Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Khabbas
Köszi!

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Svenhassel
Jajj bocsi nem olvastam el elég figyelmesen :)
Egyébként gondolom (vagy remélem) itt is hasonló lenne a helyzet már ami a frakciókat illeti. Én amúgy biztos Bounty Hunter-t kezdek elsõként aztán jöhet valami erõhasználó :)

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

j0nNyKa
többet is meg lehet jelölni

Khabbas: itt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Khabbas
Hogy lehet csak a végeredményt megnézni?

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Ezzel az a gond hogy csak egyet lehet megjelölni az meg majd a társaságon múlik hogy a sith inquisitorom vagy a jedi consularom fog több játékidõt kapni az elsõ hetekben<#circling>

Egy biztos az összes classt ki fogom próbálni.
az icewind dale inkabb combatorientalt volt keves interaktiv csapatelemmel, es nem bioware csinalta, hanem mas, bar a bioware motort hasznalt es adnd rulesetet. nekem azok is tetszettek, zenek, tajak, hangulat, jol elfert a tobbi mellett, megha mostohateso is

anti hero

j0nNyKa
igen, azokat linkeltem, ha megnézed :)

Hirtelen összedobtam google docs-szal egy surveyt

Jeff, ha gondolod, ez mehet ki bannerba

Svenhassel
Hivatalos fórumon volt már hasonló szavazás és meglepõ módon nagyjából 50-50 a Birodalom és a köztársaság aránya. Kasztoknál már más a helyzet. Ott van pár kiemelkedõen népszerû választás.

j0nNyKa
erdekes, hogy az icewind daleket nem nagyon szoktak egy lapon emlegetni a bgvel, meg az nvnnel, pedig iszonyat hangulatosak voltak azok is

epp a napokban gondolkoztam, hogy amig hack and slash, illetve strategia mufajban a blizzardot nem nagyon fogja semmi megutni (diablo, warcraft, starcraft), addig 1 tuti: rpg stilusban a bioware van ugyanigy (altalad felsorolt jatekok)

#3199: hivatalos oldalon van 2 ilyen is ( 1 ), ( 2 )

ha estig valaki nem csinalja meg ezt konkretan nekunk, magyaroknak (illetve sg-seknek), akkor osszedobom en
gondolom 1 poll eleg, hogy ki melyik kaszt lenne, abbol ugyis kiderul az oldal is

j0nNyKa
most toltam vegig a kotor 1-et, epp a 2-vel haladok szepen

en is olyan 5-6. vegigjatszasnal tartok

win7 64bit itt is -> elindult szepen, csak neha fekete kepernyozott, latszott, hogy nem jon ki a full hd monitorral -> van valami .dll file, amivel bizonyara te is talalkoztal.. na a kotor 1-bol kimasoltam, be a kotor 2 mappajaba, es csodalatosan megy, mindenfele fekete kepernyok nelkul

ahh istenem annyira fajdalmas ezt a sok buta demagog seggfejet olvasni... ez a kibaszott wow nullara redukalja a szerencsetlen drogosok intelligenciajat.. mai napig szivesen eloveszem a DAt vagy a MEt, a szekrenyben ottpihen a BG1+tales, BG2+throne, meg az icewind dalek, NVN, a kotor, ezek mindmind annyi jatekelmeny es es kellemes tortenetet adtak, orom es szorakozas volt a gep elott ulni..
szal biowaret szidni, naja haladtak a korral (en kepes vagyok ezt feldolgozni), de meg mindig top szinvonal!.

remelem a TOR szakit a wow hagyomanyokkal es inkabb tortenetorientalt, a latott videok alapjan nekem nagoyn neboj ez a beszelgetos, felelet valasztos stilus.
<#eljen><#eljen><#eljen>
masnak meg mas, pl anyu nezd megoljuk a licskinget!
nem banom.

