Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Svenhassel
Bizony az end content fontos része az MMO-knak. De ha azt nézzük, hogy lesz pvp (bg, world) ismételhetõ insták amiket többféle képpen is végig lehet tolni a párbeszédekben hozott döntések alapján. Nem lesz itt gond. És a companionok gearelésérõl, craftról illetve az ûrhajó fejlesztgetésérõl nem is beszéltem.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Pluskast
Én már annak is örülnék, ha elindúlna az európai béta (na és persze kapnék kulcsot is hozzá :-)). Amúgy nekem csak egyetlen egy félelmem van így látatlanban - remélem téves lesz az aggodalmam-, hogy vajon mennyire tud majd lekötni miután kimaxoltam a karakterem. Valjuk be az mmorpg-ék világában ez mindíg kardinális kérdés. Bár a bioware munkáit ismerve szerintem nem lesz gond😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Fenrir
A balanszolást meg a bug írtást 1000 évig is lehetne csinálni, mégis mindig lenne vele munka, lásd WoW. Ott is megy folyamatosan a kasztok balansza mert a játékosok hamar ráéreznek, hogy melyik kaszt melyik képességgel/build-del a legerõsebb, ilyenkor vagy azt kell legyengíteni vagy a többit erõsíteni.

Szóval reméljük még idén kiadják úgy, hogy ne az legyen, hogy mindenki csak az ingyen hónapot használja ki és nem lesz utána elõfizetés a második hónapra már.

A halál csupán a kezdet...

Svenhassel
Persze, tudom. De itt a "készen van" szerintem inkább azt takarja, hogy minden elképzelést megvalósítottak stb. Bugok, illetve más hibák mindig lesznek, no meg balance problémák...

Fenrir
"márc 31 és december 31 között valamikor."

Olyan, hogy "kész" soha nincs, mindig van mit hegeszteni még a játékon.

Olyan van, hogy kiadható állapotban van, de sajnos láttunk már olyat, hogy a játék bétája jobb volt mint a release, lásd Age of Conan.

A halál csupán a kezdet...

Svenhassel
Annyit tudok biztosra állítani, hogy még idén kijön. De már csak április után valamikor. Sajnos a legvalószínûbb megjelenés 2011 õsze (szeptember mondjuk). Március 11-en kerül megrendezésre a PAX East talán ott majd elárulják végre.
Egyébként most néztem egy interview-t amiben az hangzott el, hogy készen vannak, már csak finomítanak. Ez idõben mit jelenthet szerintetek?

Khabbas
Hát azzal még ráérsz, márc 31 és december 31 között valamikor.
Ha minden jól megy. <#idiota>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

És egy végülis gondolom sokan kérdezték már de valami release date volt már mert akkor ugy mondom le a WoW accountomat😊
(#3257)Az "Éljen a köztársaság!"felkiálltás után<#csodalk><#bdead>elég nehezen bírtam összeszedni a gondolataimat<#lama><#miaz>
------------------------------------------------------------------------
(#3255)Arénán már én is filóztam,úgy tûnik,hogy lesz.A BTC8 Timeline return of the mandalorians videóban a fejlesztõk már bemutatták az arénázást.

Egy késõbbi interjúba pedig azt nyilatkozták,hogy "lehetõségünk lesz kompanionunkat benevezni pénzdíjazásos versenyekre".

A Bowdaar wookiee kompanion történetében kiemelték,hogy gladiátormeccseken szerepeltetik,amiben hírnevet vívott ki magának,10000
nyert meccsel rendelkezik és ellenfelei között Jedi is szerepel.

De a SW mozi filmben is volt aréna a Geonosis bolygón amit gladiátor tornákra építettek.

Már olyan sok utalást tettek arénára,hogy tuti tervezik.

A fent említett kompanion történetében eddig a pénz és hírnév elismerést említették arénában megszerezhetõ jutalomként.Az,hogy Jedivel is megmérkõzõtt,pedig a Jedi és Bowdaar ugyanazon faction oldalon vannak ujabb kérdést vet föl.Nem biztos,hogy itt egyik faction Vs másik faction rendszerben fog mûködni az aréna.Az hogy mi is benevezhetünk gladiátor tornákra vagy csak a kompanionukat nevezhetjük be még szintén kérdés

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

N1ggA
Igazábol mindenre válaszoltál ami nagyon érdekelt,de megnézem😊köszi
Üdv a mozgó céltáblák között. 😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Jeffjohnson
Üdv! Jaja emlékszem.
Arcosharcos biztos ír majd egy jó fél oldalas választ erre de nagyjából amit tudok leírom aztán majd õ kiegészíti 😊.

