60332
-
#13598 Kliens mondjuk elég stabil. Eddig kb 7 órát toltam és egyszer se crashelt vagy disconnectelt -
#13597 na hat akkor 2 ora alatt elkeszult az egesz folyamat 60%-a, szoval nagyjabol 80 perc van hatra
az ugy eleg korrekt, en anno 2,5 napig szedtem (50 megabites nettel), mert iszonyat bugos volt a launcher.. :)
egyebkent normal accessed van, vagy weekend? 1. karakterre terved? -
LaCz #13596 12.6 giga az Assets, erre még ugye rámegy a 4-es. -
#13595 nezd meg az swtor install mappadban az Assests mappat, ha az konvergal a 20 gigahoz, jo vagy -
#13594 ja meg a commendationok / potik
mind1, lenyeg hogy mar a nagy inventory-ban is sokszor az volt a szitu, hogy nem fertem el rendesen, foleg heroic questeknel, ahol azert jobban esnek az itemek
... es azoknal meg a companionodat sem tudod elkuldeni, hogy legalabb a szurke itemeket eladja (+ nincs is tul sok szurke itemed heroic quest kozben) -
LaCz #13593 Mennyi ideig telepítget ez meg ilyenek? Elmentem filmezni olyan 2 órára, most valami English Assets 4-et tölt, még 6.7 giga van belőle. Sok van még hátra? :D -
#13592 nem emlekszem ilyesmire, de kurvara hianyzik egy kulon craftos inventory, mert azokkal allandoan tele vagy
es mivel ugye bankbol / ship inventorybol nem tudnak craftolni a companionok, muszaj, hogy allandoan magadnal tarts minden szemetet...
pl. ez a kep meg a nagyobb inventory-val keszult (ennel mar most kisebb), vettem is par sor pluszt, es igyis az also 3,5 sorban csak crafting material van
-
#13591 Amúgy nem volt valami olyasmiről szó hogy megjelenésre talán szét lesz szedve az inventory? Pl lesz a sima amennyi most van,külön lesz a q itemeknek és a craft itemeknek mint pl Warhammer Online-ban. -
Nephin #13590 Nem túl nagy :) -
#13589 nalam nem volt ilyesmi
lehet most az nvidiasokat is szopatjak egy kicsit, csak hogy egal legyen :D -
#13588 ja hat az nem akadaly :D
de.. ertelek
egyebkent nem erzitek kicsinek az inventory-t? csak mer ugye visszavettek belole, es most kisebb az inventory, mint amennyi helyet CSAK a crafting komponensek elfoglaltak nalam... -
#13587 Ezeken a be-beszaggatásokon gondolom, meg remélem is, hogy javítanak. FPSem teljesen rendben van csak elég sokszor ugrál érthetetlen módon. Taxi utazás alatt is stb. -
Boncmester #13586 Most 8,5 vagyok, kb 4 óra alatt, space-elgetés nélkül. A fénykardos quest a következő.
De csak este fogom tudni folytatni, mert borfeszt van, azért írtam, hogy remélhetőleg :D -
#13585 de jópofa. Nem elég, hogy el lehet adatni sok szart a companionnal még xpt is ad érte :D -
#13584 tuti le fogod, 5-6 ora alatt megvan a kezdo bolygo, aztan meg kb. 1 ora a flashpoint. -
#13583 Beragadasra: /stuck
Terkepre: minimap felett van egy pici ikon, ott be lehet loni, hogy mit mutasson, mit ne. Erdemes vele jatszani, mert sokat segit. En kikapcsoltam mindent, ami nem taxi, quest npc, vagy gatherelheto cucc.
Nagy terkepnel pedig be kell (erdemes) allitani settingsben, hogy ne fadeljen, ha mozog a karakter, mert ugy hasznalhatatlan. Onnantol nagyon kiraly az is. -
#13582 hja oks, koszi mindenesetre -
#13581 Ez elég furán hangzott. Átvitt értelemben simán lehet mást is beleérteni :D -
Boncmester #13580 Este megszerzem a fénykardom, és remélhetőleg letolom az első flashpointom :D -
Boncmester #13579 Nekem is volt stuck, amikor ráugrottam az egyik mobra, és belepakolt egy tereptárgyba. Ott relogolnom kellett. Meg pl a Sith Academyben a lépcsőn néha nem akar fölmenni, de ahogy láttam, ezzel másnak is volt problémája. Föl kell ugrálni sajna.
Szerintem sincs xp vesztés, a cuccaid romlanak, de nem tudom, mi alapján, talán halálkor.
