60268
-
#3155 érdemes elolvasni -
#3154 tartalma nem sok volt
de rendesek, mert elmondták egy interjú formájában, hogy mit jelent az, hogy insta
thx. rly. -
Bhalage #3153 jah cska ala kell kepzelni egy kis john williams es tutututu -
#3152 zsír a kép! like:) -
arcosharcos #3151 fp hype update-t kaptunk:(
-
#3150 balance -
#3149 Everyone at BioWare and EA is working to ensure that Star Wars: The Old Republic is delivered at the quality level you expect from BioWare and Star Wars.
Star Wars: The Old Republic is expected to launch this year after the close of EA's fiscal 2011 (which ends March 31st, 2011). Information on the release date and pre-order programs will be released as it becomes available.
forrás -
EnxTheOne #3148 Azok a Terentatek vagy mik voltak a kotorban is. Emlékszem mondták hogy milyen veszélyesek meg minden. Felnyársaltam öket. :D -
arcosharcos #3147 Közben Darth Hater-en összekapartak pár egészen érdekes infót a legutóbbi gameplay vidiből.
------------------------------------------------------------------------
Rombolásra,megsemmisítésre alkalmas objektumokat fedeztek föl a FP előzetesben.Ezeken egy pusztítás ikon jelenik meg amire támadva megsemmisül,jó eséllyel a közelében tartozkodókkal együtt KAABOOOM:)
Jó buli,hogy a környezetet bevonják a játékba.Némely tereptárgyakat fedezéknek használhatunk(adott kasztok),más objektumokat megsemmisíthetünk...stb.előtte - utána.
A twi'lek race-n FP vidiben van sisak (karin a sisak megjelenítés funkció ki-be kapcsolható lesz)egész pontosan egy sexy fejpánt,mert a siasak megoldás a csápjai miatt nem megoldható.Ugyanazért nem lehet BH kaszt sem,mert a csápjai miatt nem tudták megoldani a hátrakétát grafikailag.Twi'lek headgear
Amire nagyon kíváncsi vagyok és TOR fórumokon is egyre többen teszik föl a kérdést,hogy ki lesz a Sith Emperor?
Azt tudjuk,hogy az erő mindig csak egyvalakiben koncentrálódik mindkét oldalon.Ő rendelkezik a legnagyobb erő képességekkel,az erővel való kapcsolata a legerősebb.
Jedi Order-nál ez nem más mint a Jedi Magas Tanács(ami egyébbként 12 tagú)vezetője,a Tanács hangja és lelkiismerete,többször szembesült az erő sötét oldalával de túlélte,ez a személy Grand Master Satele Shan.
A Sith-eknél a második legerősebb Sith ez időben nem más mint Sith Lord Darth Malgus.A Sith Emperor vagyis az Uralkodó kilétét viszont egyelőre nagyon nem akarják elárulni.
Annyit tudunk róla,hogy a coruscanti béke tárgyalás(10 évig tart ez a tüzszünet és mikor véget ér,időben akkor kapcsolódunk be a játékba karinkal)után visszavonul,hogy további sötét terveit előkészítse.A hatalmat átadja a 12 tagú Sith Sötét Tanácsnak.
Kérdés,hogy a TOR-ban titokban marad kiléte vagy esetleg egy-két küldetés erejéig összefuthatunk az Uralkodóval,esetleg ki kell érdemelni,hogy színe elé járulhassunk vagy elárulják és játékban is simán elérhetó lesz.
Fórumokon vannak találgatások,évszámra pontosan tudjuk Malgus korát és abban a korban Naga Sadow uralkodott de a vele kapcsolatos időszak elég homályos vagyis előrukkolhatnak valaki mással.
Még egy gyors infó.A Taral V fp-ban ami egy Republic fp,Terentatek creatures mobokat fedeztek föl,itt egy kép erről.Sok sikert kívánok a Jediknek ezekhez a lényekhez,ugyanis ha csak a felét viszik be a játékba amire képes a Terentatek akkor izgalmas fp lesz az erőhasználóknak.
