6292
-
#5649 Volt róluk szó, még magyar feliratuk is van.
2 évad közötti pár perces töltelékrészek, melyek nem a főszállhoz kapcsolódnak. -
Micsu #5648 Ezek csak a weben jelentek meg, hozzákapcsolódnak valamilyen szinten a storyhoz de nem igazán derül ki belőle semmi -
#5647 De. Akkor részes valami akar lenni? Erről eddig miért nem volt egy hang sem itt? -
#5646 Akkor viszont az #5595 ábrája hibás nem? -
Micsu #5645 oda van írva ;)
Web series, A 10-part online series
gondolom nem okoz nehézséget lefordítani :) -
#5644 Öööm...
Ez mi?
S-21 5 Sep 06 Battlestar Galactica: The Resistance (Web series)
S-11 12 Dec 08 The Face of the Enemy (A 10-part online series)
Ezek pontosan mit is akarnak jelenteni?
-
#5643 EZ -
#5642 Van még a The Resistance és a The Face of the Enemy, a Razorral együtt ez a 3 Webepitód van. -
Micsu #5641 miniseries - sorozat a 3. évad végéig - razor - 4. évad -
cash888 #5640 Érdekes sorozat. Csak össze-vissza néztem belőle részeket, de most elölről akarom kezdeni az egészet. Mi lenne a helyes sorrend? Mert van maga a sorozat, a miniseries, meg van a Csillagközi romboló - Penge c. film. Tudnátok segíteni a sorrendben? Előre is köszi! -
#5639 gondoltam, hogy Sharont írjak-e, de maradtam a Boomernél, mert a 2-ik évad 10-es részénél tart. tehát Athena totál kizárva. csak még jobban megzavartam volna :) -
#5638 Btw ő nem Boomer volt hanem Athena mert Boomer-t ugye lelőtti Cally miután Boomer lelőtte az öreg Adama-t. -
#5637 hát kobolon nem tudom miért nem ugrott be hirtelen. mire elküldtem az előzőt már csaptam is a homlokomra. ugyebár akkor erősödött meg igazán az egész hites téma + akkor láttuk először a csecsemőt -
#5636 A 2x06-on akkor hol voltak? Az nem a teple of final five, és nem is a két Föld. Akkor az mi is volt? Hogyan találtak oda? -
#5635 dehogy mentek Kobolra. new-caprica, algae planet temple of hopes-szal (vagy temple of five), earth, earth 2. csak ezeken szálltak le. ja meg egy holdon üzemanyagért
ilyenkor jó, hogy daráltam az egész sorozatot :) -
#5634 A 2x10-ből van hosszabb verzió is. Asszem a 3x09 a másik ilyen, de azt meg sem néztem, mert nem is emlékszem, hogy miről szól ott sorozoat. A 3. éved vége és 4. évad eleje annyira jellegtelen, hogy az már fáj...
A 3. sorozat elejéig csak egyetlen dolog van ami nem ugrik be. Mikor visszamentek a flotta szétszakadása után egy bolygóra a Kobol volt? Mindig is tudták, hogy ott van? --> A Cyclon irtás után oda is visszamehettek volna simán. Vagy akár a kolóniákra, bár mindkét esetben bejönnek a képe az "elfeljtett" base starok. -
#5633 Azt észrevettem, de előtte van előzőben történt, aztán "felpörög az egész. és beraknak néhány vágóképet az aktuális részből. (Jó ötlet, mert az ember automatice kombinálni kezd, aztán többnyire pofára esik)
Egyébként megvan a hiba. Valami ökör átírta a 12. részig a sorrendet. 9, 12, 10, 11, 13, sorrendbe kell néznem...
Mindenkinek köszi a segítséget! -
#5632 szerintem kimaradt valami. konkrétan mutatják - és nem mellesleg felvezetik - amikor Tyrolék berohannak a fogdába és megtörténik a "baleset". addigra Thorne-on már nincs gatya :)
ugyebár megjelenik a Pegasus. öröm-bódottá. átmennek a BSG-re, Tigh és a Pegasus XO-ja beszélgetnek, és Tigh megtudja, hogy Cain egy szadista állat. eközben a legénység ünnepel, amiből megtudjuk, hogy mit műveltek az ő cylonjukkal. Heloék már futnak is a fogdába...
csakhogy ez az egész, ha jól emlékszem egy rész alatt történik
a főcím utáni "ez fog történni" minden egyes részben ott van. ezt hogy nem vetted észre? :) ugyebár elkezdődik egy lágy zene, kórussal, a kép mindig ugyan az. aztán ez átvált pörgős, dobos cuccra, miközben pörgetik a képeket -
#5631 Igen, szokásos 42 perc, ha jól rémlik.
