60268
  • TDC Geronimo
    youtubes verziója nincs? Telóm nem szereti a flasht, melóba nagy gépen meg le van tiltva az swtor.com :(
  • Boncmester
    Nice :)
    Rohadt jók a karakter animációk, főleg a Jedi Sentinel-é. Alig várom a kis Sith Marauderemet :D
  • Gorii
  • [HUN]Crassus
    áááh fíínom!:)
  • t0xikus
    hmm
  • Bhalage
    nekem kuldtek meghivot, de valahgoy nem probaltam meg, jott a rift meg 1-2 single jatekkal toltam (nomeg eleg sok rosszat olvastam rola...: ( )
  • Terrorcigano
    már nincs béta, hivatalosan is megjelent.
    lutrizni sem kell...f2p
  • [HUN]Crassus
    juj tényleg! ,de valoszinüleg én már SWTOR-ig nem lutrizom:P:)
  • nagypite
    Itt van egy video amit neked csináltak:
    troll
  • Jockey
    Black Prophecy nevű játék most van béta fázisban és űrharc..
  • Gorii
    swg ben eleg jo az urharc, nem egy nagy szam megcsinalni ha a soenek sikerult bionak is siman fog
  • [HUN]Crassus
    ferinc ofc
  • Kazagor
    Ez az utolsó 6-7 hozzászólás zseniális volt, hetek óta nem röhögtem ilyen jót.:)
  • Boncmester
    Trollkodsz?
    Még nem jött ki a játék, amennyiben mégsem trollkodsz.
  • Fenrir
    Talán van már reloaded verzió.
  • Terrorcigano
    torrenten nézted? hátha...
  • ferinc
    Mért ti se tudjátok?
  • Fenrir
    Ha sikerült leszedned akkor szólj nekünk is :)
  • ferinc
    Sziasztok!
    Ezt honnan lehet leszedni?
    Regeltem ide: http://www.swtor.com/
    De ha ez am mmorpg ak valahonnan lelehet szedni egy klienset?!
    De honnan??
  • Tababo
    hehe. ezt akartam írni. bár amilyen botok léteznek mostanság ezek a még buták is lesznek.
  • [HUN]Crassus
    jaja épp akartam írni,hogy Xwing alliance óta semmi használható SW simulátor nemvolt:S pedig lenne rá kapás az tuti!

ha SWTOR siker lesz én eltudom képzelni,hogy rámennek az űrharc/űrben való questelés/felfedezés -re egy durca kiegészítő keretében...
    ,de egy jóideig a miniűrgame is megteszi:P
  • Witcher
    Ezeket a offline is gyűjtögető companionokat bot-nak hívják! :DDD
  • Khabbas
    2009 augusztusában röppent fel a hír, hogy úton az "x-wing vs tie fighter" remake, azóta méla csönd és hullaszag...
  • [HUN]Crassus
    az a "valami tökös űrharc" egy komplett új játékot kívánna....olyan meg nem lesz sztem...
  • XenHai
    Az utolsó rész azért nem fog be kerülni mert az már túlságosan is hc lenne ! Bár részemről oké lenne legalább lenne tétje az űrharcnak..
  • Uniel
    A lenti sorokat olvasva jót nevettem mikor magam elé képzeltem a wow-on nevelkedettek üres tekintetét mikor megpróbálják elképzelni az AFK crafting/gathering értelmét. EVE-Online-ban ez már 2003-óta így megy. Meglátásom szerint a Bioware egy ahhoz hasonló rendszert akar létre hozni.

Más: Az űrharccal kapcsolatban én.
    Remélem a bio-sok majd egy kieg. keretében raknak be valami tökös űrharcot. A mostanival sincs baj mint mini-game, de azért reménykedni lehet. Na meg ha igazán tökös Endgame-et akarnak akkor űrharcban el lehessen veszíteni a hajónkat végleg, a rajta lévő companionkkal és miegymással együtt és kezdhetné az ember újra a toborzást miegymást...:)
  • Boncmester
    A jedik tudtommal pl a fénykardot is maguknak csinálják, ennyi erővel más cuccokat is csinálhatnak, csak nem lenne ez probléma.
  • arcosharcos
    Én is olvastam ezt a Crew Skills kontra Darth Vader példálózást.Itt egy fórumozó írja de úgy kezdi,hogy ő hallotta egy BioWare-estől,hogy
    ezt mondta...Lehet egy vicc fejlődött intézményé.Én kiadott hivatalos interjúban még nem láttam erre forrást persze lehet,hogy attól még van és mondtak ilyet.

