60268
-
#3397 eszméletlen jól néz ki, need -
Tababo #3396 hali. sokat melóztam mostanság. igazából szépen összeszedték magukat. látványosan javultak a dolgok. a kegyetlen rossz leak videókhoz képest tényleg szép.
a pvp-ről nyomhatnának több infót. remélem nem fogják elhanyagolni.
-
arcosharcos #3395 Jah és ne feledjük,hogy a most magukkal hozott demó FP egy gyengített,könnyebb,lebutított válltozata annak ami a játékban lesz.Szal
ennél erősebbre számítsunk.
--------------------------------------------------------------------------
A Fate of the Galaxy,pénteki frissítés trailerben látható birodalmi Red Guard/Royal Guard(Malgus körül dekkolnak)nagyon ott van:)Malgus is remek lett ingame. -
#3394 lol és tényleg!:D az előzö videókban az ilyen darabólósan mozgó billentyűvel forgó noobokat jaj ,de szeretem Arénában:P:)
még magas ratingen is úgy mozognak az emberek mint egy nyugdíjas robot....csak a WOW-ban még ilyen mozgás mellett is megnyerheti a class a harcot! "balance" FTW!:) -
arcosharcos #3393 És egy ujabb alapszabályt vélhetünk felfedezni:)miszerint lootolásra mindig van idő
Jah egy fokkal jobban tolta JK srác mint amiket előző vidikben láttunk.A Captain nevezetű mob vagy inkább mob boss,mert volt neve is ha jól láttam.Rendesen ráaggrózótt healerekre,JK nem is tudta leszedni róluk.Előtte meg healerek nem tudták kihealelni Trooper/Vanguard tankot.
Fedezék mögül simán kilőtte smuggler healert(persze ilyen fedezék mögül kilövöm skillt már játszható trooper és BH kaszt-tól is láttunk).
Hatalmas,lórugás szintü ütése volt egyébbként,nem csoda,hogy bewipeoltak,ehhez kell a stratégia,kitalálásához meg nem biztos,hogy elég a 3/4 óra játékidő.
------------------------------------------------------------------------
A smuggler/scoundrel healer ruházata totál olyan volt(csak más színben) mint a Jedi Visszatér filmben Szenátor Leia Hercegnő felszerelése az
Endor bolygón. -
arcosharcos #3392 Hellász Tababo!jó sokáig el volt tünve(mindenre figyelek ám),mi történt?semmi szigorú vagy kritikus észrevétel?tényleg te vagy?:) -
#3391 23 perces nagyon jó minőségű videó
-
#3390 Végre valaki, aki játszott életében már MMOt :D
-
arcosharcos #3389 A healer kasztokról pár hasznos infó lejött.Demóban a Smuggler/Scoundrel főleg HoT alapú gyógyító képességekkel rendelkezik.Ebből következik,hogy az Agent/Operative ágra is a HoT alapú gyógyítás lesz a jellemző.
A másik két heal kaszt alosztályra(JC/Sage és a SI/Sorcerer)lesz jellemző a greater heal,flash heal...képesség(szerintem).
Így a feladatkörük miatt mindkét(factonként)heal alosztályra szükség lesz.
Nem kell körbeírnom,hogy a HoT heal milyen lényeges mikor Boss vagy játékos,healerre vagy csapatra tol egy stun,fear(bizony itt is lesz),silence,knockback...skillt de a HoT heal akkor is kifejti hatását ha nem tudunk skillt nyomni.A JC és SI álltal használt kisebb-nagyobb azonnali heal meg kell,hogy némelyik FP boss lórúgás szintű támadásait healeljük,hogy ne úgy járjunk mint a vidiben a Jedi.
És most jön a csavar a dologban,mert bejelentették,hogy Pl.a JC/DPS ágon is képes lesz(ha úgy talentol)off healer szerepet betölteni.
