60268
  • EnxTheOne
    kotor 2 nem bioware hihihi :D

Hát a nyugati rpgben a bw a legjobb, Ez nem is kérdés. :D
  • Fenrir
    No meg a DA hack and slash :D

Azt sem tudja az az idióta, hogy mi az. Gondolom ezzel szemben a Diablo viszont kőkemény rpg

Másfelől ha meg a BW nem tud rpg-t készíteni akkor ki tud? Mert színvonalban rpg-ket tekintve nem hiszem, hogy sokan überelték.
  • Warden
    A FS-os arc véleménye kb a kutyát nem érdekli, írt ő ennél a cikknél nagyobb hülyeséget is.Kellett valami flame keltés gondolom, arra meg tökéletesen megfelelt.Egy biztos a jóarcúnak halvány foggalma nincs a TOR-ról arra sem vette a fáradságot hogy legalább annak utánanézzen hogy NEM LESZ autoattack, vagy hogy egy adott játékos döntése hogy befolyásolja az adott questet.

Tanulságos kis cikk pl megtudtam belőle hogy a mass effect egy nagyrakás xar volt(kb 6x játszottam ki) a dragon age 2 őt meg messzire kerüljem mert nem a blizzard készíti és az már eleve csak rossz lehet.Amugy is ki a fene az a bioware hogy mmo-t próbál készíteni eddig is csak szemét került ki a kezükalól (ugyan a kotor 2 a mai napig fent van a gépemen és erősen kelett vele trükköznöm hogy menjen 64 bites win 7 en) az meg tény és alapigazság hogy ha nem a wow sablonra épít egy játék akkor bukás ha meg arra akkor meg azért bukás...

Itt az sg-n a wow topickban kb 1 hónapja nem volt érdemi hozzászólás a játékhoz és talán nem véletlenül.
  • t0xikus
    azt hiszem így reggel az "ny" leírása nehezemre esik:D
  • t0xikus
    azért ha vki me2-re azt mondja,h csak sima csihipuhi, akkor az se ép. gondolom skippelte végig a párbeszédeket, nem követte(nem fogta fel) a történetet és még sorolhatnám. anuyci nem adott reggel naylókát és most szar a napod?:D
  • j0nNyKa

Tudnám, honnan vette ezt a sok marhaságot. Mármint, hogy mi az oka annak, hogy ilyen kidrage-ben tört ki hirtelen ?! :)
  • Svenhassel
    Az illető egy az egybe ugyan ezt a kommentet írta le az ipon.hu-n, én ezt reagáltam rá:
    "Biosok meghülyültek ha azt hiszik bárkit is lenyűgöz ez a szar, 30 GBs játék mert mindent leszövegelnek nekünk? És? Ennyi? "
    Ki mondta, hogy ennyi? Kicsit nézz utána mostanában a játékkal kapcsolatos hírekben meg sem említették a full voiced szót.

"Plusz alapvetően, fénykard+autoattack = nem érdekel senkit"
    Megint csak kiderült mennyire nem vagy informált a témában, mivel nem lesz autoattack a játékban...

"Ez se fog 2 hónapnál többet húzni, hatalmas pénzégetés."
    Már gazdasági szakember is vagy? Sőt a jövőbe is látsz?

"A Bioware már rég nem tud RPGt csinálni"
    Akkor ki tud szerinted?

"Dragon Age 2-böl meg hacknslash lett"
    Már játszottál a játékkal? Nem akarod kölcsönadni?

Szerintem jól összefoglatam, miért ír baromságokat...
  • j0nNyKa
    menjél innen messzire, lehetőleg egy iskolába, köszi :)
  • Evoluti0N
    Nagyon remélem, h csak ironizálsz.
  • Evoluti0N
    A tetris-ben mióta van beszélgetés? Lehet, h kimaradt az a verzió nálam.
  • lolSL
    nem is kéne küldetésrendszer ezekbe a játékokba
    csak ahogy megyek egy helyre írja ki hogy a környéken miből mennyit kell ölni meg hol milyen gombot megnyomni és utalja a pénzt a számlára ha sikerült.
  • Evoluti0N
    Számomra az egyik legnagyobb húzóerő ebben a játékban, azt leszámítva, h a Bioware készíti, az, h szinkronizált lesz a párbeszéd és h értelmes és érdekes története lesz a küldetéseknek. Végre lesz értelme is a küldetéseknek és nem csak arra lesz jó, h felfejlődjön a karakter. És szerintem még nagyon-nagyon sokan vannak így. Játszottam 1-2 MMO-t és mindenhol meguntam előbb-utóbb a küldik elolvasását. Ráadásul a fejlesztők tudva, h úgy sem olvassák el sokan, nem is nagyon erőltetik meg magukat általában a történet szempontjából.
  • Jeffjohnson
    Nem lesz autoattack! Ebből is látszik mennyit tud az illető a játékról....
    Éreztétek a félelmet a szavaiban? Biztos sith-et fog indítani :)
  • s0n1c
    most akkor mégis csak lesz autoattack? wtf? oO
  • TDC Geronimo
    FSes ember...itt abba is hagytam az olvasást.
  • [HUN]Crassus
    érdekes gondolatok is vannak benne,de túl negatív a hozzáálása....
  • BoneDragon
    Éreztem, hogy valaki be fogja linkelni az fs féle cikket. Azok nem tudnak értelmes cikket írni más mmo-ról, mert náluk a wow az Isten és ha eljönne a világ vége, náluk nem Jézus jönne le, hanem valamelyik wow karakter. :)
  • [HUN]Crassus
    kis lehúzás....(nem tőlem)

