60268
  • Kalinka
    sky srácc? kell ennél több....az meg hogy padawant kapott nem is értem.
    Szerintem is a gázosabb kategoriába tartozik inkább :) Eléggé gyerekesre sikeredett.
  • Jeffjohnson
    Nem igazán értem ,hogy az SW:CW miért kapott alacsony ratinget az IMDB-n szerintem nagyszerű filmsorozat és teljesen hozza az SW feelinget.
  • arcosharcos
    SW-CW rajongóknak írom,hogy megérkezett a Nightsisters episode,amely a Dathomiri Trilógia első része és bepillantást nyerhetünk az egyik
    legmisztikusabb klánba a Dathomiri Boszorkányokba.

Vidiben a lopakodási technikájuk több mint érdekes és hatékony.A TOR-ban a Smuggler-Scoundrel és az Agent-Operative egy un.Stealth
    Field Generator(SFG)-fény és hangelnyelő mezőt kibocsátó lopakodómező generátor teszi lehetővé,hogy láthatatlanul lopózkodjunk.A fejlesztők
    szerint ez a technikai eszköz tele lesz fejlesztési lehetőségekkel is.Gondolom mint a Kotor-ban ez a kis szerkezet az övre lesz szerelhető.

A másik két lopakodni tudó kaszt a JC-Shadow és SI-Assassin alosztályoknál még nem árulták el,hogy fognak lopakodni.Technika vagy valami más módszerrel,erre még kíváncsi vagyok de a CW vidi bizonyítja,hogy nem csak technika segítségével lehet láthatatlanná válni,lopakodni a SW világában.
    Itt tudjátok megnézni a Nightsisters részt és itt is megnézhető vagy letölthető
    Dathomiri Witch Clans - Nightsisters Wiki
  • MaRee
    Jó lenne ha lennének ilyen bountyk, pl egyes NPCkre, vagy akár játékosokra is, mint az EVE-ben. Jó kis ízt adna a játéknak ha pl jediként menekülni kéne, mert van egy jó pár ezer kredit a fejeden :)
  • arcosharcos
    Ehhez a frissítéshez még egy fan friday hiányzik,hogy szinte zéró legyen a havi infó mennyiség
    ------------------------------------------------------------------------
    Az életrajzokban egyre több hírességet találunk.Eddig az a közös bennük,hogy akiket elénk tártak a hivatalos oldal Biographies cimszó alatt,valamennyien az SW történelem TOR időszakában tevékenykednek,vagyis a TOR-ban simán összefuthatunk bármelyikükkel.

Lehet,hogy ez nem volt egy nobeldíjas felfedezés:)Ezzel csak azt szeretem volna hangsúlyozni,hogy ne lepődjünk meg ha belefutunk valamelyikbe.Pl Malgus már megerősítve és még küldit is kapunk tőle.

Én Satele-ba szeretnék belefutni,nem azért mert az esetem hanem a 100 milliós credit vérdíj van a fejére tűzve:))
    A most kapott életrajzok közül Darth Jadus-ra csodálkoztam rá.Egy Sith aki a befolyását a Birodalmi Hírszerzésre öszpontosítja.

Lucas-ék tudják a legjobban,hogy a Birodalmi Hírszerzést nem lehet felügyelni(főként nem egy másik kasztnak).Az Agent kasztot úgy mutatták be,hogy elit tagjaik az egyetlenek akik ismerik az összeesküvések összeesküvéseit is.

Beszivárgás,merényletek megszervezése,árulók,köztársasági informátorok kiiktatása. Csak az Erő sötét oldalának segítségével és az önfejű Sith Nagyurakkal nem maradna fent a Sith Birodalom.
    Az én példaképem továbbra is Natasi Daala nem a TOR időszakában tevékenykedik de egyszerűen brilliáns.
    A bendő bázist védte (itt készült a halálcsillag,napzúzó...)pontos helyét a legnagyobb Sith Uralkodó sem ismerte.Ékes példája a hírszerzés működési rendszerének.Nem hosszú,olvassátok el nagyon jó.
    Visszatérve,nem értem mit akarnak Darth Jadusal a hírszerzésben az Admirálisok,Főadmirálisok,Lord High Admiral,Grand Moff-ok világában.
    Admiral Natasi Daala
  • N1ggA
    Elvileg ez a jelentkezés swtor.comon, hogy most folyik egy teszt, ami nem béta, hanem a játéknak egyes részei érhetőek csak el, attól függően, hogy épp mit tesztelsz. Hogy 1-1 ilyen 1-2 hetes tesztben rész vehetsz, azt úgy tudod meg, hogy küldenek emailt satöbbi, és "alá kell írni" kussnyilatkozatot. Magyarról még nem tudok, hogy kapott-e meghívást tesztbe, nyár közepe óta megy ez asszem, és csak pár hete jelentették be, hogy európaiakat is elkezdenek kiválasztani, de gondolom Európa=Anglia,Németo,Franciao.
  • royaltom
    Oké,azért köszi:D
  • XenHai
    Az ,hogy halvány dunsztunk sincsen..
  • royaltom
    És mi a 10 milkós válasz?:D
  • byzhouse
    hát nem adja :|
  • XenHai
    Szerintem ez a 10 milkós kérdés volt!
  • royaltom
    Sziasztok!
    Felregisztráltam az oldalon és jelentkeztem a tesztelésre és nem tudjátok hogy ez a 'tesztelés' miben fog megnyilvánulni?
    Tehát lesz béta és azt lehet majd tesztelni vagy mi?
  • TDC Geronimo
    -.-
  • Khabbas
    Pénteki update: életrajzok.
    Ehh...
  • TDC Geronimo
    Crew Skill-ekről egy kis videó. Bár minőség miatt semmit se látni csak azt, hogy jó a köpeny fizika
  • oO VinyuS Oo
    Az oroszoknak még megvan :D
  • Nephin
    AZ Organákat már azóta tudjuk, hogy megmutatták Alderaaant (klikk). :) Ettől függetlenül jól összeszedtek róluk pár infót a DH-n.
  • arcosharcos
    Nem veszítettél semmit.Azt a kari generáló vidit inkább rejtegetni kéne,jobb is,hogy leszedték.
  • arcosharcos
    Ez a DarthHater már a beteg-e vagy kategória:))Hihetetlen mikre rájönnek.Kaptunk tőlük egy lore frissítést,lehet sokan unják már a lore és story-t és inkább ingame nyomulnának de jelenleg ezek vannak.

