60268
  • arcosharcos
    (#3430):Szerintem ezzel kapcsolatban azért nem volt nagy bejelentés,mert nem volt mit bejelenteni,valószínüleg még ők sem tudják.

Majd ha a fejlesztők befejezik akkor szólnak a kiadónak,adott esetben az EA-nak aki mellesleg az egyik legnagyobb pénzügyi befektetője is a projektnak és ők majd eldöntik mikor jelenik meg.

Egyébbként eddig tartják azt a határidőt amit már régebben is mondtak,hogy"a 2011 pénzügyi évben,ami 2012 tavaszig tart,de még ebben az évben vagyis 2011-ben érkezik".Vagyis a munkájukat ők is határidőhöz kötötték,ez egy határidős munka nekik is.Csúszást még nem jelentettek be ami a legtöbb MMO megjelenéséről nem mondható el
    ------------------------------------------------------------------------
    A gépigény miatt sem kell aggódni,nem lesz követelmény a Windows7 és a DirectX 10 sem(a directx11-et meg sem említették)
    Későbbiekben a mikrotranzakciós megoldás bevezetése engem nem zavarna,a micro cuccok ne jutassák előnyhöz a vásárlót azt ennyi.Legyen másik hátas,csilli villi speeder bike,hajóra új bútorok meg disco gömb...stb.

• Bhalage
    azt en is megvettem annak idejen, csak azt nem tudom minek : ))
    hah mind1 veszett már több is...
  • Boncmester
    Warban is vehetsz magad mellé kis goblin szerű vackot ami megnöveli kb 1%-al a movement speeded rvr területen kívül... De alapvetően nem ilyen lesz, és az jó :)
  • Jeffjohnson
    Gondolom itt is lehet majd my little pony SW megfelelőét venni jó kis pénzért WOWban is nagyot kaszáltak a specko kinézetű mountal itt is gondolom hasonló lesz.
  • Tababo
    "nem zártak ki teljesen egy esetleges jövőbeni mikrotranzakciós rendszert a havidíjas modell mellé"
  • Bhalage
    basssszki ez egyon faszáulnéz ki, mekkora ticsung ticsung csaták lesznek itt oO

pedig most nagyon szivesen riftezgetek, de ha kijonne azonnal valtanom kene -.-
  • TDC Geronimo
    Legkésőbb idei e3on lesz dátum tutira.
  • Jeffjohnson
    Nem volt nagy bejelentés. Mondjuk én erre számítottam. Májusban v. Júniusban lesz nagy EA részvényes vagymi konferencia na ott már lesz hivatalos megjelenési dátum.
  • Boncmester
    Már fél éve kb lehet tudni, hogy 2011-es naptári évben és 2012-es pénzügyi évben fog megjelenni, vagyis 2011 március és 2011 december között vmikor. Azt tippelem, hogy minimum 3, de inkább 6 hónappal a megejelnés előtt ki fog jönni a dátum, hogy lehessen előrendelni meg jobban meg tudják pörgetni a hype-ot, plusz nyáron amúgy sem szokott olyan sok játék megjelenni, szóval augusztus-szeptember-október környékén jöhet majd ki valamikor.
    Azt pl tudja valaki, hogy mikor közölték pl a WHO megjelenési dátumát, vagy a riftét, aionét, stb? Aionnál emlékeim szerint már 1 évre előre be volt nagyjából jelentve, mert a guildben már mindenki jó előre mondta, hogy majd aion aion aion (már aki ment), szóval szerintem egyelőre tényleg fölösleges csodát várni, és pár hónapon belüli megjelenést.
    Mellesleg mik a hírek, mikor lesz következő nagy valami bemutató, kiállítás, akármi, amin ott lesznek, mint amilyen a PAX volt?
  • Jeffjohnson
    “”So we said it’s going to launch sometime in calendar, but not within Fiscal 11. So that basically pens down between you know, April 1st and December 31st of this calendar year. It’s also reasonable to infer that it’s not in our Q1 guidance. We gave Q1 Fiscal 11, Fiscal 12 non gap revenue guidance, minus 39 minus 44 cents and I think it’s not unreasonable to infer that it’s not included in that 90 day period.”

