Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, ez a sorozat van olyan jó, mint a Csillagkapu? Mert azt végnéztem. Most ennek fogok nekikezdeni.
Kmarha
Köszike!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kmarha
Caprica 1,5 órás pilot.. hát ez durván ütött. Komolyan, majdnem hogy egy filmmel felért. Alig várom már a sorozatot. Van neki forumja? Csak mert a keresõ nem akar kidobni nekem semmit.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

LasDen
lentebb van, hogy július végén.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Most végeztem a 3. évaddal.
Gyerekek basza. behu..-tam a végén.
Állati jó sorozat!!!!!!
<#guluszem1><#merges2><#taps>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Lehet tudni mikor adják ki a 4. évadot dvd-n,szinkronosan?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

A második verzió jobb lett volna. Kicsit kommersz, de legalább van valami "értelme".

A Cain-vitához: Cain karaktere - hasonlóképpen a többi szereplõhöz - a lehetõ legjobban ki volt dolgozva. Az õt alakító színész kiválóan el is játszotta. Eljátszotta a a tökéletesen alkalmatlan parancsnokot.
MerlinW
Mininován keress eztv vagy vtv pakkokat. Azokhoz jók a feliratok. Ám a legjobb a topaz-os dvdrip.

[merlinw.org]

LasDen
amúgy EZTV-rõl lelehet szedni a megfelelõ releaseket....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

giornalista
ez nagyon kedves felajánlás tõled, ám ennél azért egyszerûbb módja is van annak, hogy tovább élvezhessem ezt a remek sorozatot.

megtaláltam azt a torrent fájlt, amiben azok a filmek vannak, amelyekhez már korábban megtaláltam a feliratot. ha minden kötél szakad, nekiállok, és letöltöm azt a pakkot 😊

de köszönöm még egyszer!
Molnibalage
Ez is korrigálható, mert folyamatosan lehet állítani kézileg billkombinációval. Az viszont meglepõ, hogy ilyen feliratod van. Nekem szinte csak tökéletes felirataim vannak. Ha minden kötél szakad akkor kiírom neked az összeset és elküldöm postán. Ezen ne múljon... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

giornalista
sajnos nem konstans: minden felirat túl hosszú ideig marad a képernyõn, mondjuk 1 tized másodperccel. így 10 felirat után már 1 másodperc a csúszás, 100 felirat után már 10 másodperc és így tovább. ha egyszer beállítom jól, 1-2 percen belül ismét 3-4-5 másodpercre kerül egymástól a felirat és a szöveg.

de köszönöm a tippet.
Molnibalage
Ha konstans a csúszás a BsPlayer lejátszóval lehet csúsztatni a feliratot. Ajánlom figyelmedbe.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

giornalista
sziasztok! én még csak most kezdtem el nézni a sorozatot, jó mókának tûnik így nyár elõttre, az elsõ évadot már le is daráltam. a másodikkal viszont gondban vagyok...

http://isohunt.com/torrent_details/64757629/Battlestar+Galactica+S02?tab=summary

ezt a torrentet töltöttem le, de sehol nem találok olyan feliratot, ami pont passzolna hozzá. mindegyik elcsúszik idõvel, késni fognak, és egyelõre olyan felirat szerkesztõt sem találtam, amivel "összébb lehetne rántani" a feliratokat, azaz megmondani neki, hogy minden egyes késleltetésbõl vegyen le mondjuk 2 tized másodpercet...

az volna a kérdésem, hogy ti tudnátok-e ehhez a torrenthez való feliratokat adni? elõre is köszönöm a segítségeteket!
Teppik Amon
uhhhh. Szájtátva néztem végig 😊
Asszem le kell darálni a sorozatot a nyáron 😄
<#worship> tutti ez a videó, de csak az nézze meg aki már látta a sorozatot végig.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Molnibalage
Igen... <#worship>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
valaki már találkozott olyan bakival, hogy rosszak voltak a fájlnevek, tehát rossz volt a sorrend. lehet te is belefutottál ebbe

Bocsi elírtam a 16 és 17 részrõl van szó.
Tehát a 16 után a 17-ben nem értem a dolgokat

Ja meg a 18. részben a Csillagközin találnak egy konténerben egy terhes csajszit.Na az h került oda?Kihagytam pár részt vagy most mi van?

