Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem véletlen....elég egyértelmû utalás...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SötétBarom
Az véletlen, hogy baltar egyre inkább kezd úgy kinézni, mint jézus? :ASD?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Megoldottam már, htx. =)
Exodus I-II komoly duplaepizód volt, ez a harmadik évad igencsak kellemes eddig..

Dante73
Keress vissza a fórumon, volt már itt ez a gond. Az adott lemezen össze vannak cserélve a fájlok egy kicsit. Azt hiszem, pont én írtam egy olyan hsz-t ami alapján helyre tudod tenni a dolgot!

http://www.freetvmaci.info/

SötétBarom
OMG a második évad vége a sorozatokkal kapcsolatos élményeim közül az egyik leginkább "wtf moment"... :o

SötétBarom
Gondolom így szombat éjjel mindenkinek van jobb dolga, nekiállok inni inkább én is. x)

SötétBarom
Battlestar.Galactica.Complete.S02E10.RETAiL.DVDRip.HUN.XviD-ARCHiVERZ

Ez a verzió van meg.. Már lent van az egész évad, ami ugye 20 epizód. Na most, a tizedik rész nem a "Pegasus", mert már az "elõzõ részek tartalmából" részben van egy halom dolog amit nem láttam. Viszont a mappa 20 epizódot tartalmaz, így gyanítom valamelyikkel fel lett cserélve.. Viszont, mivel hál istennek mindegyik rész visszatekintéssel kezdõdik, és nem mondanak epizódcímet, sõt ki sincs írva, így nem akarok térdig spoilerben gázolva mazsolázgatni, hogy vajon melyikkel... 😄D Valakinek nincs valami ötlete? 😊

SötétBarom
Az mennyire basz fel, ha rossz az epizódnév, és az "elõzõ részek tartalmából" egy böszme spoilerrel indít x(((

finaltrekker
Még az utolsó jelenet utolsó mondata is tõle hangzik el😄 Amúgy tényleg irritáló a folytonos tehetetlensége, de összességében véve jó karakter.

www..KALOZOK.com

SötétBarom
Ó bazdmeg. :/

LasDen
kezdenek vele valamit....lesz szerepe késõbb....meghalni nem fog...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Végig benne lesz, de szerintem idõvel meg lehet szokni.

davidka003
Szerintem fasza. A sorozat végéig szerepel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

SötétBarom
Most néztem az s01e10-et...

Mondjátok, hogy ezzel a baltar gyerekkel kezdenek valamit (eltûnik, megölik, mittudomén), mert valami olyan szinten irritál a karakter, hogy ha ezt a faszt kell néznem még 4 évadon keresztül, inkább most abbahagyom ://

finaltrekker
Csak meglepõdtem, hogy a hattérzene adaptáció, ez szokatlan az ilyen scifi-knél. Pl. Stargate, Star Trek. Ott is vannak átdolgozások, de azok nem a háttérben mennek.

www..KALOZOK.com

Fabio Capello
McCreary többnyire zenéket dolgoz át, ezek kerülnek a sorozatokba :]

finaltrekker
A másik népszerû zene a BSG-ben a That's the Song. A zenét a BSG zeneszerzõje - Bear McCreary - dolgozta át. Az együttes, amely játsza, több koncertjén is elõadta a teljes változatot, amit szintén Bear McCreary készített és szintén a BSG-hez All along the Wachtower néven. Íme: egy koncert felvétel. A dal eredeti változatát a mester Jimi Hendrix írta még régen.

Sokan gondolták, hogy valamilyen díjat elnyerhetett volna a BSG, pl. a zene miatt, de nem nyert és sokan panaszkodnak is érte a mai napig. Valószínûleg az ilyen átdolgozások miatt nem nyerte el a zenei díjat (bárhogy is hívják), de a BSG ettõl függetlenül az évtized legjobb scifi sorozata (véleményem szerint) és a több albumos zenéi messze felül múlják a többi scifi-jét.

www..KALOZOK.com

kBagyula
"Ez mind már megtörtént egyszer" 😉

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

finaltrekker
Érdekes dologra bukkantam rá. A BSG intrójában elhangzó fõcímdal egy ima. Feltehetõen a világ legõsibb valásának imája a Védák Szent irataiból, így a BSG intro a legõsibb ima a világon.

Bizonyítás:
A BSG fõcímdal
A fõcímdal érthetõbb változata a BSG: The Plan nevû befejezõ TV filmbõl, ami a stáblistánál hangzik el
A fenti két BSG zene eredeti, ázsiai változata

Szóval ez egy ima ének, azaz mantra. Négy soros vers és ezt ismételik a végéig.
Az eredeti szöveg angol karakterekkel fonetikusan írva:
OM
BHUR BHUVA SVAHA
TAT SAVITUR VARENYAM
BHARGO DEVASYA DHIMAHI
DHIYO YO NAH PRACHODAYAT
Pontosan lefordítani nem lehet, mert ez egy sokezer éves nyelv, így aztán értelem nem jönne belöle. De itt van egy hivatalos fordítás:
Om
A Három Világot beragyogó Legfelsõbb Fény
Világítsa meg tudatunkat és
Irányítsa értelmünket az Erényesség útjára!