Itt írnak mégCrew skill és Vader-el kapcsolatban de már teljesen mást.

Igaz vagy sem a TOR-ban SW vagy SI simán mehet farmolni,ami filmen tényleg hülyén nézett volna ki.De ne ragaszkodjunk mindenben a filmhez,mert azt elég nehéz lenne összehozni az MMO elemekkel minden területen.
    ------------------------------------------------------------------------
    Ha nagyon elmélyülök a témában akkor egy Jedi-nek sem lehetne,nem rendelkezhet a Jedi Rend szabályzata szerint semmilyen saját tulajdonnal.

De szerintem a játékban ez nem fogja visszatartani a játékost,hogy Jedi karijával szét farmolja magát,új pazaak asztalt vagy bútorokat vegyen űrhajójára,credit milliókat harácsoljon össze és fél napokat aukciós házban töltsön:))
  • Boncmester
    Azt vágom, csak úgy gondolom, hogy az lesz, hogy megmondod neki, hogy csináljon ezt meg azt, pl gyűjtögessen, de ha annak vége, akkor utána leáll, és nem tudsz neki több parancsot kiadni egyszerre. De majd meglátjuk. Lehet gyűjtöget amíg mást nem mondasz neki, de lehet, hogy csak addig, amíg 1-2-10-100 alapanyagot össze nem szed. Én úgy értelmeztem, ez a lényege a valós időnek.
  • Svenhassel
    Valóban, már emlékszem is egy videóra, amiben a companion foglalkozik a mobokkal, míg ezalatt a player gyüjtöget egy sandcravler közelében lévő roncsban. My bad! De valamikor nem ezzel példálóztak Bioware-nél? Vgay én emlékszem rosszul? :D
  • arcosharcos
    Tovább ragozom akkor.Tanult gathering skillünknek megfelelően háromféle képpen gyűjthetjük(farmolhatjuk)össze a nyersanyagokat(hozzávalókat).

1.-az összetevőket a karakterünkel gyüjtjük össze
    2.-az összetevőket a karakterünk és a kiválasztott(aktív)kompanionunk közösen gyűjti össze
    3.-az összetevőket a passzív kompanionunk gyűjti össze.Ebben az esetben a kompanion elérhetetlenné válik amíg a feladatot elvégzi.Távolról is utasíthatjuk.
    A kompanionok az összegyüjtött alapanyagokat tovább tudják alakítani vagy eladhatjuk őket.Némelyik társ jobb szakértelemmel rendelkezik bizonyos területen mint a többiek.Vette jól tolja a kincsvadászatot(crew skills->mission skills->treasure hunting(bonus)),ezzel érdemes őt megbízni.
    A kincsvadászat(mission skills)ritka tárgyak megszerzését teszi lehetővé.A diplomacy(mission skills)segítségével pedig a befolyásunkat növelhetjük valakiknél és ezálltal juthatunk hozzá értékes nyersanygokhoz.
    A crew skills rendszernek fontos szerepe lesz a gazdaságban,az aukciós ház rendszerben,az endgame-ben.A szocializálódást is erősíteni fogja ugyanis a ritka receptek és nyersanyagok megtalálása,elmondásuk szerint az eladók és vevőkre próbáltak koncentrálni.

A ritka és különleges felszerelések elkészítése szintén erősíteni fogja a szocializálódást.Kivételes felszerelés elkészítéséhez több különféle szakértelem által gyártott,ritka tárgyakat is be kell szerezni.Ehhez megfelelő kapcsolatokkal kell rendelkeznünk más játékosokkal.
    Kompaniont gyártásra(crafting)szintén utasíthatjuk-Crafting Task-(távolról is)folyamat megkezdésére.
    A TOR-ban a haverod nehogy má ezért fölkeljen xD.A kompanionok elvégzik a rájuk bízott feladatot akkor is ha kilépsz a játékból vagyis teljesen offline vagy.Crew skill vidi vége erről szól,hogy lekapcsolja vilanyt,kilép,offline és a kompanionok meg dolgoznak tovább.Valós időben megy a játék,attól,hogy kilépünk mennek tovább a történések
  • Bhalage
    ignorance is a bliss my friend
    ;d
  • Torzonborz
    hidegen hagy mit gondolsz rólam :P
  • Bhalage
    ha te nem erzekeled a kulonbseget pet es companion kozott, akkor a lelki szegenyek kozott foglak szamontartani ;d
  • [HUN]Crassus
    why your friend is a CUBE?!:D
  • Boncmester
    Azt gondolom, hogy lényegesen nagyobb szerepük lesz a companionoknak és a velük való kapcsolatnak, hogy csak petnek hívjuk őket, de így is értjük :)
  • Torzonborz
    Mi ? Csak a pet craftolhat ? Játékos nem is ? Ez most hogy ?