"February 16th, 2011 by Deathcrow

A Star Wars MMO-hoz képest, nyomatja a szöveget John Riccitiello, az Electronic Arts vezére.

Én meg csak mondom magamban: ez az mongolidióta megőrült?

Az egyik kommentelő viszont nagyon szépen megfogalmazta a tutit:

Néznék azért egy kis statisztikát azon, hogy WoW-ban hány ember

1. Olvassa végig a quest szövegeket az instant quest text opció nélkül
    2. Végigolvassa instant szöveggel
    3. Csak az egymondatos összefoglalást olvassa el
    4. Accept, és mennek megölni a 15 disznót

Az életemet tenném rá hogy a 4. és a 3. teszi ki a 90%-át az összesnek.

Az 1. es a legkevesebb, ez biztos, tehát ha beteszünk még egy ennél is lassabb megoldást, ahol egy szinkronszínész olvassa fel nekünk a dolgokat, kiváncsi vagyok hányan választanák azt…

Biosok meghülyültek ha azt hiszik bárkit is lenyűgöz ez a szar, 40 GB-s játék mert mindent leszövegelnek nekünk? És? Ennyi? Ezzel akartok odacsábítani “egy nagy szeletet” azokbol a playerekből akik le se szarják a történetet?

Plusz alapvetően, fénykard+autoattack = nem érdekel senkit, minden star wars játék fénykardokkal aszerint volt jobb a többinél, hogy mennyire volt jó a kardozás benne (így a Jedi Knight játékok vitték a pálmát), ebben meg gyakorlatilag kiveszik a legfontosabb dolgot azzal hogy a nyomor WoW harcrendszerre váltanak.

Ez se fog 2 hónapnál többet húzni, hatalmas pénzégetés. A Bioware már rég nem tud RPGt csinálni (Mass Effect második részre tiszta shooter lett, ahogy a Dragon Age 2-ből meg hacknslash lett) az MMO részéhez meg alapbol semmi közük. A Star Wars márkanév lehet hogy nagy, de a kismillió szarság amit kiadtak a neve alatt elintézi hogy ne legyen elég ahhoz hogy elvigye a vállán ezt az mmorpgt."
  • lolSL
    menekülnek a süllyedő hajóról
    azért remélem nem fogja az egész biowaret becsődölni ez a game, nem lenne jó ha a mass effect sorozat is leállna
  • j0nNyKa
    hopp, sorry

házigazda ha jelen van, előzőt törölje

tényleg internyú:
  • TDC Geronimo
    Na a másik, amit írhattam volna -.-
  • Khabbas
    Timeline
  • Khabbas
    "Gyerekek, péntek van, és egész héten csak piáltunk/buliztunk.. Gyorsan dobjatok össze egy wall of text-et a story-ról, valaki meg rajzoljon egy Vergere avatart!" ááá csaknem :)
  • TDC Geronimo
    Tényleg péntek van és még sehol semmi :O

Biztos nehéz kipostolni a fan artokat, vagy comicot amit kapni fogunk :D
  • Khabbas
    Nem sietik el a mai updatet...
  • Bhalage
    FUUU ez nagyon jol nez ki
    lájk!!!
  • j0nNyKa
    többször is közölték hogy nem fogják hálisten
  • s0n1c
    Ez így erősen need, dehát eddig is az volt :) Remélem NEM rakják bele utólag az autoattackot a játékba.
  • j0nNyKa
  • arcosharcos
    Dejarik és pazaak asztalokat fedeztek föl a játékban.Minigame-ként próbálhatjuk ki ezeket a szórakozási lehetőségeket.

A szórakozás a SW univerzumnak mindig is része volt.Pl a filmben a Főkancellár (és Anakin) opera-ba jár,kocsmákban zenekarok,táncos lányok,Han Solo hajóján táblás játék is volt.KOTOR-ban is volt ilyesmi.

Azt tudjuk,hogy a játékos hajója,House rendszerként is szolgál.Állítólag lehetőségünk lesz alakítani hajónkat.Talán átfesteni,esetleg berendezési tárgyakkal bőviteni.

