60268
-
#3477 És qurva jól meg volt csinálva. -
gatyo #3476 A kraft dolgot nagyon könnyen lehetne orvosolni többféle módon. Az egyszerűbb az hasonló lenne mint a daocban, azaz a questek és merchantok mondjuk 85%-os minőségű cuccokat árulnak, azaz páncélnál több sebzést kapsz be, fegyverrel kevesebbet sebzel, amivel simán el lehetne jutni max szintre csak nehezebben, lassabban. Míg a kraftos cuccok 90-100% minőségűek a szintedtől és szerencsédtől függően, azaz kevesebb sebzést kapsz be és többet osztasz ki ergo gyorsabban halad(hat)sz. VALAMINT ez a % folyamatosan csökkenne a bekapott illetve kiosztott sebzés miatt, amit nem lehetne mindig az eredetire visszaállítani. Így folyamatosan lehetne a kraftereket foglalkoztatni még alacsony szinten is.
A másik lehetőség, hogy a fentieken túl hasonlóan mint EQ2-ben lenne egy játék a játékban, azaz még a kraftolás közben is skilleket kell használni mintha harcolna valaki (pl.: túlhevülés esetén hűtés skill stb.), amivel így nem megoldható az, hogy beállítok 50 db cucc legyártását majd elmegyek kakilni, hanem ott kell ülnöm végig és figyelni.
Összefoglalva ezek azok a dolgok amikkel a kraftnak és lenne valódi jelentősége és még élvezet is lenne csinálni szerintem. -
gavor #3475 SWG-ben, CU és NGE előtt nem voltak szintek. Ezt nem tudod megkerülni. Ahhoz hogy a kraft minden szinten élvezhető legyen, ami teljesen jogos, nem kivitelezhető, csak ha a fejlődés lassú! Mondjuk 2-3 nap (bruttó) per szint. Ha a kraft nehéz akkor mondjuk egy item legyártása 1 hét. Minden szar begyűjtése, stb, ezalatt is lépsz két szintet, és már cseszheted, aminek nekiálltál.Wowban is volt pár fasza kraftolható kék item kis szinten, csak 10 szinttel magasabb helyekről lehetett beszerezni az árut. Oké, itt jön be a kereskedés a játékba.
Szummázva a véleményem, az swg craft tényleg jó volt, akárhogy is nézzük ott is high end volt a kraftolás, azzal a különbséggel, hogy ott a szintezés a szakmák felhúzása volt. -
#3474 Kisebb nagyobb megszakításokkal 5 éve MMO-zom és mint sokan mások, nehezen viselem h még nem jelent meg a SW:TOR. Szóval elkezdtem keresni egy olyan free-to-play MMO-t ami leköt (akar a fene fizetni olyanért, ami csak helyettesíti az igazit).
Elég sokat kipróbáltam, de mind 1 kaptafára megy, és mind1ik nagyon könnyen megunható, nem beszélve a mikrotranzakciós rendszer unfair-ségéről, amivel a pénzesebb emberek tápos karikat csinálhattak.
Nemrég viszont rábukkantam egy olyanra, ami minden eddigi tapasztalatom tulszárnyalta. :) Elsőre fura volt, de miután megszoktam a játékot, és felfedeztem a sok apró klassz dolgot, nagyon megszerettem.
Pár pl:
+ a pénzesebb emberek PvP-ben nem kapnak hatalmas előnyt a f2p playerekkel szemben. A pénzedért a játékélményt növelheted sokféle módon de nem a statokat és stb. ÉLVEZHETŐ A F2P!
+VAN fő story vonal!!! amiknél átvezető videók és pár NPC szövegel is
+Rengeteg érdekes quest
+már az alacsony szinttől kezdve heroic csaták
+beépített winamp/iphone zenelejátszó stb.
Röviden rengeteg plusszt találtam benne, amit a TOR-nál is nagyon várok és sok olyan hiányzik belőle, ami másoknál nagyon zavart...
Nem tudom mennyire elfogadott ha most elmondom, mert nem reklámozni akarok. Viszont ha tényleg csak unod a mostani MMO-dat, és kipróbálnál vmi jót és ingyenest, akkor küldj egy privát üzit és elküldöm a linket a játék honlapjára, és egy MMOhut.com-os bemutatót.
Elnézést ha vkinek a lelkivilágába tapostam ezzel a posttal.
