Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Letagadlak. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
OFF

Kinect pedig jó móka, sports/fitness/dance odabasz 😊 Bár nekem még mindig guitar hero a bestof konzolon 😄
na errekivancsi leszek!<#eljen>

anti hero

tudom, en nem is az e3rol irtam 😉 de koszi

anti hero

Jeffjohnson
E3 az egy kiállítás nem összekeverendõ az ME3 al

Rage47
tél
N1ggA
tenyleg, a holiday az most tél vagy nyár?

Spread De Love!

nem tudom mit ME3aztok, lehet hulye vagyok (sot biztos) de az ME3 az 2011 holiday" megjelenessel van a trailerben, amit en 2011 telre gondoltam oO vagy ez juniust jelentene?! nemtudom, mind1, jojjon!

anti hero

Jeffjohnson
Naja, E3 Június 7-9. Maradva a szeptemberi kiadásnál akár az E3on is bejelenthetik a megjelenést + EU bétát és így a PAXon csak egy kis demo lesz.

j0nNyKa
fölösleges ezen spekulálni, úgyis õk tudják, hogy mi a jó nekik pénzügyileg

az meg a másik, hogy a játéknak el is kell készülni, át kell esni egy open beta fázison, majd az open beta alapján egy javítási fázison, stb.

nem beszélve aztán a kiadás utáni rohammal járó problémákról - lagok, sorbanállások, stb.

pl. az is kérdés, hogy az eu, illetve magyarország felé lesz-e valamilyen késlekedés, bár ha az EA-t nézzük, õk nyitnak ezirányba hálisten

aztán az ára is kérdés, bár én biztos, hogy ráköltök, akármilyen összeget mondanak

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
E3on

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jeffjohnson
Ha március után fog megjelenni de a májusi konferencián árulnak majd el részleteket akkor szerintem PAX-on nagyjából semmi a megjelenéssel kapcsolatos info nem lesz. Bár azt sem hinném ,hogy a befektetõknek tartott konferencia lenne az ahol hivatalosan is bejelentik a megjelenést. A nagyközönségnek tehát valószínûleg utána lesz csak bejelentve a megjelenés.

PAX-on a maximum egy EU beta lenne amit bejelentenek már ha ragaszkodnak ahhoz ,hogy ott valami nagyot dobjanak a tányérba. Ezek alapján egyre inkább a szeptember kezd reális megjelenési dátum lenni ha tartják magukat ahhoz ,hogy nyáron semmit sem adunk ki.

Pluskast
Hmm azért nem lennék biztos benne. Engem érdekel mind a 2 játék de nyilván tisztában vagyok a 2 game közötti különbségrõl, és az egyik "létezése" számomra nem akadály, hogy a másikkal ne játszak, ne vegyem meg.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Khabbas
Semmi gond, de a gondolatmeneted helyes volt, ha a witcher nem is, mass effect 3, és dragon age 2 jönni fog bioware berkekbõl.
Bár szerintem a kiadást az EA rendezi, õk meg aztán minden hónapban adnak ki valami játékot, ezért nem gondolom hogy ez így nagyon befolyásol bármit. Ha valamennyire igaz, hogy mennyit költöttek rá, akkor szerintem inkább a többi játékot tolják, mint ezt.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

TDC Geronimo
Meg a battlefield 3 is. Jó évük lesz 😄

TDC Geronimo
Jajj ne, ez fájt 😄

j0nNyKa
illetve a szokásos fifa - nhl - nba trió, illetve valami need for speed is jön

0Fritz0
Pedig általában négy AAA-t szoktak egybe csomagolni... 😊

(szar poén, fákkjeee)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Igazad van, ezt benéztem. Ciki...
TDC Geronimo
Idén azért rendesen kaszálni fog EA biowareval. DA2, ME3, swtor. 3 AAA játék 1 éven belül.

Torzonborz
ööö witcher cd projekt-es játék nem BW-s.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

j0nNyKa
btw lehet ám, hogy a mass effect 3-mal keverted a witcher 2-t, nem? mert az me3 tényleg mostanság jön, és ott tényleg lehet olyan, hogy furcsa lenne egyszerre kiadni

j0nNyKa

TDC Geronimo
Arra várhatsz még 3, de inkább 4 évet. Nem csak halo létezik ám konzolra...

ooo miert lenne a W2 bioware ?

anti hero

Khabbas
Hát szerintem a witcher nem bioware játék, de lehet hogy én tévedek..

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Szerintem te vagy nem érted amit irok, vagy nem tudtad eddig, hogy a Witcher 2 is Bioware játék, mint ahogy az SWTOR is.

Ezért nem fogják egyszerre kiadni 2 terméküket, rontva az eladási statisztikákat.
nem, en next nextgenre gondoltam x360 minek kellene atom gepem van, halot meg szarom gecc
ja, a kismacska/kiskutyaszelidito kinectet meg egyenesen lehanyom oO

anti hero

j0nNyKa
nincs itt sgn valami ignore funkció?