A hír az,hogy a Hope Cinematic-ban az Organa házat rohanják le a Sithek és az játékban az Organa ház egy faction is lesz.
    Az Alderaan bolygóval kapcsolatban már eddig is kaptunk infókat.A Hope Cinematic Trailer-ben láthatjuk,hogy megszállják a bolygót a Sithek
    majd megérkeznek a Republic csapatok is.Később kaptunk egy Alderan-i 8vs8 zárt warzone pvp gameplay előzetest.
    Az Alderaan bolygón nemesi családok háborúskodnak egymás közt az Alderaani trónért.A hatalom független,egyik-másik nemesi család mégis lepaktál a Köztársasággal vagy a Sithekkel.

A Hope Cinemában 28 és 48sec-nél láthatjuk,hogy az Organa házat lerohanják a sithek.Előtte-utána:)

Leia Hercegnő is ebben a családban nevelkedik(persze időben sokkal később) és Tarkin kormányzó ezt a bolygót semmisíti meg az első halál csillaggal.Szal a TOR-ban még megnézhetitek a bolygót:)De befektetőknek nem ajánlom:))
    Organa Ház:

Ezután jön a Coruscanti békeszerződés.Amely nem csak egy törékeny tüzszünetről szól hanem a köztársaság számos peremvidéki rendszert veszít és ad át a Sitheknek cserébe a tüzszünetért.Alderaan bolygó is elszakad a köztársaságtól.

És azon még nem filóztatok,hogy a Jedik miért a Tythonon kezdenek?:)
    A Köztársasági szenátus a Jediket vádolja a Coruscanti támadásért(Deceived Cinema)(amelyben mellesleg 6 Jedi Mester veszti életét).Ezért a Magas Jedi Tanács központját a Tythonra helyezi át.A Köztársaság ügyét persze továbbra is védik.
    A Sithek célpontja szándékosan Coruscant volt,mert tudták,hogy ezzel viszályt teremtenek a Köztársaság és a Jedik közt.A Sith Sötét Nagyúr
    a Coruscanti béke szerződés után visszavonul,hogy további sötét céljaira fordítsa idejét.
    A hatalmat átadja a 12 tagú Sith Sötét Tanácsnak.Feladatuk,hogy megszilárdítsák és megnöveljég a Birodalom határait.Ehhez keresnek majd
    támogatókat és a történet itt tart mikor karinkal belépünk a játékba...
    Az Orgánás részhez itt a forrás faction update House Organa
  • Khabbas
    Eddig nem tünt föl, de értem miről beszélsz...
  • MaRee
    Még mindig eltörném a kezét a fénykard designernek....
  • TDC Geronimo

• Kazagor
    Ezt a videót már leszedette az EA.:( Valahol máshol meg lehetne nézni? Esetleg letöltötte valaki?
  • e57
    Na, ez a kép tetszik nekem. Hangulatos.
    Az eddigi képek/videók nem nagyon fogtak meg, de ez jó kép.
  • TDC Geronimo
    swtor IGN hands on
  • TDC Geronimo
    dehogy, jó is lenne :(
  • [HUN]Crassus
    mi az te már nyomatod?:D
  • s0n1c
    dzsedáj oO
  • BEAST #2887
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Örüljünk, ha idén jön egyáltalán :p
  • Torzonborz
    óóó igen a szentségen és sérthetetlen wowon kívül az össze mmo fos.

/facepalm
  • arcosharcos
    Új év van,hát piálok,az erkélyre kiállok,jó nagyokat kiálltok:TORos esztendőt kívánok!

Remélem az évet nem a detoxban kezdtétek Bennem ki ment a biztosíték ,mostanáig nyomtam egy pause-t.Mindegy néha ennyi belefér,adjunk a tutinak.

És a legfontosabb,idén érkezik a TOR Nálam ez csak annyit jelent,hogy már szinte látom magam a kezdőterületen a Huttán
  • Jockey
    annyira nem erzem ezt a mesegrafikat..:((
    remelem tenyleg jo lesz a jatek mert a kinezete egyenlore csak negativumokat kelt bennem..:p
  • MaRee
    Mi ez a rossz paint-tel rajzolt fekete bajusz? Omg.
  • Fenrir
    Stressz teszt azért nem árt indulás előtt mert lehetnek meglepetések az első napon.
  • Muki100
    A béta nem csak a fejlesztés szempontjából jó hanem manapság már egy elég hatásos marketing eszköz is.
  • lolSL
    miért hiszi azt mindenki hogy lesz beta? azért mert a blizzard szarakodós tempóban fejleszt, a többiek meg szar mmo-kat csináltak csak eddig, most lehet minden más lesz !
  • BEAST #2877
    :DD
  • TDC Geronimo