60268
  • Although
    Húúú, ne izgulj nem is írok többet, mert vagy velem van gond vagy veletek. Bár úgy látom egy valaki mégis megértette nagyjából mit mondok, kicsit bő lére eresztve, de még így se fogtad, fel. Azért javaslom először próbáljátok ki a trialt. Mert nem biztos hogy csak a tömeggel lesz gond ezek még ha jól tudom nem csináltak mmo-t, persze lehet nektek szuper lesz és ez a fontos. És nem csalódtam, pontosan így képzeltelek el benneteket.:) 3-ból egy akinek nem betűnként kellene elmagyaráznom mit írtam :)
    @Tabodo :D Ez egy nagy nevető jel hahotázást jelent.. :)
    Egyébként Jeff csak példákkal próbáltam igazolni, nem olyan egyszerű dolog, egy jó mmo-t megcsinálni. És az EA még egy sima ftp szerű szervert sem képes üzemeltetni. És nem én vagyok az első akinek ez szemet szúrt. De többször nem fogom elmagyarázni.
  • [HUN]Crassus
    nem lesz kisebb ,mert én viszem az összes haverom:P:D
  • j0nNyKa
    Huh.. megnyugodtam, úgy látom, nem én vagyok akkor a balfasz :)

Egyébként egy apróságban azért -lehet- félig-meddig igaza: amilyen roham lesz a játék indulásánál, én csodálkoznék a legjobban, ha tükörsimán mennének a szerverek. Remélem, ezen a téren (is) kellemesen fogunk csalódni majd. :)
  • Tababo
    látom nem ismered a cinematic trailer fogalmat.
  • Jeffjohnson
    A Cinematic Trailer-t ingame videónak nézi széééppp conant hozza fel példának ami már egy jó ideje elkezdett feltámadni majd olyan játékhoz hasonlítja amihez semmi köze az SWTOR-nak aztán egyik mondatával ellentmond a másiknak. Plusz még a szokásos wow SW skinekkel + 12 éves korosztály+ meg sem veszi... lássuk csak ez 1 tipikus troll abból is a butábbik mert még ahhoz sem vette a fáradtságot, hogy legalább 1-2 dolognak utánanézzen.

Szerintem ha nem kezdesz el értelmes vitatémát felhozni akkor törlöm a trollkodó hszeidet. Nem azzal van a gond, hogy nem szereted a játékot az rendben van legalább ahogy korábban írta Arcosharcos kisebb lesz neki a sor hanem azzal, hogy baromságokat írsz!
  • Although
    Hm :) MMO servereken fut, ezekkel mindig van gond, persze legtöbbször függ ki a "rendszergazda" A Blizzard profi ritkán van probléma ha jól hallom. Személy szerint conanos vagyok a funcom nem annyra, lagok, crashek voltak vagy egyéb hibák szinte mindig sokan el is mentek. Mindössze arra céloztam ha egy cégnek már egy ilyen egyszerű szerver problémát jelent, mi lesz majd az mmo szerverekkel. De nem vagyok nagy szakértő a témában. DA-nál belépésnél már megjelennek a letölthető tartalmak amiket ellenőriz is, megvetted vagy nem meg egyebek, de ez elképesztően rosszul működik, nem ismeri fel sokszor ha már megvetél egy dlc-t pl. Ha ilyen szinten fogják kezelni a mmo szervereket is az érdekes lesz. Mondjuk nem hiszem de mit lehet tudni.
  • j0nNyKa
    Aucs :)
    2-en olvassuk, hogy mit írsz, immár.. nem-tudjuk-megszámolni hanyadjára, és a leghalványabb fogalmunk sincs, hogy miről beszélsz :)

Próbáltuk mondatonként, vagy egybefüggően olvasni, egyik sem járt sikerrel. Minek a hanyadik részei? Mi a gyerekes a játékban? Mi köze az SW:ToR-nak a Dragon Age 1-hez? Hol kellene bármi olyasmit csinálnia az EA-nek, mint egy.. ö... "dlc letöltő és ellenőrző rendszer"?

