60268
-
A4tech #2795 Húhu, látom már mindenki megálmodta a galaxis fenegyerekét.. Hát én is elkészítettem a karakteremet, Lucas szerint megoldható a dolog, holnaptól az egész art team ezen dolgozik
-
Tomy Lee #2794 Hát ez annál sokkal több lesz:D -
#2793 Engem a Tisztavérű Sith nél a középső kép fogott meg !
Csak valahogy warrinál nem az igazi mert túl páncélozott lenne de is nél egész szép lenne ezért kérdeztem! -
arcosharcos #2792 Jelen állás szerint Sith Pureblood nem lehet SI.
Régebben Fanok elemeztek egy fotót amiről azt hitték,hogy majd Sith Pureblood SI-t is lehet indítani de aztán rájöttek,hogy egy vörös színű Zabrak látható a képernyőn.
Próbálj ki egy vörös Zabrak SI-t:)Nagyon hasonlít SP-SI elképzelésedhez,jobb ötletem nincs.
------------------------------------------------------------------------
SP-al ellentétben Zabrak race mindkét faction-nál indítható(pl.Zabrak Trooper) -
#2791 Remélem Tisztavérű Sith lehet majd si!
-
arcosharcos #2790 A mai frissítésben amolyan több a semminél információkat kaptunk.A Tisztavérű Sith nagyon eredeti.Külsőségekben,kinézetben nagyon ott van.Tényleg jól megcsinálták.Az orvosi droid is nagyon buli,majd feltétlenül be kell szereznem egyet,ha lehet.
#2788:Hát Kis Cserkész,nem kell párhuzamot keresni a két játék közt.Talán annyi,hogy mindkettő minőségi játék és mindkettő BioWare fejlesztés.
A Dragon Age 1-2(utóbbi megjelenése jövő március) egyénileg játszható RPG.Fröcsög benne a paradicsomlé rendesen és ezt hagyományos fegyverekkel érik el.
ToR meg egy MMORPG(sok játékos együtt ökörködhet játékon belül)lézerfegyverekkel,ürhajókkal.Ebben a lézershowban a páncélok szikrázása és a megolvadt fém lesz a jellemző.De még marha messze van a megjelenés.
Addig is szingli játéknak ami SW univerzumban játszódik tudom ajánlani a Kotor-t Kotor 2
Egy interjúban fejlesztő csapat egyik szóvívője azt mondta,hogy a ToR nem csak egy Kotor 3 lesz,hanem a 4-5-6...is együt.Kotor történetileg
és fejleményekben több mindenre a ToR-ban kapunk majd választ. -
Terrorcigano #2789 -
#2788 Hali!
Úgy halottam a BioWare fejleszti, akkor olyan Dragon Age féle játék lesz? -
arcosharcos #2787 OFF,mert
2011(inkább második fele) és 2012 sokszínünek ígérkezik az MMO piacon. Kb.két éven belül érkezik a ToR,Secret World,WH40K,World of Darkness.Fél szemmel figyelem őket de utóbbi háromról semmi infót nem közölnek.A ToR-ban hozzájuk képest elhalmoznak minket infóval.
Megjelenés előtt áll egy halom ázsiai MMO is de előbb fogok nyers halatt enni mint ázsiai MMO-t tolni.Bár mostanában azt figyeltem,hogy
mintha kicsit meg akarnának felelni az európai és amcsi piac izlés világának is.Számomra még mindig túl szélsőséges,manga/anime hatást keltenek és nem veszi be a gyomrom a karik elnagyolt teniszlabda nagyságú szemeit,négy méteres egykezes fegyverek,csillogó tekintetű vadállatok,a játékaik színvilága meg mintha folyamatosan egy szivárványban mászkálnék...
Ha már Fan Friday,Fanokról annyit,hogy néha többet lehet megtudni tőlük mint a fejlesztőktől.Képkockánként nézik a trailereket,agyon elemeznek mindent és sok plusz infót kiszűrnek.
Ugyanakkor nem könnyítik meg a fejlesztők munkáját,mert amit egyszer elénk tettek a világgal kapcsolatos filmben vagy ebben a világban játszodó másik játékban akkor ezekhez ragaszkodnak és azonnal a fejlesztők fejéhez vágják ha valami ellentmondásos.
Külsőségekben,storyban...kötöttebb a kezük,mert meg kell felelni és egy létező világba beilleszteni az ujabb dolgokat.Ez nehezebb mint egy új világot létrehozni,mert abba nem tudnak belekötni a fanok.Szabadabb a kezük,bármit megtehetnek.
