60332
  • hyjal
    a tiedre is
  • Boncmester
    Komolyan ez van. El is filóztam, hogy vegyek-e bf3-at, mert igazából minek? Úgyis ezzel akarok majd játszani :)
  • LaCz
    Azt írja nincs ilyen név.
  • hyjal
    Neroxa néven játszom,adj hozzá a friendhez
  • LaCz
    Ha tudsz valakit, aki Empire oldalon játszik akkor megírhatnád a nickjét Xfireön. :P
  • LaCz
    o/
  • j0nNyKa
    javaslom a visszaolvasast, en kapasbol tudok 2 emberrol 20 hozzaszolason belul...
  • hyjal
    játszik valaki a Canderous Ordo serveren?
  • Nephin
    +1
  • j0nNyKa
    az lesz, hogy nem lesz kedved mas jatekhoz egy jo darabig, es szopas lesz :)
  • Nephin
    Én ott vagyok.

Az Esselest egy trooperrel meg a két companionnal csináltuk meg, mert a másik két emberke kilépett. Lvl 10-esek voltunk.
  • Boncmester
    Igazából basszák meg, hogy csak hétvégi béta. Totál beszippantott, és már félek attól, mi lesz, ha vége a bétának :(
    BF3 bétát is tolhatnám ugyebár, de eszembe se jut (annak ellenére, hogy zseniális lett az a játék is). Nagyon tetszik ez a cucc :)
  • j0nNyKa
    persze, de az alapkoncepcio meg mindig az, hogy 4db akarmilyen 9-es karakternek vegig kell rajta daralni, max nagyobb odafigyelessel, mint eddig
  • j0nNyKa
    ja igen a liftbug, amit mar javitottak.... :D
  • N1ggA
    Biztos nehezítettek az fp-ken az új buildben, mert amikor még te voltál, az nevetségesen könnyű volt/könnyűnek tűnt.
  • LaCz
    Magába Kaasba nem tudtam eljutni az űrkikötőből, de egy restart megoldotta, nem lehetett a liftet beindítani.
  • j0nNyKa
    hat akkor te balfaszokkal voltal (no offence, esetleg te sem csinaltad jol, de most tetelezzuk fel, hogy igen)
    nyilvan majd haverokkal / guild tarsakkal nem lesz szopas BT

te lattad a Black Talon videomat?
  • j0nNyKa
    el kell gyalogolnod az uton, es felvenni a taxit kaas city mellett, onnantol tudsz koztuk kozlekedni frankon
  • LaCz
    Az a szégyen benne, hogy 16os volt...
  • j0nNyKa
    csak kulso progival mukodik perpill, playclaw szepen megcsinalja, meg nyilvan fraps is
    print screen nem renderel, csak fekete kepernyot
  • j0nNyKa
    healer? elvileg level 10 elott nincs is healing spell... :)
  • LaCz
    Btw, van itt valaki aki a Canderous Ordo szerón tolja?
  • Rane19
    PrtScSysRq gomb a billentyüzeteden!
    Paintbe beillesztés és kész :D
  • LaCz
    Gondolom lehet majd, de a betába az NDA miatt felesleges lenne berakni.
  • Boncmester
    screenshotot lehet ebben értelmesen csinálni? Vagy külön progi kell hozzá?
  • LaCz
    Nekem lv 10 ~5 óra alatt volt meg soloban. Semmi dialógust vagy ilyesmit nem léptem át.
  • LaCz
    Btw, a Kaas Spaceportból hogy az istenbe lehet eljutni Kaas citybe? Van valami lift, de ha odamegyek ott nincs semmi, amivel aktiválni tudnám...
  • LaCz
    Na, próbálkoztunk Black Talonnal, de PUGgal annyira lehetetlen... 3man mentünk be 2szer is, mert 4 embert sose sikerült összeszedni. Healer ahelyett hogy healelne tolja a normal attackot, másik csapattársam áll és néz, aztán be vagyok oltva hogy meghalok. Majd ha megszereztem AC-t meg találok egy normális csapatot akkor megpróbáljuk megint...
  • Rane19
    Most bárki magyarázna ... Elom idegen nyelven szóltam :D
  • Rane19
    És De full voice mmo nem ?:D én kérek elnézést... PUNA PUNA !
  • j0nNyKa
    lődd fejbe magad :D

az úgy leesett, hogy egy star wars játékot játszol?
  • Rane19
    Csak nekem tűnt fel spórolnak a szinkronnal?:D Vannak olyan questek amiknél alien duma van :D és csak szöveget ír ki, meg ennyit mond puna puna xD
  • j0nNyKa
    4-5, de ja
    ha van egy haver, akivel egyutt nyomjatok, akkor lehetseges a 3 ora
  • Boncmester
    Szerintem kb 6 óra alatt lazán megvan a lvl 11 akkor is, ha szépen megcsinálod a full storyt, a küldetéseket, mindent megnézel, stb. Power levelinggel valszeg 3 óra alatt is meg lehet ugrani...
  • j0nNyKa
    fpnek nincs min. szint korlatja, egyszeruen akkor kerulsz oda, amikor vegzel koribanon
  • j0nNyKa
    ugy kepzeld el, hogy az elozo verzioban kb minden 5. converstaion olyan volt, ugyhogy javitgatjak azt is szepen :)
  • j0nNyKa
    fojtason kivul nem nagyon van, csak lassitasa
  • Nephin
    Néha nagyon rossz a pozicionálás és szétesik az egész. :)
  • LaCz
    Az egyik párbeszédnél mikor váltott a kamera hallottam a beszédhangot, de a kamera full random helyekre mutatott, pl a map végén egy hegyre, meg ágyúkra, közben meg bent voltam a Sith Akadémiában. Epic volt. :D
  • TDC Geronimo
    Próbáltam pvpt SWvel. Hát... mondanom sem kell sorcik szarrálőttek állandóan. Túloldalon mindig volt vagy 4 belőle. Jonny később nyugtass meg azért, hogy van CCje SWnek is. snare/stun/root akármi. A folyamatos lökdösés meg stun se nagyon tetszik. PvP immune bar ide vagy oda. Meg kéne néznem BHval is. Egyik warzoneba volt egy 15ös merc healer BH. Elég jól tolta :)