60268
-
#3317 Lehet, hogy a játék utána vágyam kielégítésére, próba képpen kifizetek egy hónapot, oszt utána megnézem, akarom e a többit, vagy sem. :D -
#3316 Milyen igaz! Nagyjából úgyis elversz egy este alatt akár 5ezer forintot. Legalábbis sajnos én annyit szoktam (ha részeg vagyok csak úgy szórom a pénzt, amúgy meg skót vagyok) szóval 1 hónapban kihagysz egy berúgást, vagy csak iszol helyette pár sört és még marad pénzed mmo-ra... -
Boncmester #3315 Nyugi, az SW:TOR havidíjas lesz :) -
#3314 csakadrog
alkohol igénytelen :] -
Boncmester #3313 Egyik AAA kategóriás MMO se F2P, csak azok, ahol rohadtul lecsökkentek az előfizetői számok, és így életbentartják a dolgot az olyan hülyékből, akik nem jönnek rá, hogy a havi 3-4 ezer forint helyett tényleg nem kell semmit rákölteni rendszeresen, hanem játszhatnak ingyen, de akkor legyalázzák a pofájukat olyanok, akik havi 10 ropit elköltenek extra cuccokra, ezért ők fölbasszák az agyukat, és ők is nekiállnak havi 10 ropit ilyenekre költeni.
A havidíjnál meg mindenki betolja a pénzt havonta, ugyanahhoz fér hozzá a játékban, és az nyer, aki egyrészt több időt tölt el a játékkal, másrészt meg ügyesebb.
Plusz ezek a havidíjak mondjuk visszajönnek abból, hogy pl nem kocsmázni mész abban az időben, amikor mmo-zol, és mondjuk egy közepes berúgás se jön már ki 12-14 dolcsiból... -
#3312 Én utálom a mikrotranzakciós rendszert. Lehet, hogy olcsóbb lenne, de egyszerűen nem vagyok képes játékon belül egy tárgyért igazi pénzt adni. A havi 3-4k fix az sokkal jobban tetszik. Ráadásul, ami nekem az egyik legfontosabb része, kiszűri a való életben lévő anyagi helyzeted. Ha valakinek sok pénze van, az jobb cuccokban rohangálhasson, mint az, akinek kevesebb, az szar.
Ha nem havidíjas lesz a rendszer, akkor max. kipróbálom a trialt, de pénzt nem fogok érte adni. -
t0xikus #3311 +1 -
Bandras DaSilva #3310 Én meg inkább a fizetős dolgokat szeretem. Az a havi 3-4k nem akkora nagy összeg, hogy ne lehetne kifizetni. Cserébe (jó esetben) kapsz klassz supportot, updateket, javításokat, stb.
A mikro tranzakciós dolgokat meg elég sokszor úgy csinálják meg, hogy a., vagy fizetned kell kb ugyanannyit vagy többet, hogy haladj is valamerre vagy b., vehetsz extra jó cuccokat amik nélkül nem nagyon tudsz érvényesülni, szal meg kell venned őket, c., az előző 2 pont egyszerre.
Másrészt az, hogy vmiért fizetni kell egy kicsit szűri is a népet. Így is elég sok hülye vérpistike van a fizetős mmokban, nem kell még több.
Elég csak megnézni néhány mmo trial területét vagy ha ez nincs külön a trial időszakokat. Tele vannak idiótával.
Lehet, hogy oldschool vagyok, de én inkább fizetek havidíjat.
-
#3309 De most kezd minden mmo f2p lenni. Mert megéri. Lotro, Champions Online, STO (lehet majd), mert így is jön a pénz. Pl.: SRO. 5-8 éves mmo, f2p, és folyton tele van minden szerver(pedig van vagy 20, egyenként 3500 slottal), és folyton fejlesztenek ,ár legend 7 nél tartanak asszem. Az egyik haverom is már 40 ezer forintot legalább költött cuccokra.Megéri az f2p. Én nem szeretnék havi 2-3e-t költeni csak arra. -
Tomy Lee #3308 Igen az lesz.Ha jól tudom akkor havi 12-14$ -
#3307 ez havi előfizetős játék vagy milyen? -
gavor #3306 Na megtaláltam milyen szerverek lesznek!:) Sajnos nem lesz rp-pvp -
Boncmester #3305 RP szerver annyival másabb, hogy pl nem azt írod be a region chatbe, hogy "JK lfp 4 TC FP", hanem valami hülye szerepjátékos nyelven mondod meg, hogy mit is akarsz, mittomén, "A nooble Jedi Knight looking for companions to terminate the evil Darth Maul sith lord in Tusken city", vagy mittomén.