Pl.régebben az SW fanok a készítők fejéhez vágták,hogy ToR-ban ugyan miért van ennyi bounty hunter,mikor ez filmben és eddigi játékaikban nem volt jellemző ennek a kasztnak a gyakorisága.Itt meg egész hadosztályok mászkálnak belőlük.És ez csak egy a sok közzül,szal nem könnyű a LucasArts/Bioware dolga.
A Blizzard egyik embere egy sajtótájékoztatón hivatalosan bejelentette és megerősítette,hogy nem készítenek Diablo és Starcraft MMO-t.Pont ezzel indokolta,hogy évekig dolgoztak ezeken a világokon és megnehezítené a munkájukat ha ezt egészében átakarnák ültetni egy MMO-ba.Túl sok követelménynek kéne megfelelniük.
A Diablo 3-al kapcsolatban meg a rajongók már hivatalosan nehezményezték,hogy szerintük a kasztok képességeinek látványvilága a gameplayben túlságosan csilli-villi,színes lett ami nem illik a Diablo világához.Persze megnyugtatták a rajongókat,hogy nem válltoztatnak rajta és skillek ilyen színkavalkádosak maradnak:)Bocs az offért -
arcosharcos #2786 Az információ áramlás ciklikusan változónak mondható,mindenesetre nem a tegnapi frissítésből fogjuk megtudni,hogy ki lesz majd a ToR World Boss-a:)
-
#2785 -
Nephin #2784 Ott a pont. -
Nephin #2783 Persze, kirúgták a fickót és blablázik valamit, kb. ennyit ér. -
Nephin #2782 Minimum ezer. :) -
#2781 -
#2780 Az a poén benne ,hogy a hszek között megszólal egy szintén Myhtic alkalmazott aki elárulja ,hogy baromi kevés ember dolgozik az SW:TOR on közülük ill. annál is kevesebbnek van hozzáférése a játékhoz. Ill. pár állítását is megcáfolja. Mindenki annak hisz akinek akar de szerintem várjuk meg a beta-t. -
#2779 Ez majd akkor derül ki, ha kijön a teljes játék vagy esetleg valaki bekerül teszternek. -
#2778 Ez igaz! De lehet némi valóság alapja is! -
#2777 Mondhatni ezeréves hír. Egy félig kirúgott alkalmazott aztán nagyon objektív tud lenni. -
#2776 forrás: www.hardwired.hu
Az egyik EA alkalmazott felháborodott felesége, Erin Hoffman, nicknevén EA Spouse beszámolója óta tudjuk, hogy az Electronic Artsnál gyakoriak voltak a nyolcvan órás munkahetek és rendre elfelejtették kifizetni a túlórákat. A 2005-ös botrány után Hoffman férje, az akkor még EA-nak dolgozó Leander Hasty vezetésével csoportos per indult az EA ellen, amit sikeresen meg is nyertek, s a felpereseknek 15 millió dollárnyi kifizetetlen túlórát ítélt meg a bíróság.
Azóta viszonylagos nyugalom honolt az EA körül. Larry Probst vezérigazgatót a csillagszemű John Riccitiello váltotta, aki javarészt be is tartotta a cég és neves játékaival kapcsolatos feltámasztási ígéreteit. A legújabb, október közepe óta dagadó botrány alapján azonban továbbra sem minden fenékig tejfel a cégnél. Az EA Hitves után most EA Louse avagy EA Tetű néven egy felmondás előtt álló Mythic alkalmazott osztja meg a világgal, miért futott zátonyra - szerinte - az egész Warhammer Online projekt. Ebbe most nem mennék bele, a szokásos mutogatás megy a középvezetőkre, producerekre, projekt menedzserekre. Akit érdekel a téma, ezen a linken tájékozódhat a témában.
Ami viszont érdekes, hogy a szerző szerint nagy gondok vannak a Bioware által pátyulgatott Old Republic MMO-val. Állítólag többet költöttek a játékra, mint James Cameron az avatarra. Nevezetesen 300 millió dollárt. Ami végülis hihető, hiszen ahhoz, hogy egy új szereplő megkapaszkodjon a WoW által uralt MMO piacon, jelentős - pénzbeli - áldozatot kell hoznia. Louse mégis a projekt halálát vizionálja. A fejlesztők leginkább a hangokra büszkék (ez már a bejelentéskor is bűzlött), melynek nagy része szinkron és legalább 20 gigát nyom. Louse szerint a játék minden más vonatkozásában megbukott, és ezzel az EA vezetősége és George Lucas is tisztában van. Pánikolnak, mivel a megjelenést már nem lehet tovább halogatni, ezért most a Mythic fejlesztők is a Bioware MMO-n dolgoznak.
