• Buci
    Kisebb nagyobb megszakításokkal 5 éve MMO-zom és mint sokan mások, nehezen viselem h még nem jelent meg a SW:TOR. Szóval elkezdtem keresni egy olyan free-to-play MMO-t ami leköt (akar a fene fizetni olyanért, ami csak helyettesíti az igazit).
    Elég sokat kipróbáltam, de mind 1 kaptafára megy, és mind1ik nagyon könnyen megunható, nem beszélve a mikrotranzakciós rendszer unfair-ségéről, amivel a pénzesebb emberek tápos karikat csinálhattak.

Nemrég viszont rábukkantam egy olyanra, ami minden eddigi tapasztalatom tulszárnyalta. :) Elsőre fura volt, de miután megszoktam a játékot, és felfedeztem a sok apró klassz dolgot, nagyon megszerettem.
    Pár pl:
    + a pénzesebb emberek PvP-ben nem kapnak hatalmas előnyt a f2p playerekkel szemben. A pénzedért a játékélményt növelheted sokféle módon de nem a statokat és stb. ÉLVEZHETŐ A F2P!
    +VAN fő story vonal!!! amiknél átvezető videók és pár NPC szövegel is
    +Rengeteg érdekes quest
    +már az alacsony szinttől kezdve heroic csaták
    +beépített winamp/iphone zenelejátszó stb.
    Röviden rengeteg plusszt találtam benne, amit a TOR-nál is nagyon várok és sok olyan hiányzik belőle, ami másoknál nagyon zavart...

Nem tudom mennyire elfogadott ha most elmondom, mert nem reklámozni akarok. Viszont ha tényleg csak unod a mostani MMO-dat, és kipróbálnál vmi jót és ingyenest, akkor küldj egy privát üzit és elküldöm a linket a játék honlapjára, és egy MMOhut.com-os bemutatót.

Elnézést ha vkinek a lelkivilágába tapostam ezzel a posttal.