Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Egyébként tényleg lehetett volna kicsit durvább..
Szerintem is a gázosabb kategoriába tartozik inkább 😊 Eléggé gyerekesre sikeredett.
legmisztikusabb klánba a Dathomiri Boszorkányokba.
Vidiben a lopakodási technikájuk több mint érdekes és hatékony.A TOR-ban a Smuggler-Scoundrel és az Agent-Operative egy un.Stealth
Field Generator(SFG)-fény és hangelnyelõ mezõt kibocsátó lopakodómezõ generátor teszi lehetõvé,hogy láthatatlanul lopózkodjunk.A fejlesztõk
szerint ez a technikai eszköz tele lesz fejlesztési lehetõségekkel is.Gondolom mint a Kotor-ban ez a kis szerkezet az övre lesz szerelhetõ.
A másik két lopakodni tudó kaszt a JC-Shadow és SI-Assassin alosztályoknál még nem árulták el,hogy fognak lopakodni.Technika vagy valami más módszerrel,erre még kíváncsi vagyok de a CW vidi bizonyítja,hogy nem csak technika segítségével lehet láthatatlanná válni,lopakodni a SW világában.
Itt tudjátok megnézni a Nightsisters részt és itt is megnézhetõ vagy letölthetõ
Dathomiri Witch Clans - Nightsisters Wiki
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
------------------------------------------------------------------------
Az életrajzokban egyre több hírességet találunk.Eddig az a közös bennük,hogy akiket elénk tártak a hivatalos oldal Biographies cimszó alatt,valamennyien az SW történelem TOR idõszakában tevékenykednek,vagyis a TOR-ban simán összefuthatunk bármelyikükkel.
Lehet,hogy ez nem volt egy nobeldíjas felfedezés<#miaz>#miaz>😊Ezzel csak azt szeretem volna hangsúlyozni,hogy ne lepõdjünk meg ha belefutunk valamelyikbe.Pl Malgus már megerõsítve és még küldit is kapunk tõle.
Én Satele-ba szeretnék belefutni,nem azért mert az esetem hanem a 100 milliós credit vérdíj van a fejére tûzve😊)
A most kapott életrajzok közül Darth Jadus-ra csodálkoztam rá.Egy Sith aki a befolyását a Birodalmi Hírszerzésre öszpontosítja.
Lucas-ék tudják a legjobban,hogy a Birodalmi Hírszerzést nem lehet felügyelni(fõként nem egy másik kasztnak).Az Agent kasztot úgy mutatták be,hogy elit tagjaik az egyetlenek akik ismerik az összeesküvések összeesküvéseit is.
Beszivárgás,merényletek megszervezése,árulók,köztársasági informátorok kiiktatása. Csak az Erõ sötét oldalának segítségével és az önfejû Sith Nagyurakkal nem maradna fent a Sith Birodalom.
Az én példaképem továbbra is Natasi Daala<#worship>#worship> nem a TOR idõszakában tevékenykedik de egyszerûen brilliáns.
A bendõ bázist védte (itt készült a halálcsillag,napzúzó...)pontos helyét a legnagyobb Sith Uralkodó sem ismerte.Ékes példája a hírszerzés mûködési rendszerének.Nem hosszú,olvassátok el nagyon jó.
Visszatérve,nem értem mit akarnak Darth Jadusal a hírszerzésben az Admirálisok,Fõadmirálisok,Lord High Admiral,Grand Moff-ok világában.
Admiral Natasi Daala
Spread De Love!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Felregisztráltam az oldalon és jelentkeztem a tesztelésre és nem tudjátok hogy ez a 'tesztelés' miben fog megnyilvánulni?
Tehát lesz béta és azt lehet majd tesztelni vagy mi?
Ehh...
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
A hír az,hogy a Hope Cinematic-ban az Organa házat rohanják le a Sithek és az játékban az Organa ház egy faction is lesz.
Az Alderaan bolygóval kapcsolatban már eddig is kaptunk infókat.A Hope Cinematic Trailer-ben láthatjuk,hogy megszállják a bolygót a Sithek
majd megérkeznek a Republic csapatok is.Késõbb kaptunk egy Alderan-i 8vs8 zárt warzone pvp gameplay elõzetest.
Az Alderaan bolygón nemesi családok háborúskodnak egymás közt az Alderaani trónért.A hatalom független,egyik-másik nemesi család mégis lepaktál a Köztársasággal vagy a Sithekkel.
A Hope Cinemában 28 és 48sec-nél láthatjuk,hogy az Organa házat lerohanják a sithek.Elõtte-utána😊
Leia Hercegnõ is ebben a családban nevelkedik(persze idõben sokkal késõbb) és Tarkin kormányzó ezt a bolygót semmisíti meg az elsõ halál csillaggal.Szal a TOR-ban még megnézhetitek a bolygót😊De befektetõknek nem ajánlom😊)
Organa Ház:
Ezután jön a Coruscanti békeszerzõdés.Amely nem csak egy törékeny tüzszünetrõl szól hanem a köztársaság számos peremvidéki rendszert veszít és ad át a Sitheknek cserébe a tüzszünetért.Alderaan bolygó is elszakad a köztársaságtól.
És azon még nem filóztatok,hogy a Jedik miért a Tythonon kezdenek?😊
A Köztársasági szenátus a Jediket vádolja a Coruscanti támadásért(Deceived Cinema)(amelyben mellesleg 6 Jedi Mester veszti életét).Ezért a Magas Jedi Tanács központját a Tythonra helyezi át.A Köztársaság ügyét persze továbbra is védik.
A Sithek célpontja szándékosan Coruscant volt,mert tudták,hogy ezzel viszályt teremtenek a Köztársaság és a Jedik közt.A Sith Sötét Nagyúr
a Coruscanti béke szerzõdés után visszavonul,hogy további sötét céljaira fordítsa idejét.
A hatalmat átadja a 12 tagú Sith Sötét Tanácsnak.Feladatuk,hogy megszilárdítsák és megnöveljég a Birodalom határait.Ehhez keresnek majd
támogatókat és a történet itt tart mikor karinkal belépünk a játékba...
Az Orgánás részhez itt a forrás faction update House Organa
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Az eddigi képek/videók nem nagyon fogtak meg, de ez jó kép.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
/facepalm
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Remélem az évet nem a detoxban kezdtétek <#vomit>#vomit> Bennem ki ment a biztosíték <#pias>#pias>,mostanáig nyomtam egy pause-t.Mindegy néha ennyi belefér,adjunk a tutinak.
És a legfontosabb,idén érkezik a TOR <#vigyor>#vigyor><#buck>#buck><#nyes>#nyes><#taps>#taps><#bohoc>#bohoc><#eplus2>#eplus2>Nálam ez csak annyit jelent,hogy már szinte látom magam a kezdõterületen a Huttán<#hawaii>#hawaii>
remelem tenyleg jo lesz a jatek mert a kinezete egyenlore csak negativumokat kelt bennem..:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A halál csupán a kezdet...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://www.youtube.com/watch?v=5VLJMBADsD8
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Wow sem volt soha egy nagy valami, mégis tolták, tolják az emberek! Menjen flottul, ne legyen azért nagyon pixeles, és JÓ legyen a játék!
Ebbõl szvsz még bármi lehet, fénykard dinamikus fény nélkül eléggé fura. Csodálom hogy mutogatják egyáltalán.