Érdekesség, hogy ez a vallás egy istenhitû volt és megelõzte az összes többi egy istenhitû és több istenhitû vallást.

www..KALOZOK.com

Ja és ha tetszett, érdemes bepróbálni a "Caprica" címû, jelenleg is futó elõzménysorozatot.

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

Kis segítség a nézési sorrendhez.

Battlestar Galactica (2003) MiniSeries
Battlestar Galactica Season 1
Battlestar Galactica Season 2
Battlestar Galactica Resistance Webseries
Battlestar Galactica Season 3
Battlestar Galactica Razor
Battlestar Galactica Season 4
Battlestar Galactica The Plan

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

SötétBarom
Ok! Köszi a válaszokat.

Szerezd be a 2003-as minisorozatot.

Van egy 5 részes minisorozat az elején, utána jön a 33. c. epizód, annak szokták adni az s01e01 sorszámot.
LasDen
az elsõ rész az a 2003-as mini sorozat....aztán jön a 33 perc címû rész....

SötétBarom
Hi.

Leszedtem az elsõ évadot (elvileg), de az elsõ rész úgy kezdõdik, hogy "az elõzõ részek tartalmából" 😄D
Ez ilyen? Valaki el tudná mondani, mi van az elsõ részben? Vagy van valami külön pilot?

Katee Sackhoff. Nem csak azért, mert BSG topikban vagyunk, hanem mert õ a legellenszenvesebb az összes közül.

Amúgy Evangeline Lilly mi a fenét keres ott? Ok elvben bûnözõ, de abból nem sokat láttunk.

kBagyula
<#vigyor2><#hawaii>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Rage47
most végeztem a 4. évaddal, még jön a Plan. nem is értem, miért hagytam ki eddig ezt a sorozatot, csak véletlenül említette meg egyik szintén scifi fan ismerõsöm, megnéztem az elsõ részeket, és tudtam, hogy ez kell nekem😄 fenomenálisan hihetetlenül jó sorozat, de gondolom ezt tudja itt mindenki 😊
Fenrir
Annie Wersching

A flexes rész a 24-ben eléggé ütött 😛

A halál csupán a kezdet...

kBagyula

LasDen
ez szép meg minden, de a játékmenetet nemtudom elképzelni...a galactica menekül a cylonok meg folyamatosan beugranak, aztán harc, menekülés majd megin harc (mint a 33 perces részbe 😄)???

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A DVD extra szerint szeptemberben megjelenik a The Plan film idehaza.

lol..

-tRs-Landor

Fabio Capello
viasat3 rendszeresen ezt csinálja...

Afe
Mekkora szenny ez az AXN. Már megint van pofájuk úgy leadni egy rész, hogy csúszik a szinkron. Nem hiszem el, hogy senki nem szólt nekik a múltkori miatt.<#falbav>

Montanosz
bizony, pár évadot le kell darálnod)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Teljesen összefügg.
Blacksheep333
Hi,
Nem szeretnék visszaolvasni, mert még egy részt nem láttam a sorozatból, és nem akarok spoilerbe ütközni.

Valaki megmondaná nekem mennyire epizodikus a sorozat?
Pl: minden részben új probléma és a megoldása (Firefly)
vagy teljesen összefüggnek a részek (mint pl a 24, Lost, stb.)?

Az operációs rendszeren is túl...

birdo
A Tv2 ....nos a 3. évad utolsó 2 epizódját " elfelejtették leadni a péntek éjszakába ....

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Állítólag év végén kijön idehaza is a Plan, tehát szinkronnal leghamarabb év végén várható.

Fabio Capello
A the plan az a pegasus megérkezéséig tart körülbelül azt hiszem 😊

LasDen
a planhez??? nem hinném...ha csak az axn le nem adja majd egyszer (a csillagkapu filmekre alapozva)...de õk még a sorozat végétõl is messze vannak 😄

akkor leszedem😄
am magyar szinkron nem várhato?már megszoktam a szinkronhangokat😊

PSN ID:misi2mezei

LasDen
nem 😄

azért remélem nem baj,hogy még nem néztem meg😄

LasDen
a plan a sorozat alatt játszódik....megtudhatjuk a nejlonok nagy tervét belõle...😄

befejeztem a 4. évadot szép vége volt😊
a The Plan az utána játszodik?tehát miután
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
letelepedtek a földön?mármint a legvégén a mi földunkon?😄