60268
  • Nephin
    Itt ki vannak gyűjtve a fontosabb dolgok. :)
  • Torzonborz
    az kicsit megtévesztő , nem Vader öltözet van rajta bár első blikkre én is azt hittem. fekete trooper ruci csak kopasz az ürge.
  • gavor
    Jól látom, hogy az egyik Vader egy fekete scout trooper slityakot lenget?:)
  • Fenrir
    Storm Trooper-ből meg Tie Fighter pilótából oké, hogy sok van, de minek ennyi Darth Vader és Darth Maul? :)
  • j0nNyKa
    itt van egy csomó új infó
  • LeWyTy
    A wowosok mer azoknak az életük is rámegy.
    Ezek meg csak hobbiznak
  • kissssss
    éljen
  • lolSL
    kérdés hogy ezek-e a nagyobb retardok vagy a ragasztott fülű vovosok :D
  • Torzonborz
    Hail to the Emperor! !

• [HUN]Crassus
    kis hangulat!:P

• [HUN]Crassus
    a kis rabszolga Leila-t meglehetne szurkodni:D
  • TDC Geronimo
    PAX eastről egy összefoglaló videó
  • Khabbas
    Igen, igen, csak valahogy enterre nem sort adott, hanem kiírta.. ^^
    De szerkesztettem!
  • [HUN]Crassus
    nem off ez....
  • Khabbas
    /Off
    ha már így szóba elegyedtünk, wow-ból Ghorca-val tartod a kapcsolatot?
    Ő fog jönni sw:tor-ba? :)
    /On
  • [HUN]Crassus
    megnőttek az igények mindenki MINDENT akar megjelnés napján...mikor anno elkezdtem wow-ozni nem azért játszottam,hogy milyen end game content meg fullos pvp lesz lvl 60-on...azért játszottam ,mert élveztem a játékot! Az isntákat a harcokat a bg-ket vagy csak szimplán mászkálni!Ha a SWTOR ezt visszaadja én megleszek elégedve és majd ha egy év mulva az end game contentre kell majd fókuszálnom akkor majd talán hardcore-abb elvárásaim lesznek! Azt kívánom a játéknak,hogy élvezetes legyen a többi túró! /még....adjunk időt a készítőknek higgyétek el idővel biztos minden igényt kifog elégíteni a játék!/
  • Khabbas
    Én speciel anno domini imádtam a wow-ot, bár ez ma már át csapott tiszteletbe.
    A látottak alapján sejtem, hogy sok minden nem lesz wow szintű a megjelenéskor, de ezt simán felejteti velem, hogy amihez ért a Bioware, az első osztályú lesz.
    Megmondom őszintén, nincsenek nagy elvárásaim pvp szinten, az endgame pve se lesz ott eleinte szerintem...
    De egyszerűen nem érdekel, pont azt fogja hozni amit várok, egy kb. kotor 3-at, amiben nem utolsó sorban a barátaimmal játszhatom.
    Nekem ez egy csoda lesz, ha ne adj isten "x"ar a pvp, vagy a pve end content, hangsúlyozom "eleinte", akkor is.
  • SZilaJMaGGoT
    Én többnyire csak anarchy online-oztam, nálam kimerült ebben az mmo-zás mivel utálom a fantasy-t, a többit nem erőltettem... Így továbbra sem fenyeget senkit az a veszély, hogy wowozni fogok... :D
  • Boncmester
    Trial meg gondolom amúgy sem lesz a megjelenés után egy ideig.
  • Nephin
    Kiderült sok olyan dolog, ami fontos a játékélmény szempontjából: emote-ok, arckifejezések, romantikus jelenetek megléte. Láthattuk a companion UI-t is...szóval volt újdonság, csak észre kell venni. :)
  • N1ggA
    Érdekes, hogy általában csak azok szapulják a tor-t (így látatlanban), akik imádják a wow-ot.
    És persze, lehet, hogy szar lesz a játék, de az eddigi infók alapján (a játék rendszere, felépítése) nem tűnik annak. Grafikát is lehet szapulni, de eddig is sokat fejlődött a régi vidikhez képest, meg most ez a trend. Nem kötelező szeretni, de nálam nem ez fogja meghatározni, hogy játszom-e vele, vagy nem.
    Amúgy meg nem kell trial meg semmi, megjelenés előtt lesz már elég infónk a játékról, ami alapján lehet dönteni, még lesz nyílt béta is, rengeteg teszt.
    És lehet, hogy a Bioware még nem csinált mmo-t, de tudtommal a Blizzard se csinált a wow előtt, mégis jól sikerült. Blizzard is csak a jó rpg-iről volt híres előtte, a Bioware is a jó rpg-iről híres.
    Én még várnék a játék leírásával. Wowosoknak meg nem kell félni. Ha a wow jobb, akkor az emberek azzal fognak játszani. Ha rosszabb, akkor meg ezzel. Ennyi.
  • Boncmester
    Vagy mert angolul nem tud, így a külföldi guildek nem értik a trollkodását :)

Messzemenő következtetéseket levonni egy április 1-i tréfából...

