Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gyerekek basza. behu..-tam a végén.
Állati jó sorozat!!!!!!
<#guluszem1>#guluszem1><#merges2>#merges2><#taps>#taps>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
A Cain-vitához: Cain karaktere - hasonlóképpen a többi szereplõhöz - a lehetõ legjobban ki volt dolgozva. Az õt alakító színész kiválóan el is játszotta. Eljátszotta a a tökéletesen alkalmatlan parancsnokot.
[merlinw.org]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
megtaláltam azt a torrent fájlt, amiben azok a filmek vannak, amelyekhez már korábban megtaláltam a feliratot. ha minden kötél szakad, nekiállok, és letöltöm azt a pakkot 😊
de köszönöm még egyszer!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de köszönöm a tippet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://isohunt.com/torrent_details/64757629/Battlestar+Galactica+S02?tab=summary
ezt a torrentet töltöttem le, de sehol nem találok olyan feliratot, ami pont passzolna hozzá. mindegyik elcsúszik idõvel, késni fognak, és egyelõre olyan felirat szerkesztõt sem találtam, amivel "összébb lehetne rántani" a feliratokat, azaz megmondani neki, hogy minden egyes késleltetésbõl vegyen le mondjuk 2 tized másodpercet...
az volna a kérdésem, hogy ti tudnátok-e ehhez a torrenthez való feliratokat adni? elõre is köszönöm a segítségeteket!
Asszem le kell darálni a sorozatot a nyáron 😄
<#worship>#worship> tutti ez a videó, de csak az nézze meg aki már látta a sorozatot végig.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tehát a 16 után a 17-ben nem értem a dolgokat
A 2. évad 17. része után amikor vállon lõtte Starbuck Adama századost a 18. rész mintha nem idõrendben követné az eseményeket.Mondja is a 18.rész elején Adama,hogy már egy hónap eltelt azóta,hogy vállon lõtték.
Meg kineveztek valami palit a Pegasus parancsnokának.Most akkor mi van?
Hány részes a 2. évad? 20? Nem igazán idõrendben megy itt a dolog;vagy ez ilyen rész és kész?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.freetvmaci.info/
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
😄😄
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Most kezdtem el nézni a sorozatot és meg kell mondjam nagyon tetszik.
A 6. résznél járok most,de egy dologgal nem vagyok tisztában.Az elsõ ugrásuk után hogyan talált rájuk az ellenség?És utána több mint száz ugrás után is követte õket az ellen.Az egyik szereplõ azt mondta hogy lehetetlen az ugrást követni.Akkor hogyan találtak rájuk?Ez nem tiszta elõttem.Utána meg nem nagyon találtak rájuk a robotok.
via Battlestar Galactica blog
http://www.freetvmaci.info/
Újabb mérföldkõ nemcsak a magyar hanem a világ szórakoztatásában is:
Csütörtök éjszakánként kapjuk a sorozat második évadjának epizódjait, ezen a héten péntek hajnal 00:35-kor.
Oksa, legyen. Aztán mit látok, pörög a bevezetés és ámulok - az elõzõ részekben olyanok vannak amikre nem emlékeztem pedig néztem az elõzõ héten is.
Aztán a döbbenet kiülhetett az arcomon amikor utánanéztem, 01:25-kor véget ér ez az epizód és egy óra más mûsor sugárzása után jön a következõ rész hajnali 02:25-kor............és így volt már a múlt hetekben is.
Mit lehet erre mondani ? Mit ? Mit ? Anyám........
Nálunk szerintem nem lesz, amíg nincs leszinkronizálva az egész addig nem kerül forgalomba semmi.
Sajnos.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
SRP: $49.98 (DVD)
Further Details:
Universal Home Video has announced DVD ($49.98) and Blu-ray ($69.98) releases of Battlestar Galactica: Season 4.5 for the 28th July. Each will include commentaries by Ronald D. Moore, David Eick, and Edward James Olmos, Ronald D. Moore’s Podcast Commentaries, David Eick’s Video Blogs, deleted scenes, and featurettes ("Evolution of a Cue", "The Journey Ends: The Arrival", "So Say We All", "Manifesto Destiny", "Battle-Style Galactica", "Martyr To A Cause", "The Sins of The Forgiven", "Battlestar Revelations"). The Blu-ray release will also include additional U-Control and BD-Live functions.
Also available from the 28th July will be DVD ($279.98) and Blu-ray ($349.98) releases of Battlestar Galactica: The Complete Series. The ambitious 20-disc Blu-ray™ Hi-Def set and a 25-disc standard DVD set contains every episode of television’s most original, thought-provoking series, together with extensive bonus materials delving deep into the richly imagined world of the hit SCI FI Channel original show. We've attached the package artwork below:

2010-re egy nagyon várós sorozat
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Azaz olyan mint a BSG 3-4-ik évadja a harcok nélkül.
Jó lesz ez😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
A mai világban is legtöbbször nem kép alapján azonosítanak. Ha van valahonann papírjuk, de soha nem mennek egymás közelébe és nem hívják fel magukra a figyelmet akkor két egyforma ember fel sem tûnik senkinek.