60268
-
#3357 új trailer
Mondjuk kevés oldalnak van szarabb lejátszója, mint ez... Várom HDba. -
#3356 Bétáról még annyit, hogy a Bioware nem saját motorral dolgozik, hanem a hero engine-t vették meg.
Lehet ezért nincs olyan komoly béta, mert ez kiforrott motor, legalábbis nekem ez jobban hangzik, minthogy még évekre van még a megjelenés. -
#3355 jajajajajaj vége a remegésnek :D -
#3354 Ó bakki miért szopatnak még minket?:((( -
#3353 Friday Update Live From PAX - Fri 10:15a ET (Update: New trailer, coming up on swtor.com at 11 AM EST. Trailer recaps the high level story -- Peace in the Republic, Empire Returned, War, all set to clips of in-game footage.)
Reid said "No release date today, we want to give you a quality product, release remains 2011, but we have something to show you (trailer)" - REID PARAPHRASED
Hát örülünk, ha idén ez kijön :( -
#3352 Nembaj, pénteki updateként adják ki azt a hosszú gameplayt amit ígértek, azzal elleszek :D -
#3351 Nem lesz megjelenés bejelentés (), legalábbis ebből ezt szűrtem le.
devtracker -
#3350 /remeg -
#3349 Már megy a PAX, most már csak az infókra kell várni. -
#3348 mennyi idő még? -
#3347 igazi gameplay vagy ilyen külső kamerás repkedés a lövedékek között ??:D -
#3346 este gondolom jönnek a hírek már meg a gameplay videó. Legalábbis remélem. -
Boncmester #3345 Pusztán arra reagáltam, hogy itt valaki elkezdett bízni a TAVASZI-nyári megjelenésben, vagy micsoda :) -
Boncmester #3344 Tudomásom szerint a legutóbbi hivatalos adat erről ami az EA terveiből derült ki az, hogy 2011 március és december között lesz valamikor a megjelenés. De ha a realitást nézzük, akkor szerintem legkorábban augusztus, de lehet ma be is jelentenek valamit, aztán akkor majd nem kell tovább filózni. -
#3343 Nagyon örülök, hogy erre magadtól is rájöttél. Igen én is tudom, hogy igen kicsi a valószínűsége, hogy tavasszal kijön (és most nem április 1.-jére gondolok, hanem mondjuk május vége) de nem véletlenül írtam tavasz/nyár-i megjelenést...
Ráadásul a hivatalos "álláspont" még mindig 2011 tavasz, igaz ez sem szabad készpénznek venni (sőt...) -
#3342 Riiiiiight, ezt a játékot még egyáltalán nem kezdték el hype-olni. Oh wait.
Mondjuk teljesen mind1, már picit elkéstél a spekulációs játékkal. Olyan ~1 hónapja nagy divat volt, most mindenki inkább a PAX-ra figyel, mint a spekulálókra :) -
Boncmester #3341 Nem. Pusztán azt próbáltam érzékeltetni, hogy a megjelenési dátumot nem 1-2 hónappal előre szokták bejelenteni, hanem már jóval korábban, hogy az emberek nekiálljanak előrendelni. Meg elmondják, mi lesz a gyűjtői kiadásban, szélesebbkörű closed bétát aztán open bétát hirdetnek, és lassan hypeolják a dolgot, nem így... -
#3340 Szerinted a tavasz csak márciusból áll? -
#3339 "This week's Friday Update will debut at #PAX East! Join us at 10:15am EST at Booth 912 and help us kick off #SWTORPAX !" Lehet valami nagyobb dolog lesz :D -
#3338 ha sokszor kimondod valóra válik!:P:D -
#3337 demodemodemodemo -
#3336 Igen. 19és fél óra múlva -
#3335 11én kezdődik a pax? -
Boncmester #3334 Tavaszi megjelenés? Miért, elő tudod már rendelni a játékot, vagy vmi? Gondolod úgy csinálják, hogy egyszer csak kiadnak egy közleményt, hogy "ja, már 1 hete a boltokban van a cucc, miért nem vettétek még meg?" :)
Szeritnem legkorábban nyár vége, ha még dátum sincs. Jópár hónappal előre meg szokták ezt mondani. -
#3333 Igen írtam is, hogy remélem nem beetetés. De ha így lenne szerintem hosszú távon rosszul jönnének ki vele. Mert nagyot csalódna a sok rajongó (pl.: én :D) aki azt hitte, hogy ennek köze van a megjelenéshez. -
#3332 "Hiszen mi értelme lenne egy ilyennek ha még egy év lenne a megjelenésig, nem? "
Mi , mégis mi ? Ezzel tömik be a nép száját ... egy időre . :D -
#3331 Na itt a bizonyíték, hogy az mmo-soknak is van életük :D
Egyébként én is újra elkezdtem hinni a tavaszi/nyári megjelenésben. Remélem nem csak beetetés ez a guildes dolog és tényleg közeleg a megjelenés... Hiszen mi értelme lenne egy ilyennek ha még egy év lenne a megjelenésig, nem? -
#3330 Hát ahol én iszom (igényes hely) ott a soproni 250, a felesek kb. 350-ek, és ott kb. 2000-ből már nagyon jól lehet lenni. Meg van még pár legjobbkocsma.hu-s kocsma, ahol 40 forint egy deci (nem minőségi) bor, ott meg aztán 1000 forint is elég :)
ON: Ez a guildes dolog elég nagy előrelépés már szerintem. Én újra elkezdtem bizakodni a nyári megjelenésben. -
#3329 Na, még 22 és fél óra a PAX East-ig.