Mellesleg azért jobban örültem volna valami értelmes pénteki frissítésnek is.
  • Pluskast
    Azért reméljük nem bántottunk meg mi csúnya csúnya magyar gulid-ek...

• SZilaJMaGGoT
    Szerintem inkább azért kerülted a magyar guildeket mert nem tudsz magyarul... :D
  • Tababo
    ilyenkor nincs isi?
  • Jeffjohnson
    Attól mert valamilyen sértés mögé smileyt teszel még nem lesz vicces!
  • lolSL
  • Although
    #3555...Te kezdted..Erre reagáltam. Tudod ez a különbség ez az amiért messze ívben kerültem a magyar guildokat, mert mindig ez a vége, lehet mondani baromságokat írok meg, sok mindent. De ez ami egyetlen nemzetközi guildban sem történt meg! Mert nevetek rajta szinte mindenhol, soha nem jutottam el idáig mint most veletek is. És ott volt a mosoly jel, az elején A wold of shitcraft után is. Te meg jössz a trollkodással, a többit amit feltettél az a #3555 után van! Az egészet el lehetett volna intézni nevetéssel is de ez nektek nem megy. És ha nem tudok valamit, és/vagy tévedek akkor az ott van leírom, veled ellentétben. És igen nem fogok írni ide, de ezt a trollkodos hülyeséget még befejezem, hátha elgondolkodsz rajta és legközelebb nem egyből támadsz, meg fenyegetőzöl, mikor okod sincs rá.
  • lolSL
    menj már innen ha elköszöntünk!
  • Jeffjohnson
    Ott a pont!
  • gavor
    A lényeget még senki nem írta! A kép amin Törpokos megakadt, egy április elsejei tréfa!
  • Jeffjohnson
    "World of Shitcraft-ot SW skinnel"
    "így se fogtad, fel"
    "3-ból egy akinek nem betűnként kellene elmagyaráznom mit írtam"
    stb....
    Ez egyértelmű trollkodás+flamelés aminek itt nincs helye!

Kedvenceim:
    "Húúú, ne izgulj nem is írok többet"
    "mindegy tényleg nem írok ide"
    Ehhez képest csak írogatsz.
  • Although
    Te kezdtél el trollozni, holott nem érteted mire akarok kijutni. Igen Warhammer nem jutott eszembe..és nem tudtam az EA termék. Akkor valszeg nem lesz igazam ennyi. Ami csak jó dolog.
  • Boncmester
    Szerintem ezt a játékot olyanok is el fogják kezdeni, akik még az életükben nem mmo-ztak, szóval tuti, hogy sorok és szerverleállások lesznek az elején, és majd nyitnak új szervereket amikor lesz rá igény, mint minden mmo-nál. De ez benne van a pakliban, az első 1-2 hét ilyen lesz, aztán minden beáll ahogy kell, nincs is ezzel probléma szerintem.
  • SZilaJMaGGoT
    Már az előbb is azt írtad, h nem írsz többé... :D
  • Jeffjohnson
    Látod nem vagy te több mint egy troll sértegetsz és még utána sem akarsz olvasni semminek. Warhammer online is EA termék lehet szidni sok minden miatt de a letöltésekkel nem voltak problémák.

Légy oly szíves és tényleg ne írj ide ha csak sértegetni tudsz....
  • Although
    Te nagyon hülye vicc volt :) mindegy tényleg nem írok ide de ha írnák akkor legközelebb kiteszem így vicc: ...... :) Ez megfelelő lenne ?:)
  • Jeffjohnson
    Egyetlen mmo sem indult simán. Valószínűleg ez sem fog de gondolom rajtam kívül vannak még páran akiknek nem ez az első mmoja így nem lesz meglepetés.
  • t0xikus
    ez a szerencsétlen tényleg azt hitte cinematicra,h ingame? lol?:D mondjuk írási/fogalmazási képességeit látván igazából meg sem lepődöm:)
  • lolSL
    bye