60332
-
Nephin #13958 Szerintem nem lesz most EU, direkt az óceániaiak startjára tesztelnek nyugati parti data centereket. -
#13957 na például az ilyen dolgokban elég.. ügyetlenek néha: (részlet a béta fórumról)
I was invited back to beta on 09/23/11.
I played for 1 full day, 09/24/11.
I reached level 22 and got this bug:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=506658
Basically my class quest was bugged and I was unable to continue questing.
It was fixed on 10/04/11.
I then played for 2 days, reaching the early 30s.
I then had this bug on 10/06/11:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=525237
I was then unable to even log into Revan, this is caused by a lag spike and a disconnect. It currently can only be fixed by a server restart, which happened today (YAY! I can play again).
Over three weeks, I have had 3 days that I could play the game.
I received 1 e-mail reply to my class quest being bugged, basically confirming that it was in fact a bug. The issues were addressed in a relatively timely manner (the quest was fixed in the next patch, the server could have been reset for the second bug as there were 24 pages of people experiencing it).
I do realize that it is a beta and we are here to help bring these issues to the attention of BioWare. I also think it is important to note that there are big bugs right now that can cause a player to be locked out ~80% of the time. I am NOT complaining that I was entitled to that play time, or that this game is horrible in any sense. I just feel that my other experiences with the game have been so smooth and polished that these facts may come as a shock to a lot of players. Keep reporting bugs, emailing in tickets, and posting! For the sake of us all. -
#13956 Hát nem lenne rossz kapni egy invet... -
#13955 Testers from the USA, Canada, New Zealand and Australia
Remélem benyögik hogy EU-ba megint dobnak párat akarom az invet XD -
#13954 ah emberek, szarkazmus
úgy érettem, hogy nem kell tök hülyének nézni őket, nyilván ilyen dolgok bele lesznek rakva / már benne vannak
dehogy szidom őket, eddig is tisztában voltam vele, hogy mit csinálnak jól, mit szarul, ez nem változott semmit :) -
#13953 Na mióta bannoltak eléggé szidod őket, mi történt?:D -
Boncmester #13952 Szerintem tök alap dolog egy MMO-ban, hogy a név linkként működik. Ez az egyetlen, ahol még nem. -
#13951 biztos nem fogják, hülye az összes -
Boncmester #13950 Ja, mellesleg azt megtehetnék, hogy a chatablakban a nevekre lehessen kattintani, és tellelni pl, vagy invelni őket partyba. -
Laroa #13949 Ennyire derogál megtanulni egy világnyelvet a magyar mellé? :) -
#13948 1) nem
2) sem (még)
3) - -
Kazagor #13947 Lenne 3 kérdésem.
1./ A quest párbeszéd szövege kiiródik a chat ablakban is?
2./ A chat ablakban futó szövegek kijelölhetőek, copy/paste működik rájuk?
3./ Ha az első 2 kérdésre a válasz IGEN, akkor a paste taskolás után is működik? Akár egy szövegszerkesztőbe google forditóba stb.
Akik kevésbé, vagy egyáltalán nem tudnak angolul, azoknak ez nagy segitség lenne. Legalábbis többet jelentene a semminél. -
Nephin #13946 Szintén. :D -
#13945 jaja ty -
Boncmester #13944 Itt van, amúgy enjin-es. Vagy ide föntre akarod? -
#13943 nem csinál valaki visszaszámlálót? azt olyan jó áhítozva néznI:D -
nagypite #13942 ezért nem szabad bétázni -
Boncmester #13941 Dettó :( -
#13940 az elso het a legrosszabb, utana elmulik a remeges :D -
#13939 elvonási tüneteim vannak -
Freeeee #13938 Köszönöm a videókat. -
#13937 Amúgy kb ez írja le a legjobban a helyzetet :D -
Boncmester #13936 A csávó az FS-en kb azt írta le:
"Én szeretem a terepjárókat, mert nagyon jól lehet velük offroadozni. Kaptam egy Ferrarit, és bazdki, ezzel nem lehet offroadozni, ami szerintem szar, ám tök jól lehet vele menni az utakon és a versenypályán, amire tervezték. Szóval azt tök jól tudja, amiért egy Ferrari fan megvenné."
Ennyi, nem is kell tovább ragozni, nagy hülyeségeket meg tényleg nem írt, csak erről a csöves hülyeségről. Egymást anyázni pálne nem itt az alattam levő hozzászólásokban. -
Attila1234 #13935 Akkor jó. :) -
#13934 "Sajnálattal kell közölnöm veled, hogy túl nagy súlya nincs a szavadnak."
Azt hiszem eltévesztetted a fórumot ,mert ez nem az fs, ugyanakkora súlya van a te mondókádnak mint az övének. -
Attila1234 #13933 Sajnálattal kell közölnöm veled, hogy túl nagy súlya nincs a szavadnak. Így azt hiszem nem kell különösebben komolyan venni a kis véleményedet. Arra azért büszke vagyok (tényleg!), hogy olvasod a kis szösszeneteimet. Nekem ennyi elég, nem kell, hogy szeress is. :) -
1Darton1 #13932 Neked nagyon nem áll jól, akármilyen fölényeskedő stílust próbálsz magadra erőltetni. A félszeg jellemedtől túlságosan elüt, ami még írásban is érezhető. Gondolom élő szóban meg sem próbálod inkább.
Sajnos az itteni hozzászólások miatt visszanéztem FS-re, és Cascade tűnt a legkorrektebbnek, ami elég horrorisztikus élmény volt.
Egyébként az irománya sokkal jobb volt, mint amire a korábbiak alapján következtetni lehetett volna. Egy kicsit rózsaszín szemüvegen át látja a korábbi mmo-it, és van egy kis fogalomzavara is, de alapvetően pozitív írás volt az én szememben. -
#13931 Ok! -
#13930 majd átadom nekik a délutáni tea mellett, ok? :D -
#13929 Nekem küldhetnek nem hétvégi tesztes kulcsot is nem fogok megsértődni -
#13928 Basszák meg. :( -
#13927 szerintem se, most kiosztottak egy csomót, ennyire nem szoktak jófejek lenni :) -
#13926 jaj hát azt nem mondtam hogy komolyan kell venni.. :)
úgyis mindenki magának dönti el, hogy milyen a játék, ez egyértelmű -
#13925 Miért lesz most hétvégén is beta? Én nem tudok róla -
#13924 Elvileg ma osztanak újabb béta meghívókat, ugye? -
Johika #13923 Koszi -
t0xikus #13922 mint mondottam nem tudom komolyan vanni. persze majd megjelenés után lehet azt fogom mondani,h nahát igaza volt, de eddigi infók alapján, sztem elég sok tévedés lehet a reviewban.
és ha vki vmit hülyén ad elő, akkor kb annyira is veszem komolyan az előadását/előadót:) -
#13921 betakcake.net -en lesz pár nap múlva Q&A kizárólag IA classról csekkold ott tuti lesz rendes infó :) -
#13920 szerintem meg kajak nem ír hülyeségeket, maximum picit hülyén adja elő
jóhát most persze, lehetne vitát nyitni arról, hogy a diablo mmo-e, de nem ez volt a mondandója lényege -
t0xikus #13919 amúgymeg azt az fs cikket kb már az elejétől nem lehet komolyan venni. aki szerint a diablo az mmo, az egy roppant tájékozott és okos ember, akinek a szavára adni kell:D