60332
  • cain
    aszt legalább legyaktad őket? :D
  • j0nNyKa
    hah, sose történt velem ilyen, de viccesen hangzik :D
  • TDC Geronimo
    Ja meg a force charge jó bugos még :D Rengetegszer belechargeolok valami objektumba ahol ott is ragadok. Huttball pályán pl ráchargeoltam valakire és bekerültem a map alá egy kis platformra, ahol ott volt 3 karakter GM nameplattel a fején :D
  • TDC Geronimo
    Hát azért war nem arról volt híres, hogy instant reagált volna a skillekre. Amúgy meg mi köze ennek warhoz? :D Teljesen más engine, más csapat és más programozók. Volt mythicesek nem hiszem, hogy olyan sokat kódolnak a játékban. Max a designbe segítenek be.

Amúgy toltam pár pvp meccset megint SWvel. Azért vége felé már eléggé belejöttem :) A rengeteg CC viszont továbbra is hatalmas probléma. Vagy csökkentsék le a cc immunitáshoz szükséges bekapott cck számát, vagy növeljék meg az immunitást vagy nem tudom, de ez elég gáz így. Amúgy jó lesz ez majd :) Végignéztem jugger skillfáját is, a dps ág nem néz ki rosszul.
  • sanyiiiii
    Azzal warban sem volt probléma amikor épp nem haldokolt a server, szóval szerintem attól nem kell félni.
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom. Remélem azért a skillek instant sülnek majd el. Ezt egyelőre ráfogom a US serverekre meg a latencyre.
  • sanyiiiii
    Nem lennék róla meggyőződve hogy az out of range csak az us serverek miatt van... jó öreg warhammeres bug, de a legjobb része az egésznek a "fix" :)
  • TDC Geronimo
    pvpbe sok volt az "out of range" meg a "not ready yet" felirat swvel, de ez gondolom US serverek miatt van. Skillek késéssel sülnek el eleve. EUra kíváncsi leszek, mert ez a másik legfontosabb dolog, hogy ne legyen késés a skill lenyomása és végrehajtása között.
  • itlosz78
    Nekem új, lehet, hogy másnak is:)
  • cain
    combat mechanismról írhatnátok kicsit bővebben.
  • Fenrir
    Nos, befejeztem a béta tesztelését, sajnos sok időm nem volt ezért csak egy 11-es szintű Sith Warrior-ra és egy 7-es Smuggler-re futotta, de ezekkel jót szórakoztam.

A világ szépen kidolgozott és részletes, az npc-k karakteresek és a szinkronjuk tökéletes, a háttérhangok (pl a hangárakban a droidok füttyögése a távolban) teljesen korrekt, eddig nem okozott nekem csalódást. A küldetések egyszerűek és jól nyomon követhetőek, nincsenek grindelős quest-ek, a gyilkolósok is egy másik küldetés bónuszfeladataként jelennek meg, ergo mindenképpen teljesíti őket az ember. Jók a válaszok a párbeszédekben, tetszettek azok amikor többen is bekapcsolódtak az interakcióba. A Black Talon nevű fp-ben voltam csak, de az elsőre sikerült mert a többiek értették a dolgukat :) Tetszett az is, érdekes volt, pörgős és éppen annyira hosszú, hogy ne legyen unalmas.

A sith warrior-om crew-ja teljesen hasznos volt, jól teljesített harcban is és amikor nem kellett akkor vagy a szemetet vitte el vagy éppen valami küldetést csinált, szóval üresjárata nem nagyon volt. Tudtam minimális módon meg állítgatni a ruháját és a bőrszínét is, de gondolom a nevét nem lehet. Zavaró volt, hogy a Sith Akadémián minden Sith Warrior a Vette nevű twi'lek nővel rohangált az oldalán.

Össszességében: nem kell félni, nagyon jó játék lesz :)
  • andri74
    hi !

Sajnos nem kaptam meghívót / Esetleg ha valakinek nem tudja teljesen kihasználni , vagy eladná accját bármi okból szívesen megvenném.
    Egy rendes Béta accert akár 50 k is adok , ha érdekel dobj pm et.

Bocs ha belerondítottam a forumba, többet nem teszem .
  • Nephin
    Csak billentyűkombinációra, rendesen nincs.
  • Nephin
    A beállításoknál Controls - Camera - Enable Camera Pivot, na ezt kapcsold ki.
  • TDC Geronimo
    Még egy pár idegesítő dolog. Lehet én nem találtam meg, de a smart camerat nem lehet kikapcsolni így futás közben mindig resetelődik a kamera, ha elengeded a jobb egérgombot. A másik meg amikor marha lassan áll vissza a kamera magától a korábbi távolságba.
  • Aszuka
    Van Target of Target funkció a bétában?
  • N1ggA
    Van itt valaki, aki a rendes bétában van benn, vagy mindenki hétvégés?
  • j0nNyKa
    sztem a későbbiekben kurvajók az sw classok is, jugger nyilván azér mer nehezen pusztul, mara meg durvanagyot sebez, csak kell mellé valami healer
  • TDC Geronimo
    ty

