60332
-
LaCz #13638 Na, megkaptam a fénykardot, elküldtek Kaasra. Vicces, mert side questekből csináltam 7-et, mégis csak 6os voltam mikor mentem a companionért. Nem is nagyon ment egyedül, egy SW besegített :D Még letolok itt egy pár questet (legalább egyet, hogy meglegyen a 8 badge az armour-ra) aztán húzok tovább. FP akkor hanyastól is van és hol lehet bemenni? -
mcgrape #13637 A clone Wars razfil soriban van 3 fejadász is aki tetszik.
Az egyik Természtesn Cade Bane. Aztán ot votl Embo, meg az a Zabrak csaj Sugi. :)
-
mcgrape #13636 Nah asszem csinálok egy Bounty hunter. -
Rane19 #13635 Jött valami patch :D -
LaCz #13634 Én most SI-vel a Marka Ragnos Holocronos questben ráugrottam a holocronra és konkrétan beleragadtam. Egy álmom vált valóra. Holokron lehettem. :D -
#13633 Nem gyakori, csak megesik :) -
Nephin #13632 Én sem, pedig egész délelőtt sziklákat másztam. :) Egyszer akadtam be a még be nem töltött taxiba. -
#13631 hu, most ez igy nincs elottem, de elhiszem
nem tul gyakoriak ezek, igaz? csak mert en nem emlekszem egy ilyenre sem -
Rane19 #13630 Hát igen ezek elég idegesitő dolgok de 10 szer akkra mapok vannak mint wow ba :D -
#13629 Hát pl már az első barlangba is volt, hogy a 20 centis korlátot nem tudtam átugrani és lemenni a lenti szintre, hanem körbe kellett mennem. -
Kazagor #13628 Egyre rövidülnek a patch notes-ok, mégis sokan olyan hibákra panaszkodtok, hogy láthatatlan falak, stuck, lepcsőn csak ugrálva lehet felmenni. Talán még Nephin kedvenc bugja is elővarázsolható, miszerint kiesel a világból.:)
Azért ezek nem kis hibák... -
mcgrape #13627 Nah sikerütl bejutno megy ilyen Flhaspointba vagy mi ez :D. Abba ami votl a videkben is, jó hoisszu. és azért van benen bug, pl kinyirtuk az egyik fő genbyát, és vagy kieset a páylárol vagy nem tudom ,de aztán urja full élettel ott volt. Azé legyürtük Főleg most igy másodszorra két Köztársasági katona kiséretében, aki kazért pusztitottak rendesn, néha oda se értem sé már leölték az ellent XD.
Aztán, megyünk megyünk, majd egy szép ugrás után le este és meghaltam . Szóval msot elszívok egy cigit, megnézek egy Fringe epizódot, azt folyt köv :)
De van hangulata, ha zet téleg optimalizálják rendesen, akkor valószínüleg vevő leszek.
Persze az igazán pikáns része magyarokkal lenne. -
#13626 kerdojel
hol? -
#13625 Na hogy legyen negatívum is. A láthatatlan falakat nagyon nem csípem. -
#13624 na jo ebben igazad van -
#13623 Azon a gépen be is baszna ha 60fps alá csökkenne. -
#13622 nalam is 2500k, 8g ram, viszont egy 6970, es nem nagyon ment 60 ala az fps sehol
jo lesz ez -
#13621 Látni, hogy sok az optimalizálatlan hely a játékban, ahol minden ok nélkül csökken felére az fps. Nálam is van. 30-110fps között mozog. Megjelenésre biztos optimalizálnak még bőven meg gondolom lesz vga driver is rá mindkét gyártótól. -
LaCz #13620 Betöltött nekem is. A grafika eléggé bejön, bár FPS van hogy akár 40re is leugrik (1080p max, 2500k 8gb ram gtx460) -
#13619 És ezek után elvársz egy normális játékot....:D -
#13618 Ezek a fejek öcsém :DD
-
#13617 Ja elég vicces. Nekem 1 perc után betöltött. 30 perc kicsit durva lenne :D -
LaCz #13616 Megtaláltam:
Hello testers! We are aware that some of you are experiencing a long-standing black screen or a "Client Initialization Failure" message.
After clicking "Play" for the first time, you may have to wait at a black screen for up to 30 minutes. During this time, please do not do anything while the game is launching. This includes clicking outside of the game or even on the black screen itself. Any type of action can potentially cause errors or crashes.
