Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A halál csupán a kezdet...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ilyenkor jó, hogy daráltam az egész sorozatot 😊
A 3. sorozat elejéig csak egyetlen dolog van ami nem ugrik be. Mikor visszamentek a flotta szétszakadása után egy bolygóra a Kobol volt? Mindig is tudták, hogy ott van? --> A Cyclon irtás után oda is visszamehettek volna simán. Vagy akár a kolóniákra, bár mindkét esetben bejönnek a képe az "elfeljtett" base starok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként megvan a hiba. Valami ökör átírta a 12. részig a sorrendet. 9, 12, 10, 11, 13, sorrendbe kell néznem...
Mindenkinek köszi a segítséget!
http://www.freetvmaci.info/
ugyebár megjelenik a Pegasus. öröm-bódottá. átmennek a BSG-re, Tigh és a Pegasus XO-ja beszélgetnek, és Tigh megtudja, hogy Cain egy szadista állat. eközben a legénység ünnepel, amibõl megtudjuk, hogy mit mûveltek az õ cylonjukkal. Heloék már futnak is a fogdába...
csakhogy ez az egész, ha jól emlékszem egy rész alatt történik
a fõcím utáni "ez fog történni" minden egyes részben ott van. ezt hogy nem vetted észre? 😊 ugyebár elkezdõdik egy lágy zene, kórussal, a kép mindig ugyan az. aztán ez átvált pörgõs, dobos cuccra, miközben pörgetik a képeket
Pont a spoilerben említett részt nem láttam megtörténni, csak utalás van rá, az elején, és dúl a harc. A 13. percnél abbahagytam a nézést, mert se idõben ugrálás, se semmi hasonló nem volt eddig, hogy azt a részt is értsük, rendesen, csak pár utalás, és vágóképek a fõcím elõtt, mintha "az elõzõ részben történt" összeállítás lenne...
belenéztem a raozorba, az kb ez a rész, de az is már utána játszódik, az eddig látottak alapján.
Ez így normális, vagy (nálam) kimaradt valami?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Razor teljesen más idõben játszódik. na jó, nem kell években gondolkodni, a Pegasus életét mutatja be a támadástól a S02E09-ben történt találkozásig
Most nézem a sorozat 2. évadját magyarul. 2/9 megy a történet, semmi gond. 2/10 megjelenik a Pegasus, minden elõzmény nélkül, és dúl a harc a csillagközivel, 2 ember a csillagközirõl a fogdájában, stb....
Én ezt nem értem. Itt a két rész közt minek kellene lenni? A Razornak? vagy minek? Mert így elég össze-vissza a dolog, hogy egy nagy rész kimaradt...
ennek örömére:
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez nem a Csillagkapu. 😊
meghalt a sugárzástól 😄
Egy kérdésem van összvissz: Baltar mi a túrót keresett élve 150 ezer évvel késõbb? Ki lett találva hogy õ sem ember?😊
[merlinw.org]
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A "All Along The Watchtower" Bob Dylan szám.
Hendrix csak feldolgozta.
Elhiszem, hogy egyeseknek ez bejön, mert hogy így az igazán hangulatos (szerintük), de engem zavar a sok megválaszolatlan kérdés és bizonytalanság. Azt szeretem, ha a sorozat végére átlátható a történet, tudom ki miért csinálta azt, amit. Érdekelne, hogy az elsõ évados Baltar-féle "Cylon Teszt" most akkor mi is volt? Hogy akkor egész pontosan mi is volt az 'Ötök' Capricára való kerülésének története? Ugyanis mind az öt Capricára került, ha jól rémlik, ami legalábbis érdekes (miért nem egy másik kolóniára?). Mi lett a többi kolóniával? Mi lett Capricával (ugyebár maradtak ott emberek/Cylonok, és feltehetõen a többi kolónián is). Pontosan hogy áll össze a Cylon - Centurion - Skinjob (Hybrid) történet?
Az egész egy nagy kulimász... <#wow3>#wow3>
öregszenek, Adama mondta is neki, hogy még volt haja, amikor megismerte 😊 meg ezt ugyebár láthattuk is
valószínûleg egybõl beállt Tigh a hadseregbe, amint megérkeztek. csak annyit mondtak, hogy elkéstek és már nem tudták figyelmeztetni a kolonistákat (hm, van ilyen szó? 😊, mert látták hol tart a fejlõdés. legalábbis én nem emlékszem, hogy azt mondták volna, hogy már háborúban álltak. aztán lehet ez egy rohadt nagy plot-hole :|
1. a cylonok öregszenek (létezett gyerek tight is), de akkor Elen miért az akkori testében támad föl és mért nem gyerekként?
2. nem öregszenek és senki se vette észre 40 év alatt LOL
Akkor most hogyis?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az általuk újra feltalált cylonok nem tudtak skinjobot készíteni csak miután találkoztak az ötökkel, akik rávették õket a békére, de egyeske fellázadt, õket Caprikára kûldte és el is kezdte a támadás elõkészületeit a beépüléssel együtt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Starbuck: "There must be some kind of way out of here." mondja és beüti a koordinátákat amit a zenébõl talált ki, és Föld#2-höz ugrunk.
All along the Watchtower szám meg így kezdõdik:
'There must be some kind of way out of here' said the joker to the thief... (Jimi Hendrix féle változat szerint, az eredeti Bob Dylan és a 3. évad OST-n is rajta lévõ Bear McCreary változatban nincs benne a 'kind of')
> 12 kolónia >vándorlás > kobol > algabolygó > föld > vándorlás > föld 2