Meg nem lehet olyan neved, hogy "ProPVPHunboy19", vagy "Seggbetoszlakezerrel", hanem valami szerepjátékos neved kell legyen. -
gavor #3304 Rp-pvp szervert a népnek!!!!:)
Saját tapasztalatom. Sokkal fairebb playerek, normálisabb hozzáállás. Senki nem várta el tőlem, hogy hc rp-zzek, de bármikor rámjött az érzés, leültem feldobtam egy tábortüzet és leültek az emberek beszélgetni.
Legjobb sztorim az, amikor törpe kezdőn kis szintűek voltunk és mindenféle történeteket beszéltünk sárknyokról, szörnyekről. Aztán mindenki szedte a sátorfáját, és ment "farmolni":)
Azért jó ez a szerver típus, mert megtartotta a pvp szerver előnyet, de hozott magával egy keveset a pve hozzáállásból!
Röviden összefoglalva: Kevesebb a köcsög!:)
Lehet elhangzott már, de az már be van jelentve, hogy milyen típusú szerverek lesznek? -
arcosharcos #3303 Az RP szerver választás nem tudom mitől jobb vagy rosszabb vagy másabb vagy szarabb mint a másik kettő.Próbálok rájönni,itt elvileg a lore a story az RPG-re fókuszálnak a játékosok de nem tudom ez miben nyilvánul meg.
Másik MMO-kban volt olyan,hogy páran meguntuk a farmolást,cuccolást és raktunk egy tábortüzet,odaültünk és pl.chatin vagy TS vagy ventrin
átdumáltuk XY insta történetét.Vagy karival leittuk magunkat kocsmában hogy kettőig nem láttunk vagy éppen tüzijáték vagy dance partyt rendeztünk(legjobb tüzijátékok nekem edig WHO-ban voltak).
Volt olyan is,hogy klánban rendszeresen beiktattunk nosztalgia PvE insta raideket ami nem a cuccolásról szólt hanem,hogy buliból "meglátogattuk" a régi nagy insta World Bossokat és ökörködtünk egyet.
Ilyen és hasonló RP élményeket bármilyen szerveren megtehetünk ezért nem tudom,hogy mivel másabb egy kifejezetten RP szerver. -
arcosharcos #3302 Ki hitte volna,de ma is kaptunk egy frissítést.Hivatalos oldalon bővítették a játék rendszert a klán,céh menüpontal.
A hivatalos oldalon létrehozhatunk klánt aminek megadhatjuk a stílusát, irányzatot,érdeklődést(PvE,PvP,RP),frakciót,régiót,nyelvet.Aloldalt kap a guild,itt további információkat írhatnak le és fórumozhatnak a saját guild oldalon.
Megkönnyíti ha klánt keresünk,mert megadhatjuk saját játék stílusunknak megfelelő keresési feltételeket:irányzat,szerver,régió,nyelv szerint... és itt az is lemérhető hogy aktív a guild vagy sem.
Ahogy látom úgy tervezik a játékot,hogy a guildek nagyon is a rendszer részét fogják képezni vagyis megéri majd szocializálódni.Pl klánunknak megjelölhetünk szövetséges vagy ellenséges klánokat. -
#3301 Pre-Launch Guild Program -
#3300 Nyilván nem a sima flashpointra gondoltam. Hanem a több fős raid (lásd wow), mert volt már róla szó, hogy elvileg lesznek ilyenek is. Csak az a kérdés hány fős lesz. Esetleg 5x4 azaz 20 (mert ugye egy group 4 fő)? Vagy kevesebb? Ez érdekelne, hiszen ettől függ milyen beállítottságúak lesznek a raidek.
Bár eddig nagyon azt hangoztatták, hogy szerintük az a "heroic" ha kevesen harcolnak nagy számú ellenséggel. Szóval valószínűleg 20nál is kevesebb. -
#3299 Olyan napi 2x mondják el a fórumon, hogy PAX EAST-en megkapja mindenki a várva várt bejelentését.
