60332
-
Nephin #13878 A Frostshockkal nem az a baj - és az ottaniak ezt nem képesek felfogni -, hogy negatív dolgokat ír (én is fogok, mert van jópár hiba a játékban, amellett, hogy atomjó), hanem az, hogy csúsztat.
Csőjáték - ha ezt hallod, kb. az jön le, ami az űrharc lesz, kötött pályán mozogsz, amiről nem lehet letérni. Az, hogy a sokadik kommentben, a beírásom után magyarázkodik, hogy az nála nem is azt jelenti, enyhén gázos (főleg, miután sokan erre hivatkozva írták, hogy akkor nem is érdekli őket az egész).
Négyzet alakú térképek, minden bolygó más insta: ezt az egészet nem is értem, instarész a kezdőterületen az a classonként néhány SZOBA és TEREM van, ahol a classquest játszódik, de még onnan is látni a többi embert, ha bentről kinézel. Layerek vannak, ha nagy a tömeg, kezdéskor 4 volt, de így is rengetegen rohangáltak körülöttem. Tegnap már csak egy layer volt például Tythonon. Négyzet alak pedig legfeljebb az UI kerete...
A raidek a nyomába sem érnek majd a wowos raideknek: gondolom rengeteget tesztelte az utóbbi három napban cirka lvl 20-on, hogy ilyen határozott.
Ez az a három fő dolog, ami kiakasztott, ezeket írtam be nagyjából ott is, aztán töröltem, épp azért, ami utána jött. Hancu minősíthetetlen stílusa magáért beszél (egy oldal olvasóit nyájnak nevezni, hmm...), az, hogy ajánlgatom a saját oldalamat, megintcsak nem igaz (annyit írtam, hogy máshol is nézzenek utána a játéknak, de tudtommal nem mi vagyunk az egyetlen TORos oldal), és egyáltalán, normális kommentre letrolloznak, fröcsögnek (bár leökörségeztem Cascade néhány állítását, gondolom ez főbenjáró bűn), fanboyoznak, mittudomén. Nevetséges.
-
Boncmester #13877 Amerikában van 2-ig. -
Boncmester #13876 Reggel 7-ig lehet. -
Rane19 #13875 Wtf még tudok játszani :D pedig elvileg 2 töl nem lehetne xD -
Boncmester #13874 Hát remélem engem is beválogatnak bétára, mert szörnyű, hogy még nem kaptam meghívót :) -
Boncmester #13873 Ezek a pöcsök minek nézik az alterswtort, nekik nem kell leak, ők tudják, mi lesz a játékban :D -
#13872 jaja érthető csak gondoltam rákérdezek :)
mind1 köszi mindent -
#13871 nem mer localban már csak a videók vannak meg, a tömörített / jelszavazott / darabolt file-ok csak megauploadon, meg az alterswtor-os tagnál, de őt most ezzel hagy ne baszogassam már :)
nem vágom mitől lassú egy bizonyos file, ess neki másik böngészővel, vagy használj Mega Managert -
#13870 BH hoth quest p2-t nem tudod felrakni saját tárhelyre vagy valahova mert 30kbps-el jön akármennyire is erőszakolom :D
(persze ha nagyon unatkozol vagy ilyesmi meg ha nem tul nagy pofátlankodás csak kiváncsi vagyok :)) -
#13869 itt nem ütsz semmit 5 óráig, mert a healerek is tudnak haladni, + companiont is kapsz magad mellé
mindamellett meg a daily questek mind heroic-ok, azokat meg úgyis csak csapatban tudod tolni - healerrel még előnyöd is van, mert könnyebben találsz magad mellé dpst meg tankot -
#13868 nyílván én se úgy gondoltam hogy mind 3 fára kipakolsz mindent...
csak pl ok hogy raidre meg pvp-re te healer vagy de ha daily-ni akarsz valahol és nem 5óráig akarsz ütni 1 mobot akkor pl raksz első 2 sorba a dps fára és akkor érsz vmt dps-ként is. ilyesmire értem -
#13867 mér lenne? el kell dönteni, mit csinálsz a karakteredből, és rá kell menni
nehogymár kimaxolhass egy dps, meg egy healing fát is, az milyen beteg dolog lenne már? :D -
#13866 lehet csak én vagyok így de azért ez a 60 talent(20-20 talentfánként) nem sok kicsit 41 talent ponthoz?
okosok akik játszottatok nem zavaró hogy kb csak 1 talentfát tudsz "kimaxolni" aztan a többire kb semmit? vagy nem is kell? -
#13865 Ja pont most néztem :) -
#13864 nah, mercenary skill fák, új buildből -
#13863 én sem értem egyébként, ezért is toltam ezt a pollt, úgy tűnik, hogy a userek nagy része a te véleményeden van -
#13862 Köszi szépen a videókat, ha jól tudom alter-re is te töltöttél fel egy csomót, big respect, hogy fel mertél tölteni és jó pár kellemes percet szerezni annak aki nincs a betában.