Ez arra utal, hogy a játék valószínűleg nem fog megjelenni július 1. előtt."
  • j0nNyKa
    némi infó instákról, azokon belüli beszélgetésekről, ilyesmi
  • arcosharcos
    Ez így már ok,nem csak fp-ban és raideken hanem pvp-ben sem használhatunk kompanionokat
  • Jeffjohnson
    áááááááá ez epic
  • arcosharcos
    Úgy tűnik,hogy valamennyi csapat megmozdulásokra a négyes szám illetve szorzó lesz jellemző.A minimum limitet már tudjuk ami flashpoint esetében négy játékos,zárt instance pvp warzone-ban pedig 8 játékos.
    Nagyobb PvE megmozdulásoknál(nagyobb létszámú fp,world questek,esetleg outdoor bossok...)a 8-12-16 fős csapat valószínű,a 20as számot már nem nagyon kockáztatom meg és más oldalakon sem tették de felső limitet még nem mondtak ezért akármi is lehet.
    A PvP részt mivel Mythic-esek(Ex-Mythicesek)fejlesztik,náluk WHO-ban összes zárt instance pvp zóna,azonos létszámú volt.Bizakodjunk,hogy itt nem az összesre a 8vs8 lesz a jellemző.

Open World Warzone-val kapcsolatban hamarosan kapunk egy bejelentést. Itt is lehet találgatni,hogy mennyi lehet majd egy warband létszáma én a 24 vagy 32 játékos/warband-ra voksolok mivel az open pvp warzone-nak elvileg a nagy létszámokról illene szólni.
    Egyébbként bejelentették,hogy teszteltek szervert 2x1000 játékossal és elégedettek az eredményekkel.
    (#3410):A távolsági skillek,bizonyos távolságon belül elhelyezkedő ellenfélel szemben nem használhatók.Ha nem így lenne akkor a távolsági támadásokra szakosodott osztályok elveszítenék a távoltartó vagy közelharcos skilljeiknek a szükségességét.

Hivatalos fórumon,leak és más oldalakon már sok ranged skill részletes leírását olvashattuk és ott is feltüntették azt a minimum távolságot a célponttól számítva,ahol még használhatjuk a távolsági skillt.

Ha túl közel kerül valaki akkor lépnek képbe a puskatussal leütés,távolra lökés,hátrakétával hátra(föl)megyek,lángszóró,ágyékon rugás,erőlökés,agentnél nagy kedvencem a flashbang skill ami 360fokban egy vakító fényt produkál és akár több ellenfelet több sec-re megvakít illetve a silence-s szonda,sleep dart is rulez(csak némelyik hatása megszünik ha közben támadás éri ellenfelet)

Az nekem is feltünt,hogy két centiről lövik egymást de ezt tudjuk be annak,hogy ez egy lebutított változata volt az fp-nak.
    itt több trooper Ranged skillnél is min.5méter van feltüntetve
    A bemutatott Taral V fp demóban a Captain boss az fp kb.40%-nál jön vagyis hol van még a főboss.És már ez a boss is olyan volt,hogy a trooper tank shock vagy puskatussal földre ütés skilljeire totál immunis volt pedig többször is próbálkoztak ezekkel.A JC erőlökése nagyobb monster ellen pedig mindössze egy alkalommal láttam rá példát,hogy sikerült.

Elég nagy resist meg immun-ra számíthatunk,aki nem elég skilles az szerintem elég esélytelen lesz
  • TDC Geronimo

• t0xikus
    hm
  • [HUN]Crassus
    bahhh!
  • Pluskast
    Ezt a decembert honnan a jó szöszből vették???
  • mijki
    ITT A GÉM
  • t0xikus
    összes 2010es videóban 2011 tavaszt mondanak. kicsit el vagy maradva:)
  • [HUN]Crassus
    uccsó mondatra sasolj
  • arcosharcos
    Kaptunk egy csomó ujabb infó mennyiséget,nem részletezem,kettőt említenék meg ezekből.