Remélem kapunk jó sok infót, bár én azzal is megelégednék, ha a stand felett csak egy hónap és nap állna.. -
#3328 Nos, én másnapos vagyok, úgyhogy ha lehet kérni, ne beszéljetek piáról.. -
Boncmester #3327 Vidéken mondjuk olcsóbbak a kocsmák, gondolom azokhoz szoktál, ha így kiakadtál az 500 Ft-os sörön, de Bp-n ez már eléggé normálnak számít a közepes minőségű helyeken is. -
Boncmester #3326 Mondjuk ha otthon bevásárolok royal vodkából (ami ugyebár ihatatlanul szar, még keverve is), azt nem nevezném bulizásnak. De ha bp-n elmész egy átlag helyre (nem késdobáló, talponálló), pl a Vaskapuba, ahol a guildtalikat szoktuk tartani, ott 5-600 ft egy sör. Dreher meg mondjuk még egész jó magyar sör, de 400 ft alatt nem kapod meg kocsmában vagy sörözőben, de az ilyen Soproni és társai szerintem igencsak hányásízű vizes vackok, ha lehet olyat inkább nem iszom.
Az 1500 ft-os fütyülős meg gondolom kb ízesített szeszesital, szóval azt sem mondanám minőséginek.
Tescoban vettünk egy üveg Bacardit (kb 4 ropi), 6 Stellát (1500), és nem rúgtam be, ez volt a példa mellesleg, ha ebből akarsz kiindulni, de szerintem úgyse tartozik a tárgyhoz, csak példálóztunk azzal, hogy az mmo egyébként nem drága dolog. -
#3325 500ft os sörár hol éltek ti? Meg milyen sört isztok ami 500ft ? Basszus sarki boltban 150ft ért van Löwenbrau akciósan ami minőségi sör nem beszélve a magyar minőségi sörökről amik szintén max 300ft os árban mozognak középkategóriás sörözőkben is.
2500ft-ból meg simán be lehet rugni csak töményet kell inni fél liter Fütyülős 1 545 ft az Auchanban , Royal Vodka 1826ft 0,7L-es ezekből leülsz egyedül megiszod az egészet 2-3 perc alatt aztán a mentő visz el. Sok Háry János..... -
Boncmester #3324 Tescoban múltkoz elköltöttem 2500-at, és nem rúgtam be :)
De ez már eléggé offtopic.
Haunted Religion néven fog szerepelni a régi WAR-os Heretic Religion guild a TOR-ban, ha ez mond valakinek valamit :) -
#3323 tesco talán -
Boncmester #3322 Hát mondjuk nem kannásbort kell venni, hanem valami rendes sör is már kapásból 500, egy feles mégtöbb, szóval 2 ropiból nem tudom, hogyan lehet berúgni igényesebben, mint a punkok? -
Bhalage #3321 faszak vagytok mert en 15bol is csak ideig oraig vagyo kepes -.- -
#3320 5000 forint egy berúgásra? Hol isztok gyerekek? Én 2000 forintból úgy be tudok rúgni, hogy nem emlékszem a hazaútra. Persze nem romkocsmában kell inni. -
arcosharcos #3319 A heinekent nem lehet megűberelni(az alkohol meg a kricsmók még az MMO-kban is engedélyezett),az egy életérzés mint mondjuk a noobság:){az utóbbi nincs engedélyezve mint ahogy a drog sem,sajnos mégis sok van belőlük}
Jut eszembe:ne feledjük,hogy noobnak lenni nem egy pillanatnyi állapot hanem egy életforma xD -
#3318 "skót vagyok" :DD
lájk