60268
-
#3679 De a lényeg az, h nagyon kevés közös questjük volt. -
Nephin #3678 A cikk írója simán játszhatott volna a barátjával, ugyanis az eltérő classok is bemehetnek a másik class questjeinek területére az instába, ha csapatban vannak... -
#3677 Tudom nem feltétlenül idetartozik, de ezt látni kell. Aggasztó, de a Sith-ek sora ismét gyarapodott...
-
#3676 ki hisztizett? építő jellegű vitát vártam..,de ha azonos a véleményed akkor nemtudjuk megvitatni:P -
Tababo #3675 nyugodj már meg hisztis picsa...rosszabb vagy mint asszony.
"•A szerző szerint a TOR-t a furcsaságai ellenére a történet miatt lesz érdemes játszani, mivel egyéb területen (harcrendszer, környezet) vannak nála jobb MMO-k."
erre írtam. én 1et értek veled. -
#3674 fogd fel úgy,hogy szinte az összes RPG-ben pl. egy Druida nem használhat vágófegyvert illetve egy mágus csak tőrökhöz ért..vagy egy törpe nem fog kétkezes karddal nyomulni...így itt is bizonyos fegyverek használatát csak egy adott klassznak engedélyezik,mert a másikban képzetlen illetve "nem engedi a vallása":P:D -
#3673 mi LOL? indokolnád? hiába a történeti szál az véges....MMO-ról beszélünk.Ha 1 vagy 3 vagy 4/tudom is én/ hónap alatt kijátszod az összeset utánna mi lesz? Elvégre a lényege egy MMO-nak az,hogy nem egymagadba tolsz egy történetet hanem sokan játszotok EGYÜTT.A cikkben olvasható volt,hogy pl. 2 barát nemtudott együtt játszani,mert a 2 különböző klassznak 2 teljsen eltérő szintezése volt....szóval pls indokolod és érvelj! -
EnxTheOne #3672 Egyébként csak engem zavar hogy az erőhasználoknál megvan határozva hogy milyen fénykard lehet nála? :S Pl. én soha nem mennék 2 db fénykardal, vagy dupla pengésel se. :S
Remélem löfegyvereknél nem lesz ilyen hülyeség. -
Tababo #3671 hát ez lol... -
#3670 Tess -
#3669 Ismét csak nem sietik el az update-et. -
Boncmester #3668 Már megtaláltam, köszi :) -
Nephin #3667 Ilyen sokatokra lehet majd vadászni? Helyes! :) -
Nephin #3666 A classoknál ahogy van infó, van téma, pl. ma volt az utolsó bejegyzés, a klánok pedig a Klánok főtéma alatt vannak. :) -
arcosharcos #3665 ilyen az mikor nagyüzemi trancsírban bezsákolják a köztársaság fővárosbolygóját -
#3664 Jó a kép! :) De amúgy kár hogy ezeken a képeken tök jól ki vannak alakítva a fénykardok, a gameplay trailerekben (Taral V) meg ilyen végében keskenyedő hegyes szar! Szerintem sokkal jobban ki lehetett volna dolgozni a fénykardokat. -
Bhalage #3663 ezvan :d trancsir lesz. nagyuzemi -
arcosharcos #3662 komolyan mondom Bhalage,ahhoz képest,hogy eleinte köztársasági oldalon akartál lenni,valami hihetetlen változáson estél át,még a Sith Empire
oldalhoz képest is nagyon darkside lettél:) -
arcosharcos #3661 majd az érte járó vérdíj fejpénz megvígasztal:) de egyébbként egyetértek,bizonyos szempontból pazarlás leölni -
Bhalage #3660 en piritani fogok nem sunazni :o -
#3659 kár hogy a BH/Smuggler páros nem neutral , akkor minden csajt meg lehetne khmmm sunázni -
EnxTheOne #3658 Owned
Kár hogy ellenség lesz :( -
Boncmester #3657 Hmmm, nem rossz, remélem az oldalamon tudhatom majd :DDDD
A halál utáni debuff a legtöbb MMO-ban megvan, nincs ezzel semmi gond :) -
arcosharcos #3656 Igen lesz de ahogy elnézem csak akkor ha mi "közbenjárunk" az ügyben.Nephin main kari Vs Crassus main összecsapásból ahogy látom jelen állás szerint max egy duell jöhet ki.Viszont ha valamelyikünkel fut össze -hosszú téli estén szűk sikátorban:)-az a medic centerben is végződhet.