de amugy tiszta ovi, hogy most melyik auto a gyorsabb, melyik mmo a jobb, melyik baszdmeg, amelyik TEGED jobban szorakoztat. nem biztos hogy eroszakkal meg kell gyozni masokat az igazadrol.
megvolt a wow korszak, sokat toltuk, ma mar nekem ez keves, illetve tul soat ker es szamomra szarok a szabalyai (a community uristen mintha mindenki a 4chanrol szabadult volna) - ergo nem jatszom mar nagoyn regen

ez a wowos maradjon a wowba, szannivalo egy ember

úúú ez msot fájt így reggel

anti hero

Jeffjohnson
Nem tudom, hogy lehet-e pollt beszúrni sg-n bannerbe de ha utánajársz én szívesen berakom.

Nincs valahol felmérés arról ki melyik oldalon kezdene szivesebben esetleg nem tudnánk itt tartani errõl egyet?:)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sokan meg várják ezt a párbeszéd rendszert ami egyáltalán nem rossz mert itt az úgy meglesz csinálva,hogy élvezhetõ legyen.Hozzáteszem én se ezért várom a játékot de biztos vagyok benne ki fogom elemezni a párbeszédeket is sõt ez hozzá tartozik star wars világhoz ne legyen ez gond.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

kotor 2 nem bioware hihihi :D

Hát a nyugati rpgben a bw a legjobb, Ez nem is kérdés. :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Fenrir
No meg a DA hack and slash :D

Azt sem tudja az az idióta, hogy mi az. Gondolom ezzel szemben a Diablo viszont kõkemény rpg <#wilting>

Másfelõl ha meg a BW nem tud rpg-t készíteni akkor ki tud? Mert színvonalban rpg-ket tekintve nem hiszem, hogy sokan überelték.

A halál csupán a kezdet...

A FS-os arc véleménye kb a kutyát nem érdekli, írt õ ennél a cikknél nagyobb hülyeséget is.Kellett valami flame keltés gondolom, arra meg tökéletesen megfelelt.Egy biztos a jóarcúnak halvány foggalma nincs a TOR-ról arra sem vette a fáradságot hogy legalább annak utánanézzen hogy NEM LESZ autoattack, vagy hogy egy adott játékos döntése hogy befolyásolja az adott questet.

Tanulságos kis cikk pl megtudtam belõle hogy a mass effect egy nagyrakás xar volt(kb 6x játszottam ki) a dragon age 2 õt meg messzire kerüljem mert nem a blizzard készíti és az már eleve csak rossz lehet.Amugy is ki a fene az a bioware hogy mmo-t próbál készíteni eddig is csak szemét került ki a kezükalól (ugyan a kotor 2 a mai napig fent van a gépemen és erõsen kelett vele trükköznöm hogy menjen 64 bites win 7 en) az meg tény és alapigazság hogy ha nem a wow sablonra épít egy játék akkor bukás ha meg arra akkor meg azért bukás...

Itt az sg-n a wow topickban kb 1 hónapja nem volt érdemi hozzászólás a játékhoz és talán nem véletlenül.
azt hiszem így reggel az "ny" leírása nehezemre esik:D

azért ha vki me2-re azt mondja,h csak sima csihipuhi, akkor az se ép. gondolom skippelte végig a párbeszédeket, nem követte(nem fogta fel) a történetet és még sorolhatnám. anuyci nem adott reggel naylókát és most szar a napod?:D

j0nNyKa
<#eljen>

Tudnám, honnan vette ezt a sok marhaságot. Mármint, hogy mi az oka annak, hogy ilyen kidrage-ben tört ki hirtelen ?! :)

Svenhassel
Az illetõ egy az egybe ugyan ezt a kommentet írta le az ipon.hu-n, én ezt reagáltam rá:
"Biosok meghülyültek ha azt hiszik bárkit is lenyûgöz ez a szar, 30 GBs játék mert mindent leszövegelnek nekünk? És? Ennyi? "
Ki mondta, hogy ennyi? Kicsit nézz utána mostanában a játékkal kapcsolatos hírekben meg sem említették a full voiced szót.

