Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Khabbas
<#hehe> Amúgy nekem is bejön, inkább attól félek, hogy még a végén gépcsere kell majd miatta... Csak lenne már itt.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Me0w
Csak huzlak 😊

Together we'll fly someday...

TDC Geronimo
<#fejvakaras>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Me0w
Kicsit buzis...<#miaz>

TDC Geronimo
"Ha nem tudnám, hogy az SWTOR topicban vagyok és hogy a fénykard az egyenlõ a Star Wars világgal még azt hinném a lenti képek valami WoW jövõbõl vannak" Akkor nincs is mit magyaráznom, ha így látod <#wilting>

BEAST
Komolyan mondom még mindig nem értem mit jössz állandóan a csodálatos "art-tal".
Ha nem tudnám, hogy az SWTOR topicban vagyok és hogy a fénykard az egyenlõ a Star Wars világgal még azt hinném a lenti képek valami WoW jövõbõl vannak. <#nemtudom>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Te ratyi agy! :d

BEAST
<#whatever>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Nekem is, szerintem brutál jól néz ki és olyan az art, hogy megnézel egy képet és egybõl levágod, hogy ez swtor. Régen mondták is, hogy olyan lesz a graf, mintha festve lenne egész.

Svenhassel
Nem mondod? És szerinted melyik itt a concept art? Ugyanis ha kicsit is ráközelítesz bármelyikre látszik, hogy ingame. Az már más tészta ha utólag fel lett turbózva kicsit.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

nalam piros X van :'(

anti hero

s0n1c
epic film 😊
<#fejvakaras>

anti hero

BEAST

nekem bejon!

anti hero

Pluskast
Nem a concept art lényege, hogy nem a játékbeli grafikát mutatja, hanem egy mûvész által megrajzolt (itt jelen esetben pc-s programmal rajzolt) alkotás. Ergo az csak egy rajz. Egyébként az itt belinkelt képek között van concept art.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Svenhassel
Concept artok amikre utólag recés széleket adtak? Azért ennyire csak nem akarnak átb@szni minket...

TDC Geronimo
Azért tûnik concept artnak mert ilyen a grafikai stílus.

Na,kezd alakulni, ez már valami! Nekem kicsit a Star Trek Onlány grafikájára hajaz, de csak egy kicsit. Fõleg a karakterek.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jockey
nekem is inkább annak tûnnek..
de majd látjuk, nekem továbbra is túl meseszerû a grafika, de ez valszeg már nem fog változni...:-(

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

nekem ezek concept artoknak tunnek... legalább is egyes helyeken olyan mintha megrajzolt lenne.

Ezt a játékot?Ebben senki nem fog csalódni ez bizony ilyen lesz.Annyi,hogy erõs Pc kell majd hozzá😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

lolSL
hiszem ha ingame videon látom

BoneDragon
Alakul, de az árnyékok még mindig nem az igaziak. Meg annak a dzsedinek a ruhájára is elég alacsony texturát raktak.

TDC Geronimo
Nagyon pofás, új képek. Erre mindent lehet mondani csak azt nem hogy ronda.

Pedig egy jól legyártott TIE fighter összegyûrhetetlen!

nincs ebbe semmi kulonos, a regi dolgok mar unalmasak, gyengek, kellett valami OMGWTFBBQ can i haz power charactert csinalni.

and we are going down the draaaaaaaaaaaain...

anti hero

Fenrir
No igen, amikor már a Tie Fighter-eket gyûri össze fémgomboccá az Erõ segítségével akkor az már tényleg WTF 😊

A halál csupán a kezdet...

szubjektív, szerintem csak az erõ használatot túlozták el.

Hát sztem a force unleashed jobban megerõszakolja az egész sw világot,mint az egész clonewars. Pláne, hogy a force unleashed az eredeti trilógia idején játszódik!

Khabbas
Oh, kösz, akkor tartja magát az optimizmusom. <#hamm>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Svenhassel
Nem jön ki az összes timeline a megjelenés elõtt. Ezt már valamelyik fejlesztõ is leírta.

Khabbas
Timeline amúgy adott idõközönként jön ki? Mert van még belõle nyolc hátra...

Me0w
En sem, talan nyaron lesz belole valami. Meg closed beta sincs, ami az 1-2 hetes open betaval - ha lesz egyaltalan - is tetemes ido, minimum 3 honap.

TDC Geronimo
#2933 <#hehe>

Jeffjohnson
Miért? Zavart érzel az erõben? 😄 ájj de gyors vagy <#duhos2>

TDC Geronimo
azt 😄

TDC Geronimo
Hát tavasz az 100%, hogy nem. Március, április, május. Teljesen esélytelen szerintem.

Khabbas
A legutolsó interjúban is tavaszt mondtak, én nem parázok.

[HUN]Crassus
messze? ne törd össze az idei megjelenés halvány reménysugarát....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Az a rossz paintes bajusz...jáááájjj...

TDC Geronimo
Azért szépülgetnek ezek a modellek is, arc árnyékolása, fények stb. Megjelenés meg még mindig messze.

TDC Geronimo

SZilaJMaGGoT
Hát sztem a force unleashed-bõl is lehetne movie, és az élõszereplõs sorozattal is egyetértek ami mondjuk a régi köztársaság idejében játszódhatna(nomeg mozi témában is kiaknázatlan). Lenne sok lehetõség arra, hogy jó irányba vigyék el a franchise-t, de úgy néz ki másra van igény...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

BEAST
<#nemtudom>

wedge31
Azért ez nem igy indult...a IV,V,VI epizodba is voltak természetesen tulzó dolgok de közel se annyi mint az elözmény részekbe a SW frencsájzt a jar-jar kaliberü alakok tették teljesen kiddy kategoriába meg ugy szerintem az egész elsö három elözmény rész.

Én már egy tényleg felnötteknek szoló SW epizodot néznék szivesen de ez amig Lucas papa él lehetetlen, mert öt már csak a pénz érdekli ebböl az egészböl.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Na szerintem ebbe a vitába ne kezdjünk bele... Ennyi erõvel a SW is.. 😊 Emberek ugrálnak tízmétereseket, kézmozdulatokkal dobálnak többtonnás dolgokat, stb.. Így is lehet nézni. 😊

Gyerekek ijesztgetésére😊CW

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

A "stargate/star trek"-et is simán besorolhatjuk az esti mese gyerekes felnõtteknek kategóriába😊<#nezze>

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Na igen, nem véletlen hogy a karton netwörkön adják.. Nekem se jön be, nevetséges szerintem. Inkább egy fasza stargate/star trek szerû élõszereplõs sorozat kéne, arra tuti lenne kereslet.