Louse a blogbejegyzés kommentjeiben ugyanakkor azért szidja a Mythic kreatív direktorát, Paul Barnettet, mert nem engedte a kreatív stábnak, hogy táncokat pakoljanak a Warhammerbe, miután a WoW minden más vonatkozását lekopírozták. Louse szerint a táncokkal legalább a művészek kifejezhették volna magukat. Erre David Jaffe is beszállt az adok kapokba. Szerinte Louse hülyeséget beszél és különben is ki nem **arja le, hogy az animátorok és illusztrátorok hogyan akarják kifejezni magukat. Ez munka és nem egy ki****ott rajzosztály, ahol mindenki megmutathatja, mire képes.
Példaként az első God of War játékot hozta fel, melynek készítése során a csapat egy maréknyi hardkór játékos tagját képtelen volt meggyőzni a játékhoz készülő új harcrendszer előnyeiről. Rendre leszólták és ragaszkodtak hozzá, hogy a Street Fighter 2/Tekken-ből ismert harcrendszert valósítsák meg. Végül az élet Jaffet igazolta. Minden idők egyik, ha nem a legjobb harcrendszerét hozta tető alá a szabadszájú dizájner.
Most akkor elbukik vagy sem az Old Republic. A beszélő wookiek majd megmondják! -
Tomy Lee #2775 Naa botolhatunk pettel lol -
#2774 Viszont ez azt is jelenti ,hogy vagy baromi sok idő lesz 1 cuccot megcsinálni vagy baromi sok mindent lehet majd csinálni. -
arcosharcos #2773 Most értettem meg,hogy a szakértelmekkel kapcsolatos előzetes végén mit akart jelenteni a villany lekapcsolás:)
Attól,hogy kilépünk a játékból vagyis off leszünk,a companionjaink továbbra is foglalkoznak a rájuk bízott feladattal.Mikor legközelebb belépünk a játékba lehet,hogy a companionunk már el is végezte amivel megbíztuk.
Remélem,hogy off időm alatt(nem lesz ilyen)a companion farmol,elkészít ezt azt stb és mikor belogolok már vár a cuccal.
Ez a rendszer kedvez a casual játékosoknak,mert ha csak kevés időt tud online lenni játékban,legalább akkor is tud valamit haladni companionjai segítségével.De a kockáknak is jól fog jönni,mert néha még ők is offok(tudom,hogy ők nem,csak hülyéskedek ) -
arcosharcos #2772 Lehet pár ezresből nem ússzuk meg,mert gépigény függő is lesz.A rendszer követelményre azért még kíváncsi leszek miután kikozmetikázzák amit eddig láttunk. -
#2771 Kár, hogy a wookie-t nem... :D -
Evoluti0N #2770 Mivel 3600 évvel a SW filmek előtt játszódik, erősen kétlem, h benne lesz Chewbacca :P. Ha arra gondolsz, h lehet-e vukival menni a játékban, tudtommal nem. (lol a helyesírás ellenőrző ismeri a vuki szót :D) -
#2769 chewbacca-t lehet majd választani? :D -
#2768 jaja kidobnék rá én is pár ezrest:) -
#2767 Kevered a Kotor-ral, ez SW:Tor :) -
#2766 ha sikerül vele táppénz alatt játszani akkor küldd már át nekem is mert érdekelne -
#2765 LoL, ezen mekkorát nevettem :DDDDD -
#2764 facepalm -
steweee #2763 ezzel még játszik vki?
nekem a második rész van meg, anno elakadtam benne. de most táppénzen leszek, így előszedem. ezt is érdemes ? milyen főbb modok vagy kiegészítők jelentek meg hozzá ? -
Nephin #2762 Jaj ne... :( -
arcosharcos #2761 Javítom nem Dashade hanem Houk race a companion:) -
arcosharcos #2760 Nagyon baba:)Lustább játékosoknak vagy akik unják a farmolást,esetleg pl.instában vagy PvP-t tolnak,ez idő alatt is lehet farmolni(gathering skills)companion segítségével.Közelről és messziről egyaránt utasíthatjuk companiont,hogy képzettsége szerint menjen gyűjtögetni.
Aki idő milliomos vagy szeret farmolni az teheti maga is,companion-al közösen.Aktív(magunkal vitt,csak egy lehet)kompanionunkal együtt farmolva szerintem gyorsabb és többet is össze tudunk szedni.Mindkét farm megoldásnak megvan az előnye.
A farmolós(gathering)rész után láthatjuk a készítést(crafting),gyártást az űrhajón erre kialakított részen.Csak egy(!)szakértelmet választhatunk.
A Crew Skills küldik pedig arra is jók lesznek,hogy növeljük jellemünk dark vagy light pontjait.