Másik: Ha a raidet úgy érted, hogy insta raid -> 4 player. -
#3298 Nekem endgame-ből az is elég lenne ha elárulnák végre hány fős raidek lesznek illetve hány fős bg-k.
Megjelenési dátum pedig már illene szerintem is. De legalább valami nagyon nagy horderejű bejelentés (EU beta?), mert az elmúlt időszakban gyakrolatilag csak húzzák az agyunkat. -
arcosharcos #3297 A szépséghibája,hogy a Taral V.fp-t fogják bemutatni ami egy közismerten kizárólag köztársasági fp.Bemutathattak volna egy mindkét faction számára elérhető fp-t ami mondjuk high-end insta is,hogy az endgame tartalomból is lássunk valamit.Na mindegy,legaláb megnézem,hogy fp-znek köztársasági barátaink.
------------------------------------------------------------------------
Hogy ezen,kívül még milyen tartalmakat esetleg bejelentéseket kapunk,engem érdekelne,hogy a világos vagy sötét oldali jellem fejlesztésével milyen plusszokhoz juthatunk hozzá képességekben és felszerelésekben(némely felszerelés viselésének DS/LS jellem feltétje lesz)
Aki jobban kivesézi a játékot,összetalálkozhat olyan későbbi kompanionokkal akiket jobban elrejtettek és nehezebb megtalálni.
Egy gépigényt meg egy megjelenési dátumot is mondhatnának.Nem kell pontos dátum de legalább egy évszakot mondjanak ezzel kapcsolatban. -
#3296 sziasztok
na jöhetne már mert lehet aionozni holnaptól végleg nem tudok ez a hülye biztonságis szerencsétlenkedés XD
-
Bhalage #3295 remélem olyan stílus, mint a slave 1, bűnranda, de tuningolt járgány lesz!
egész új SWben az volt az egyetlen jó rész amikor a slave1 felrobbantja azokat a mineokat obiwanra, úúúú moziban olyan hangja volt, hogy majd befostunk a gyönyörűségtől : ))))
(tudom tudom az űrben nem terjed a hang, blabla, de effekt volt) -
arcosharcos #3294 A BH csillaghajóhoz illik a Mantis(ájtatos manó,sáska)név.
A kaszt csillaghajókkal kapcsolatban,időben a TOR (alap)játék története 3500 évvel Vader előtt és 300 évvel a KOTOR után játszódik,illetve 10 évvel a Coruscanti tűzszünet megkötése után kapcsolódunk be a történetbe.
Ebben a történelmi korszakban a játékosok birtokolják koruk legmodernebb csúcstechnológiájával rendelkező hajóit.
A feketepiacon sokan szeretnék megkaparintani ezeket a hajókat az értékes technológiákért.A kezdőbolygón a csempész kasztnak nem véletlenül kezdődik úgy a fő küldetés története,hogy ellopták a hajóját.Kutat,hogy visszaszerezze közben felderíti a tetteseket.
A játékosok csillaghajói haladó védelmi rendszerekkel vannak ellátva.Nagy tűzereje és többféle fegyverzete miatt egy nagyobb osztályú hajó számára is veszélyt jelenthet.Manőverező képessége a kis vadászgépekkel szemben is megállja a helyét.Nagyobb osztályú hajók mellé kísérő fregattként is alkalmazzák.Raktere lehetőséget ad,hogy könnyű szállítógépként is funkcionáljon.Hosszabb utazásokra több személy számára is alkalmas.Biztonságosan alkalmazható külső peremvidék vagy ismeretlen régiókba való utazáshoz,nagyobb hypertér ugrásokhoz.
Lakóhelyként lehet használni.Mindegyiken található csúcstechnikás parancsnoki központ(felszállási engedélyt kérek),eligazító szoba(gondolom kompanionoknak),fegyverraktár(farmolj és gyárts),egy felszerelt orvosi részleg és egy pihenő ill. erőhasználóknak meditációs szoba.
Több infót nem találltam hajókról,mindenesetre ebben még rengeteg lehetőség van.Zárt meg nyitott rendszerű űr warzone,guild hajók... -
arcosharcos #3293 A BH személyében egy igen változatos képességekkel rendelkező kaszt erősíti az Empire oldalt.Összes kaszt közzül a legszélesebb skálán mozog a fegyvertára.Itt aztán van minden:carbonite fagyasztó spray,elfogó kötelet dob,lángszóró,hátrakéta,egyébb rakéták...a lézerstukker szinte elvész a fegyver arzenálban(tudom,hogy lényeges csak ezzel is érzékeltetni akartam,hogy milyen sok kütyüvel rendelkezik).