Egyet megint nem értek.
A 2. évad 17. része után amikor vállon lõtte Starbuck Adama századost a 18. rész mintha nem idõrendben követné az eseményeket.Mondja is a 18.rész elején Adama,hogy már egy hónap eltelt azóta,hogy vállon lõtték.
Meg kineveztek valami palit a Pegasus parancsnokának.Most akkor mi van?
Hány részes a 2. évad? 20? Nem igazán idõrendben megy itt a dolog;vagy ez ilyen rész és kész?

Dante73
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel mindig akad a flottában 1-2 Cylon... Nem nehéz a nyomukra bukkanni...

http://www.freetvmaci.info/

Hixer
hát olyasféle, mindenesetre "valami" mindig tájékoztatja a Cylonokat arról, hogy hova ugrott a flotta

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Jeladót tettek a hajóra?
😄😄

Hixer
nézzed még mert kapsz választ erre is... (tipp: hogyan követik a kutatók a fókákat, bálnákat, hiszen nem tudják õket folyton fizikailag követni, na mit csinálnak?)

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hello!

Most kezdtem el nézni a sorozatot és meg kell mondjam nagyon tetszik.
A 6. résznél járok most,de egy dologgal nem vagyok tisztában.Az elsõ ugrásuk után hogyan talált rájuk az ellenség?És utána több mint száz ugrás után is követte õket az ellen.Az egyik szereplõ azt mondta hogy lehetetlen az ugrást követni.Akkor hogyan találtak rájuk?Ez nem tiszta elõttem.Utána meg nem nagyon találtak rájuk a robotok.

MerlinW
Köszi😊

[merlinw.org]

ProGabe
Kijött a Battlestar Galactica: The Final Five képregény elsõ darabja, ami a cylonok koboli és földi történelmére, valamint a címszereplõk kétezer évnyi életére koncentrál. A két író (egyikük Seamus Kevin Fahey, aki betört a sorozatba is egy forgatókönyvvel) sokat konzultált a sorozat producereivel arról, hogy mit szabad és mit nem, de már az elsõ darabból is látszik, hogy bõven elengedhették a fantáziájukat. Kulcsszavak: Tigh, Pythia, Ship of Lights. innen lehet tölteni

via Battlestar Galactica blog

Dante73
Sci-fi sorozatokkal mostanság ezt csinálja a TV2. Így volt a Csillagkapuval, aztán jött a 4400 (azt hiszem az is sci-fi szerû, bár egy epizódot sem láttam, az idõpontból gondolom) és most a BSG. Én is csak gratulálni tudok a mûsorpolitikához. Én, mondjuk azt csinálom, hogy az engem érdeklõ sorozatokat sem nézem tv-ben; másnap leszedem torrentrõl, nincs reklám sem, és akkor nézem, mikor akarom. Ráadásul a másik csatornán így nem egy ugyancsak engem érdeklõ, azonos témájú sorozat megy. (Példa; nézem a született feleségeket, párhuzamosan megy a Mentalista ÉS a túsztárgyalók... Többi napon meg tulajdonképp semmi nézhetõ. Azaz kényszeríteni próbálnak, holott van alternatíva. Nem tudom, ki fog veszteni...)

http://www.freetvmaci.info/

"Gratulálok" a TV2-nek !

Újabb mérföldkõ nemcsak a magyar hanem a világ szórakoztatásában is:
Csütörtök éjszakánként kapjuk a sorozat második évadjának epizódjait, ezen a héten péntek hajnal 00:35-kor.

Oksa, legyen. Aztán mit látok, pörög a bevezetés és ámulok - az elõzõ részekben olyanok vannak amikre nem emlékeztem pedig néztem az elõzõ héten is.

Aztán a döbbenet kiülhetett az arcomon amikor utánanéztem, 01:25-kor véget ér ez az epizód és egy óra más mûsor sugárzása után jön a következõ rész hajnali 02:25-kor............és így volt már a múlt hetekben is.