-
Bhalage #3473 az a baj, hogy az mar "tul bonyolult" lenne ennek a konzolos (de)generacionak
amugy egyetertek.
mas: riftben (ahogy a wowban sem) szerintem tökéletesen ugyanúgy el van baszva, hgoy a kraftnak cska a maximális szinten (meg neadj isten az 1-10szinten van ertelme, hasznalhato ill eladhato cucc) a többi cucc 99,9%ban hasznavehetetlen, ergo semmi ertelme! ertelmetlen, idohuzas, agyfasz...
en nem azt mondom, hogy akkor kraftoljon mindenki maganak es ne a questekbol stb pvebol legyen meg a cucca, de ne is kelljen mar mindent kukazni amit legyartasz a min es max level kozott.
aionban annyi tetszett, hogy lassabb volt a szintezes (legalabbis nekem annak tunt) es ezert nem amortizalodott gyorsan a kozbenso szinteken szerzett, jelen esetben gyartott cucc. nomeg az esely a kek /lila targyak gyartasara, amik egyreszt tenyleg jok (jobbak voltak, ill szep summáért el lehetett őket adni, adott kis értelmet az egésznek.
miert nem lehet osszekotni a kellemest a hasznossal?! hat ezt nem sikerult egyik jateknak sem abszolvalnia...
kivancsi leszek a sw:torban mit alkotnak
na uff -
Kazagor #3472 11 éve MMO-zom, játszottam legalább 10 MMO-val, de eddig az SWG-nek volt a legegyedibb, legjobb craft rendszere. Még a Vanguard craft rendszere volt kicsit más mint a többi, de ott meg a szintezés volt rohadt unalmas grind. A többi játékban, kezdve a WOW-tól a Riftig csak agyatlan total buta ovodásoknak való craft van.
De tegyük hozzá, hogy hiába jó a craft rendszer, ha a gyártható cuccok nem érnek semmit, nem veszi meg senki, mert a questekben jobb cuccot szerzel, mint amit crafttal megszerezhetsz. Az SWG-ben pont ez volt a vonzerő, ott tökéletesen megvolt ez a ballance. Remélem itt is meg tudják teremteni a gyártás és a kereslet egyensúllyát. Mert szerintem ez legalább olyan fontos, mint a jó, egyedi craft rendszer. -
gavor #3471 Szerintem meg az igazán faja cuccokért itt is meg kell szenvedni, ha nem is kell fél évet várni, hogy legyen jó minőségű polymer! -
#3470 Osztom a véleményedet sztem is jó lesz ez a craft rendszer,ez a Star Wars univerzum és ezért fogok havidíjat csengetni, nem azért hogy 1 hétig alapanyagokért szaladgáljak, 1 hétig meg a munkaasztalnál baszakodjak a cuccok legyártásával!A Bioware egy teljesen újfajta gamet fog összerakni,amiben nagyon sok újdonság lesz majd. Nagy respect nekik hogy mernek végre újítani, és ráadásul pont azzal a játékkal amit már nagyom hosszú ideje várok!Jó hogy végre egy mmo elszakad ettől a megszokott unalomba fulladt (wow kaptafára gyártsunk mmo-t és kaszáljunk nagyot)sablonos játékmenettől! Szóval akinek ez nem tetszik az maradjon és craftolgasson tovább a wow-ban! -
#3469 Akkor már nem mindegy, hogy bányászgép vagy companion? -
Boncmester #3468 Miért? WOW + Farmville egyben, instant siker :D -
#3467 Swg craft rendszer csak sandboxban használható, mai mmokba nehezen lehetne beilleszteni szerintem, max a folyamatot (sorozatgyártás, schematic), de az meg kutatás, termesztés nélkül szart sem érne. Na meg a crafter külön álló osztály kellene, hogy legyen. -
#3466 SWGben bányászgépek voltak. :P -
#3465 Túlságosan is kényelmes ! nem lesz értéke ezeknek a tárgyaknak mert 2 kattintással össze szedheted és le is gyárthatod!Ha csak nem kompenzálják az időt amennyi ideig keres és amennyi %-ban talál itemet.. -
#3464 azaz :) -
#3463 Szerintem nagyon is jogos ez a craft-rendszer. Gondoljunk csak a Bioware példájára: Hogy nézne már ki Darth Vader egy utolsó kórót szedegetve netán bányászgatva? Mellesleg kényelmes is. -
#3462 Szerintem eléggé 1 elbaszott ötlet... -
#3461 miért is? szerintem meg tök állat,hogy nemkell 0/24-ben matsokat farmolni hanem bizonyos idő elteltével a "peted" beszerzi a kívánt cuccokat és odaadja a kész terméket... -
#3460 hogyafaszba ne Reakwon!!:P, ja nem baj en sokat toltam instakat nge alatt, commando ranged tank 4tw!:), baz de nem tudok varni máár.. megneztem uccso gp videot -
#3459 jahm ahol pet is craftolhat helyetted ott szerintem ilyesmiben kár reménykedni. :( -
#3458 Gorii \o (nem emlékszel rám, de én igen :) biztos lehetsz benne, hogy nem precu szintű craft lesz...:/ -
#3457 szerencsere ezt a Bioware fejleszti es nem a Soe :), remenykedjunk -
#3456 a karakter anim oda*** rendesen -
#3455 Meg rendes mennyiségű és erősségű kontentet a népnek! -
#3454 huh de sokat fejlodott, remelem a craft "swg precu" szintu lesz, meg pvp szarasig akkor musthave -
#3453 our living lexikon:D -
arcosharcos #3452 Harron Tavus
Elképzelhető,hogy ezekkel a szereplőkkel ingame is összefuthatunk majd.