A te videoid miatt döntöttem végül a BH mellett (a trooper helyett):P
ps: Mondjuk én nem értem mire ez a nagy titkolózás, anno a Wow beta-nál nem volt ilyen. Jó mondjuk a story miatt megértem, de azért a játékról több info lehetne, főleg 2 hónappal a megjelenés előtt. Ha nem lettek volna a leakek szinte semmit se tudnék a játékról. -
#13861 nem tudsz eljutni egy trainerhez holnap reggelig? kishotolhatnád azt az 1-2 új spellt :P -
#13860 passz, megaupload sebességgel sokat nem tudok csinálni, ami meg saját szerveres, annak repülnie kell -
#13859 BH skillekről van valahol kép? Új buildből. Fene egye meg csak fel kellett volna vinnem 10 felé azt is :( -
#13858 bh_hoth part2 valamiért csigalassusággal jön :S nem tudod ez miért lehet? (part1 2 perc alatt lent volt) nem hisztiből kérdem meg köszi mindent :) -
#13857 Hát én még mindig nem tudom...BH vagy sw. Bár a pvp jelenlegi állása szerint inkább BH. Majd meglátjuk decemberre :) Jó lenne addig még párszor kipróbálni :D -
LaCz #13856 Kezdek elgondolkodni, hogy Jedi Guardiant vagy Jedi Shadowot, vagy Smuggler Gunslingert indítsak. Fuck. :D -
#13855 hát úgy :) -
cain #13854 hát íjé. :( -
#13853 jahogy a 25-s szintre vonatkozott nem % értékre :D:D (well there is my problem :D) -
#13852 nemtom mi alapján számolsz, de valami +120% körüli speed értékekről beszélünk
de mondom, videókban fogod látni (pl. a tatooine questesben tuti, hoth questesben is) -
#13851 és az 50-en az az 55% (ha jól számolok) mennyire számít gyorsnak?
lehetne gyorsabb? vagy elég? (mert pl a taxik azért elég jól mennek jovolna valami hasonlót veretni a homokbuckák között, vagy később :D) -
#13850 az nem mount, csak egy ilyen.. nemtom, dísz, minigame, nemtom minek nevezzem
fogsz látni normál 25-ös mountot pár videóban, annál 10%-al gyorsabb a 40-es mount, és még egy 10-essel az 50-es -
#13849 fúú mennyi. :D
köszi (én nekem mindegyik új)
kérdés: talán nem sérti annyira az NDA-t (meg lehet kérdezték már) meg ugyis "kirúgtak" :D szoval ugye azért lesznek gyorsabb "mountok" mint pl a smuggler_motor.wmv-ben láttotaknál :D (asszem ez 25%-os) mert azért ez soványka főleg tatooin meg hoth homok/hó dűnéihez ? -
#13848 várható volt, alterre pofátlanul mentek ki a videók, nem csodálkozom.. :)
de amíg a belső fórumra toltam, addig királyság volt, ennek örülök -
#13847 Csak elkaptak. :/ -
#13846 Nah, most hogy már mind1, megosztom mindenkivel a videóimat / képeimet. Jópár kikerült alterre, mondjuk szarabb minőségben.
jó töltögetést! -
#13845 lehetek én az a haverod? :D mert már akarom látni én is hogy milyenez -
#13844 Na holnap vége :(
Remélem még beválogatnak a jövőben vagy valamelyik haveromat. -
#13843 hát, emiatt nem tesztelek, amúgy nyomnám :D -
#13842 :DD
de már nem tesztelsz ugyh tök8 nem? -
#13841 nyahaha, aljas rágalom
------------------------------------------Incoming transmission------------------------------------
Hi Mario,
I have received your transmission in relation to your account been permanently suspended.
We are contacting you to notify you that your account for Star Wars™: The Old Republic™ has been indefinitely suspended.
Account Name: Mario Curtiellas
Display Name: OnFive
Reason for Suspension: Violation –Game Testing Agreement. Video footage from your account was found to be leaker on Alterswtor.com which is a direct violation of our Game Testing Agreement. The links to our agreements can be found below.
http://www.swtor.com/legalnotices/termsofservice
http://www.swtor.com/game-testing-agreement
If you disagree with the outcome of our investigation, please contact us through http://www.swtor.com/support
Galactic support is our specialty...
Sincerely,
Hazel
Star Wars: The Old Republic Customer Service
-
cain #13840 timesink. majd egy idő után beleraknak űrhajóhívó sípot, mert sokan fognak miatta visítozni. -
#13839 #13835: Értelek, persze, ezért mondom, hogy én sem tekintem csőjátéknak, de megértem azt, aki igen.
#13836: Ez sajnos ennél lassabb, összetettebb folyamat. Egyrészt ugye el kell jutnod a bolygón belül az űrállomásra. Ott van egy phase-elt terület, ami egy lift. Ott megnyomod, hogy irány a hajó, ekkor lejutsz egy hangárba. El kell szaladni a hajódig, majd klikk az ajtón. Ekkor jön egy rövid videó, ami szerint felszállsz a hangárból. Ha kinézel a hajó ablakán, akkor már az űrben vagy, és az utoljára látogatott bolygót látod magad előtt (ez pl. szép). Odamész a térkép konzolhoz, választasz világot, bolygót, ahogy mass effectben. Ekkor azt látod kinézve, hogy hiperűrugrasz, majd megérkezel az új bolygó.. felé. Amikor kilépsz a hajódból, jön egy töltés, ekkor tölti be tulajdonképpen az új bolygót. Utána ott is el kell futni a liftig, lifttel fel az űrállomásra, és kb. meg is érkeztél. Van, ahol ez egy lépéssel még több, nem megyek bele. Unalmas.
#13837: Igen, kb. az egyetlen értelmes oka lehet a visszajárkálásnak. Talán még a world boss kill funból.