"Plusz alapvetõen, fénykard+autoattack = nem érdekel senkit"
Megint csak kiderült mennyire nem vagy informált a témában, mivel nem lesz autoattack a játékban...

"Ez se fog 2 hónapnál többet húzni, hatalmas pénzégetés."
Már gazdasági szakember is vagy? Sõt a jövõbe is látsz?

"A Bioware már rég nem tud RPGt csinálni"
Akkor ki tud szerinted?

"Dragon Age 2-böl meg hacknslash lett"
Már játszottál a játékkal? Nem akarod kölcsönadni?

Szerintem jól összefoglatam, miért ír baromságokat...

j0nNyKa
menjél innen messzire, lehetõleg egy iskolába, köszi :)

Nagyon remélem, h csak ironizálsz. <#bohoc>
A tetris-ben mióta van beszélgetés? Lehet, h kimaradt az a verzió nálam. <#idiota>
lolSL
nem is kéne küldetésrendszer ezekbe a játékokba
csak ahogy megyek egy helyre írja ki hogy a környéken mibõl mennyit kell ölni meg hol milyen gombot megnyomni és utalja a pénzt a számlára ha sikerült.

Számomra az egyik legnagyobb húzóerõ ebben a játékban, azt leszámítva, h a Bioware készíti, az, h szinkronizált lesz a párbeszéd és h értelmes és érdekes története lesz a küldetéseknek. Végre lesz értelme is a küldetéseknek és nem csak arra lesz jó, h felfejlõdjön a karakter. És szerintem még nagyon-nagyon sokan vannak így. Játszottam 1-2 MMO-t és mindenhol meguntam elõbb-utóbb a küldik elolvasását. Ráadásul a fejlesztõk tudva, h úgy sem olvassák el sokan, nem is nagyon erõltetik meg magukat általában a történet szempontjából.
Jeffjohnson
Nem lesz autoattack! Ebbõl is látszik mennyit tud az illetõ a játékról....
Éreztétek a félelmet a szavaiban? Biztos sith-et fog indítani :)

s0n1c
most akkor mégis csak lesz autoattack? wtf? oO
TDC Geronimo
FSes ember...itt abba is hagytam az olvasást.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
érdekes gondolatok is vannak benne,de túl negatív a hozzáálása....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BoneDragon
Éreztem, hogy valaki be fogja linkelni az fs féle cikket. Azok nem tudnak értelmes cikket írni más mmo-ról, mert náluk a wow az Isten és ha eljönne a világ vége, náluk nem Jézus jönne le, hanem valamelyik wow karakter. :)

[HUN]Crassus
kis lehúzás....(nem tõlem)

"February 16th, 2011 by Deathcrow

A Star Wars MMO-hoz képest, nyomatja a szöveget John Riccitiello, az Electronic Arts vezére.

Én meg csak mondom magamban: ez az mongolidióta megõrült?

Az egyik kommentelõ viszont nagyon szépen megfogalmazta a tutit:

Néznék azért egy kis statisztikát azon, hogy WoW-ban hány ember

1. Olvassa végig a quest szövegeket az instant quest text opció nélkül
2. Végigolvassa instant szöveggel
3. Csak az egymondatos összefoglalást olvassa el
4. Accept, és mennek megölni a 15 disznót

Az életemet tenném rá hogy a 4. és a 3. teszi ki a 90%-át az összesnek.

Az 1. es a legkevesebb, ez biztos, tehát ha beteszünk még egy ennél is lassabb megoldást, ahol egy szinkronszínész olvassa fel nekünk a dolgokat, kiváncsi vagyok hányan választanák azt…

Biosok meghülyültek ha azt hiszik bárkit is lenyûgöz ez a szar, 40 GB-s játék mert mindent leszövegelnek nekünk? És? Ennyi? Ezzel akartok odacsábítani “egy nagy szeletet” azokbol a playerekbõl akik le se szarják a történetet?

