60332
-
#13918 ahahah és pont egy napirajzos kép volt a tetején, <3 -
#13917 Az, hogy azt ír mindenki róla, amit akar. Alregen, vagy máshogy. Kivéve ha - és ahonnan - törlik, mert akkor nem. :p -
Johika #13916 Ha mar SWTOR forum: nem probalta ki betaban IA snipert? :)
Ha igen irna rola valamit, elore is koszi.
-
#13915 Jobb lesz ez a topic, mint ez. -
#13914 valaki még emlékszik hogy ennek miköze a torhoz? (pl Darton állítólagos másik regje) -
Attila1234 #13913 Hasonlóan Visc-hez (aki szerintem, te vagy álnéven) neked is nagyon jól áll ez a finoman lekezelő stílus. A sok éves gyakorlás nem múlt el nyomtalanul. :) -
1Darton1 #13912 Ők már nagyon régóta nem játszanak, és ami régen történt arra sem emlékeznek. Szimplán nekik van jézus/isten-komplexusuk, mert végre találtak egy olyan homokozót, amiben náluk van az összes lapát és vödör.
Vitatkozni pedig nem szeretnek és nem tudnak. Amivel nem is lenne baj, ha nem élnének vissza a homokozólapát hatalmával, vagy kicsit okosabbak lennének. -
gseldon #13911 Nekem meg pont az instance-olt játékok jönnek be, most SWTOR-tól teljesen függetlenül. Dungeons and Dragons Online a kezdetektől fogva pl. ott még csak open world sincs, van egy hub, és azokon kívül kizárólag instance-olt dungeon-ök vannak, ahova csak a csapat tagjai mehetnek közösen, nem is találkozol más játékossal csak bent a városban.
Guild Wars szintén ilyen volt.
Nekem meg pont az Eve nem tetszik, meg ha nem MMO-ról beszélünk, akkor pont az Oblivion/Skyrim/Fallout3 nem jön be annyira (persze mindet végigtoltam), hanem inkább a nagyszerű sztorival ellátott "cső" termékek. Ez van, ízlések és pofonok, én emiatt pont csak még jobban várom az SWTOR-t, mert végre egy mmo, ami mintha nekem lett volna kitalálva és még sokan in fogják játszani (ellentétben a DDO-val pl.). -
Kalinka #13910 Az után a cikk után egy kicsit átértékeltem én is a várakozásaimat ezzel a játékkal kapcsolatban, de szerencsére a többiek megnyugtattak.
Aki egy MMO-t le csőjátékozik az nagyon el tudja venni az emberek kedvét, pláne hogyha ez alaptalan... Cső játék pl az új Warhammer 40k Space Marine...(ha ismeri vki)
-
Spheriot #13909 Az a blog így müködik: Írunk egy cikket ami személyes véleményt tartalmaz vagy nagyon negatív vagy pozitiv irányban, amire ha ellentétesen reagálsz akkor ugrik az egész banda... -
cain #13908 a probléma az, hogy irreális elvárásokkal ült le tesztelni egy játékot. ha neki az eve online az mmo, akkor biztosan nem fog neki tetszeni egy themepark játék, ha van rajta sapka, ha nincs. ilyenkor felmerül az olvasóban, hogy oké, de akkor ezt minek csinálja? vagy azért, mert nem vette a fáradtságot, hogy utánanézzen, mégis mit várhat ettől a játéktól, ami gáz. vagy azért mert tudta, hogy ez lesz belőle, de leszarta, ami viszont már szándékos lehúzás.