Kíváncsi leszek,hogy összesen mennyi companion lehet.Vidiben hármat látunk de említik az ötöt is.Érdekes,hogy vidiben companionok úgy viselkednek velünk szemben mintha a felettesük,elöljárójuk,parancsnokuk lennénk.Vidiben az a nagydarab,tagbaszakadt Dashade(race) közelharcos companion nagyon ott van:)
Állítólag arra is lesz egy rendszer,hogy companionunkal milyen a kapcsolatunk,mennyire tudjuk befolyásolni,neki is lesz jelleme...de ez már egy másik story -
#2759 -
darkling #2758 Az EA-ra szállt minden kiadói és egyéb dolog:
Link -
arcosharcos #2757 Kicsit még a BH témát favorizálva az is érdekelne,hogy a mindkét kézzel flamethrower támadás vajon elérhető lesz játékosok számára.
Deceived trailer-ben ezt láttuk de gameplayben még csak egykezes megoldást láttam.
Itt egy BH-val kapcsolatos oldal,többek között jó pár skill részletes leírással.
Jetpack használatával kapcsolatban csomó skill lesz és már nem vagyok biztos benne,hogy csak az egyik AC kapja meg.Lesz az a bizonyos kasztra jellemző,köztes talent fa(ág) ami mindkét AC-nek ugyanaz és lehet,hogy ezek a képességek ide kerülnek.Így fog kinézni:talentfa kép 1,kép 2,kép 3
Részemről azért van ez a sok feltételezés,mert eddig akármilyen infót kaptuk fejlesztőktől,majdnem mindenhez hozzátették,hogy:"ez még nem végleges","ez még fejlesztés alatt","de ez még változhat"...
Ami viszont nagyon pozitív,hogy SWTOR hivatalos fórumon a fejlesztők részéről is vannak bejegyzések,hozzászólások,lehet velük fórumozni.Figyelik a rajongótábor visszajelzéseit,lásd:JC Wizard alosztálynevét addig fújjoltuk,hogy szavazásra bocsátották és tervezik,hogy megváltoztatják.
Ez nagyon jó lépés részükről,hogy nem önfejűen alakítják a játékot hanem a rajongók visszajelzéseit is figyelik,hogy mire van igény -
arcosharcos #2756 Ezt most csak BH kaszt Fanoknak írom:)Van kettő nagyon BH-ra jellemző skill.Egyik a hátrakéta másik a lángszóró,mindkettő nagyon buli képesség és itt a dilemma,mert külön alosztályban lesz megtalálható.Eddig látottak alapján nekem ez jött le de ne nekem legyen igazam.
A Bounty Hunter/Powertech(távolsági tank spec)kapta meg a lángszórót(flamethrower).Ez egy közelharci AOE képesség amitől az ellenfél valamennyi ideig támadás képtelen lesz,ráadásul a hatás ideje alatt a BH ellenfele folyamatosan sebződik is,un.DoT(damage over time)skill.Logikus döntés,hogy tank kapta ezt a skillt,mert instában(is) jól jöhet az AOE pl.addok ellen.
A Bounty Hunter/Mercenary(RDPS)-nek adták a hátrakétát.Segítségével távol tarthatja magát ellenfeleitől.Gyorsan megfelelő távolságra(lőtávolba) tud kerülni ellenfelétől.Ezzel biztosítja magának,hogy folyamatosan tudjon DPS-t tolni.Ezért a hátrakéta is jó döntés a DPS BH-nak.(Arra azért még kíváncsi leszek,hogy hátrakétával képes lesz magaslatokat esetleg 1-2 emeletet áthidalni?Mint ahogy a Deceived Cinematic-ban láttuk)
Ez a két skill azért érdekes,mert Deceived Cinema-ban az történt,hogy Shae Vizla Mandalorian Bounty Hunter csajszi beizzítja hátrakétát majd lángszórót is használt.Lehet azért tud mindent ez a hölgyemény,mert egy neves NPC góré féle lesz gammában.Nem tudom,hogy megtalálható lesz de Malgus már biztos benne lesz gammában NPC-ként(ezt már megerősítették).
Ha már BH akkor a Mandalórokat is említsük meg.Shae Vizla,Jango Fett,Boba Fett-en látott armor elérhető lesz BH-nak,Mandalor-Set néven.
Mandalorok lesznek a játékban,nem vagyok egy mandalór szakértő de nekem a kultúrájuk a RW(real world)"kissé"katonai beállítottságú kormányokhoz pl.spártai,római,porosz...tudnám hasonlítani.Itt van még három clone wars,mandalorian vidi csak mandalorian fanoknak
The Mandalore Plot,Corruption,The Academy