TDC Geronimo
boxot vegyé', az van nekem is! :d

itt egy ps3as gyereket tudok, a cicababak nem "compjútereznek" a managerek is inkabb vitorlaznak, kocsmaznak, kurvaznak..
szerencsere 360as ratyiak nincsenek <#eljen>

ps- amugy vettem egy 47es fullhd lcd tivut, kene mar vmi nextgen konzol

off off

anti hero

TDC Geronimo
Nálunk se mert mindenki xbox 360as 😄

nalunk meg senki nem veszi meg rajtam kivul oO hú ebbõl aztán nem lehet általánosítani.

anti hero

Khabbas
Nem azt mondtam hogy e miatt elõbb kiadnák, hanem hogy nem kell aszerint beállítani a kiadását, hogy "jajj, pont akkor kijön ez meg ez, félünk, ezért halasszuk". Azzal, hogy csak nálunk egy 10 fõs cégbe 3-an megveszik, arra akartam utalni, hogy nagy a star wars tábora mindenhol.

Hú, most megfogtál. Ha már 3 emberrõl tudsz aki megveszi a kis országunkban, akkor tuti elõbb kiadják.😊

Az az igazság, hogy magasról tesznek az ilyen kis lélekszámú országokra mint Magyarország. Már egy nyamvadt lokalizációt sem csinálnak 20 milliónál kevesebb lakosú országnál, nemhogy foglalkozzanak azzal a kb. 500-2000 eladott SWTOR-ral amit kis hazánk prodkálni fog, mikor összességében több milliós eladásban reménykednek.

És ha a statisztikai számitásaik azt mutatják, hogy 100-200 ezer vagy még több elõfizetéssel többet tudnak produkálni, ha kicsit halasztják a megjelenést, akkor meg fogják lépni ezt a lépest.

Tartom magam a szeptemberi megjelenéshez.😊
[HUN]Crassus
1-1 új piacra betörõ MMO-nak lehet gondos célirányú tervezés kell a megjelenéshez,de ez STAR WARS! mondtam már korábban ha húsvéthagyó kiskedden péntek 13-án hajnali 4 kor jelenne meg akkor is rekordot döntene az eladás😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kicsit forditott a gondolatmeneted.😊
Nem a Witcher 2 tenné be a kaput az SWTOR-nak, hanem az SWTOR tenne be a Witcher 2-nek ha egyazon hónapban megjelenne a 2 játék. Ha egyidõben jelenne meg mindkettõ akkor ki a franc venné meg a Witcher 2-t?😊
Biztos hogy jóval kevesebben. Ezzel maguk alatt vágnák a fát.

Én is annak örülnék ha már holnap mehetnék megvenni, de ha reálisan nézem, akkor véleményem szerint szeptember elõtt nem fog megjelenni.
j0nNyKa
ott a pont, nem hiszem hogy marketing szempontból késleltetni akarnák a megjelenést

.. persze ha nem 100%-os, akkor nem 100%-os, az megint más tészta, amiatt nyilván csúszhat

PAX-on kiderül, hamarabb nem hiszem

[HUN]Crassus
én egy laza 2-4 milliós eladást jósolok az elsõ hónapra....

rengeteg SW fan van ha ezek beindulnak még lehet keveset is mondtam😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Pluskast
Na az lesz a szép, ha egy single player játék miatt nem adják ki. Jó játék lesz a wicher 2 de szerintem azért más - más élményt ad a 2 játék.

Khabbas
Csak a cégbe tudok 3 embert aki megveszi, és nem vagyunk nagy cég. 😊
Szerintem teljesen mindegy mikor jön ki, mmo-t akkor vesz az ember, ha komolyan gondolja, és ezt rengetegen várják.

"A TOR a 2011-es évben fog valamikor megjelenni, de március után. További részleteket a májusi, negyedik negyedéves konferencián árulnak el."

Nem hiszem, hogy a májusi konferencián azt jelentenék be, hogy abban a hónapban meg is jelenik a játék, ráadásul egyidõben a Witcher 2 megjelenésével.

Hatalmas üzleti baki lenne.
Pluskast
Remélem nem lesz igazad <#papakacsint>

TDC Geronimo
Az nem temetés, ha reálisan nézem a megjelenési dátumot 😄

Pluskast
Ne temesd!

TDC Geronimo
Nem lehet, biztos... Ezek az oldalak azt raknak ki amit akarnak. Szeptembernél hamarabb nem jön ez már.

j0nNyKa
gamespot szerint május 17 a megjelenés, persze ez is ugyanúgy lehet totális hülyeség, mint az összes többi külsõ oldalon megjelenõ infó

Pluskast
Az nekem már épp elég lenne! Pláne ha be is kerülnék😊)

TDC Geronimo
Max annyival, hogy pár hónapon belül VÉGRE elkezdõdik a rendes beta... Talán EUba is -.-