni,hogy arra még várhatunk.
    Pl.még nem döntötték el,hogy JC másik(Sage-Heal)AC ága is használhat két élű fénykardot,még azt sem döntöték el,hogy warzoneokban használhatjuk kompaniont...stb.Ha még ilyeneken gondolkodnak akkor a nyilt tesztelés is odébb van.

Ha minden hónapban kapunk egy fan friday-t plusz még négy bolygó meg négy kaszt infó kiegészítést az már több hónap és akkor még egy listát tudnék írni,hogy mit nem mondtak még vagy nem erősítettek meg.

A Sithek 3000évig készültek egy támadásra,próbáljuk türelmesen kivárni mikor mi is színre léphetünk.Addig is mindenki menjen sportolni,csajozni,bulizni,bevásárolni kamrába egy tonna nasit...,mert utána ilyenekre már úgysem lesz időnk(nekem legalábbis)
  • TDC Geronimo
    Akarok már végre valami kézzel fogható dolgot. Betat ide! :(
  • arcosharcos
    Csak én utálom a fan friday frissítéseket?Nah mindegy,a community-ben kaptunk pár értékelhető infót.Lesznek külön PvP és PvE serverek.PvE
    beállítottságú guildek tuti örülnek annak a bejelentésnek,hogy lesznek heroic flashpointok(insták)is.PvP irányú játékosoknak meg lesz lehetőségük csak PvP-ből fejlődni,XP-ni.

Kommunikációról annyit,hogy játékosok questelés közben is irkálhatnak egymásnak.Az NPC-k dumáit kérhetjük feliratozva is,talán ez is segítség.Az olyan NPC aki nem beszéli a közös nyelvet már alapból feliratozva lesz.

Csapat questnél csapatból NPC-vel random beszél valaki,LS/DS szempontból nincs jelentősége,hogy a többség mire szavaz és merre megy a cselekmény,mert a saját világos vagy sötét jellemünket csak a saját válaszunk befolyásolhatja.
    Vagyis ha az összes játékos társunk az NPC likvidálására szavaz velünk ellentétben,nekünk a világos oldali jellemünk fog növekedni még akkor is ha csapatunk többi tagja felnégyeli NPC-t.

Töbi MMO-hoz hasonlóan NPC,MOB...ellenfelek itt is többféle besorolást,titulust,rangot kapnak,erősségük szerint eddig négyről olvastam.
  • Croano
    én nekem nagyon tetszik ez a játék már várom h megjelenjen és akkor majd én fejvadásszal fogom tolni
  • MrStokes
    Keep it coming! GJ
  • darkling
    MMORPG.com preview

PVP in the Old Republic

Daniel Erickson (Bioware lead writer) interjú

• lolSL
    ha már ennyire kész a story rész akkor biztos nem fogják dobni a star wars licencet és mass effectre váltani :((
  • Evoluti0N
    Ez nagyon jól hangzik. Jöhetne most már vmi beta, mert már nagyon türelmetlen vagyok.
  • darkling
    Massively.com hands-on
  • [HUN]Crassus
    ne bassz!:)
  • TDC Geronimo
    Utolsó 1-2 hónapig nem szokás halasztani. Ráérnek bejelenteni a fél éves csúszást (minimum) április környékén
  • Khabbas
    "The Official release date is still spring next year."
  • darkling
    Crew skills és PVP Daniel Erickson-tól
  • arcosharcos
    Engem mint rajongót egy későbbi megjelenési dátummal sem tudnak el kedvteleníteni.Akkor veszem meg mikor megjelenik
    Jó kérdés,hogy az mikor lesz
    ------------------------------------------------------------------------
    A "Latest News" csak nekünk újdonság,az "Updates" meg nem egy valós idejű live show arról,hogy hol tartanak.

Abból az információ frissítésből amit hétről-hétre elénk tesznek nem biztos,hogy tükrözi azt ahol tartanak a fejlesztések.Ezért Updatekből megjelenés dátumra következtetni nem lehet.Teóriákat persze lehet gyártani.
    Ne felejtsük,hogy a ToR-t már 2010-re ígérték,vagyis annyira nem lehetnek lemaradva.2011-es már így is egy csúsztatott megjelenés,amit
    jelenleg is fent tartanak.Inkább csak az a kérdés,hogy melyik részén érkezik.

A megjelenést ne hozzuk összefüggésbe uborkaszezonal,karácsonyi vásárlással és befektetőkkel akik minél előbb a pénzüket akarják,mert a megjelenést nem ezek a tényezők fogják meghatározni Lucas-nál.

A WoW(nálunk)februárban,az AoC májusban,a WHO szeptemberben jelent meg(ennyit a karácsonyi teóriáról).Ezek a cégek mindig ügyelnek arra,hogy ne akkor dobják piacra mikor egy másik cég hasonló kategoriájú,kaliberű játéka is érkezik.Így is nagy a konkurencia,nem érdekük még nagyobbat csinálni.