Lesz pvp. BG bejelentve és az Open world pvp is. Max szintben nem vagyok biztos talán 50. A játék olyan lesz mint AOC 20as szintig magyarán minden npc saját hangon beszélni fog csak itt a válaszaid befolyással lesznek a történetedre.Egyenlõre csak kis létszámú insták (flaspointok) vannak bejelentve de biztosan lesznek nagyobbak is. Nagyjából 5 oldalt tele lehetne írni még azzal a sok mindennel ami a játékba lesz így azt javaslom, hogy a banner alatt lévõ "magyar oldal" linkre kattintva kezd el olvasgatni az ott lévõ infókat.

mijki
Csak most kezdtem el nézni a fórumot, és nagyon tetszik a játék. Éljen a köztársaság! 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

BEAST
Már miért lenne a Shogun 2 a Starcraft 2 riválisa? 😊

Server balance szempontjából a legnagyobb hülyeség ragaszkodni a 2 oldalas rendszerhez. Igazán elfelejthetnék már a fejlesztõk.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sziasztok! Lenne egy pár fontos kérdésem a játékkal kapcsolatban mivel az oldalukon nem sok mindent találok meg.Elösször is lesz e pvp a játékban?ha igen milyen formában bg?vagy csak world pvp?netán arena féleség 😄.Mert én inkább a pvp felé hajlok és nagyon tetszik a játék.2. Mennyi lesz a max szint? Am JEFF JN nem tudom h emlékszel e rám még egyutt AOC oztunk 😊elöre is köszi jo8
Azokban a kategóriákban is számíthatnak kihívásra.Diablo 3-nak ott a Torchlight 2 ami már online is játszható és korábban(nyáron)jelenik meg mint a D3.Ebben a kategóriában a Dungeon Siege 3 is komoly erõpróba lesz Blizznek és szintén korábban(május)jelenik meg D3-nál.

Másik kategóriában is lesznek kihívók.A hamarosan megjelenõ Total War sorozat Shogun 2 akár jobb is lehet mint a Starcraft 2
Balance téma:Ahogy tökéletes kaszt balance nem létezik(még a nyolcvanhatodik patch után sem),persze nyilván törekednek rá,tökéletes server faction játékos populáció balance sem létezik.

Nincs jelentõsége,hogy összeségében melyik factionból vannak többen,mert eddigi MMO tapasztalatok azt mutatják,hogy ez server függõ.Biztosan lesznek serverek ahol az egyik faction lesz többségben és lesz server ahol a másik.Kiegyensúlyozott serverek nem nagyon vannak.Szervereken lehetne szabályozni a populació balancét.Fejlesztõk erre is kiírtak egy szavazást de meglepõ módon elsöprõ többséggel semmilyen szerver populáció balancét nem akarnak a játékosok.

Ezért érdemes olyan szerverre menni ahol választott frakciónk van többségben.PvE-n is számít,mert könyebben találhatunk csapatot ha többen vagyunk és PvP-n meg zergelhetünk😊

A OpenWorld PvP-t mondjuk elbaltázhatja a szar arány,mert zergeléshez egyik oldalnak elég a számbeli fölény,nem kell stratégia.Másik oldalnak meg nem létezik stratégia zerg ellen.

mijki
kár, na mind1 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Svenhassel
Teljesen jól írtad.

N1ggA
auto-aim lesz, ez nem fps.
auto attack nem lesz, azaz minden támadáshoz le kell nyomnod gombot.
Vagy tévedek? Célozni kell majd???

Spread De Love!

Pluskast
Nem lesz! De már sokadszor el lett mondva....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

BoneDragon
Ezt a kérdést, szerintem te sem gondoltad komolyan... O.o

Svenhassel
Igen most már értem. De mint már mondtam ez egy rpg szóval nem kell célozni.

mijki
Mert én vagy Trooper(ha nincs auto-aim), vagy jedi leszek. Még nem tudom 😊

mijki
SRO-ban is olyan van, hogy rákattintasz a mob-ra, vagy playerre, és pl. a bowos(íjász), amint megnyomod a skillt, rögtön lövi, hajszál pontosan a másikat. Nem pl.: az egérrel célzol...

