60332
-
#13998 -
#13997 Pl itt van NYCC senkit nem izgat nagyon mivel tudjuk a megjelenést. Már csak úgy lazán várjuk hátha megint elhintenek pár új infó morzsát :D Videók se izgatják az embereket semmi újat nem mutat. Szal néha fel kell dobni ilyenekkel legyen élet! -
#13996 Tok jó, hogy mindig van valami téma ami életben tartja a topicot :) -
#13995 ezen még mindíg "sírok" ! -
#13994 Azok a gonosz legotrooperek akik meg akarják enni a tortádat és neked kell őket kinyírni! Ha ezt megtetted kiugrik a tortából Leila és táncol neked miközben eszed a jól megérdemelt halálcsillagodat. -
#13993 Amúgy a figurákat utólag rakta rá valami jótét lélek, mert azok csak legók. Jobban jártak volna az eredetivel, hiszen az az űrt jelképezte volna, ahol űrhajók és űrbázisok vannak. Nem pedig repülő legótrooperek. :D
A kevesebb néha több. De amúgy szép meglepi valóban... -
#13992 Na jó, de most ezt úgy képzeld el, hogy van a barátnőd, meg akar lepni, bemegy a cukrászdába, hogy "barátomnak star wars-os torta, pronto". Szerinted a cukrász nekiáll korszakonként felépíteni? :D
Kiragad a filmekből 3-4 jellegzetes dolgot, mint a stormtrooper, vagy a death star, és rápakolja. Esetleg ha kifogsz egy hardcore star wars fan cukrászt, az felépíti neked több ezer év star wars világát egy szelet süteményre is, de szerintem ez ritka... :) -
#13991 Mer ha pl. a külöböző emeletek különböző korszakokat képviselnének és láthatnánk a Geonozis-t, a Hoth-ot stb. akkor asszondom okés, úgy kéne összerakni és nagyon faja lenne. Akkor lehetne benne minden, csak jó helyen. Szemmel tudnánk követni a fejlődést. -
#13990 passz, én egy jól megvalósított ötletet látok benne, amivel pl. engem totál meg lehetne lepni, és örülnék neki -
#13989 Klónkatonák, meg halálcsillag, meg x-szárnyúak, csak én látok itt anakronizmust?!?!? -
#13988 meggondolandó -
#13987 ez is kéne , mi ?
-
#13986 need:
-
mnorbi #13985 köszi! -
#13984 de van -
mnorbi #13983 nincs valami jo oldal ahol at lehet nezni melyik class hova tud specializalodni ?
pl melyikböl lesz healer support stb ?
köszi -
#13982 Annak aki már korábban felrakta, és megijedt, hogy milyen sok van még hátra itt a javított verzió. -
#13981 Hát kb ennyi lesz ja. Lehet azért pár új infót is elszórnak :D Azért én várok valami részletesebb infót a world pvp-ről. Az Ilum lesz az első pvp bolygó? -
Boncmester #13980 Srácok, ha valaki kifejlesztette a technológiát, amivel le tud fagyasztani kb a következő 65 napra, aztán dec 20-a környékén kiolvasztani, az légyszi tegye meg!
Ez idevág :) -
#13979 Ugyanúgy warzoneokat meg kezdőbolygókat próbálhatják ki az emberek. Meg ez annyira nem játékos esemény. Szerintem nem lesz semmi. -
#13978 várható erről az NYCCről valami új cucc? Nem győzök már régi videókat meg a képeimet nézegetni... :D -
#13977 ja akkor semmi közöm hozzá. köszi a választ :)
túlbuzgóságomban azt hittem hogy ezzel behackelem magam valami bétatesztbe :D (nemám) -
#13976 kod alapjan release date visszaszamolo, amit valahol a topicban helyez el -
#13975 SWTOR Beta Leak- Jedi Shadow PVP LVL42 -
#13974 ez mégis micsoda? (nem akarok látatlanba telepíteni) -
#13973 ha mar szarul linkelted... :p
tetszenek a fgv., es valtozonevek :) -
#13972 omg
skript linkje, akinek nem ment a lenti -
#13971 Greasemonkeyt tegyétek fel, aztán klikk a scriptre a telepítéshez. Nyálcsorgás on. -
#13970 egy kis fanmade star wars.olaszul,angol felirattal.
-
#13969 itt van némi infó, de persze semmi konkrét -
#13968 Amúgy mi várható NYCC-n ? A szokásos warzone lvl 14-en ? :D Valami pvp vagy más hír? -
mcgrape #13967 Hát ha tudsz németül vagy franciául, akkor csinálj még egy reget és add meg hogy német vagy , aztán hátha. -
#13966 Értem én csak leszarom kell az inv!!! -
Boncmester #13965 Szerintem nekik a francia és a német klienst kell tesztelni, ezért kaptak meghívót. A normál angol nyelvű EU szerver tesztekre még bőven van idejük. -
#13964 Sent Oct. 11: General Game Testing Invites
Who was invited: Testers from France and Germany
What was sent: General Game Testing invites
Server locations: EU servers
Invite status: All invites in this batch are now sent
Kisebb EU-s országokba csak hétvégi béta várható normál meghívás nem? Vagy ez csak ideiglenes hogy Németeket meg Franciákat hívogatnak csak be EU-ból. -
#13963 Na a franciák meg a németek megint kaptak meghívókat európai szerverre. Vajon más EU országokból mikor fognak behívni tesztereket EU szerverre?
Ezen a héten nem valószínű, hogy lesz béta hétvége, mert NYCC-vel lesznek elfoglalva.
De talán jövő héten lesz megint, meg akkor talán nekünk is küldenek "rendes" meghívókat. -
nagypite #13962 azért játszanak a bétások hogy észrevegyék és jelentség a hibákat -
LaCz #13961 Szerintem is szörnyű, hogy egy betában bugok vannak. -
#13960 szerintem BH-ja volt, mert:
Bounty Hunter Mission "My Sponsorship" [UPDATE: Issue Resolved!] | 10.05.2011 , 10:13 PM
**UPDATE Saturday 10/8 3:00PM Austin (CDT), 21:00PM London, 22:00 Paris/Berlin - We have instituted a fix for this issue today. Please log out of the game and log back in for the patch to take place. We have also updated the patch notes in the launcher. Your reports helped us get this resolved. Please post in this thread if you see any further related concerns. Thank you!**
Hello testers!
We are aware that some of you are experiencing ongoing issues with the Bounty Hunter mission on Hutta called "My Sponsorship." We apologize for the inconvenience that this has caused for you, and we are working to resolve the problem as soon as possible.
However, in the meantime, if you should experience trouble that prevents you from completing this mission, please contact our Customer Support Droids by sending an in-game ticket or via [email protected]. They will be able to sort out the problem for your character and ensure that you are moved along to the next mission in your story.
We truly appreciate your patience and look forward to your continued testing of the Bounty Hunter Class. -
Boncmester #13959 Nekem is volt bugos class questem, de megoldottam.
Amúgy nem látjuk a fórumokat, mik voltak a hibák?