Jó lenne, ha válaszolnál ezekre, mert most elbizonytalanodtunk, hogy mi vagyunk tudatlanok a játékkal kapcsolatban (napi szintű információ keresgélés mellett), vagy pedig te? :)
  • Although
    Hoppá, miért nem töltöd le inkább akkor nem kellene fagyoskodnod :)
  • Although
    Srácok :) elmondtam a véleményem az első video amikor az erdőben harcoltak az rendkívül ütős volt, azt hittem az lesz a játék is :D Egyébként nekem tetszett a felső korhatáros eszme futtatásom, jót nevetgéltem rajta :) És nem áll szándékomba negatív reklámot csinálni mindössze nekem nagyon gyerekesnek tűnik ez a kép. És eszembe jut róla az 1,2,3 részek elképesztően mulatságosak voltak, félek ez az MMO is az lesz :)
    Amúgy egy érdekes téma a Dragon Age Originsel játszva feltűnt az EA egy egyszerű dlc letöltő és ellenőrző rendszert sem tud rendesen üzemeltetni,azért egy mmo kicsit nagyobb falat, mindenesetre kíváncsi leszek.
  • arcosharcos
    Előzőleg írt CW híremmel kapcsolatban nem a 4ik hanem a 3ik évad ért véget és most fog következni a 4ik évad

Néztem az előzetesét a CW 4ik évadnak és azt figyeltem,hogy lesznek benne vizi és víz alatti csaták.A 3ik évadban is előfordult és ha jobban belegondolok az SW mozi filmben is voltak víz alatti kalandok.

Beépíthetnék a TOR-ba is a víz alatti kalandozást és csatákat:)Úszkálni akarok karival Viszont elnézve az eddig bejelentett bolygókat,kettő max három bolygó rendelkezik nagyobb vizi területekkel.
    ------------------------------------------------------------------------
    (#3545;Although):Nekem viszont egyre jobban tetszik ezért arra gondoltam,hogy csinálhatnál a TOR-nak egy negatív reklámot a többi kapcsolódó fórumokon is.Hátha ennek hatására a megjelenés napján,éjszaka kisebb sort kell végíg állnom az üzlet előtt és nem kell hajnalig dekkolnom.Szeretnék megjelenés után mondjuk egy órával már játékban lenni:)
  • [HUN]Crassus
    trollisztikus:)
  • TDC Geronimo
    Remélem szarkasztikus voltál most.
  • gavor
    Akkor neked pont jó lesz még 1-2 évig!
  • Although
    Ahhoz képest milyen ütős videok voltak az elején! a végén még kiderül 12év lesz a felső korhatár! :)
  • Although
    Nem mintha betervezném a vásárlást :)
  • Although
    Jézusom, láttam már pár képet ebből, de ez a #3540 ez nagyooon gáz! Végén még tényleg igaz lesz, kapunk egy World of Shitcraft-ot SW skinnel :)
  • Pluskast
    Adják már ki!
  • arcosharcos
    Talent pont újra elosztási lehetőség lesz AC-n belül de AC váltásra nem lesz mód.Ugyanakkor azt is mondták,hogy a játék megjelenése után a jövőben ez még változhat.
    Ami alosztály és AC-től függetlenül nem változik:

(Egyébbként megoldható lenne az alosztály(AC)válltás,mert) megerősítették,hogy kaszton belül mindkét alosztálynak ugyanaz lesz a story és nem lesz külön alosztályra kihegyezett story és questek.

Ami alosztály és az AC választással megváltozik:

Ugyanazon kaszton belül a másik alosztályt,AC-t kipróbálni kb olyan mintha egy teljesen új kasztot indítanánk.Kaszton belül,alosztályonként más az engedélyezett armor típus,más a fegyverzet,karakter csapaton belüli szerepköre is megváltozik.
    Én az agentet hoztam föl példának,mert azt favorizálom,de a többi kaszt hasonlóan sok felé talentolhat AC-n belül.Op/Agentnél lesznek mindenféle szondák pl.silences szonda,AOE szonda,ellenfelet üldöző robbanó szonda,heal szonda.Távolsági harcot erősíthetjük ha blaster rifle-val kapcsolatos skilleket erősítjük,aki közelharcban szeretné jobban megállni a helyét az energy blade skillekre is talentolhat.
    Stealth képességet még nem tudom,hogy technikailag és talentfán is lehet erősíteni,mert csak annyit mondtak,hogy a lopakodás része is fejleszthető lesz.