Hátrakétát többféle támadáshoz is használ de most láthattuk,hogy lángszóróval is többféle támadásra lesz képes.Eddig kettőről tudunk,ez a legutóbbi a deceived cinema-ban látott hátrakétával megemelkedik és lángszóróval körbeforog skillt most megcsodálhattuk kaszt előzetesben gameplay is.
Próbáltam elemezni a skillt de gyorsan lekapták így a CC-t annyira nem sikerült megfigyelni.A másik lángszórós támadásnál mondták,hogy a lángoló ellenfél CC(támadás képtelen)hatás alá kerül+DoT vagyis amíg lángol folyamatosan sebződik is.Viszont ha ez érvényes a körbeforgós lángszórós skillnél is mivel 360fokban körkörösen területre hat akkor az durva,mert azt jelentené,hogy AOE+CC+DoT hatás egyszerre.
Az alkarvédőből egyszerre három kisméretű rakétát is kilőtt az ellenfélre sem volt gyenge megoldás.
Szép lassan minden kasztról elmondhatunk valamit ami mellette szól.Smuggler nagyon hangulatos RP élmény,Trooper az egyszerűsége miatt,BH a legsokfélébb módón és eszközökkel támad,Agent mellett szól a high-tech,SI külsőségekben,ruházat látványvilágban legjobban megtervezett...
Ezt még nézzétek át,vidi elemzés.Van itt vállról indítható hátrakéta,Black Sun faction Black Sun insigniás armor-al,Lando Calrissian-os filmeli ruházat...BHCVD -
#3292 Jövő héten kint lesz a PAX-on. Lesz új insta bemutató, játszható lesz ez is és minden class kezdőterülete. -
#3291 +1. Szerintem is jobb ha nyitott a game, és a klánok / szövetségek harcolnak egymással, nem pedig frakciók. Egyrész ez sokkal életszerűbb, hiszem azonos oldalon belül is vannak konfliktusok, sőt néha nagyobbak is, lásd Jedi civil háború. Tök idegesítő, mikor valaki szedegeti előled a questmobot, és semmi esélyed jobb belátásra bírni. -
Bhalage #3290 fasza mert en BH akarok majd lenni!!!!
-
#3289 + 1 új screenshot -
#3288 Egyre szebb ez a játék! Nagyon várom már :) -
#3287 Na mégiscsak jött valami. Bounty Hunter class videó IGNtől. Faszán néz ki és a zene is epic :) -
#3286 Nincs. Majd PAXon... -
Gaplow #3285 mi ez az irás szünet ? semnmi hír nincs a játékrol vagy mivan? :D -
#3284 DEMO or GTFO!:) -
#3283 Egyszerűen félelmetes, ha nem adják ki záros időn belül, én tuti meggajdulok.
Hónapok óta úgy várom a pénteki frissítéseket, mint a messiást... -
#3282 Szerintem a Pax miatt van a nagy csönd. -
arcosharcos #3281 Fel kéne vennem egy titkárnőt gépírónőnek és akkor nyomhatnék egy pause-t,vagy megtanulnék tőmondatokat használni:)
-------------------------------------------------------------------------
Már másfél évvel ezelőtt is több infót kaptunk a játékról mint mostanában.Ha ezt a visszafogott információ áramlást tovább fokozzák akkor simán menni fog nekem is a tőmondatos komment de remélem,hogy példát vesznek rólam és közlékenyebbek lesznek a next generációs űr eposzukról -
Gaplow #3280 arcosharcos nem zsibbad az ujjad? :DD nem mintha zavarna hogy sokat irsz söt szeretem h részletesen válaszolsz csak csodálom :D -
Evoluti0N #3279 Szerintem itt nem lesz gond a balansz. A companionok majd szépen kiegészítik a főkarakter hiányosságait. -
Gaplow #3278 Nem lehet ugy megcsinalni egy jatekot rendesen h 1 classnak legalabb 1 olyana ne legyen amit nehéz elvernie:)egyébként a resi nem volt hulyeség
.