Az egyik hír meglepett,mert egy nagyon távoli tervükről beszéltek ami az alapjátékban még nem valószínű,de később kiegben(?)esetleg egy nagyobb update-ban(?)szeretnék megvalósítani a KLÁNHAJÓKATvalamint elképzelhetőnek tartják a klánháborúkatde szintén csak megjelenés után majd valamikor.

Szinte látom amint karival bedokkolok a guild,interdictor osztályú cirkálójára
    A world questek,world bossokkal kapcsolatban már eddig is tudtuk,hogy minden planétán lesz world boss és legyőzésükhöz sok játékosra lesz szükség.Most megerősítették,hogy a World Boss-ok nagyon erősek lesznek

Nah pl.ehhez kell a raid akik hiányolták a tömeges megmozdulásokat.Nem írták,hogy ezek instance zónában találhatók,vagyis nagyon valószínű,hogy ezek a world bossok outdoor grasszálnak
  • [HUN]Crassus
    a fele igaz lesz 1000% : pvp stuff soon:P a "that could change the game world" a másik fele:D
  • Pluskast
    Imádom ezeket a kijelentéseket. Istenkém ha csak a fele igaz lenne....
  • lolSL
    átértek a reklámemberek a DICE-tól?
  • TDC Geronimo
    "Daniel Erickson: We will have amazing PVP stuff soon that could change the game world."
  • [HUN]Crassus
    épp ez a "macska-egér" játék adja meg a savát-borsát a játéknak...mármint melee vs ranged "kergetőzés" vagy a melee ügyesebb hogy closecombatban tart vagy a ranged ,hogy nem enged melee rangbe:P:)
  • [HUN]Crassus
    nem akarok szőrszálhasogató lenni ,mert imádom a gammát,DE a ranged enemik lehetnének "okosabbak" értem ezalatt nem lövi 2 ranged egymást 2 méterről mint egy tulok hanem hátrálna az enemy vagy épp fedezékbe menekülne /ofc player karival rangedként nemfogok egyhelyben bohóckodni hanem CC vagy annélkül ,de mindenképp távoltartva igyekszem majd a fightokat erőltetni!/
    a videókban elég amatőr:P emberek játszanak,mert még véletlen sem mennek távol a kardos/melee klasszoktól!

azt aláírom egy ilyen szörny mob az ne nagyon taktikázzon,de egy puskás npc mutasson már valamit:P:)
  • [HUN]Crassus
    DEMO infó sincs sehol....

ejj ejj miért kínozzák az embört:P
  • [HUN]Crassus
    nem értem miért titkolják ennyire a megjelenés tervét:S:( nagyon sacc/kb-ra van mondva csak:(
  • GAthersw
    Ez a játék nekem must-have, remélem minél előbb megjelenik, egyszerűen az eddig látott videóktól olyan izgatott lettem mint a kisgyerek Karácsonykor. Ráadásul a zene... PVP rendszerről tudni már valamit? Egy idő után úgyis az tartja majd a játékban az embereket ezért jó lenne, ha azt is eltalálnák.
  • arcosharcos
    A várt nagy bejelentések elmaradtak,megjelenéssel kapcsolatban most sem tudtunk meg sokkal többet mint amit eddig is mondtak és a játék teszt
    kibővítése nagyobb tömegek számára továbbra is várhatunk.
    Az viszont meglepett,hogy a kompanionokat raideken és flashpointokban nem használhatjukNehogy kitalálják nekem,hogy PvP-n meg lehet,akkor inkább maradjanak csak questeléshez(story,public,world questekhez),outdoor meg farmoláshoz(crew skills).
    Azzal,hogy a szembenálló factionok nem mehetnek másik kezdőbolygójára+főváros bolygóra sem,három bolygó kapásból nem lesz elérhető.Mondjuk ezt fölfoghatjuk úgyis,hogy legalább nem csapja le 50es szintű az 5ös szintűt,mert hát azért pvp szerverek is lesznek.
  • arcosharcos
    Most lehet utálni,mert ennek a hírnek semmi köze a Pax rendezvényhez de ahogy nézem ma már úgy sem kapunk több újdonságot,talán holnap.
    Ha valakit esetleg érdekel a clone wars évad a végéhez közeledik,még két rész várható és vége az évadnak.Itt az előzetese,a Wookiee közelharcban valami nagyon brutális lett:)Játékban kompanionként fog feltünni csempész oldalán és kíváncsi vagyok,hogy viszik be játékba harcmodorát.Társak,mellesleg a wookiee nagyon komolyan védi a társát:))
    Előző részben egyik top kedvencem Tarkin és Anakin ismerettségének kezdetét mutaták be,akkor még nem Grand Moff volt hanem "csak" Captain.
  • [HUN]Crassus
    vannak bizonyos alap "skillek" amiket te hozol magaddal bármilyen játékot kezdessz! Senki nem expert 2 és fél perc után,DE az első videós Jedit össze nem lehet hasonlítani a 3390-es vidi versenyzőjével....