Bocs nekem ez marad pet , rövidebb meg a lényeg ugyan az . :P
  • Boncmester
    Gondolom olyan lesz majd, hogy kiadod az utasítást a companionnak, hogy "craftojjá!", az meg nekiáll csinálni, és néhány perc vagy néhány óra alatt legyárt valamit, aztán mondhatod neki, hogy csinálja a következőt. Gondolom a crafterek emiatt éjjel 3-kor föl fognak kelni, hogy elindítsák a következő craftot, vagy ilyesmi, mint ahogy a haverom is mindig beállította az óráját akár az éjszaka kellős közepére, ha a travianban éppen akkor tértek vissza a seregei, és megint ki lehetett őket küldeni, vagy mittomén :)
  • [HUN]Crassus
    Likeolom!
  • arcosharcos
    A csapatnak(ez a karakterünk és a max legtöbb öt kompanionjából áll)összesen max három CREW skill slot áll rendelkezésre.Ha úgy döntünk akkor akár mindhárom helyre tanulhatunk GATHERING(gyüjtökedő)szakértelmet,amelyből eddig négy létezik.
    Amint összeszedtük a nyersanyagokat,kezdődhet a gyártás vagyis a CRAFTING.Összesen hatféle crafting szakértelem van de csak EGGYET sajátíthatunk el.

Öt kompaniont bízhatunk meg crafting feladatokkal,ha jó viszonyban vagyunk velük(kompanion love/loyalty meter)gyorsabban végzik el a feladatot.A gyártási folyamatot elvégezhetik a hajónkon vagy az erre kijelölt helyeken.A receptek megtanulásában a játékosnak részt KELL venni de a JÁTÉKOS NEM CRAFTOLHAT csak a kompanionok.

Lesznek ritka receptek és nyersanyagok.Itt lép képbe a gazdaság,mert ezeket más játékosoktól is beszerezhetjük(Aukciós ház...stb).Bizonyos felszerelések előállításához(Artifact)szintén szükségünk lesz más játékosok (álltalunk nem ismert)crafting szakértelmével legyártott értékes tárgyak.

Elfeledhetjük a szakértelmet és újra tanulhatjuk de közben a már megtanult receptek nem vesznek el.A crites craftitemek egyenértékűek is lehetnek a raiden megszerzett felszereléssel(vagyis lehet itt majd különlegesen jó cuccokat is gyártani)

A legjobb crafterek szerver szinten hírnevet szereznek maguknak.
    Crew skillen belül lesz négy MISSION SKILLS is,eddig kettőről tudunk a diplomacy és a kincsvadászat.
    Egy két érdekesség még,hogy kompanionunkal közös gyüjtögetés(gathering skill)közben ha már nem tudjuk hova tenni az összefarmolt cuccot akkor a szürke cuccokat rábízhatjuk kompanionra aki elviszi eladni legközelebbi értékesítőnek majd visszatér.

A biológiai implantátumok(van ezek gyártására is crafting skill)megjelenítése a karakterünkön ki-be kapcsolható lesz,csakúgy mint a sisak.
    forrás 1,forrás 2
    (#3459;Torzonborz):Nem a pet is craftolhat hanem CSAK a pet craftolhat és maradjunk inkább a companion vagy társ megnevezésnél.

(#3463;Svenhassel):A szitu az,hogy karakterünk elsajátíthat gathering skillt vagyis simán szedegethet a földről fém hulladékot vagy akár "kórót"is.

(#3465;XenHai):a Premium craft cuccok pár perc alatt is elkészülhetnek.A Prototype cuccok jóval hosszabb ideig készülnek és erősségben és megjelenésben is kivételesebbek lesznek.A két kattintás már a prototype craft cuccoknál is felejtős,annyival könnyebb az artifactnál,hogy nem kell az összetevőihez más játékos.

Az Artifact kategória pedig a raid cuccokkal fog vetekedni.Ritka alapanyagokból és más játékosok értékes craft tárgyainak(több féle craft tárgy)összetevője.