A Terentatek Exar Kun teremtményei.Arra akarta használni őket,hogy kiírtsa a Jediket a galaxisban.Megérzi akiket átjár az Erő,csak a legveszélyesebb és legsötétebb helyeken fordulnak elő,3 méter magasra is megnő,bőre áthatolhatatlan,mérgező tüskék borítják,teste regenerálódik,karmai olyan élesek hogy egy vukit képes egyetlen mozdulattal széttépni és amit Jedi barátaink szerintem imádni fognak hogy ellenállnak az erő képességeknek -
darkling #3146 Ha esetleg valaki még nem ismeri, egy kis olvasni való:
Lost Tribe of The Sith e-book 1-5
Timeline 2010 aug. frissítéssel 1384 oldal + egyebek -
arcosharcos #3145 A SW/CW Overlords epizód után,nem hittem volna,hogy még valamin megtudok lepődni de a "guitar hero a bestof" dumán borultam :xDDSzinte látom amint Darth El Mariachi végig mészárolja a TORos kocsmákat:)) -
#3144 csitt :D -
Bhalage #3143 igy van -
#3142 biztosíthatlak hogy sokan leszünk, akik a játék élvezetéért nyomjuk -
Bhalage #3141 teli van a falam gitarokkal : ) igaz cska wiire, de megvan mind -
gavor #3140 Áhh elgurult a gyógyszer csupán, de már megtaláltam!
Csak bosszantó, hogy az a játék, amit látatlanban szeretek, évek óta dédelgetett vágyam, hogy játszhassak vele, sokan mint egy olimpia sportágat úgy kezelnek. Ezért hagytam abba a wowot is. Nem értem miért nem úgy áll mindenki ehhez, hogy egy játék, nem pedig egy makroökonómiai példatár! -
#3139 ha ennyire rendrakós kedvedben vagy, olvasd végig ezt a topicot :) -
gavor #3138 Béta: Senki nem fog kapni béta meghívót úgysem, ha erre vártok. Kb a lottó ötöshöz tudnám hasonlítani, és azt minden héten húzzák, akár erről lehetne rizsázni.Nem kell halálra bétatesztelni, wowban is röhejes volt, hogy kiegek és pecsek megjelenése előtt 1 héttel fent voltak a végigjátszások és taktikák! Ezért érdemes várni bármit, ha úgyis tudod előre 110%-ban hogy mit kapsz.
ME3 meg withcher vagy mi a franc: Valószínűleg ha kiadok egy gofrisütőt, aznap egy téligumit sem vesznek meg. Véleményem szerint, ha valakit érdekel valami megveszi. Az a 2 ember akit meg mind a kettő érdekel, vagy megveszi mindkettőt, vagy egyiket és kicsit később a másikat. Nyilván csak a megjelenés napján lehet elkezdeni minden játékot, ma már senki nem áll neki wowozni, csak aki már 5 éve nyomja, azok vesznek! Nem vagyok olyan szakértő, mint itt sokan, de az a véleményem ,hogy egy mmo bevételeinek nagyja, nem az első napi eladásokból jön, hanem hosszú évekig tartó előfizetésekből. Valaki írta korábban, hogy úgyis akkor adják ki, amikor megéri nekik stb. Ez így igaz, különben már rég tönkrementek volna.
Lehet találgatni, meg ötletelni, hogy milyen lesz a game, de az hogy itt minden második ember világméretű kiadók munkájának szakértője, és leosztja azokat akiket a játék érdekel és nem a mögötte megbújó közgazdaságtan, elég gáz.
Mint ahogy a sok eddigi megjelenéses meg hasonló spekuláció is milyen szépen bejött.
Legyen egy király game, amit évekig örömmel lehet játszani, senki nem fog arra visszagondolni 2 év múlva, hogy volt 3 hónap csúszás. Ha meg szar lesz, az nem a csúszás miatt lesz.
Ne legyünk már ilyen negatívak lányok és fiúk! Aki vár erre a játékra, és szereti az sw-t vagy egyáltalán az mmo-kat, nem tudom annyira fáj-e neki a várakozás. Én 2005 októbere óta, amikor dühömben canceleztem az swg accom, de valahol hallottam, hogy talán lesz egy ilyen kotor idején játszódó játék, nem vágtam fel az ereim.