Remélem, itt nem lesz ilyen.

Svenhassel
Auto-aim egy (mmo)rpg-ben? Az hogy jön össze? Nem igazán értem. A wasd viszont tuti.

mijki
Sziasztok!

Ugye nem lesz auto-aim a játékban? és wasd-vel lehet irányítani a karit, nem pedig, kattingatós, 123 nyomogatós szar lesz, mint pl.: Silkroad?

j0nNyKa
nem baj az, olyanból sokkal többet láttunk már, hogy valaki átállt a sötét oldalra, mint az ellenkezõjébõl 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Vezet Republic<#wink>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Egyik CW epizódban volt egy olyan,hogy Obi-Wan Kenobi meglátott egy Zabrakot és azonnal Darth Maul-ra asszociált,majd megkérdezte,hogy életben maradt?Majd Yoda közölte vele,hogy de hát ez egy másik Zabrak😊

re,mirõl maradtam le?
(#3225):ez jó😊mikor pszichológus az alany elé tol egy képet és arra kíváncsi,hogy mit lát rajta.Mindenki mást fog látni és arra asszociál
ami érdekli.Ugyanazon képen van aki fegyvereket lát és van aki virágos mezõt rózsaszín pónikkal.Van aki a WoW-ot és van aki a TOR-t látja a képen ami ebben az esetben még nem gáz,mert akár még az is lehetne.
Itt ez a másik kép,na ilyen neon fényözön csilli-villi high tech city,holo kivetítõ twi'lek csajokkal viszont tuti nincs a WoW-ban.Aki
ezt is azzal párosítja az...inkább nem is mondom.

(#3236)nagyon szigorú😊néztem az interjúkat,maguk a fejlesztõk is tolják a hype és flame szöveget rendesen.Ez a "lenyomjuk a konkurenciát","több elõfizetõnk lesz" és hasonló nyilatkozataik nem voltak gyengék😊
Nekem bejönnek az arcoskodó dumáik,eddig minden esélyük megvan,hogy ezzel a fejlesztésükkel sikeresek legyenek.

j0nNyKa
a Q&A rész jó, ott írnak pár fasza dolgot

de valóban, ezek annyira semmitmondó updatek, ahhoz képest, hogy milyen core funkciókról nincs még csak halvány fogalmunk sem..

BoneDragon
Neked minden topicba értelmes hozzászólásaid vannak... Ne rontsd el ezt a topicot is. Ha wowos, nem kell bejárni. Megvan mindenki nélküled. Köszi.

V43 1105
R E T A R D . . . . . . .

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jeffjohnson
Mielõtt nekikezdenél trollkodni vagy bárkit is flamelni figyelmeztetlek itt csak azok a postok maradnak bent amik normális hangvételûek és nem csak az a céljuk, hogy agressziót váltsanak ki!!!

BEAST
Én utállak. :y

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
oké, akkor megnyugodtam <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lolSL
amíg nem az xbox360 topicba vagy így ráörülve vmi új játékra, hanem a rendes pc-s oldalon, addig nincs félnivalód

TDC Geronimo
Utálsz engem is akkor? 😞

lolSL
a konzolokat nem utálom, csak tárgyak
de azokat akik létrehozták, és azokat akik képesek játszani rajta ...

Svenhassel
Egy folyosótól mit vársz? 😄

TDC Geronimo
Minden topikba beír valami flamekeltõ postot és notórius konzolutáló úgyhogy hagyjad rá 😄

lolSL
így néz ki minden 2. folyósó abba is

Torzonborz
ebben most mégis mi az ami wowos ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Svenhassel
Öcsém te ennél értelmesebbet nem tudsz beböfögni?

Egyébként elég semmitmondó frissítés... Gyakorlatilag semmi újat nem tudtunk meg belõle 😞 Remélem a közelgõ PAX-on lesz nagy info áradat, netán megjelenési dátum...

lolSL
elég wowos

Khabbas
Mai frissítés: íme

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

j0nNyKa
érdekes a szavazás - az imperial agent nekem spec iszonyat szimpatikus, csakhát ott vannak a sithek...

Jeffjohnson
Így van de a többség így is még kiadás elõtt lehúzta anélkül ,hogy bármi infója lett volna a játékról.

MrStokes
A korrektseg kedveert megemlitendo, hogy pont hogy tobb emberke is megvedte a jatekot a hozzaszolasokban, es a posztolo ellen szolt az FS forumon...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"