És akkor az agent/sniper AC-t alosztályt még meg sem említettem,mert itt itt kismillió dolgot erősíthetünk talentfán.Lopakodni ugyan nem tud de cover(fedezék) és ambush(rejtőzködés)képességei lesznek ami nem elhanyagolható,mert ezalatt immunissá válhat a charge és pull skillekre(smuggler hasonló ága szintén).Orbital Strike légitámogatást kérhet de akár offhealer irányba is mehet talentfán.
    Nem ragozom végíg az összes kaszt alosztályt de pl.BH/Mercenary AC-n belüli variációt nézzük akkor itt is sok a talent lehetőség:talentfán erősítheti a Dual Wield Guns képességeit vagy Missiles(többféle rakéta típus van)irányba is mehet,lesznek kifejezetten RDPS-t erősítő skilljei amire talentolhat és legutóbb közölték,hogy ebben az alosztályban fejlesztheti magát akár offhealernek is.

A két factions szembenálló de azonos szerepkörrel megbízott alosztályai,teljesen eltérő képességekkel rendelkeznek.Ezért aki mondjuk egy BH/Mercenary után kipróbálja a Trooper/Commando-t(heavy blaster cannon,különféle gránátok...ra talentolhat)annak is az újdonság erejével fog hatni,hiába volt már hasonló alosztály karija.
    A JK/Guardian(Tank AC)talentolhat AC-n belül heavy armort tovább erősítő skillekre de ha a DPS-t szeretné erősíteni,ezen az ágon is van rá lehetősége a single saber-t erősítő talentolással.Talentolhat még ebben az AC-ben leadership és party buffokra.

Ellentétben az SW/Juggernaut(Tank AC)a klasszikus warrior lesz.Nem osztogat buffokat,nem jótékonykodik hanem a single saber és armor talenten felül különböző Fear és Darkside Aurákra oszthatja talentpontjait.
    A kaszt/faj kombókat meg,hogy még milyen race-k lesznek azt hagyjuk,mert ezekkel kapcsolatban utoljára tavaly nyáron kaptunk értékelhető infókat
  • Fenrir
    Így sokadik átnézésre úgy néz ki, hogy nálam az Imperial Agent lesz a befutó. Az Operative specializáció elsőre tetszetős, később azért lesz valamilyen respec lehetőség, hogy kipróbálhassa a játékos a másik ágat is?

Van valahol olyan táblázat ami leírja, hogy milyen kaszthoz milyen faj párosulhat? Engem konkrétan a chiss érdekelne, hogy az Imp. Agent-en kívül lehet-e még más is.
  • arcosharcos

A Wookiee bundás action bar dizájn nagyon ott van xDD és ha ilyen ledöbbent,meglepett arckifejezések,emote-ok is lesznek játékban ami vidikben meg screenshot-on vannak akkor a játékot úgy fogom kezdeni,hogy szét röhögöm magam:)
  • Gorii
    imp wukival irtanam a rebel wukikat :)
  • Agamemnon
    Ahogy a hivatalos oldalon kommentálták többen is, amennyiben már megjelent volna, vagy lenne végleges megjelenési dátum, úgy vicces lenne pénteki frissítésnek, de jelen helyzetben inkább csak siralmas...

// Mindamellett persze, hogy jót lehet mosolyogni rajta :)
  • arcosharcos
    Pont erre számítottam így Ápr.1-én:)Vidikben minden race,Wookiee dialektust használ és úgy is viselkednek mint egy Wookiee

Lehet most sokan utálni fognak a CW híreim miatt de közlöm,hogy ki tudom healelni magam

Úgy látszik,hogy ez a hét a wookieek-ról szól,mert kijött a CW negyedik évad utolsó epizódja,amelyben szintén a wookieeké a főszerep.A Wookiee sisak és vállvas nagyon pöpec.A harcmodoruk meg,Han Solo szavait használva "nem okos dolog feldühíteni egy wookieet".