2011 Q2 negyedét is említették de ez már felejtős,mert márciusban dobja piacra BioWare a Dragon Age 2-t és hülyék lennének saját maguknak konkurenciát csinálni azzal,hogy két RPG-t dob piacra szinte egyidőben.
    2011 Dec.21 jelenik meg a Secret World MMO ezért akkortájt sem valószínű a ToR időzítés.Guild Wars 2 bétát már idén el akarták kezdeni csak csúsznak,szerintem így is előbb érkezik mint a ToR.Ezért én kizárásos alapon ToR megjelenést késő nyár vagy kora őszre tenném
  • Bhalage
    ameddig be nem vezetik a vezetekes netet az uj lakasomba, addig jobb ha el sem kezdodik ;d szal még 1 hónapot adok a fiúknak
  • TDC Geronimo
    Mondjuk nem tudom honnan szedik az infót. Pár hónapja is volt egy ilyen hír, hogy hamarosan kezdődik aztán... :D
  • Bhalage
    johet.
  • Khabbas
    Egy dologgal tudnak rávenni, hogy ne őrüljek bele még egy évbe, és az a teszt. :)
  • Svenhassel
    Honnan tudod, hogy hány száz emberes az a teszt? Talán Bioware tag vagy? :D Kevés az infomennyiség? Nem is tudtam, hogy az infomennyiség egyenesen arányos a játék állapotával. Egyébként miről nem tudunk még? Talán kevés az endgame-ről az info illetve a gazdasági részről. Ezen kívül? Egyébként ajánlom az ide tartozó "leak" oldalakat. Onnan lehet látni igazán, hogyan áll a játék. Illetve a magyar fansite-on pont erről folyik a vita azt se ártana elolvasnod.
  • TDC Geronimo
    Hmmm
  • s0n1c
    :DD mondjuk ebben lehet valami
  • lolSL
    nem akarnak szart kiadni de lukinak kell a kess a 3d remakere
  • TDC Geronimo
    Nem csak hogy beta se megy, de az infómennyiség a játékról is elhanyagolható. Az a zárt game test ami megy egy nulla. Pár száz emberrel és kb 1-10ig contentel. Rég el kéne kezdeni a nagy zárt betat ahhoz, hogy 1 éven belül ezt ki lehessen adni. Akinek nem ez az első MMOja az tisztában van az ilyen dolgokkal.
  • TDC Geronimo
  • s0n1c
    Úgy látom itt mindenki napi kapcsolatban van a dev team-el. Szvsz nem áll rendelkezésre ennyi idő, hogy minőségi teszten essen át. Ha meg szart akarnak kiadni, akkor meg tök mindegy mikor lesz release.
  • lolSL
    ea pedig ki fogja adni, ha kész ha nem
    legfeljebb nézhetnek új munkát majd a blizzardnála fejlesztők, a 7. wow kiegészítő teamje még biztos nincs meg
  • Svenhassel
    Talán ha utánajárnál akkor tudnád, hogy már majdnem egy éve megy a zárt tesztelés. Sőt most már a briteket is bevonták. Public Beta-ra meg elég 2 hónap...
  • s0n1c
    Ahhoz már el kellett volna, hogy kezdődjön a beta.
  • Svenhassel
    Ezt mégis miből gondolod? Én mérget vennék rá, hogy legkésőbb 1 év múlva játszhatunk vele, de méginkább már nyár elején...
  • TDC Geronimo
    2011be se fog :)
  • darkling
    2011 április előtt biztos nem jelenik meg
  • arcosharcos
    BioWare pontok már most is vannak.Jelenleg ezeket a pontokat Dragon Age és Mass Effect 2-ben használhatjuk de nem lepődnék meg ha majd ToR-ra is kiterjesztenék ezt a pont rendszer lehetőséget.

BioWare Pontok játékbeli plusz tartalmak megvásárlására szolgáló feltöltőkártya:)

Most 1600 Bioware Pont:3990Huf,de csak most csak neked kedvezményesen 3590Huf,mekkora bíznísz má:)Csodálnám ha kihagynák
  • Terrorcigano
    de 100 pontért akár vele is nyomulhatsz...

• Fenrir

• A4tech
    Vagy majd 50 GeorgeLucas ponttért nyomulhatsz a kék szintiboy elefánttal
  • N1ggA
    Ha jól emlékszem azt mondták hogy nem így lesz.
  • Khabbas
    Azt jól értelmezem, hogy a humánon kívül szinte semmi faj nem lesz több kasztnál? Értsd, a chiss csak agent lehet és slussz passz?
    Ez kegyetlenül lehangolna... ( le fog ... )
  • arcosharcos
    Hát igen,az sem egy utolsó szempont:)Úgy tényleg sexybb.
    Armor-al és alosztály specializációkkal kapcsolatban egy olyan észrevétel,hogy ez itt nem a WoW.Nem szídni akarom a nagy öreget de itt
    óriási különbség lesz páncélzatban,öltözködésben,megjelenésben,külsőségekben ugyanazon kaszton belül.

A ToR-ban pl.a SW Marauder(MDPS)nem viselhet heavy armort.Nem lesz egy túlöltözött.Az SW Juggernaut(Tank) ága lesz a konzervdoboz külsejű.
    A JK,BH,Trooper TANK/DPS specen hasonló lesz a szitu.