Gameplay videón jól látható egyik hajón egy ilyen játék asztal de azért remélem kocsmákban is lesznek ilyenek.Közben rájöttem,hogy már nem is Grand Moff akarok lenni hanem Dejarik bajnok xD

• V43 1105
    Én mindig is R2-D2 akartam lenni :(
  • j0nNyKa
    csupán egy 3000-3500 évet csúsztál ezzel a roger roger dologgal :)

nem nagyon léteznek ezek a nyomi-droidok az swtor idején
  • EnxTheOne
    Én meg egy battle droidot akarok társnak, vagy választanám főkarakternek is.
    "Attack the jedi!"
    "Roger, roger." :D:D
  • 0Fritz0
    Már megjelent réges-régen egy messzi-messzi galaxisban... :D
  • DarkHorSe
    ez mikor jelenik mar meg?
  • Bhalage
    nem szeretnek droiddal jatszani, de a hk47eshez hasonlo companiont nagoyn birnek :D meatbags!
  • arcosharcos
    Azt nyilatkozták,hogy:mindegyik osztály elindul egy világos/sötét oldal skálán.Sithként igazán keményen kell dolgozni a világos oldalért.Diplomáciai missziókban a kompanionjaid is tudnak segíteni,hogy ezt elérd(hogy világos oldalra helyezzenek).

Sötét oldali(Dark Side)Jedi-nak,osztályra jellemző képességek mint pl a Force Choke(ez egy Sith skill)nem lesz elérhető.

Céljuk,hogy a döntéseid formáljanak téged a darkside/lightside pontot nyerő választásaidon keresztül és a befejező küldetések által.A Lightside és darkside pontoktól teszik függővé,hogy a játékos bizonyos felszereléseket hordhat.

A múltban elkövetett hibás döntéseket jóvá lehet tenni,kompenzálni. Mindig lesznek feladatok amikben társaid(kompanionok)másik irányba mozdíthatnak.

Megemlíti a világos,kiszürkül,sötét oldali erők egyaránt életképesek lesznek.(vagyis a szürkét nem külön útnak említi hanem egy átmenetnek a világos és szürke közti kompenzálásnál,persze reménykedni lehet)
    ------------------------------------------------------------------------
    Más témával kapcsolatban:Lvl 10-en tudunk és KELL kasztunknak választani alosztályt.Itt lesz lehetőségünk trainernél specializálódni.
    Mindaddig amíg ezt nem tesszük meg,NEM érhető el a talentfa.
  • XenHai
    Nekem is az Inquisitort jön be a legjobban mondjuk én healert akartam indítani ezután egyértelműen BH !
    Én szívesen mennék droid társsal de csak bh-val.
  • N1ggA
    nyilatkoztak valamit azzal kapcsolatban, hogy a köztes utat választóknak nem lesznek külön bónuszaik, mint a jó/rossz utat választóknak? mert ha nem, akkor még lehet reménykedni, hogy nem kell választani/hátrányba kerülni

valamint, hogy olyan lesz a dolog, mint a mass effectben, hogy a light/dark (paragon/renegade) pontok párhuzamosan gyűlnek, vagy ilyen kotorszerű csúszka lesz?
  • arcosharcos
    Átnéztem egy-két szavazást a hivatalos oldalon.Ebben nyilvánvalóvá válik,hogy a legtöbb játékos a Sith Inquisitort várja és tekinti a legjobb kasztnak.Itt az is előtűnik,hogy a legtöbben a SI/Sorcerer-t favorizálják

A szavazásból az is kiderül,hogy a népszerűségi listán a healer tevékenység messze elmarad a többi osztály szerep vállalástól.
    A karakterünk jellemével kapcsolatban is ki írtak egy szavazást ami azért érdekes,mert a Darkside és Lightside mellett a Gray vagyis
    szürke oldali jellemet is föltüntették Pedig ha jól tudom erre nem lesz lehetőség.

Valamely küldetéseknél lehetőség lesz dark vagy light pontokat növelni.-A quest párbeszéd rész cselekményét fordíthatjuk diplomatikus vagy erőszakos irányvonalba-Bizonyos mértékű sötét vagy világos pont begyűjtése után,arra az oldalra jellemző képességeket érhetünk el.
    (Teszem azt egy Jedi elkezd villámokat szórni vagy egy Sith buffokat osztani,most csak mondtam valamit)

A szürke oldalhoz külön történetre lenne szükség,szürkére jellemző quest válasz lehetőségekkel,szürke pont növeléssel és szürke oldali képességekkel.
    A ki szeretne droid-al játszani kapcsolatban is volt egy szavazás de meglepő módon a 60% nemmel szavazott
    Ha már ennyire népszerű a SI(mondjuk ruházat kivitelezésben legjobban megtervezett)itt van két oldal képességeiről:SI abilities,SI class guide