-
#3137 Letagadlak. :p -
#3136 OFF
Kinect pedig jó móka, sports/fitness/dance odabasz :) Bár nekem még mindig guitar hero a bestof konzolon :D -
Bhalage #3135 na errekivancsi leszek! -
Bhalage #3134 tudom, en nem is az e3rol irtam ;) de koszi -
#3133 E3 az egy kiállítás nem összekeverendő az ME3 al -
#3132 tél -
#3131 tenyleg, a holiday az most tél vagy nyár? -
Bhalage #3130 nem tudom mit ME3aztok, lehet hulye vagyok (sot biztos) de az ME3 az 2011 holiday" megjelenessel van a trailerben, amit en 2011 telre gondoltam oO vagy ez juniust jelentene?! nemtudom, mind1, jojjon! -
#3129 Naja, E3 Június 7-9. Maradva a szeptemberi kiadásnál akár az E3on is bejelenthetik a megjelenést + EU bétát és így a PAXon csak egy kis demo lesz.
-
#3128 fölösleges ezen spekulálni, úgyis ők tudják, hogy mi a jó nekik pénzügyileg
az meg a másik, hogy a játéknak el is kell készülni, át kell esni egy open beta fázison, majd az open beta alapján egy javítási fázison, stb.
nem beszélve aztán a kiadás utáni rohammal járó problémákról - lagok, sorbanállások, stb.
pl. az is kérdés, hogy az eu, illetve magyarország felé lesz-e valamilyen késlekedés, bár ha az EA-t nézzük, ők nyitnak ezirányba hálisten
aztán az ára is kérdés, bár én biztos, hogy ráköltök, akármilyen összeget mondanak -
#3127 E3on -
#3126 Ha március után fog megjelenni de a májusi konferencián árulnak majd el részleteket akkor szerintem PAX-on nagyjából semmi a megjelenéssel kapcsolatos info nem lesz. Bár azt sem hinném ,hogy a befektetőknek tartott konferencia lenne az ahol hivatalosan is bejelentik a megjelenést. A nagyközönségnek tehát valószínűleg utána lesz csak bejelentve a megjelenés.
PAX-on a maximum egy EU beta lenne amit bejelentenek már ha ragaszkodnak ahhoz ,hogy ott valami nagyot dobjanak a tányérba. Ezek alapján egyre inkább a szeptember kezd reális megjelenési dátum lenni ha tartják magukat ahhoz ,hogy nyáron semmit sem adunk ki. -
#3125 Hmm azért nem lennék biztos benne. Engem érdekel mind a 2 játék de nyilván tisztában vagyok a 2 game közötti különbségről, és az egyik "létezése" számomra nem akadály, hogy a másikkal ne játszak, ne vegyem meg. -
#3124 Semmi gond, de a gondolatmeneted helyes volt, ha a witcher nem is, mass effect 3, és dragon age 2 jönni fog bioware berkekből.
Bár szerintem a kiadást az EA rendezi, ők meg aztán minden hónapban adnak ki valami játékot, ezért nem gondolom hogy ez így nagyon befolyásol bármit. Ha valamennyire igaz, hogy mennyit költöttek rá, akkor szerintem inkább a többi játékot tolják, mint ezt. -
#3123 Meg a battlefield 3 is. Jó évük lesz :D -
#3122 Jajj ne, ez fájt :D -
#3121 illetve a szokásos fifa - nhl - nba trió, illetve valami need for speed is jön -
#3120 Pedig általában négy AAA-t szoktak egybe csomagolni... :)
(szar poén, fákkjeee) -
Kazagor #3119 Igazad van, ezt benéztem. Ciki...
-
#3118 Idén azért rendesen kaszálni fog EA biowareval. DA2, ME3, swtor. 3 AAA játék 1 éven belül. -
#3117 ööö witcher cd projekt-es játék nem BW-s. -
#3116 btw lehet ám, hogy a mass effect 3-mal keverted a witcher 2-t, nem? mert az me3 tényleg mostanság jön, és ott tényleg lehet olyan, hogy furcsa lenne egyszerre kiadni