------------------------------------------------------------------------
Jut eszembe itt a kari mikor(int egy hellókát és megpadlózik aztán rögtön megnyugszik)meglátogatja az örök vadászmezőket plusz a medic centert,azt itt debuffal honorálják ami X ideig rajtunk marad.
------------------------------------------------------------------------
Jah és van egy képem a deceived Cinemaban látott Shae Vizla - female Human Mandalorian Bounty Hunter - csajsziról:
PC Gamer front-page,itt is csak jobb minőségben -
Bhalage #3655 doom -
Boncmester #3654 Akkor lehet mégiscsak lesz fenekelés :D
Amúgy én néztem az swtor.hu-t 1 hónapja kb, a class fórumokban pl fél éve nem nagyon láttam új bejegyzést, de lehet csak benéztem valamit. -
#3653 "•A szerző szerint a TOR-t a furcsaságai ellenére a történet miatt lesz érdemes játszani, mivel egyéb területen (harcrendszer, környezet) vannak nála jobb MMO-k."
hmmm ez nem jó hír....az oké ,hogy legyen frankó történeti szál a fejlődés során ,de ha egyszer az ember max szintre fejlődött éppenhogy a harcrendszer és a területeken való felfedezés,mászkálás kerül előtérbe.... -
#3652 btw jut eszembe a bolygók kb. milyen méretüek lesznek?mennyire lesz szabadon bejárható egy planéta? vagy viszonylag csak fix helyekre tudsz majd elbaktatni a karaktereddel? /álá Conan/ -
#3651 én nem aggódom a guild miatt egy Tanknak mindig fix helye lesz:P:) -
arcosharcos #3650 Ha jól számolom(naptárilag)akkor holnap Fan Friday updatet kapunk.Részemről ez a hivatalos Agent Imperial Intelligence Agency jelentés
-
#3649 jó, igaz, ennyiben megéri, csakhát szerintem a készítők részéről is korai volt még ez a guild dolog - hacsak nem akarnak meglepni valami nyár eleji megjelenéssel, amit erősen kétlek
holnapi update-re tipp? múlt héten egész értelmes kontent jött, szerintem a héten megint valami semmitmondó bal****ság lesz :|
DE! ne legyen igazam :) -
Nephin #3648 A mainem köztársasági, alap. De lesz altom minden classból, a történet miatt.
Szeretettel meghívok mindenkit az swtor.hu oldalára, ahol sok más érdekesség mellett a fórumban találhattok klánokat is, mindkét frakcióból (egyébként a link ott van a fejlécben is, sok kérdés, ami itt felmerül, már régen ki lett vesézve nálunk, na nem baj... :P) -
#3647 klán név foglalásra azért jó. sajátunkat én is beregeltem már. -
Boncmester #3646 Na igen, de már lehet guildet csinálni az swtor.com-on, hogy lefoglald a nevét, meg valahogy szerverekre fogják osztani a dolgot azalapján, hogy melyik guild kit jelölt be ellenségnek meg barátnak, szóval nem árthat előre gondolkozni.
Amúgy én már előrendeltem volna a CE-t, ha lehetne :D -
#3645 ráér még az a guild szervezősdi, szerintem majd ha lesz itt 4-5-sok arc, aki előrendelte a játékot, akkor lehet elgondolkozni guildeken -
Boncmester #3644 Én is benevezek a nézők közé :D
@3642
Valóban, köztársaság vagy sith leszel Nephin? :)
Arcos, te tolod majd Imperial Agenttel, ha jól sejtem? :)
Guildek egyébként szerveződnek? Láttam az SWTOR-on, hogy van kb 3 guild, amiben benne van a Hungarian szó, darabonként kb 1 emberrel.
Nekünk lesz/van guildünk (Haunted Religion) egyelőre régi WAR-os arcokkal, de ki tudja, mi lesz belőlünk? :) -
arcosharcos #3643 Szóljatok mikor lesz,mer végig akarom nézni csak hozok popcornt Jobban belegondolva az ingame már nincs is olyan messze -
arcosharcos #3642 Dehogynem:)Csak attól függ,hogy köztársasági vagy Sith a hölgyemény -
#3641 anytime:D -
Nephin #3640 Majd ingame megbeszéljük. :P