Pont a spoilerben említett részt nem láttam megtörténni, csak utalás van rá, az elején, és dúl a harc. A 13. percnél abbahagytam a nézést, mert se időben ugrálás, se semmi hasonló nem volt eddig, hogy azt a részt is értsük, rendesen, csak pár utalás, és vágóképek a főcím előtt, mintha "az előző részben történt" összeállítás lenne...
belenéztem a raozorba, az kb ez a rész, de az is már utána játszódik, az eddig látottak alapján.
Ez így normális, vagy (nálam) kimaradt valami? -
#5630 A Razor a 4. évad előtt került képernyőre, tehát jól nézed, semmi gond nincs. A Razor-t érdemes külön kezelni, de mindenképpen a 3. évad után megnézni. -
#5629 a Pegasus tényleg a semmiből jön, de Tyrol + Helo nem véletlenül kerül a fogdába :) szokásos 40-43 perces a rész?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tyrol és Helo megöli Thorne-t, amikor az meg akarja erőszakolni Boomert. addigra Cain már ugyebár átvette a flotta irányítását
a Razor teljesen más időben játszódik. na jó, nem kell években gondolkodni, a Pegasus életét mutatja be a támadástól a S02E09-ben történt találkozásig -
#5628 Kéne egy kis help!
Most nézem a sorozat 2. évadját magyarul. 2/9 megy a történet, semmi gond. 2/10 megjelenik a Pegasus, minden előzmény nélkül, és dúl a harc a csillagközivel, 2 ember a csillagköziről a fogdájában, stb....
Én ezt nem értem. Itt a két rész közt minek kellene lenni? A Razornak? vagy minek? Mert így elég össze-vissza a dolog, hogy egy nagy rész kimaradt... -
#5627 \o/
ennek örömére:
-
Micsu #5626 http://battlestar.freeblog.hu/archives/2009/03/29/Harom_BSG-soundtrack_jelenik_meg_az_iden/ -
#5625 oh, tényleg. sajnos S4 OST-ről én sem találtam semmit. gondolom a 4.5 DVD-vel együtt jön majd, vagyis remélem -
#5624 James Callis aka Baltar éppen Menelaoszt játsza a TV2-n lévő Trójai filmben :D -
#5623 az nem ugyanaz. abban nincsenek benne a vonósok, a zongora, a lassabb részek. persze a fő dallam ott van a legtöbbször a jelenleg is elérhető számok közül (amúgy 20 - Bear Mccreary - Heeding the Call - Crossroads, Part II-ban van először "A dallam"), de a továbbgondolt változatok sokkal jobbak, sztem. (meg sokak szerint is) -
#5622 #5581? -
Neoncsoves #5621 Hát egyelőre nincs :( Remélem hamarosan lesz S4 OST :) -
#5620 Köszi! De ezek szerint nincs belőle hosszabb... :) -
Neoncsoves #5619 Heh:) -
#5618 A 4. éved soundtrackjéről van már valami? Kinek melyik a kedvenc zenéje a filmből? Nekem a Reuniting The Fleet (season 2) és Something Dark Is Coming (szintén season 2) a kedvencem. Kicsit átdolgozva az első a 4. évadban is benne van. -
r4pt0r #5617 Ma kezdtem a szokásos szombati programot, felnézek kedvenc torrent oldalamra, de valami hiányom támadt. És ez még csak a kezdet. :S -
Seten #5616
Ez nem a Csillagkapu. :)
-
Micsu #5615 D'anna ra gondolsz?
meghalt a sugárzástól :D -
#5614 Diana-val mi történt? Ott maradt egy szál magában a Föld I-en?
-
Micsu #5613 vagy lehet hogy baltar meg six felemelkedtek de ezt majd csak egy későbbi web episodeból tudjuk meg -
#5612 Áhh most már tiszta. Korán volt már:) -
r4pt0r #5611 Persze hogy nem figyeltél, a végén a fej Baltar, és fej Six van nem az igazi. Vagyis az angyalok vagy bármik legyenek. -
#5610 Megnéztem a befejezést, nekem tetszett nagyon. Megértem a kukacoskodókat is, de ez mégiscsak egy scifi:)
Egy kérdésem van összvissz: Baltar mi a túrót keresett élve 150 ezer évvel később? Ki lett találva hogy ő sem ember?:)