Megerősítve,hogy némelyik npc-k fejére vérdíj is lesz tűzve viszont játékosokra egyelőre nem lehet vérdíjat tűzni. -
Tababo #3451 A 2. cinematic trailerben ki volt a tropper figura aki megpörkölte Malgus fejét? -
arcosharcos #3450 Nah itt van Malgus companionja,a cinematic trailerben látott twi'lek csaj neve egész pontosan Eleena Daru és talán egyszer majd ingame is láthatjuk.
-valóban megtévesztő,mert két blaster pisztolyt használ mint egy smuggler/gunslinger,a páncélja meg tiszta imperial agent.Gondolltam,hogy
Darth Malgus companionja nem lesz egyszerű eset és a fejlesztők felruházták minden jóval- -
arcosharcos #3449 A Malgus oldalán harcoló twi'lek hölgyemény nem smuggler,benézték:)Még csak nem is agent(régebben én is azt hittem).
Malgus egy Sith Warrior és a játékban a Sith Warrior osztály első kompanion(társ)lehetőségelesz ez a twi'lek csaj(nincs kasztja,azt írják róla,hogy rabszolga,kincsvadász és túlélő)
A kompanionoknak nem lesz osztályuk.Mi döntjük el,hogy melyik irányba fejlesztjük.Előre küldhetjük közelharcolni vagy távolról fedezhet minket távolsági DPS-ként,esetleg healernek fejlesztjük.
Ennek megfelelően kell megválasztani a felszerelését is.A dark/lightside pontját is befolyásolhatjuk.Saját karakterünk alosztály(AC)választása nem befolyásolja a kompanion fejlesztési ágat,mert az külön történik.
Asszem összesen max öt kompanionunk lehet.Én beterveztem magamnak 3at,egyet közelharcra,egyet RDPS és egy healernek fejlesztek.Kettő slotot üresen tartok,hátha később lesznek unique vagy loot vagy venni lehet...lehetőségek -
Bhalage #3448 aug 2-t cska odairta, semmi konkret nincs mogotte! -
Kazagor #3447 Mit keres egy smuggler twilek csaj Darth Malgus oldalán? Vagy ez egy renegát smuggler? Szerintem ezt nagyon benézték és az egy imperial agent. És honnét vették az augusztus 2-át? -
Boncmester #3446 Haha... -
Tomy Lee #3445 Voice,ship,CLASS promo:)
-
#3444 Itt az update -
#3443 Erősen úgy tűnik. -
gavor #3442 Elaludt a frissítésekért felelős fickó? -
arcosharcos #3441 A space combat vidiben saját űrhajónk parancsnoki központ részlegében a holokivetítő űrtérképen,az útirány kijelölés után kiírja,hogy mennyibe fog kerülni az utazás üzemanyag költsége:)Miért is hittem,hogy valami ingyen van?xD
Itt pedig megcsodálhatjuk,hogy milyen (westernfilm fegyókat lealázó)dizájnal,gravírozással rendelkezhet egy katona lőfegyvere is:) -
arcosharcos #3440 Ez két külön gondolat akart lenni:)Vagyis a Win7 és a DX10 nem lesz követelmény a játék futtatásához.
Gépigénnyel kapcsolatban pedig SWTOR fórumon,Darthhater-en és sok más oldalakon olyan min. gépigény követelményt írtak(előzetesen)ami messze volt az erőmű kategóriától.Régebben fejlesztők azt nyilatkozták ezzel kapcsolatban,az a céljuk hogy a gyengébb konfigurációkon is elfusson. -
#3439 "A gépigény miatt sem kell aggódni,nem lesz követelmény a Windows7"
emiatt miért is kéne aggódni ? -
arcosharcos #3438 És hogy miért éri meg "hagyományos" fantasyról űr eposzra válltani,idézem egyik fejlesztő nyilatkozatát:fénykard>kard