ezek után minek kéne tapsolnom? -
#13907 Cégemtől a tartalomszűrőn nem jön be a cím, úgyhogy legalább nem is kell olvasnom... :D -
#13906 Ezzel a logikával az én házamban az én nyálammal azt köpök le akit akarok. Csak azt furcsállom, hogy a logika alapján nekem nem lesz sok vendégem, a froszcsokkot meg olvassák a népek. Lehet köpködnöm kéne mindenkit aki vendégségbe érkezik, akkor többen jönnének? -
szivesen bazdmeg
még mindig nem megy az emailezés ezeknek. -
Celern #13904 Abba is hagytam. :) -
#13903 az ő blogja az ő serverén az ő pénzéből. azt ír amit akar. -
#13902 -
Celern #13901 Én értem ezt a csőjáték dolgot és ebben tulajdonképpen igaza is van. A bolygókat adott sorrendben kell végigtolni a szintezés során. Teljesen lineáris. Nemde? Az alap WoW-ban legalább egy adott szintintervallumnál választhattál kb 2 terület közül hogy hol szinteznél inkább. Persze ez a kiegekkel végképp eltűnt. -
#13900 Szerintem nincs igazad. Ha "veszi a fáradtságot" hogy ír róla akkor viszont írjon egy tisztességes valamit aminek utána nézett és tényleg igaz. Persze ők egy blog saját tapasztalatot írnak le úgy ahogy akarnak, ezzel nincs is baj azzal van baj hogy azok az emberek akik olvassák ki vannak téve a szerzők személyeskedéseinek (ez furán hangzott). És mivel az olvasók tartják fent a blogot (mert hát ez az értelme) ezért valamilyen szinten a szerzők felelőssége, hogy ne "csapják be" az olvasót.
Vagy írjanak ugyanebbe a stílusba csak akkor úgy olvassa az ember hogy amit ott írnak az 1:Nem igaz. 2:Baromság
És mivel azért párunknak szívügye a játék ezért engedtessék meg ha kijavítsuk amit (szándékosan) szándékon kívül elferdít a kedves szerző... -
Celern #13899 nna... a másik okos. -
#13898 írhatta volna 2 szóval is: pve fos
de kifejtette hogy miért az, örülj neki hogy egyáltalán szó van ott a játékról, és a magyar mmo közösség tud a létezéséről. -
#13897 Megpróbálok erre kulturáltan válaszolni. Valószínűleg nem olvastad végig az összes kommentet (bár 1-el alattad ott van az enyém ami nagyjából lefedi többek álláspontját)
Szóval leírom még1x. NEM azzal van a baj hogy nem 10/10-re értékelik a játékot (én 3 éve várom, reggeltem bétatesztre,majdnem az összes sw játék kipörgetve 2312x, videok rongyosra nézve, szóval eléggé a fanboi kategoriát verdesem szerintem) de én se értékelném a látottak/halottak alapján 10/10-re sőt valsz max 7-et adnék én is.
A BAJ az hogy olyan dolgokat ír le amik egyszerűen nem igazak, vagy hülyeségek.
Btw a cikkel amit írt azzal sok baj nincsen inkább azzal amit utána behányt kommentekben -
Celern #13896 Srácok most azon megy a pattogás, hogy valaki nem 10/10esre értékelte a játékot a látottak alapján? Sztem teljesen korrekt cikk volt és csak megerősítette bennem amit eddig gondoltam: továbbra is az általam legjobban várt játék.
Fel kéne nőni. -
#13895 Én is írtam valamelyik kommentemben szerintem: Nem azzal van a baj hogy rosszat írnak a játékról hanem az hogy hülyeséget. És ez alapján akik pl csak az FS-t olvassák (ez sem főbenjáró bűn még :) ) hülye és indokolatlan következtetéseket vonnak le. Engem csak az emberi hülyeség tud felhúzni de az nagyon...
-
#13894 szerintem a http://frostshock.eu/ lehet -
t0xikus #13893 tyű beleolvastam mostmár én is, h mi zajlik az FS-on:D aszentségit:DDDDD -
Kazagor #13892 Lehet ciki a kérdés, és mindenki más tudja rajtam kívűl, de mi a rák az az FS? -
#13891 Nephin no para! Vannak még páran akik olvasták az FS-t. -
#13890 a sok rosszindulat ellenére azért akadnak /szerintem/ jó irományok... -
#13889 akartak látni egy kis minőségi gameplayt.... -
#13888 Ne érdekeljen az fs, meg az sem, aki azt olvassa. Egyszer (jópár éve) linkeltek egy cikket onnan, amikor még nem tudtam mi az. Elolvastam, hülyeség volt, beírtam, hogy idióták, visszaírták, hogy "nem iiiis, mert te vagyaaaz", törölték a hozzászólásom, én meg megvontam a vállam, és azóta nem megyek oda. Egyszerűen én (engedjétek meg, hogy így érezzem) kinőttem az óvodából. Ebből következik, hogy aki fs-ért odavan, olvassa, hallgat rá (!), az nem olyan ember, akivel bármilyen szinten is érintkezni szeretnék, mert nekem kényelmetlen. Nem azért, mert lenézem, hanem mert zavar.