Basszus... :D -
#13615 Egy próbát megér:
Ha valakinek nem jön be a játék, vagy jótékonykodni akar, az megoszthatná velem a játékot. XD -
LaCz #13614 Lejött a játék, indítanám, átvált a felbontás kisebbre, elindul a kliens de csak fekete kép, aztán kattintok és kiírja, hogy hibát észlelt bla-bla... Aztán kilép, és kiírja egy pop-up, hogy Client initialization failed. Help me! :( -
#13613 i7 950, 4gb ram, 470gtx -
Kazagor #13612 Milyen géped van, amit teljesen folyamatos a játék és jó az fps? -
#13611 Ooo, azt kerdezed, hogy hanyas szinten kerulsz el a kezdobolygorol, Esseles / Black Talon flashpointokba? En minden karakterrel 9-es voltam.
#13606: Ertelek, ertelek. Igazabol azert annyira nem csoda-epic a story, hogy rossz erzes legyen felbehagyni. En sem tudom a BH legveget, de igazabol nem halok bele.
#13609: Tettek most ra egy minimum limitet, csekkold a patch notes-t. Azt hiszem, 10. -
Nephin #13610 Lvl 10. -
LaCz #13609 Tényleg, hanyastól van PvP arena, netalántál Huttball? -
mcgrape #13608 Amuyg téleg nem lenne rossz ötlet összehozni egy Béta talit, csinálhatnák együt valmeik Flash izét, vagy ez a Hutball game mikor-tól érhető el. Oda be akarok még nézni ha lehetésges. -
mcgrape #13607 Hát nézd nem akarok hülyeséget mondani mert én eléggé kezdő vagyok MMO terén, és ráadásul én amolyan lassu tempóban játszom.
A másik meg nem is igen tudom hogy ezt a Jedit mikro kezdtem, mert ugye grafikai gondonk, meg minegymás volt itt éjszaka, aki itt volt tudja panszkodtunk erndesen, én legalábbis XD
De aszondom hogy egy tapasztaltam MMO-s 5-6-7 óra alt megvan vele szerintem.
Én haltam is párszor, plusz beragadtam, meg nem találtam a helyes utat, de igy sem lehet több 8 talán 9 óránál , ma délután 3 keltem és akkor kezdtem folytatni, és töbszor is leáltam, cigizni, enni.
Szerintem a 6-7 óra korrekt , egy tapasztalt, gurunak mint itt sokan.
Szerintem még 2 karkater feltunák huzni erre a szintre, tán tovább, is, de még nem tudom. Lehet Beprobálo mmajd megitn a csempészt, De ha már eddig eljutottam ugye :) -
#13606 Félreértesz. Nem azért nem akarom spoilerezni, hanem azért, hogy ne kelljen félbehagyni. Mert ugye egy hétvége alatt nem fogom végigjátszani, aztán ha jó, és kíváncsi vagyok rá, akkor szar lenne abbahagyni. -
tusken #13605 meddig tartott a level 11 ? holnap én is tudom probálgatni kora estig
csak mikor keljek fel hozzá :)
-
#13604 Ja kéne csinálnotok egy jó kis magyar bétázók találkozót és csinálni képeket. :) -
mcgrape #13603 Nah 11.es szintü Sentinelem, késsz. Nem votl rossz a kezdő bolygo sztorija.
Lehet most átváltok Csempészre XD.
Ti egyébként meik szerven nyomjátok, nem lenne rosz összefutni :) -
LaCz #13602 Sajnos csak hétvége. Hanyas szintnél van a 8-as után FP? Mert úgy gondoltam letolom az elsőt, vagy talán a másodikat, aztán kezdek egy Smugglert. -
#13601 hja, jo otlet (bar ugye a legtobb teszter szerint a consular story szar, az inquisitor story meg fasza, de ezt ugyis mindenki maganak donti el)
normal beta vagy hetvege? -
LaCz #13600 Én meg már azt hittem, hogy éjfélkor az első FPmet fogom tolni... :D
Végleges játékban JC Shadowot szeretnék, szóval szerintem most kezdek egy SIt. Mert az ugye a mirror kasztja, viszont a story mégsem ugyanaz. -
#13599 azt eddig sem csinalta egyaltalan, soha (lekopogom)
inkabb a folyamatos elore betervezett karbantartasokbol volt picit sok, kb minden masnap 4-5 ora