Hát egyre jobban az az érzésem, hogyha nem akarok pvpbe idegromahot kapni a későbbiekben, akkor marad a BH :)
  • Boncmester
    Van egy quest, amit föl kell venni 10 után a voiken spacedockban, az elküld egy csávóhoz, és ott kiválasztod.
  • LaCz
    Szerintem annál is hasonló lehet.
  • TDC Geronimo
    SW
  • LaCz
    Mivel vagy? SIvel a Sith Sanctumban volt egy tag, asszem vmi Lord volt, ő nála lehetett felvenni, aztán leküldött egy Overseer-hez, ahol választottam.
  • TDC Geronimo
    Ja AAval. Stabilnak stabil, de van elég sok érthetetlen fps spike. AA nélkül is volt mondjuk. ACt hol tudom felvennibtw? :D elmentem 10 után trainerhez de semmi
  • j0nNyKa
    zsir, akkor sztem mar kb. tesztelesi fazisban lehet az AA, es hamarosan bekerul, lehet orulni :)

akkor szoval.. stabil, meg minden? AA-val tolod?
  • TDC Geronimo
    Na kipróbáltam a második megoldást. Fekete képernyővel indított, mint amikor először indítod, de 1 perc után bejött kb. Működik és nem hogy fpst nem vesztettem, hanem van egy hely pl, ahol +10et nyertem. Érthetetlen :D
  • LaCz
    graf kb medium, highon még állatabb.
  • LaCz
    Nem ronda ez a játék, az biztos. (kaasi Sith Sanctum közepe + SA sealth :D)

• TDC Geronimo
    Najó csak felezte fpst nem harmadolta. Megpróbálom a másodikat
  • j0nNyKa
    commando / merc healing feedback
  • TDC Geronimo
    Megcsináltam. Harmadolta fpst kb :D Lehet ezért nincs még benne...
  • j0nNyKa
    probald ki mindkettot, kivancsi vagyok

egyelore az AA a "known issues" topicban szerepel, ugyhogy ketlem, hogy a 2. modszer mukodne, de.. ki tudja
  • TDC Geronimo
    Ilyet is találtam állítólag ez is működik

"client_settings.ini" file located in your users\____\appdata\local\swtor\ etc folder

AntiAliasingLevel = 2
    enableadvenvirolighting = true
    DebugAdvEnviroLighting = true

Enjoy!
  • TDC Geronimo
    Csinálom. A másik amit hiányolok, de gondolom releasere bekerül, az a chat bubble. Sokszor észre se veszem, hogy valaki nekem ír pl a közelemben.
  • j0nNyKa
    igen az kurvaszar, es raadasul az egyik ilyen heti kisebb patch-csel kerult be, szoval elvileg nem lenne egy nagy kaland javitani...

csinald a force AA-t!
  • TDC Geronimo
    Eddig legidegesítőbb bug a játékba az volt, hogy az autorun néha gondol egyet és megáll futás közben :D

Targetelés (mind a tab, mind pedig az egeres) örülök, hogy fasza lett. Sok MMOba ez is szar pedig nagyon fontos
  • j0nNyKa
    Gero:

On Nvidia cards, the procedure to force FSAA is a little bit more complicated. One has to modify the driver profile Star Wars: The Old Republic with Nvidia Inspector or another tool with the same capability (the profile is already present in the latest Nvidia drivers so upgrade or create your own profile if you're using older drivers):

Set Antialiasing compatibility for that profile to 0x0000F0C1 (seems to work the best so far)
    Set Antialiasing - Behavior Flags to None
    Set Antialiasing - Mode to Override any Application setting
    Set Antialiasing - Setting to your desired FSAA mode (2x, 4x, 8x, 16x, etc.)
    Set Antialiasing Transparency - Multisampling or Antialiasing Transparency - Supersampling according to your preferences as well.

Here is a screenshot of Nvidia inspector with an example of settings that work for the more visual types:
    http://img7.imageshack.us/img7/751/nvitrst.jpg

On a side note, it's an additional good improvement to force 16x or 8x Anisotropic Filtering as well.
  • Braikingboss
    Nekem mindig is volt MMO mellett egy FPS játékom. Idő után majd csak nem akarsz folyton SWTOR-al nyomulni azt nyomunk 1-2 mecset. Meg decemberig azért szerintem elleszünk BF3-al :D Azért én nem hagynám ki a helyedben a steelbook kiadást :D
  • j0nNyKa
    alabb fog hagyni ez az erzes amugy, de ja, ertelek
    en diablorol nem tudok meg donteni, mert sok haver fogja nyomni, de egyelore nem latom ertelmet, hogy megvegyem, mert ugyis az swtor ikonhoz fog huzni az eger... :)
  • TDC Geronimo
    Bf3 2 hét múlva jön ez meg dec végén :p meg az fps ez meg mmo. Elfér egymás mellett :)

Még jó hogy bf jön amúgy :D