Mit lehet erre mondani ? Mit ? Mit ? Anyám........
Hát jó ára van.

Nálunk szerintem nem lesz, amíg nincs leszinkronizálva az egész addig nem kerül forgalomba semmi.
Sajnos.

joebacsi
90 rongyért sztem kicsit alacsony a nejlon felbontása 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LasDen
konkrétan elélveztem......ez kell nekem.... 😄 sajna csak a sima dvd-s....itthon kb mikorra lesz várható....vagy várható egyáltalán??? <#wow1>

ProGabe
Released: 28th July 2009
SRP: $49.98 (DVD)

Further Details:
Universal Home Video has announced DVD ($49.98) and Blu-ray ($69.98) releases of Battlestar Galactica: Season 4.5 for the 28th July. Each will include commentaries by Ronald D. Moore, David Eick, and Edward James Olmos, Ronald D. Moore’s Podcast Commentaries, David Eick’s Video Blogs, deleted scenes, and featurettes ("Evolution of a Cue", "The Journey Ends: The Arrival", "So Say We All", "Manifesto Destiny", "Battle-Style Galactica", "Martyr To A Cause", "The Sins of The Forgiven", "Battlestar Revelations"). The Blu-ray release will also include additional U-Control and BD-Live functions.

Also available from the 28th July will be DVD ($279.98) and Blu-ray ($349.98) releases of Battlestar Galactica: The Complete Series. The ambitious 20-disc Blu-ray™ Hi-Def set and a 25-disc standard DVD set contains every episode of television’s most original, thought-provoking series, together with extensive bonus materials delving deep into the richly imagined world of the hit SCI FI Channel original show. We've attached the package artwork below:

Nagyon odavagytok mind, kíváncsi vagyok (az a pár kiszivárgott jelenet elvette a kedvem). Holnap megnézem én is.

ProGabe

MerlinW
Hát... ez... zseniális lett.

[merlinw.org]

Victor1103
Ez valami FRAKKING hihetetlen volt!!!Pilotnak számomra 10/10 szvsz. Mikor elõszõr halottam arról mirõl is fog szólni nem hittem volna hogy életképes az ötlet most viszont már csak azt tudom mondani hogy a sorozatban rengeteg potenciál van és biztos vagyok benne hogy az alkotók ki is fogják használni.
2010-re egy nagyon várós sorozat

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Bucser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát az egyik fõszereplõ hozza a doktor Frankeinstein formát😊 Majd látjuk mit hoznak ki belõle.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Morpheus
Nem mondtam, hogy rossz lesz.😊 Ja-ja hasonlítani fog rá.😊 Ûr meg ûrhajó nélkül.😊 Remélem a szereplõk lesznek annyira kidolgozotak, mint a BSG-ben.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Bucser
Sci-fi-be öltött morális/társadalmi feszegetés lesz.

Azaz olyan mint a BSG 3-4-ik évadja a harcok nélkül.

Jó lesz ez😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Morpheus
Hát érdekes lesz... Aki Sci-fi-t vár csalódni fog.😊

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Teppik Amon
kösz az infót! 😄 kipróbáljuk!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

ProGabe
Caprica.S01E00.Pilot.DVDRip.XviD-REWARD \o/

Bucser
2-3 db ugyanazon modellbõl 12 kolónián (crka 12 milliárd ember között) nem hinném, hogy olyan feltûnõ.

Molnibalage
Akkor meg hol a gond? A többibõl sem volt kosárszámra.

Pharaoh
Azért Boomer a seregben volt, igaz belõle csak egy volt az emberek között.

Molnibalage
Közeli? Egy Cycoln sem volt közvetlenül a seregben.

A mai világban is legtöbbször nem kép alapján azonosítanak. Ha van valahonann papírjuk, de soha nem mennek egymás közelébe és nem hívják fel magukra a figyelmet akkor két egyforma ember fel sem tûnik senkinek.

Bucser
Caprica sem volt segghülye a biztonságtechnika terén, gondolom a többi modell sem. Így azt írtak át amit csak akartak.