Crassus te is vazze ne copypastázzál ide minden szemetet :p -
#13887 alaphangon normális vagyok, viszont nem szoktam hagyni magam és amilyen az adj Isten olyan a fogadj Isten is..... -
cain #13886 soha senki sehol nem ígérte, mondta, vagy gondolta, hogy ez a játék sandbox lesz. a bioware nem bethesda. nem tudom, miért ringatta magát a srác hamis illúziókba. de ha ennyire nincs képben a játékról, mert leszarja, mi jelenik meg róla a sajtóban, nem jár utána, nem érdekli, akkor minek ír róla? mert így persze, hogy hülyeség a vége, amit ha megmondanak neki, azt személyeskedésnek veszi. -
#13885 Crassus finom volt és nőies, mint mindig :) -
Nephin #13884 :D
Hát, volt olyan játék, ahol paródiát írtak rólam, mint virágnevelgető, fákkal beszélgető hippielfről :D, de nyilván nem az a cél, hogy mindenki egyetértsen velem, vagy mindenkinek szimpi legyek, unalmas is lenne. :) Viszont a csúsztatgatás meg a dolgok féligazságokba csomagolt kifordítása általában annyira piszkálja a csőrömet, hogy - legalább jelzésként - muszáj írnom valamit, ez biztos valami kényszer, majd keresek egy pszichomókust. :)
Mindegy, igazad, nem kell olvasni. -
Warden #13883 Nemm kell fs-t olvasni ez ebből a tanulság, írni meg abszolute nem kell oda.A saját blogjuk, ők szerkesztik azt írnak oda amit akarnak.Crasus mániája hogy minden szart becopyzik ide amit a tor-ról megjelentetnek.
Cascade 20 szint alatt a leírtakat tapasztalta a saját blogján szíve joga,ő így látja kicsit ferdít de ez is olyan mint a jelleme.Az hogy ki is ez az arc a kutyát nem érdekli, ha találkoztál vele irl akkor tudod miért.Hanulazsotti a béka.A területére tévedtél és ott abban a mocsárban ő a varangy szó szerint.A te helyedben ha ennyire mazohista vagy legközelebb egy újpest meccsre menj el és a bulldogokat próbáld meggyőzni hogy a fradi jobb csapat, aztán vagy tanulsz belőle hogy nem kell mindenkit meggyőzni a saját véleményedről vagy nem.
Cascade egy sandboxot szeretett volna nem azt kapta így járt.Persze ír olyan baromságot miszerint a wow a vanillában sandbox volt, meg 50x50 es pályák de ő ilyen.Zömében az igazsághoz és a szubjektivitáshoz, hozzáértéshez kb annyi köze van mint nekem az angelina jolie nemiszervéhez.Gondolom elég idős vagy hogy rájöjj hogy nem kell mindenkivel jóban lenned az életben és közösen énekelni virág énekeket, ha meg nem akkor itt az ideje felnőnöd. -
#13882 Velük nem az a baj, hogy leszaroznak mindent ami nem wow, hanem náluk Jézus wow képében szált le a földre, az a megváltó és a többi a sátán ami úgy is szar lesz. Most nem csak a tor-ra gondolok, hanem bármire amiről eddig írtak, kivétel diablo de az ugye megváltó játék(mondjuk páran azt is leszarozták). Kíváncsi leszek mi lesz velük ha nem lesz wow. Ér vágás? :) -
#13881 nem egyáltalán nem voltam durva FS-en és a haverok sem...már nem emlékszem miről volt vita /már vagy 2 éve volt/,de szerintem értelmes vita folyt aztán jött valamelyik admin "lefaszozott" és kitíltott....csak ,mert nem egyezett a véleményünk....elbaszott egy társaság ott a vezetőség! -
#13880 Jo, de azert Crassus, Te egy kicsit durvabb stilust engedsz meg magadnak, mint mondjuk Nephin szokott :) -
#13879 csoda,hogy még nem tíltottak ki...engem és az összes wow-os haveromat kibaxták már az FS-ről:D