Plusz alapvetõen, fénykard+autoattack = nem érdekel senkit, minden star wars játék fénykardokkal aszerint volt jobb a többinél, hogy mennyire volt jó a kardozás benne (így a Jedi Knight játékok vitték a pálmát), ebben meg gyakorlatilag kiveszik a legfontosabb dolgot azzal hogy a nyomor WoW harcrendszerre váltanak.

Ez se fog 2 hónapnál többet húzni, hatalmas pénzégetés. A Bioware már rég nem tud RPGt csinálni (Mass Effect második részre tiszta shooter lett, ahogy a Dragon Age 2-bõl meg hacknslash lett) az MMO részéhez meg alapbol semmi közük. A Star Wars márkanév lehet hogy nagy, de a kismillió szarság amit kiadtak a neve alatt elintézi hogy ne legyen elég ahhoz hogy elvigye a vállán ezt az mmorpgt."

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

lolSL
menekülnek a süllyedõ hajóról
azért remélem nem fogja az egész biowaret becsõdölni ez a game, nem lenne jó ha a mass effect sorozat is leállna

j0nNyKa
hopp, sorry

házigazda ha jelen van, elõzõt törölje

tényleg internyú:
http://www.youtube.com/v/dMuwLbcTICI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

TDC Geronimo
Na a másik, amit írhattam volna -.-

Khabbas

Khabbas
"Gyerekek, péntek van, és egész héten csak piáltunk/buliztunk.. Gyorsan dobjatok össze egy wall of text-et a story-ról, valaki meg rajzoljon egy Vergere avatart!" ááá csaknem :)

TDC Geronimo
Tényleg péntek van és még sehol semmi :O

Biztos nehéz kipostolni a fan artokat, vagy comicot amit kapni fogunk :D

Khabbas
Nem sietik el a mai updatet...

FUUU ez nagyon jol nez ki
lájk!!!<#eljen>

anti hero

j0nNyKa
többször is közölték hogy nem fogják hálisten

s0n1c
Ez így erõsen need, dehát eddig is az volt :) Remélem NEM rakják bele utólag az autoattackot a játékba.
j0nNyKa
http://www.youtube.com/v/2ayNgd_60qw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Dejarik és pazaak asztalokat fedeztek föl a játékban.Minigame-ként próbálhatjuk ki ezeket a szórakozási lehetõségeket.

A szórakozás a SW univerzumnak mindig is része volt.Pl a filmben a Fõkancellár (és Anakin) opera-ba jár,kocsmákban zenekarok,táncos lányok,Han Solo hajóján táblás játék is volt.KOTOR-ban is volt ilyesmi.

Azt tudjuk,hogy a játékos hajója,House rendszerként is szolgál.Állítólag lehetõségünk lesz alakítani hajónkat.Talán átfesteni,esetleg berendezési tárgyakkal bõviteni.

Gameplay videón jól látható egyik hajón egy ilyen játék asztal de azért remélem kocsmákban is lesznek ilyenek.Közben rájöttem,hogy már nem is Grand Moff akarok lenni hanem Dejarik bajnok xD

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

V43 1105
Én mindig is R2-D2 akartam lenni :(

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

j0nNyKa
csupán egy 3000-3500 évet csúsztál ezzel a roger roger dologgal :)

nem nagyon léteznek ezek a nyomi-droidok az swtor idején

Én meg egy battle droidot akarok társnak, vagy választanám fõkarakternek is.
"Attack the jedi!"
"Roger, roger." :D:D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

0Fritz0
Már megjelent réges-régen egy messzi-messzi galaxisban... :D

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DarkHorSe
ez mikor jelenik mar meg?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

nem szeretnek droiddal jatszani, de a hk47eshez hasonlo companiont nagoyn birnek :D meatbags!

anti hero