Akit érdekel itt nézheti,itt meg töltheti
  • Svenhassel
    Én csak annyit fűznék hozzá, hogy: Wyaaaghh ma Garrrhh ghh wa-gwah! :D
  • Agamemnon69
    Kint a hatalmas friss hír :)
  • Boncmester
    Nekem a Sith Warrior mellett leginkább az Imperial Agent jön be, de még kíváncsi leszek, milyen lesz a két ág közötti különbség. Bár valószínűleg több kasztot is végig fogok majd próbálgatni, de a mainem szerintem e kettő közül lesz valamelyik :)
  • arcosharcos
    Hát ez óriási az Agent,operative ágon elsajátíthat többféle energy blade közelharcos skillt(Ráadásul a healer ága is ebben az AC-ben található).Persze ettől még nem lesz közelharcos de aki ezt a részét fejleszti az mindjárt jobban megállja helyét a közelharcban.

Így AC-n belül is széles skálán fog mozogni a fejlesztés.Eldönthetjük,hogy heal,szondák,blaster rifle,energy blade
    képességeket vagy variációkat fejlesztjük.Gondolom a többi kasztoknál hasonló lesz a szitu(AC-n belül) és többfelé variálhatjuk a képességeket,annak függvényében hogy milyen szerepet kívánunk karinknak.
    Mondjuk így elég nehéz lesz tökéletes balancét alkotni.Ha eljátszom a gondolattal,hogy egy Op/Agent ami pl.heal és közelharcra van talentolva szemben egy JK-val,nem fogadnék a JK győzelmére.

Persze JK szemszögből is megnézhetjük.A JK armor progression vidiben tisztán látszott,hogy a JK/Guardian(tank)ága gyakorlatilag(pedig képkockánként néztem végig)az összes lövedéket kivédte,pedig komoly sorozatokat is lőttek rá.

A JK/Sentinelt(DPS)ellenben minden lövés eltalálta.Gondolom viszont nem kis DPS-t tol.Nekem a JK Sentinel-ről a Klónok Támadása film ugrik be mikor az ifjú Anakin,mindkét kezében fényszablyával rátámad Dooku Gróf-ra:)
    Nem is értem,hogy az Agent népszerűségi indexe miért ilyen alacsony.Nekem egyre jobban bejön.Ellenben ezen a fórumon és más fórumokon meg még inkább az SI nagyon a topon helyezkedik el.Úgy tűnik,hogy a (nagy)többség életerő elszívás és villám szórni(és szoknyában rohangászni)akar.
    Jah és hallottátok,hogy lehet majd duelezni egymással.Bakker nem tudtam mi hiányzik,tiszta ingyen cirkusz lesz.Nem mintha nem csináltam volna csak annyira nem gerjedtem rá.Viszont ismertem olyanokat akik órákon keresztül dueleztek
  • Agamemnon69
    Nem mintha valami hatalmas update-re számítanék... persze lehet, hogy bejelentik, hogy miként fejlődik a companion hajstílusa lvl 10 és lvl 13 között....
  • Khabbas
    4-6 előtt nem szokott jönni.
  • Agamemnon69
    Pénteki update?
  • Bhalage
    készítők is rifteznek kicsit, nyugi
  • [HUN]Crassus
    1 hónapja semmi hír:P:D
  • N1ggA
    Szerintem is :D
  • Fenrir
    Havidíjas lesz.
  • Svenhassel
    Szerintem a Black Prophecy-re gondolt.
  • mijki
    a tor nem f2p lesz vagy igen?
  • Jockey
    f2p lesz...szal sokat nem kell aldozni erte..
  • arcosharcos
    Off téma:)Itt az új CW epizód.Az évad utolsó előtti része.Trandoshan{gyíkarc:)} race rajongóknak ajánlom,tökéletes Bounty Hunternek való faj.

13:03-nál láthatjuk,hogy milyen könnyen elcsábulhatunk az Erő Sötét Oldala felé,pedig nem manipulálta vagy befolyásolta senki a sötét oldal felé.A helyzet hozta ki belőle.Szegény Kalifa,a Sötét Oldalon még sokra vihette volna:(

itt nézhetitek:Padawan Lost vagy letölthetitek
  • arcosharcos
    Imperial Agent armor progression trailer-t akarok!
  • TDC Geronimo
    Mind1 már megtaláltam. Graf, armorok jók nagyon, animok meg eszméletlen jók. Szinte kifolyik a képernyőről. Need...MOST :y