-
Boncmester #13578 Első ránézésre fura a térkép, de hamar rá lehet jönni, hogy kell értelmezni a jeleket, és valójában tök jól meg van csinálva.
A térképen a teli háromszögek jelzik, hogy ott beszélned kell valakivel, leadnod egy questet, vagy megtapizni valamit. Ha egy területen kell valamit megkeresned, akkor ilyen kis fura jelecske van, és ahogy fölé viszed az egeret, mutatja, hogy mekkora sugarú körben keresd.
Ha pedig másik térképre visz egy quest, akkor mutatja, melyik irányba kell menned (az ajtó vagy nem tudom milyen jelen van egy kis zöld nyíl), és ha fölé viszed az egeret, oldalt a quest trackerben kivilágosodnak azok a questek, amik arra vannak.
Szóval így mindent könnyen meg lehet találni. -
Nephin #13577 Hmm, hol ragadtál be? Nekem sosem sikerült még. :)
A térképet meg kell szokni, először valóban nagyon furcsa és zavaró. :)
Szerintem nincs xp-vesztés halálkor... -
Boncmester #13576 Vette hangja tényleg szexi :) -
mcgrape #13575 Nah huzamosabb idő után, véleméyn.
Nem rosz nem rossz, eltekinte néhány erpsebb Bugtol mikor beleragadsz a falba meg ilyenek, amik kifejezzeten idegesítőek.
A térképet valahogy nem csipázom, nehezen boldogulok vele, nem tudom miért XD.
A harc rendszer jo jo csak kissé szokatlan, nem mindig azt csinálaj amit én szeretnék ,sé bekéne állítani a gombokat, normálisan.
Amugy egy az egyben olyan mintha a Kotor-t tolnánk, ugy hogy ez azért minimum egy 90%- os játék, minőségileg. Ami nem rossz.
Egy kérdésem lenne, halál után van valami Xp hátrány ugye, mert látok valamit a csikin az xp csikon, ha van ilyen akor zat hogy tudom leszedni ? -
#13574 Tudom, hogy kell forceolni nvidia karinál. Ez a guide ezer éves, mert kb akkor volt utoljára ilyen az nvidia panel :D Swtornál mint írtam nem engedi az override funkciót csak a másikat, az meg nem csinál semmit. -
#13573 Jó neked. :) -
#13572 [URL=http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=558994]"nvidia force anti analising" google 1. talalat[/URL]
mindenkepp csinald meg legyszi, mert azt mar tudjuk, hogy az ati kartyakat nem annyira komazza a jatek, es a force AA lassulast okoz, de nvidival meg akar jo is lehet, kivancsi vagyok -
#13571 annyit (+ verifikalas + telepites, azokra is kell neki 1-1 ora kb) -
#13570 nvidianál nem lehet. Nincs override funkció csak enchance de az meg nem csinál semmit. -
LaCz #13569 zsír. kb mennyit szed le? 21 gigára emlékszem. -
#13568 probald meg az AA-t vga driverbol, bar valoszinuleg nalad is kesest fog okozni -
#13567 aham, teljesen jo ugy is -
#13566 jaja kiraly dolgokat csinaltak, dehat volt ra 2 honapjuk
nagyjabol ugyanilyen merteku javulasra lehet szamitani release-ig is, az meg eleg jol hangzik -
LaCz #13565 Na, szereztem egy beta accountot :D Viszont mikor letöltöm az installert az kibontja users/én/temp/installswtor mappába a cuccait, ott meg nem indul se a setup se az installer. az egyik tömörített cuccban volt egy launcher, azt kibontottam és elindítottam, itt elkezdett patchelni. ez így jó lesz? -
#13564 Nem akar valaki az swtorhun szerkesztőségének béta lehetőséget felajánlani? :D Én is már annyira kipróbálnám.. Mennyi mindent tettünk értetek.. Na jól van, nem sírok tovább! :D -
#13563 AAt viszont hiányolom nagyon. Ezt a szép stílusos grafot egy kicsit elrontják a recék. Na mindegy majd retailbe. -
#13562 Amúgy igaz csak 10es szintig toltam, de ez a build jóval polírozottabbnak néz ki, mint amikből te csináltál videókat anno. Nem is nagyon találkoztam buggal. 1* evadelt egy mob meg belechargeoltam egy sziklába azt kb ennyi :D -
#13561 Ki se merek már több classt próbálni... -
#13560 es akkor meg nem toltal sorcot vagy assat.... :D
meg az uj cover systemmel igazabol durvasag lett az op/sniper kombo is -
#13559 Dobj fel egy érmét!