Akkor gondolom az off healer lehetőség a többi healelni tudó kasztok DPS ágára is igaz lesz.Vagyis a smuggler/gunslinger;agent sniper;JC/shadow;SI/assassin megfelelő talentolással saját AC-n belül akár off healerkedhet is.
Ezt megerősíti az is,hogy közölték,hogy Tank AC-n is lehetőség lesz DPS-t fejleszteni.A vidiben látott JK/Guardian történetesen DPS-re talentolt Guardian specen.
Qrv@ sok lehetőség lesz választott AC-n belül is a talentolásra.Vagyis a prot talentolásokon kívül az off talentezésre is lesz lehetőség így csapatban a szerepvállalás is szélesebb skálán fog mozogni -
Tababo #3388 Tényleg nagyon szép lett. Nekem főleg a graffal volt bajom, de el kell ismerni szépen kipolírozták.
Ha pvp-t is rendesen megcsinálják akkor teljesen rendbe lesz.
-
#3387 azért a rift elég rendesen feladta a leckét... -
#3386 Hihetetlen mennyivel szebb lett a játék! :O Úgy érzem, ha ez kijön, megy a rift a kukába... -
Kalinka #3385 következő pvp mmo kb a Warhammer 40k és a World of Darkness lesz, addig max ilyenek.
A gyerek az alsó videón annyira gázosan játszik, hgoy nem tudtam végig nézni :)
Amúgy tényleg sokat fejlődött a játék és elég impozáns már most is. -
#3384 infók az első napról -
#3383 azért ezzel már ellenénk!:P -
#3382 Naaa ez az! végre finomság videók!:D -
#3381 kb annyira lesz pvp játék ez is, mint a rift. Minimálisan. daoc/war féle pvp játék egy jó darabig szerintem nem fog készülni. PvE sokkal több embert vonzz hiába szeretjük mi jobban a pvpt :p -
#3380 leszarom hogy nez ki, ha pvprol meg azt se tudjak mi lesz, vagy csak tapogatoznak a sotetben...:p
-
#3379 Hát basszus tavalyhoz képest iszonyat mit fejlődött a játék. Graf, combat, animok. Nagyságrendekkel jobbak. -
#3378 -
#3377 jah nyomorék, de legalább látszik hogy jól alakul a game -
#3376 Hát szerintem kínszenvedés nézni a srácot, ahogy játszik :D -
#3375 -
#3374 nah ezzel kellett volna kezdeni a napot, nem azzal a gagyi trailerrel :D -
#3373 -
#3372 Harc is durván jó...nagyon gördülékenyek az animációk is. lájk! :D -
#3371 sokkal szebben néz ki a játék (még ilyen felvétel alapján is), mint régebbi videókon -
#3370 Tetszik a ruhák mozgása :) -
#3369 -
#3368 sztem ne számíts arról semmire idén, talán egy hivatalos semmitmondó teaser trailer lesz előbb utóbb, de attól még nagyon messze vannak hogy a játékról beszéljenek -
#3367 /off
Vampire-es World Of Darkness MMO-ról nincs szó ezena PAX kiállításon? -
#3366 ez jizz in my pants kérlek szépen :D -
#3365 lesz 20+ perces bemutató paxon most. -
#3364 hát nem kezdegetni kéne a trailereket amikorra a megjelenést tervezték eredetileg
hol van már egy fél órás pvp gameplay?? direkt elhúzzák ezekkel a zenés vackokkal hogy véletlenül se tudjuk előre hogy érdemes-e megvenni -
#3363 Kezdésnek nem rossz azért ez
-
#3362 najó igazából ez a wowos trailer 10x információdúsabb :D -
#3361 nem akarnak meggyőzni, ilyet 10 éve is láttunk
nemigaz hogy egy endless órányi játékot nyújtó MMO-ból nem lehet értékelhető anyagot kivágni -
darkling #3360 Itt van 720-ban -
#3359 ez így ennyi idő után lófax már elnézést....:S:( -
#3358 Van HD. Amit linkeltél, ott a letöltés nyílra kattints