amióta van wow healelek és tankolok nekem is a halálom a balfasz DPS aki ész és CC nélkül DMG-eli ami először beleakad a TAB gombjába...

lüke playerek mindíg lesznek...nem velük kell menni kalandozni!:P:)
  • arcosharcos
    És könyörgöm tanuljunk már meg fókusz DPS-t tolni,előző vidikben szinte valamennyi csapat játékosa más ellenfelet targetolt ki.Mindenki más célpontot támadt ezért healernek többfelé kellett figyelni,heal is többe kerül,lassabban mennek le ellenfelek...

6:34-nél mintaszerű volt ahogy a trooper tank összehúzott kb öt jungle beastet és le AOE-ta mindet.Tank azért van,hogy őt támadják,off tankolni
    csak néha kell némelyik nagyobb group-nál vagy boss fight-nál.

Ha DPS-re talentolt akkor azt csinálja és akkor is csak azt támadja akit a tank már fölvett,hogy ne kelljen a healt megosztani.

8:18-8:31-nél két healer milyen jól le CC-te boss két mobját.Eddig ezeket a megoldásokat hiányoltam de itt a példa,hogy lehet itt mindent csak ismerni kell a saját skilljeinket,tudni használni,össze kell dolgozni csapattagoknak és megkönnyíteni egymás munkáját.

Persze nem akarok túl szigorú lenni,csak sok csokit ettem és fölment a szénhidrátom,tudjuk be ennek:)3/4 óra alatt lehet én sem ismerném ki és úgy játszanék vele mint aki pénzért vette a kariját xD
  • Warden
    Ezt megnézve frissiben le is mondtam a wow előfizetésem ugysem loggoltam be vele már vagy egy hónapja, eztán meg már nem is fogok.

Aki idáig a grafika vagy a combat anim miatt agonizált az is megnyugodhat mostmár valóban csak a pvp rész a sötét ló a játékban de tőlem akár holnap is jöhetne akár vevő vagyok rá.
  • arcosharcos
    Itt a taktikai megoldás.Előző vidiben tisztán lehetett látni,hogy a csapat miután leölte a terentateket,a Captain bossnak sokkal nagyobb erejű támadása lett és ölt le mindenkit seperc alatt.

Vagyis először a Captain boss-t kell leölni utána következik a terentatek állatkája.
    Trooper/Vanguard mint main tank fölvette a terentatek-et,mert ezt kellett több ideig tankolni és a main tank ezt tovább bírja.JK/offtank fölvette Captaint akit lenukeoltak.Main healer JC healelte JK/offtankot

A Smuggler/Scoundrel-nak meg kulcs szerepe volt mint Heal és DPS support,aki boss fight alatt többet rohangált mint a másik 3 csapattag együtt és kétfelé kellett figyelnie is.Healelte mindkét tankot és besegített DPS-be a Captain boss lenukolásánál.Mintaszerű volt
    Egyébbként vidi alapján a távolsági tank megállja a helyét közelharcosokkal szemben is,nem csak távolsági támadókat tud tankolni.
  • Torzonborz
    szódával elmegy :P

a zenétől viszont mind a mai napig feláll a szőr rajtam mindenhol annyira jó.
  • TDC Geronimo
    És ez nem offscreen végre.
  • TDC Geronimo
    na újabb hivatalos frissítés. Taral V gameplay dev kommentárral. 16 perces. Letöltőgombnál le lehet szedni 720pbe.